ΠΑΟΚ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2018-19 ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΠΟ ΚΑΙ UEFA



Αντιγράφουμε τρεις ειδήσεις από τα sfyrigmata του Βάιου Μπαλάφα. Η πρώτη εδώ,
 
Απίθανα πράγματα! Ο Στέλιος Μπίκας, γιός του διεθνή παρατηρητή, Γιώργου Μπίκα εργάζεται στην ομάδα Κ 12 του ΠΑΟΚ, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να βάλουν τον πατέρα του να βαθμολογήσει τον Ούγγρο διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕ Λεμεσού, παιχνίδι  για το UEFA Youth League - Domestic Champions Path First Round (Second Legs).
Φυσικά και δεν φταίει ο Μπίκας, ο οποίος είναι ακέραιος χαρακτήρας και άξιος παρατηρητής, αλλά φταίει η UEFA που τον επέλεξε. Δεν μπορούσαν να βάλουν έναν εκ των Τριτσώνη, Κουκουλάκη, Τσαχειλίδη που επίσης είναι διεθνείς παρατηρητές για να μη δίνουν αφορμή για σχόλια;
Τέταρτος (σ.σ. στο ΠΑΟΚ-ΑΕΛ Λεμεσού θα είναι ο Διαμαντόπουλος της ΕΠΣ Αρκαδίας), και μόνο αυτός ορίζεται από την ΚΕΔ.
 
η δεύτερη εδώ
 
Στα προηγμένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, π.χ. Αγγλία, Γερμανία, βγάζουν ολόκληρο το πρόγραμμα της σεζόν, πριν από τη σέντρα της κάθε αγωνιστικής περιόδου. Στην Ελλάδα η Superleague, μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έβγαλε πρόγραμμα μέχρι την 11η αγωνιστική, παρόλα αυτά έγινε «σουρωτήρι», καθώς δεν λείπουν οι αλλαγές, με τελευταία την μετάθεση του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στις 29 αντί για την 28η Οκτωβρίου.
Και το… κερασάκι στην τούρτα; Η «λούφα» του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο! Μετά την αλλαγή μέρας του αγώνα πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, δεν γινόταν να διεξαχθεί το παιχνίδι του με τον Εργοτέλη το διάστημα 30/10-1/11 που το καλεντάρι (χα, χα,χα!) έχει Κύπελλο.
«Μύθος» το πληρέστερο ρόστερ
Αρα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης γλιτώνει ένα ματς μεσοβδόμαδα και θα παίξει, όποτε ευκαιρήσει για να μην επιβαρυνθεί το «πληρέστερο ρόστερ των τελευταίων ετών»! Για τους αρμόδιους είναι λεπτομέρεια, αν με την κίνηση αυτή, μετά το πρωτάθλημα, απαξιώνουν και το Κύπελλο, καθώς προέχει το… καλό του ΠΑΟΚ.
Λεπτομέρεια αποτελεί αν μετά το πρωτάθλημα, ξεφτιλίζουν και το Κύπελλο. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο το ένα σκάνδαλο ακολουθεί το άλλο. Όλα για το… καλό του ΠΑΟΚ, μάλλον σύμπτωση θα είναι. Όμως, μαζεύονται πολλές!
Η αστυνομία δεν έγραψε τίποτα για τα επεισόδια πριν από το ματς Κυπέλλου, ΠΑΟΚ-Αρης, όπου υπήρξε και τραυματισμός αστυνομικού και φθορές ξένης ιδιοκτησίας, άρα η γηπεδούχος ομάδα δεν αντιμετώπισε απειλή αφαίρεσης τριών βαθμών. Μήπως, έγραψε κάτι για τη φονική φωτοβολίδα που πέταξε οπαδός του στη Νέα Σμύρνη;
Κι όμως, ψηφίζουν!
Φτάσαμε στο σημείο ο Βασιλειάδης και η αστυνομία να ορίζουν αγώνες! Προσέξτε, κάνουν αλλαγές σε πρόγραμμα που ψηφίζουν στη Λίγκα.
Αντίθετα, ο Ολυμπιακός αν και είχε φορτωμένο πρόγραμμα με ΠΑΟΚ, Μίλαν, ΑΕΚ δεν ζήτησε καμία αλλαγή. Και ο Μαρτίνς αναγκάστηκε να κάνει πολλές αλλαγές στο Μιλάνο.
Υ.Γ. Αλλαξε η μέρα και ο αγώνας ΑΕΚ-Αρη που θα γίνει Κυριακή 28/10 αντί για Σάββατο 27/10! «Κερδίζει» μια μέρα μετά το ματς με τη Μπάγερν που γίνεται Τρίτη 23/10.
 
