ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Σ/Κ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΓΗΠΕΔΑ



Η εικόνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη παρουσιάζει εμφανή βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο κόσμος μας αρχίζει και δένεται ξανά με την ομάδα, υπάρχει πάθος και συνεχής υποστήριξη προς τους παίκτες από την κερκίδα, ΟΧΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟΣ και υπάρχει σημαντική αύξηση στα εισιτήρια. Στην πρεμιέρα με το Λεβαδειακό κόψαμε 15.123 εισιτήρια και την Κυριακή, στο ματς με τον Αστέρα, κόπηκαν 22.800 ειστήρια.
 
 
ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 50%. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
 
Είναι όμως αρκετή αυτή η αύξηση; Εγώ λέω ΟΧΙ. Κοιτάζοντας τα εισιτήρια που κόπηκαν σε άλλα πρωταθλήματα, που θα έπρεπε να βλέπουμε ως υποδεέστερα, προκύπτουν και πάλι μελαγχολικά συμπεράσματα για αυτό το ΣαββατοΚύριακο=Σ/Κ που μόλις μας πέρασε, αλλά και για το προηγούμενο, στο οποίο ας πούμε η Σάντερλαντ, ομάδα της League One, δηλαδή της Γ' Εθνικής Αγγλίας, έκοψε 29.367 εισιτήρια στο εντός έδρας παιχνίδι της με την Φλίτγουντ.
 
 
Στην Τσβάιτε Λίγκα=Β' Εθνική Γερμανίας, το Αμβούργο έκοψε 45.379 εισιτήρια στο παιχνίδι του με τη Χαϊντενχάιμ.
 

 
Παραπάνω είδαμε ότι ο μέσος όρος του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα στα 3 εντός έδρας παιχνίδια του, που έδωσε στο Καραϊσκάκη, είναι 19.200 εισιτήρια. 6 ομάδες στη Β' Εθνική της Γερμανίας έχουν υψηλότερο μέσο όρο εισιτηρίων από τον Ολυμπιακό, με το Αμβούργο και την Κολονία να πλησιάζουν τις...50.000, ενώ η Ζενκτ Πάουλι, επίσης από το Αμβούργο, αγγίζει τις 30 χιλιάδες εισιτήρια.
 
 
Στη Β' Εθνική της Γαλλίας το Σάββατο, στο παιχνίδι Λανς-Σοσό, βρέθηκαν 29.048 θεατές.
 
 
Στην Σκοτία και την Premiership=αντίστοιχη δική μας Α' Εθνική-Superleague, στο παιχνίδι Ρέιντζερς-Νταντί στο Άιμπροξ κόπηκαν 50.130 εισιτήρια.
 

 
Τέλος, στο Βέλγιο και την αντίστοιχη δική μας Α' Εθνική=Superleague, στο παιχνίδι Κλαμπ Μπριζ-Λόκερεν κόπηκαν 26.000 εισιτήρια.
 
 
Ναι λοιπόν, γίνεται όντως μία σοβαρή προσπάθεια να επιστρέψει ο λαός του Ολυμπιακού στο γήπεδο και να είναι όσο θερμός κι εκδηλωτικός υπήρξε στις ένδοξες οπαδικές μέρες του παρελθόντος μας. Σιγά-σιγά η προσέλευση στο Καραϊσκάκη αυξάνεται και μάλιστα τελευταία αυτό το ''σιγά-σιγά'' έχει μετατραπεί σε ''θεαματικά'', οπότε ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ. Δεν αρκεί όμως αυτό. Αλίμονο αν αποδεχτούμε το να κόβονται πολλαπλάσια εισιτήρια στη...Γ' Εθνική Αγγλίας, στη Β' Εθνική Γερμανίας και Γαλλίας, στην Σκοτία με το μισό περίπου πληθυσμό σε σχέση με την Ελλάδα και στο Βέλγιο. Απαιτείται ενεργοποίηση κι άλλων Ολυμπιακών. Για'μένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
 
Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 25.000 ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΟΠΑΔΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
 
Δύσκολος στόχος, αλλά εφικτός. Απαιτείται επαγρύπνηση και ΑΦΟΣΙΩΣΗ στην ομάδα. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους...
 
Υ.Γ. Για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, η οποία ΚΑΙ στο δεύτερο παιχνίδι της ως γηπεδούχος φέτος στο ΟΑΚΑ, έκοψε ΑΣΤΕΙΟ αριθμό εισιτηρίων, οριακά πάνω από 10 χιλιάδες, τα σχόλια είναι περιττά. Λούζονται την προπαγάνδα που έκαναν για χρόνια οι ''κιτρινόμαυροι'' ρεπόρτερ για ''μισοάδειο Καραϊσκάκη''...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Αρκετά βελτιωμένη αριθμητικά η παρουσία των οπαδών
μας και πράγματι εφικτός ο στόχος των 25.000 κατά μ.ό.
εισιτηρίων στο φετινό πρωτάθλημα, εάν μάλιστα η ομάδα
εμφανιστεί ακόμα πιο βελτιωμένη και στις δυο οργανώσεις.
Και όλα δείχνουν βελτίωσή της.

Είναι αλλιώς να είσαι ΑΕΚούλα.