ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΠΡΟΔΟΤΗ



Στα πλαίσια της προχθεσινής media day της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο αρχηγός του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, παραχώρησε συνέντευξη στον Τόλη Κοτζιά και το sdna.gr, site που σε κάποιο ποσοστό ανήκει στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ''επώνυμο φίλαθλο'' της ΚΑΕ ΠΑΟ και πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.
 

 
Το ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε άδεια για αυτήν τη συνέντευξη, είναι δεδομένο. Επέτρεψε σε αθλητή μας να μιλήσει σε Μέσο του...Τράκη. Μυαλό δεν βάζουν, ούτε και πρόκειται να βάλουν οι Αγγελόπουλοι. Έχουν μετατρέψει το τμήμα από Ολυμπιακό Πειραιώς σε Ολυμπιακό...Φιλοθέης. Στο Filothei BC όμως, μέχρι τώρα τουλάχιστον, υπήρχε ένας αρχηγός που ''τα έσερνε'', όπως λέμε. Πάλευε μόνος του κόντρα σε όλους. Θα μπορούσε να είχε μείνει στο βάζελο το 2010 και να ήταν βασιλιάς τώρα, να τον αποθεώνουν ΟΛΟΙ και να έχει γεμίσει με τίτλους. Επέλεξε να αλλάξει την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, να δημιουργήσει εχθρούς από όλο το μπασκετικό σύστημα παραγόντων και δημοσιογράφων της ΕΟΚ του ''Σωλήνα'' ΒαΖΕλακόπουλου και να συμβιβαστεί με πολύ λιγότερους τίτλους από όσους πραγματικά άξιζε, θυσιάζοντας και τα χρήματα, αφού μπορούσε σε 3 περιπτώσεις τουλάχιστον να φύγει από την Ελλάδα και να πάρει πολύ μεγαλύτερα συμβόλαια, αλλά επέλεξε να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Αυτός λοιπόν ο Σπανούλης δέχτηκε να μιλήσει στο πιο αντιολυμπιακό site όλων των εποχών. Στο site που ανήκει στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος τον έβριζε με αισχρό τρόπο και ''όλως τυχαίως'' σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, όλο το γήπεδο χοροπηδάει φωνάζοντας συνθήματα για τη...γυναίκα του Σπανούλη, την Ολυμπία. Και δέχτηκε να μιλήσει σε ένα δημοσιογράφο, τον Τόλη Κοτζιά, ο οποίος λίγους μήνες πριν, έγραφε στο συγκεκριμένο site τα παρακάτω.
 
 
Στους τελικούς των playoff της Α1 μπάσκετ ανδρών εδώ στη χώρα μας για τη σεζόν 2016-17, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Τόλη Κοτζιά, υπήρξε διαιτητική αλλοίωση...υπέρ του Ολυμπιακού. Αν η διαιτησία ήταν σωστή, παρότι ο Ολυμπιακός είχε πλεονέκτημα έδρας, θα είχαμε...σουίπ του ΠΑΟ με 0-3, πάντοτε σύμφωνα με τον Κοτζιά. Αυτά τα πράγματα αμφιβάλλω αν τα πιστεύουν οργανωμένοι οπαδοί της Μπύρας 13. Τα έγραψε όμως δίχως να ντρέπεται ο Κοτζιάς τον Ιανουάριο που μας πέρασε και προχθές ο Σπανούλης δέχτηκε να μιλήσει αποκλειστικά σε αυτόν τον...κύριο. Θα πει κανείς ''η ΚΑΕ το επέτρεψε, στο κάτω-κάτω της γραφής στη media day συνυπάρχουν δημοσιογράφοι και παίκτες, μπορεί να πήγε από μόνος του ο Κοτζιάς μπροστά στον Σπανούλη''. Ακόμη κι αν έστειλε ο Χρήστος Μπαφές, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τον Κοτζιά στον Σπανούλη, έπρεπε να αρνηθεί ο Σπανούλης να μιλήσει. Εκτός αν θέλει να τον αντιμετωπίζουμε σαν τσουτσέκι, που του λένε κάτι τα ''αφεντικά'' κι αυτός υπακούει. Πολλοί παίκτες και προπονητές στο παρελθόν έχουν αρνηθεί να μιλήσουν σε συγκεκριμένα Μέσα. Ο Γιούργκεν Κλοπ, προπονητής της Λίβερπουλ, το έκανε πρόπερσι με την σκανδαλοθηρική αγγλική εφημερίδα Sun.
 