και η τρίτη εδώ.
 
Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν; Η ΕΠΟ προγραμμάτισε για τις 25 Οκτωβρίου διοικητικό συμβούλιο στη Θεσσαλονίκη, όλως τυχαίως την ημέρα που ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Βίντι για την τρίτη αγωνιστική του Europa Leagoue. Όμως, το πρόβλημα για το Πάρκο Γουδί δεν είναι αυτό!
Το πρόβλημα είναι ότι αύριο παίζουν Αρης-ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Superleague και φοβούνται παρατράγουδα σε περίπτωση που (χτυπάμε ξύλο) ξεφύγει η κατάσταση στο ματς. Δηλαδή, φοβούνται συγκέντρωση διαμαρτυρόμενων οπαδών την ώρα του ΔΣ. Ασφαλώς, και μια τέτοια κίνηση θα αποτελούσε πλήγμα για την εικόνα της …εξυγιαντικής ΕΠΟ! Ακόμη και αν προέρχεται από τον Αρη, ομάδα που φέρεται ο Γραμμένος να υποστηρίζει. Πριν γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ, τώρα θα είναι και ΠΑΟΚ, όχι επειδή είναι «δικός μας» αλλά επειδή είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας!
Απέφυγαν το λάθος
Το προηγούμενο ΔΣ της ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη έγινε στις 20 Νοεμβρίου 2017 και ο χώρος που διεξήχθη ήταν το «Μακεδονία Παλλάς», συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη. Μια κίνηση που είχε προκαλέσει αίσθηση, καθώς δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα, εκθέτοντας και την Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, μέλη της οποίας (όπως και ο πρόεδρος Χούμπελ) έδωσαν το παρών. Όμως, αυτή τη φορά απέφυγαν το λάθος και για τις ανάγκες του ΔΣ της ΕΠΟ επιλέχθηκε άλλο ξενοδοχείο! Είναι που δεν καταλάβαιναν τι είχαν κάνει…
 
Τζάμπα συμμετέχουμε σε αυτό το πρωτάθλημα, στο οποίο έχουν ''στηθεί'' μέχρι και τα σημαιάκια του κόρνερ, μπας και το σηκώσει η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΕΚΟ του Βορρά, το γυφτοπαοκάκι. Με εντολή του ΠΟΥΣΤΗ Αλέξη Τσίπρα, αυτού του ΜΠΙΝΕ που βλέπουμε εδώ,
 
 
αλλά και του ΠΟΥΣΤΗ ''Τεό'' Θεοδωρίδη της κωλο-UEFA, o ΠΑΟΚ φέτος θα πάρει το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά μετά το 1985. Αυτό που έχω να πω εγώ σε οποιονδήποτε σχετίζεται με το ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ, την πουτανοκυβέρνησή τους, όποιον τους στηρίζει, αλλά και την κωλο-UEFA, είναι
 
ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

Σχόλια

Εικόνα CostasS

Σκορπιες σκέψεις μετά τη χτεσινή απογοήτευση ΑΛΛΑ με πίστη ότι τα πράγματα θα διορθωθούν (ίσως και θεαματικά!)

- Κάποτε η ευχή ήταν "παιδί μου, κάνε ότι θέλεις στη ζωή σου αρκεί να μην γίνεις πούστης ή βάζελος" (=έννοιες μάλλον συνυφασμένες). Τώρα η ευχή, η δική μου τουλάχιστον, θα είναι "παιδί μου κάνε ότι θέλεις στη ζωή σου αρκεί να μην γίνεις α(χ)ριστερός, πούστης ή βάζελος" (=έννοιες σίγουρα συνυφασμένες)

- Αυτό το μυγόχεσμα ο Κουτσιανικούλης, με τους Βούλγ@ρους ήταν όλο χάχανα στον πάγκο, χτες ξεσκίστηκε να κυνηγάει να σώσει και το πλάγιο άουτ. Αιώνιο κόμπλεξ που δεν τον ζητήσαμε ποτέ να έρθει σ'εμάς...

