ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ



Έχουμε δει το ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα εδώ και 3 χρόνια είναι το επίσημο παράρτημα του ΠΑΟΚ. Πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι στα Γιάννινα το Φεβρουάριο που μας πέρασε, ο υποτιθέμενος ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, επισκέφθηκε το ξενοδοχείο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', το Makedonia Palace, όπου και συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση. Το καλοκαιρινό μπάτζετ του ΠΑΣ όλως περιέργως...αυξήθηκε ''ξαφνικά κι από το πουθενά'', ενώ τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου πήρε και το Μυστακίδη ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ. Χθες είχαμε νέα περιστατικά, τα οποία αποδεικνύουν την ''ανεξαρτησία'' του ΠΑΣ. Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της φετινής Superleague, υποδέχτηκε στα Γιάννινα και κέρδισε με 1-0, με ένα τυχερό γκολ, τον Άρη.
 
 
Οπαδοί του Άρη ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη με τα αυτοκίνητά τους για να πάνε στα Γιάννινα και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, αλλά η Αστυνομία τους σταμάτησε με μπλόκα. Βέβαια η Αστυνομία δεν έκανε το ίδιο στο ματς του Φεβρουαρίου ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν ντου κι έβγαλαν από τις θέσεις τους κατόχους εισιτηρίων οπαδούς του ΠΑΣ, με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να εκδίδει ανακοίνωση, στην οποία αναγραφόταν το...μνημειώδες ''Σε ερώτηση της ΠΑΕ προς την αστυνομία λάβαμε σαν απάντηση ότι η διμοιρία έφυγε για εκτόνωση της κατάστασης και ότι το σπάσιμο της θύρας καλώς έγινε, γιατί έτσι προστατεύθηκε η πόλη από τα άτομα που δεν θα έμπαιναν στο γήπεδο''.
 
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΣ Ή ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΔΕΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ. ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ, ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΤΣΙ, ΝΤΑΗΛΙΚΙ...
 
Πριν από την έναρξη του χθεσινοβραδινού παιχνιδιού, είχαμε ένα ωραίο περιστατικό, ενδεικτικό του ότι η πόλη των Ιωαννίνων βράζει με όσα βλέπει.
 
Οι σχέσεις του Γιώργου Χριστοβασίλη με τον Ιβάν Σαββίδη έχουν πολλάκις γίνει αντικείμενο συζήτησης. Η ποδοσφαιρική πιάτσα έχει να το λέει εδώ και καιρό πως ο ΠΑΣ Γιάννινα μοιάζει… αδελφοποιημένος με τον ΠΑΟΚ, κάτι που φαντάζει ως «στίγμα» στη συνείδηση πολλών Ηπειρωτών.
Πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης, μια ομάδα οπαδών του ΠΑΣ που αυτοαποκαλείται Antinazi Pas Giannina πέταξε φέιγ βολάν σαν αυτό που βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία, εκδηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή της στην… παραρτηματοποίηση της ομάδας τους.
Φαίνεται πως η «εξυγίανση» ακόμη αργεί…
 
 
Μετά τη λήξη του ματς και τη νίκη του ΠΑΣ, οι άνθρωποι της αποστολής του Άρη εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη φιλοξενία.
 
Ο Άρης γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα στο γήπεδο των Ζωσιμάδων. Όπως είναι λογικό, ένα κακό αποτέλεσμα ποτέ δε φέρνει ικανοποίηση σε μια ομάδα, πλην όμως οι άνθρωποι των «κιτρίνων» δεν είχαν καμία διάθεση να ασχοληθούν με το καθαρά αγωνιστικό μέρος.
Για πολλές ώρες μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ, όσοι βρέθηκαν στα Γιάννενα εξέφραζαν με οργισμένο τρόπο τις απορίες τους σχετικά με την αντιμέτωπιση που είχαν. Αφενός από την πλευρά των γηπεδούχων και αφετέρου από την Αστυνομία.
Οι «κίτρινοι» κατήγγειλαν πως μια ομάδα οπαδών των γηπεδούχων(;) κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις προς το μπουθ που φιλοξενούσε τον Θόδωρο Καρυπίδη και τη συνοδεία του, δίχως ευτυχώς να καταφέρει να μπει σε αυτό.
Πέραν αυτού όμως, διατυπώνονται σοβαρότατα παράπονα προς την αστυνομική διεύθυνση της πόλης, αφού ο επικεφαλής των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. δεν επέτρεψε σε διαπιστευμένα μέλη του Άρη να καθίσουν στον πάγκο της ομάδας τους.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, κατά την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη, οι άνθρωποι του Άρη έλεγαν μεταξύ τους με νόημα πως «τόσο εχθρική αντιμετώπιση δεν μπορούσαμε να περιμένουμε. Λες και παίζαμε στην Τούμπα»…
 
Τι ''υπέροχο'', ''εξυγιαντικό'' πρωτάθλημα παρακολουθούμε, ε; Για να δούμε πώς και ΑΝ θα τελειώσει...