ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ; (PICS)



Πρεμιέρα πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ το Σάββατο για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, μόλις 7.504 εισιτήρια με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
 
 
Τώρα, αυτήν την ώρα, η ΑΕΚ παίζει με τη Βιντεότον προκριματικά στην κορυφαία ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης και ουσιαστικά σφραγίζει την παρουσία της σε ομίλους του Champions League, έπειτα από 12 χρόνια. Στο γήπεδο βλέπουμε τον Κώστα Λαλιώτη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝ.ΑΛ.,
 
 
τον ''καπετάνιο'' Γιώργο Βαρδινογιάννη, πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟ,
 
 
αλλά τον κόσμο της ΑΕΚ δεν βλέπουμε. Μισογεμάτο το γήπεδο.
 
 
Πού είναι τώρα εκείνες οι ''πύρινες'' αναλύσεις για το ''πόσο έχουν αδειάσει τα ελληνικά γήπεδα'' και για το ότι ''ο κόσμος της πρωταθλήτριας ΑΕΚ γυρίζει την πλάτη του στην ομάδα, απογοητευμένος π.χ. από την πολιτική της διοίκησης στις μεταγραφές''; Θα διαβάσουμε αυτά που γράφονταν τα προηγούμενα χρόνια για τον Ολυμπιακό και το ''μισοάδειο Καραϊσκάκη''; Δύσκολα, ε; Γιατί άραγε; Μήπως αυτά που γράφονταν τότε ήταν κατευθυνόμενα κι επί σκοπού;

Σχόλια

Εικόνα Arxidakos

...Γιάγια...

Εικόνα Fotiadko7

Λιγα πραγματα η Κουλα στο γηπεδο, δε φοβιζει τον καλο Ολυμπιακο που χτιζεται! Αυτο εχει σημασια, να τελειωνουμε με Μπερνλι και θα κλαψουν πολυ φετος ΑΡΔακια και αλλοθρησκοι!

Εικόνα George_Str

ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΥΤΕ 4Η ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ,ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑΧΩΝΕΨΩ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

Εικόνα Aprosarmostos17

Το καινούριο παραμυθάκι που παίζει είναι το αήττητο των 14 αγώνων. Και παρότι δεν παρακολουθώ γενικά την Κούλα, μου έρχεται στο μυαλό ένα γκολ του Λιβάδια νομίζω απέναντι σε κάτι φουκαράδες Αυστριακούς με το οποίο ισοφάρισε στο 90φεύγα όντας 2 μέτρα οφσάιντ, το οποίο όμως πανηγυρίστηκε έξαλλα τότε και φυσικά βοήθησε να συντηρηθεί και αυτή η παπαριά περί "αήττητου στην Ευρώπη". Και μου έρχεται αυθόρμητα το σλόγκαν της ξεφτίλας: είναι διαφορετικό να είσαι το αεκ.

Εικόνα Harry red logic

Σύγαυρε,
"..την πρώτη φορά είναι τυχαίο την δεύτερη σύμπτωση, την τρίτη ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ!..."
Η κούλα έχει και κωλοφαρδία και άκρες....εντός και εκτός(Δέδ-ειρα). Ο νιαουριστός είναι μάστορας της φ.ουστιάς!(και Φλαμπουρίδης και ΟΥΕΦΑ!

Εικόνα matrasimca

My name is Rizos
και οπως θελω τα γυριζω.
Μονο για μας καιγονται αλλα τελειωνουν.
Σημερα ο πεφωτεισμενος (χεσμενος) ηγετης σουταρε τον Κοντονη.