-Ρε μάγκες, αφού ξέρετε, ακούτε, διαβάζετε ότι μας την έχουν στημένη παντού. Μπείτε μέσα παίξτε 30 λεπτά σοβαρή μπάλα, καρφώστε 2-3 γκολ και μετά κάντε τους πλάκα. Γιατί να πετάμε έτσι τα ημίχρονα με 0 γκολ?

-Υπάρχουν σίγουρα άτομα στην ΠΑΕ που διαβάζουν το σάιτ. Είναι δύσκολο να μεταφερθεί στους καθ'ύλη αρμοδίους (διοίκηση-προπονητή-παίκτες) έστω και μέρος αυτών που λέγεται/γράφεται εδώ μέσα ?? Οι απόψεις, οι ιδέες και ενίοτε οι αποκαλύψεις που γράφονται εδώ θα μπορούσαν να αποτελέσουν για όλα τα κλιμάκια της ομάδας ένα αξιόλογο όπλο στον πόλεμο που έχουμε σε όλα τα μέτωπα (διοίκηση-ομάδα-κόσμος).

ΥΓ: Αγαπητέ (αν επιτρέπεται η προσφώνηση) Σάββα, ο θυμός δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος. Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ κανένα και λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλές φορές κάποιοι (ανάμεσά τους κι εγώ ίσως) σε φτάνουμε στα όριά σου με τα γραφόμενά μας, πιστεύω ότι οι συλλήβδην "αφορισμοί" κάνουν ενδεχομένως κακό παρά καλό. Ψυχραιμία από όλους για το καλό της ομάδας! Πρωτάθλημα κανένας (χμμμμ πλην του Ολυμπιακού βεβαίως-βεβαίως) δεν πήρε πριν από την παρέλαση....!
Semper Olympiacos

Εικόνα Romain

Είναι φανερό από τον καιρό του "Red Planet" ότι πάρα πολλοί και ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ που ΠΑΝΤΑ δηλώνουν "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ" είναι εναντίον της "διοίκησης". Δηλαδή του ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ.

Πολλοί είχαν ΙΡ από το ΣΚΑΙ τότε που ο Γιάνναρος ο Αλαφουζος ήταν στις επάλξεις αλλά και από το σδνα. Τώρα το ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ έχει αναλάβει τη βρώμικη δουλειά.

Υπάρχουν βέβαια και βλάκες δικοί μας που καταπίνουνε αμάσητη την προπαγάνδα από τους ΨΕΥΤΟ= ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΑΝΕΛΗΤΕΣ.

Εικόνα RedManu

Καλησπέρα. Πολά νεύρα είχα απόψε μετά το ματς... Να παίζεις μονότερμα ένα ημίχρονο τον... ΟΦΗ και να μη κάνεις ΜΙΑ κανονική φάση για γκολ. Και να παίζεις και για μεγάλο διάστημα με 2 φορ!!! Απαράδεκτο! Τον πόλεμο και τον γνωρίζαμε και τον περιμέναμε όλοι. Η ομάδα μοιάζει να μην καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνει... Πάθος και πλάνο για γκολ δε μπόρεσα να δω απόψε (δε ξέρω μήπως υπήρχε και δε τα είδα λόγω νεύρων; Δε νομίζω). Ο Λάζαρος τι έχει πάθει; Σε κάθε ματς πρέπει να μπαίνουμε κομάντο. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς για τον Θρύλο. Όλοι και όλα είναι εναντίον μας. Δε ξέρω τι πρέπει να γίνει για το καταλάβει αυτό η ομάδα. Με τόσους Έλληνες φέτος δε βλέπω δικαιολογίες... Δε γράφω άλλα έχω ακόμα νεύρα...

Εικόνα stavrakas7-5

Φτανει με τους σανελ το χουμε πιασει το νοημα.Ο μπαοκ εκανε 2πλο τιτλου χθες κ μεις τους το καναμε εξαποντο τοσα χρονια παρομοιες δικαιολογιες ειχαν οι αλλοι, ΟΧΙ ρε,τους γαμουσα γιατι ειχα καλυτερη ομαδα και δεν θα τους δικαιωσω τωρα λεγοντας αυτα που ακουγα απο τους πονεμενους κωλους για κυβερνησεις διαιτησιες( βλεπε γαυρο,site)ΣΑΝΟ ΑΛΛΟΥ.Εγω ειμαι γαυρος (περηφανος)η κλαψα ΑΛΛΟΥ.

