ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ



Ο δημοσιογράφος-''πρώτο πιστόλι του ΣΥΡΙΖΑ'', Κώστας Βαξεβάνης, ασχολήθηκε χθες μέσα από την εφημερίδα του DOCUMENTO με τον ''εχθρό της κυβέρνησης'' Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
 
Το άρθρο είναι εδώ και δεν έχει νόημα να το αντικρούσει κανείς βήμα-βήμα, καθώς είναι τόσο σαφές πως ''του'ρθε από ψηλά'' και ο ''μέγας ερευνητής δημοσιογράφος'' απλώς έκανε copy paste, που ώρες-ώρες ''κάνει κρα'', όπως λέμε. Για παράδειγμα μέσα στο κείμενο υπάρχει η απάντηση σε όλα όσα λέει νωρίτερα για την τύχη των υποτιθέμενων ''θαλασσοδανείων του Μαρινάκη''.
 
Σύμφωνα με αναλυτές ειδικούς στα τραπεζικά, «όσο δεν κινείται η Δικαιοσύνη στο θέμα αυτό, ο Μαρινάκης δεν έχει λόγο να ανησυχεί. Αντιθέτως είναι πολύ εύκολο τα δάνεια να πουληθούν σε ένα fund “κόκκινων” δανείων, κουρεμένα σε μεγάλο ποσοστό, απ’ όπου μπορεί να τα εξαγοράσει έναντι ψιχίων. Οπως δηλαδή επιχειρήθηκε να γίνει με τα δάνεια της ΝΔ. Κανένας δεν ξέρει πώς γίνονται τα κουρέματα και σε ποιους. Το κανονίζει μια επιτροπή με υπογραφή του διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα».
 
H Tράπεζα Πειραιώς δεν έχει πρόβλημα κι επεξεργάζεται λύσεις με το Μαρινάκη, αλλά θίχτηκε ο...Βαξεβάνης, όπως βέβαια θίχτηκαν και οι εντολείς του. Διαβάσαμε πως πριν από λίγες μέρες έπινε καφεδάκι με το φίλο του, το λογογράφο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα Θανάση Καρτερό, ο Κώστας Βαξεβάνης και χθες ''όλως τυχαίως'' δημοσίευσε ρεπορτάζ με απόρρητα τραπεζικά δεδομένα, ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ, αφού ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Υποθέτουμε πως θα δοθεί συνέχεια στην ιστορία σε δικαστικές αίθουσες, αυτές που τόσο αγαπάει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος. Αν μάλιστα εξεταστεί σε αυτές τις αίθουσες και η συμπεριφορά του στα social media, εκεί που ο Βαξεβάνης κάνει retweet απόψεις κάποιων τύπων που λένε το Μαρινάκη ''πρεζέμπορα'' και ''τον πιο βρόμικο κι επικίνδυνο άνθρωπο της χώρας'',
 
 
τότε το σίγουρο για τον ''ερευνητή μεγαλοδημοσιογράφο'' είναι ένα.
 
ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.
 
Καλά ξεμπερδέματα, ΨΕΥΤΑΚΟ Μπαξεβάνη...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

'Οταν πριν λίγο καιρό ο Μαρινάκης αποκάλεσε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χούντα
οι ελεεινοί ροζ φασίστες Καρτερός και Βαξεβάνης αντέδρασαν με τσιρίδες
και -κατά το λατρεμένο συνήθειό τους- μπόλικη λάσπη και σκόνη. 'Ελαβαν
δε την απάντηση από τον Κώστα Καραπαπά. Και από άλλους. Και αυτοί και
όλος ο καθεστωτικός συρφετός που αντέδρασε δήθεν θιγόμενος.

Στον Βαξεβάνη για το άρθρο του αυτό απάντησε χθες (23/9) και ο Λευτέρης
Χαραλαμπόπουλος με το άρθρο του "Ο νεοαυριανιστής του Μαξίμου":
http://www.in.gr/2018/09/23/apopsi/o-neoayrianistis-tou-maksimou/
Δημοσιεύτηκε και στο to10.gr.

Εικόνα ThomasK

Εξώδικο έστειλε ο Βαξεβάνης στο in.gr και στον Λ. Χαραλαμπόπουλο, για να εισπράξει το:
"Πέρασες με τη μεριά της εξουσίας Κώστα Βαξεβάνη",
που σε ελεύθερη απόδοση το συνοψίζω σε "ουστ λεχρίτη, αμόρφωτε και λακέ, που θα μας
βγεις κι από πάνω":
http://www.in.gr/2018/09/24/apopsi/perases-ti-meria-tis-eksousias-kosta-...

Εικόνα Fotiadko7

Ετσι που καταντησανε την δημοκρατια φιλε Σαββα το μονο που χρειαζεται στον εν λογω καραγκιοζη ειναι σπασιμο τα πλευρα και τα χερια οπου τον πετυχουν φιλοι της ομαδας! Μας κατηγορουν για χιλιες δυο ανυποστατες κατηγοριες ας μας κατηγορησουν και για κατι που ισχυει αλλα πονει κιολας πολυ!!!