ΕΒΑΛΝΤ ΛΙΝΕΝ: ''ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ''



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
Ενδιαφέροντα πράγματα είπε ο Έβαλντ Λίνεν σε συνέντευξή του στη γερμανική Tagesspiel.
-τα χρήματα που έχασε: «Είναι ενοχλητικό, σε σημείο που καταντά γελοίο. Η συμπεριφορά των υπεύθυνων είναι τουλάχιστον απαράδεκτη! Έχω απευθυνθεί στη FIFA, αλλά δεν έχω πετύχει τίποτα μέχρι τώρα. Η ομάδα υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία, πήρε νέο ΑΦΜ και τα χρέη της διαγράφηκαν. Τότε επικρατούσε αυτό το νομικό μοντέλο στην Ελλάδα. Ακόμη πιο σκανδαλώδης είναι η απάθεια των διεθνών οργάνων, που δεν πιέζουν καθόλου το σύλλογο ή την ομοσπονδία».
-το αν συμφωνεί με τη φημολογία πως η ΑΕΚ έπεσε ηθελημένα: «Δεν γνώριζα ακριβώς τις διοικητικές και οικονομικές συνθήκες τότε. Όμως έχοντας εμπειρία από την Ελλάδα, ήμουν προετοιμασμένος για αυτή την περιπέτεια. Με είχαν προειδοποιήσει να μην πάω. Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να έχουμε σωθεί ακόμη και με αυτή τη νεανική και άπειρη ομάδα αν βοηθούσαν όλοι. Τις τελευταίες εβδομάδες είχα διαπιστώσει πως κάποιοι παίκτες και παράγοντες δεν ακολουθούσαν τον ίδιο στόχο. Αν ένας ή δύο παίκτες παίζουν προς τα πίσω αντί για προς τα εμπρός, τότε αυτό είναι αντιπαραγωγικό (γέλια). Η κατάσταση ήταν τέτοια στο τελευταίο παιχνίδι πριν φύγω, που ο αρχηγός ήρθε και με ρωτούσε τι συμβαίνει. Η δουλειά μου στην ΑΕΚ ήταν μια σκληρή εμπειρία. Εξαιρώ τους φιλάθλους, την πόλη και τη χώρα, γιατί έζησα και όμορφες στιγμές εκεί. Ας μην ξεχνάμε ότι τότε η κρίση στην Ελλάδα ήταν στην κορύφωσή της και πολλοί παίκτες και άνθρωποι της ΠΑΕ περνούσαν δύσκολα».
 
 
 
Χρωστάει λεφτά στο Λίνεν ακόμη η ΑΕΚ, ενώ έπεσε ηθελημένα. Το μόνο που δεν είπε ο Γερμανός είναι το ότι Μελισσανίδης και Fl-Original έριξαν παρέα την ομάδα στη Γ' Εθνική, για να την πάρει ΤΖΑΜΠΑ ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ λαθρέμπορας της Κοκκινιάς. Να δούμε πόσα ΜΜΕ θα κάνουν αναπαραγωγή αυτής της συνέντευξης και για πόσο θα μείνει ψηλά, μπροστά-μπροστά, στα διάφορα sites. Πότε άραγε θα αρχίσουν τα τηλέφωνα ''βγάλ'το τώρα, θα σας κόψω τη χορηγία από τον ΟΠΑΠ'';

Υ.Γ. Ο,τιδήποτε σχετίζεται με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ''αριστερή πολιτική ιδεολογία'', ελληνικό μπάσκετ, ''μπασκετικό Ολυμπιακό'' και οποιαδήποτε άλλη ανωμαλία της φύσης παρατηρείται στα social media, ΔΕΝ έχει θέση εδώ μέσα. Οποιοσδήποτε έστω απλώς σκέφτεται να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ, οποιοσδήποτε ''γουστάρει μπασκετικό Ολυμπιακό'', όπως κοκορεύονται ορισμένοι γι'αυτό δεξιά κι αριστερά, ''διαφημίζοντας'' κιόλας την...αρρώστια τους, ΠΟΥΛΟ. Δεν είναι ευπρόσδεκτος εδώ κανείς από τους παραπάνω ασθενείς..

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Στα τέτοια τους και εδώ τα διεθνή όργανα (FIFA...).