ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ



Ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο μεγαλύτερος πρόεδρος στην ιστορία του Ολυμπιακού, που έχει χαζέψει στα γεράματα κι ασχολείται με τα λεφτά που νομίζει ότι θα πάρει μαζί του στον άλλο κόσμο, δημοσίευσε μία δήλωση για το γήπεδο Καραϊσκάκη πριν από λίγες μέρες.
 
«Με το από 06/07/2010 Ιδιωτικό Συμφωνητικό, συμφωνήθηκε η μεταβίβαση των μετοχών μου στις εταιρείες ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. και ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε. στον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη ή/και σε Εταιρείες του. Οι μεταβιβάσεις των μετοχών μου στις ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. έχουν ως γνωστόν ολοκληρωθεί ήδη από το 2010.
Όσον αφορά στην ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε. έχουν ήδη από 17/12./2010 υπογραφεί σχέδια συμφωνητικών μεταβίβασης μετοχών, έχει πληρωθεί από εμένα ο τότε επιβαλλόμενος σχετικά φόρος και έχει καταβληθεί το σύνολο του συμφωνηθέντος τιμήματος μεταβίβασης.
Έκτοτε η ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε., συνεπώς και το Στάδιο «Ε.Ο.Ε. Γ. Καραϊσκάκης», τελούν υπό τον αποκλειστικό έλεγχο, όσον αφορά στην δική μου συμμετοχή (50%), του κ. Ευαγγέλου Μαρινάκη. Η τυπική διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών (κατ’ άρθρο 8β του Κ.Ν.- 2190/20) καθυστερεί λόγω διαπραγματεύσεων που έχουν, ερήμην μου, εκπρόσωποι του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη με τις δανείστριες Τράπεζες».
 
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε.
 
«Η μεταβίβαση του 50% των μετοχών της ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΕ, από τον κ. Κόκκαλη στον κ. Μαρινάκη δεν ολοκληρώθηκε, παρότι ο κ. Κόκκαλης είχε προεισπράξει το σύνολο του τιμήματος, από τις αρχές του 2011, λόγω μη εκπλήρωσης των προϋποθέσεων για τη μεταβίβαση και την ύπαρξη νομικών επιπλοκών, σε σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, του υπολοίπου 50% των μετοχών της ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΕ, το οποίο ο κ. Κόκκαλης είχε μεταβιβάσει σε εταιρεία συμφερόντων του κ. Λαυρεντιάδη.
Ο κ. Μαρινάκης, μέσω της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, έχει από το 2015 υποβάλει πρόταση προς τις Πιστώτριες Τράπεζες, για την απόκτηση πλειοψηφικής συμμετοχής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στη διαχειρίστρια εταιρεία του Σταδίου Καραϊσκάκη, ώστε η έδρα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να αποτελέσει για πάντα περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όχι του μεγαλομετόχου της».
 
Με το Σωκράτη Κόκκαλη, που έχει επιλέξει να ξεφτιλίζεται, δεν θα ασχοληθώ εδώ. Δική του είναι η ζωή, όση του απέμεινε, ας την ζήσει όπως θέλει. Τα λεφτά και οι δουλειές με τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φαίνεται ότι έχουν μεγαλύτερη αξία γι'αυτόν, στη δική του συνείδηση, από την εκτίμηση του κόσμου του Ολυμπιακού. Κρατάμε το τελευταίο μέρος από την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο κ. Μαρινάκης, μέσω της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, έχει από το 2015 υποβάλει πρόταση προς τις Πιστώτριες Τράπεζες, για την απόκτηση πλειοψηφικής συμμετοχής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στη διαχειρίστρια εταιρεία του Σταδίου Καραϊσκάκη, ώστε η έδρα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να αποτελέσει για πάντα περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όχι του μεγαλομετόχου της.
 
Αν κι εφόσον αυτό γίνει πράξη κι αποκτήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δικό του γήπεδο ο ΑΣΤΕΓΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 93 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στη δική μου συνείδηση, θα ξεπεράσει το Νίκο Γουλανδρή. Κι αν φέρει κι ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο, αναφέρομαι στο Europa League φυσικά, θα γίνει
 
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
 
Στο χέρι του είναι, ηλικιακά, αλλά και Ολυμπιακά, με την πώρωση που έχει για τον Θρύλο, να το πετύχει.
 
Υ.Γ. 1 Ο μεγαλύτερος πρόεδρος όλων των εποχών για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ο Κόκκαλης. Ήταν και παραμένει όμως ΜΑΛΑΚΑΣ. Σωκράτη, ΓΑΜΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ και ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σου...
 
Υ.Γ. 2 Ο,τιδήποτε σχετίζεται με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ''αριστερή πολιτική ιδεολογία'', ελληνικό μπάσκετ, ''μπασκετικό Ολυμπιακό'' και οποιαδήποτε άλλη ανωμαλία της φύσης παρατηρείται στα social media, ΔΕΝ έχει θέση εδώ μέσα. Οποιοσδήποτε έστω απλώς σκέφτεται να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ, οποιοσδήποτε ''γουστάρει μπασκετικό Ολυμπιακό'', όπως κοκορεύονται ορισμένοι γι'αυτό δεξιά κι αριστερά, ''διαφημίζοντας'' κιόλας την...αρρώστια τους, ΠΟΥΛΟ. Δεν είναι ευπρόσδεκτος εδώ κανείς από τους παραπάνω ασθενείς...

Σχόλια

Εικόνα Red Kokkinos

τοσο μαλακα δεν τον περιμενα. Ασ ειναι, ευελπιστουμε στις προσπαθειες του Β. Μαρινακη και να ξεμπερδεψει μια ωρα νωριτερα με τους γυφτοσυριζανεληδες φασιστες

Εικόνα matrasimca

Σαββα στην συνειδηση ολων των Ολυμπιακων το ποδοσφαιρο ειναι πανω απο ολα τα αθληματα.
Αυτο ομως δεν σημαινει πως πολλοι Ολυμπιακοι δεν θα προσπαθησουν να συμπαρασταθουν σε αλλα τμηματα.
Για να ειμαστε δυνατοι πρεπει να ειμαστε ενωμενοι και οχι κατακερματισμενοι.
Συμφωνω πως αν δηλωνεις οπαδος της ομαδας δεν γινεται να ψηφιζεις τους διωκτες της που βρισκονται στους Συριζανελ.
Δεν βρισκω σωστο ομως να τα βαζουμε με ενα πονεμενο γερο που στις δοξες του μας εκανε νικητες.
Επειδη ειμαι πια μεγαλος και επαψα να σκεφτομαι με το θυμικο σε καλω να σκεφτεις αν ειναι πρεπον για οτι εχει προσφερει ο Σωκρατης να τον βριζουμε τωρα στα στερνα.
Αυτος τους εκανε ολους κοτες και πελατες αυτος μας εμαθε το ολοι τους και μονοι μας.
Αυτος εφερε παικτες που κανεις αλλος δεν θα ξαναφερει και μας γεμισε με χρυσες αναμνησεις.Αυτος μας εκανε ξανα αιωνιους πρωταθλητες
Οτι και να κανει τον συγχωρω και τον ευχαριστω και θα ειναι μεγαλειο ψυχης να το κανεις και συ που εισαι θυμωμενος μαζι του.
Ελπιζω να παρεις σωστα την νουθεσια ενος γηρασκοντος Νεστωρα.