 
Αυτό που έκανε ο συγκεκριμένος αθλητής του Ολυμπιακού, είναι ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ. Έχουμε τόσο καιρό τις παπαριές του Γιωργάκη του Πρίντεζη, που έχει καταντήσει ζητιάνος, να ξερογλείφεται μπας και τον αβαντάρουν οι...βάζελοι, ώστε να γίνει παράγοντας του μπάσκετ αφότου τελειώσει την αγωνιστική καριέρα του, ή προπονητής σε καμιά Εθνική Ελλάδος. Εδώ πέρυσι το καλοκαίρι στη Σύρο έβγαινε φωτογραφίες με το...Γιάννη Ηλιόπουλο, τον γνωστό συνδεσμίτη της Θύρας 13, με την πασίγνωστη ιστορία με το πούλμαν από το Βόλο του 1999.
 
 
Συνεντεύξεις στο sdna του Τράκη ο αρχηγός, φωτογραφίες με τον Ηλιόπουλο και γλείψιμο στους βάζελους ο υπαρχηγός. Και μετά αναρωτιούνται πολλοί ''πού είναι ο κόσμος, γιατί δεν έρχεται ΣΕΦ;''. Ακόμη λιγότεροι θα έρχονται του χρόνου. Εκεί στην ΚΑΕ, αναζητείστε οπαδούς με ''υγιή νοοτροπία'' στη Φιλοθέη και το Παλαιό Ψυχικό να στηρίξουν το συγκεκριμένο τμήμα...

Σχόλια

Εικόνα George_Str

ΕΧΕΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΛΛΟΝ .......Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ , Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ,ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑΤΟ ΠΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ,ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ .

Εικόνα ThomasK

Υπερβολικός ο Σάββας στον χαρακτηρισμό τού Σπανούλη, αλλά όχι
εντελώς άδικος καθώς τον αιτιολογεί αρκούντως.

Είναι αδιανόητο για έναν αρχηγό τού τμήματος μπάσκετ και σύμβολο
πια του Ολυμπιακού να δίνει λόγο σε πρωτεργάτες -πρόσωπα ή sites-
του δυσώδους, λυσσαλέου και διαρκούς πολέμου κατά του Ολυμπιακού,
που αποσκοπεί στον καταποντισμό του μέσα κι από τον διχασμό. Είναι
σα να τους δικαιώνει, αν όχι να τους επικροτεί κιόλας. Και αυτούς και
όλον τον συρφετό τής "εξυγίανσης", στον οποίο περιλαμβάνεται η ΕΟΚ
και ο Βασιλακόπουλος που λιβανίζεται κάθε τόσο από το sdna.

Πέρα από αδιανόητο είναι και προκλητικότατο για τη συντριπτική
πλειονότητα των γαύρων που δίνουν διαρκή αγώνα απέναντι στους
αχρείους και μαφιόζους τής "εξυγίανσης" και τον αντιΟλυμπιακό
πόλεμό τους. Είναι προκλητικότατο και για τις αρχές και ιδέες που
πρεσβεύει ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος και κυρίως για την
υπερηφάνεια του. Κανένας δεν (πρέπει να) παίζει μ' αυτές κι ακόμα
χειρότερα να τις διασύρει. 'Οποιος το κάνει δεν έχει θέση στην
οικογένεια του Ολυμπιακού, ο Θεός ο ίδιος να είναι.

Είναι αδιανόητο και για τον Σπανούλη προσωπικά να καταπίνει την
υπερηφάνεια του, ξεχνώντας τόσο εύκολα την κατ' επανάληψη υβριστική
και χυδαία συμπεριφορά απέναντι στον ίδιο και την οικογένειά του από
βάζελους οπαδούς και τον ίδιο τον Τ. Γιαννακόπουλο που σχετίζεται με
το sdna.

Ο αρχηγός δεν έχει ανάγκη κανένα sdna για να εκφραστεί ή (και) να
πείσει. Εξάλλου η συντριπτική πλειονότητα των αναγνωστών τού
sdna αποτελείται από προκατειλημμένους, ζηλόφθονους, μαυρόψυχους
και κάφρους αντιΟλυμπιακούς.