Εικόνα savvas gridlock

Το ''φτάνει'' κανονικά έπρεπε να το πει κάποιος στον πατέρα σου την κατάλληλη στιγμή. Δεν το είπε όμως και βγήκες εσύ ο μούλος. Από εδώ μέσα έχεις φύγει και είσαι τυχερός που πρέπει να ψάξω άλλα μουλοσπέρματα, γιατί θα μάτωνες μια και καλή και δεν ξέρω μήπως σου άρεσε κιόλας, καριόλη. Γαμώ την Αριστερά σου. Γαμιέσαι, ΠΟΥΣΤΗ Αριστερέ, σίχαμα.

Εικόνα George_Str

ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΛΟΜΑΔΑ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΖΑΝΕ ΟΤΙ ΠΕΖΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΦΕΤΟΣ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ.

Εικόνα djole11

Όσο η ομάδα δεν είναι αυτή που πρέπει αγωνιστικά όλα τα εξωαγωνιστικά δεν έχουν αξία.Ο ΠΑΟΚ είναι δίκαια πρώτος (γιατί αυτός έχει Πριγιοβιτς κι εσύ τον κανένα) και δίκαια θα πάρει (μάλλον) τον τίτλο.Σε 4 ματς έχουμε βάλει 2 γκολ και έχουμε πάρει μολις 1 βαθμό από την ικτερικια.Καταφεραμε και αναστησαμε τον Πλατελλα και τον Κουτσιανικούλη ρε...

Εικόνα djole11

Όσο η ομάδα δεν είναι αυτή που πρέπει αγωνιστικά όλα τα εξωαγωνιστικά δεν έχουν αξία.Ο ΠΑΟΚ είναι δίκαια πρώτος (γιατί αυτός έχει Πριγιοβιτς κι εσύ τον κανένα) και δίκαια θα πάρει (μάλλον) τον τίτλο.Σε 4 ματς έχουμε βάλει 2 γκολ και έχουμε πάρει μολις 1 βαθμό από την ικτερικια.Καταφεραμε και αναστησαμε τον Πλατελλα και τον Κουτσιανικούλη ρε...

Εικόνα savvas gridlock

Ψαράκι να φας και να βάζεις όρθια την οθόνη, όποτε βλέπεις ματς του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα. Συμβουλή σου δίνω για τις συζητήσεις που θα κάνεις ΑΛΛΟΥ, γιατί από εδώ μέσα ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.

Εικόνα Harry red logic

Οι Σ/ανελ ο τεο και η διαπλοκή κάνουν τα αίση τους. Πασίγνωστο αυτό.
Εμείς, δηλαδή ο Μάρτινς και η μισή αποψινή ενδεκάδα γιατι μας πικραίνουν?Δεν ξέρουν η δεν μπορούν ?
Κρίμα τα εκατομμύρια του Προέδρου. Περίπου 40 τα δυο τελευταία χρόνια.Ενα σεντερ φόρ,ας πούμε σαν τον Πρίγιοβιτς, ένα τερματοφύλακα σαν τον Πασχαλάκη, ένα σέντερ μπάκ για τον Θρύλο δεν μπόρεσαν να βρουν?

Εικόνα ThomasK

Γνωστές οι προθέσεις τους, αλλά εμείς αγωνιστικά τουλάχιστον
τι κάνουμε; Κατεβάζουμε ομάδα τσίρκο και τη χαρά κάθε πικραμένου;
Νέος προπονητής, δεκάδες νέοι παίχτες και άμυνα της πλάκας και
φορ ή κυνηγοί που δεν βρίσκουν δίχτυα ούτε με GPS και άδειο τέρμα;
'Ελεος!

Εικόνα lamousis

Από τη στιγμή που η "εξυγίανση" εκβιάζει το Θεοδωρίδη με την κάρτα υγείας της ΕΠΟ γιατί δεν κάνουμε κάτι κ εμείς;
πχ να του πούμε ή θα σταματήσει τα καραγκιοζιλίκια ή θα βγάλουμε εμείς στη φόρα το θέμα αυτό. Τουλάχιστον να κρατάει ίσες αποστάσεις

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Τελείως εξόφθαλμα πλέον.
Εμείς να φροντίσουμε τα σπίτια τους - όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες - κι ο Θρύλος τις ψυχές τους.
Πάντως, αγάμητο δεν θα μείνει τίποτα.

Έχεις βάλει και τον μούλο να γελάει, σαν κωθώνι που είναι, με το στουπί του βενζινά ανά χείρας - θα ξεράσω.