Συνεχίζω να τον εκτιμώ ιδιαίτερα, παρά το αδικαιολόγητο και τεράστιο
φάουλ του ευελπιστώντας οτι δεν θα το ξανακάνει.

Για τον Γιώργο Πρίντεζη, που εκτιμώ αφάνταστα:

Η φώτο είτε από ευγένεια είτε από συγγνωστή άγνοια. Για
τις άλλες ενέργειές του δεν γνωρίζω και αν όντως έχουν
βάση είναι αδικαιολόγητος. 'Εχει τον Ολυμπιακό να τον
στηρίξει μετά την απόσυρσή του, δεν έχει ανάγκη από βάζελους
και μάλιστα του άθλιου περιβάλλοντος Βασιλακόπουλου και
Τράκη. 'Αλλωστε πόσο ακόμα θα διατηρηθεί αυτό;

Και επιτέλους, η ΚΑΕ Ολυμπιακός επιμένει σε μια μαλθακή
αντιμετώπιση της κατάστασης και εναντίον της (από ΕΟΚ,
κυβέρνηση κ.ά.) και σε μια διχαστική πολιτική (το "καλό και
ηθικό" μπασκετικό τμήμα και το "κακό και ανήθικο" ποδοσφαιρικό);
Αν είναι έτσι οι Αφοί ας πάψουν να χρησιμοποιούν το "Ολυμπιακός"
και ας το ονομάσουν αλλιώς. Φλούφλης Τραχανοπλαγιάς πχ. Ούτε
τον Πειραιά να (ξανα)πιάσουν στο στόμα τους.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας, ενιαίος και αδιαίρετος, ρε!

Εικόνα Ποσειδωνία

Η αποστασιοποίηση που έχω από το μπάσκετ του Ολυμπιακού εδώ και χρόνια, δυστυχώς με δικαιώνει.
Προτιμώ χάντμπολ, βόλεϊ και πόλο.

Εικόνα djole11

Παιδιά ειδικά ο Πρι έχει αποδείξει πόσο αγαπάει την ομάδα τόσα χρονια.Οι χαρές που μας έχουν δώσει αυτοί οι δύο είναι αμέτρητες.Ο Σπανούλης είναι ο μεγαλύτερος παιχτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας και επέλεξε να κλείσει την καριέρα του στο Θρυλο.Στα @@ μας ο Παπαπετρου και ο καθε Παπαπετρου εδω μιλαμε για τα τοτεμ της ομαδας μας.Ελικρινά δεν καταλαβαίνω τον σκοπό του άρθρου συγγνώμη.

Εικόνα djole11

Παιδιά ειδικά ο Πρι έχει αποδείξει πόσο αγαπάει την ομάδα τόσα χρονια.Οι χαρές που μας έχουν δώσει αυτοί οι δύο είναι αμέτρητες.Ο Σπανούλης είναι ο μεγαλύτερος παιχτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας και επέλεξε να κλείσει την καριέρα του στο Θρυλο.Στα @@ μας ο Παπαπετρου και ο καθε Παπαπετρου εδω μιλαμε για τα τοτεμ της ομαδας μας.Ελικρινά δεν καταλαβαίνω τον σκοπό του άρθρου συγγνώμη.

Εικόνα djole11

Παιδιά ειδικά ο Πρι έχει αποδείξει πόσο αγαπάει την ομάδα τόσα χρονια.Οι χαρές που μας έχουν δώσει αυτοί οι δύο είναι αμέτρητες.Ο Σπανούλης είναι ο μεγαλύτερος παιχτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας και επέλεξε να κλείσει την καριέρα του στο Θρυλο.Στα @@ μας ο Παπαπετρου και ο καθε Παπαπετρου εδω μιλαμε για τα τοτεμ της ομαδας μας.Ελικρινά δεν καταλαβαίνω τον σκοπό του άρθρου συγγνώμη.

Εικόνα jole11canezza

Καλημέρα Σαββα, δεν συμφωνώ με την πολύ άδικη επίθεση στους δυο αθλητές του Συλλόγου ΜΑΣ αλλά έχεις δίκιο για την συνεχόμενη λάθος αντιμετώπισης από την ΚΑΕ σε τέτοια ζητήματα!!!

ΥΓ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα dimitrov7

Χαίρομαι που εξαιρείς το Νέο Ψυχικό! Εδώ είναι Πειραιάς!