ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ''ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ'' ΤΗΣ ''ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑΣ''



Δημήτρης Μελισσανίδης και Δημήτρης Ανδριόπουλος, εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας του γηπέδου της ΑΕΚ, της ''Αγια-Σοφιάς'', τον Οκτώβριο του 2013.
 
Ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας, Δημήτρης Ανδριόπουλος (ο ίδιος επόπτευσε την κατασκευή του «Γ. Καραϊσκάκης» και το γήπεδο της ΑΕΛ), είπε από την πλευρά του: «Δεν θα έχει καθόλου εμπορικές χρήσεις».
 
Δημήτρης Μελισσανίδης τον Ιούλιο του 2014.
 
Είπαμε πως θα φτιάξουμε ένα γήπεδο που θα ταιριάζει με την ιστορία της Φιλαδέλφειας και θα ικανοποιεί την τοπική κοινωνία - χωρίς εμπορικές χρήσεις.
 
Δημήτρης Μελισσανίδης το Φεβρουάριο του 2015.
 
Ερωτηθείς από έναν οπαδό για τα κέρδη από το γήπεδο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης απάντησε: "Ποια κέρδη; Πετάς μια ρουκέτα έτσι. Το γήπεδο δεν θα βγάζει τα έξοδα του".
 
Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε, καθώς το google δίνει δεκάδες σχετικά αποτελέσματα. Ακόμη και στο λήμμα για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Βικιπαίδεια, οπαδοί της ΑΕΚ έχουν περάσει το παρακάτω απόσπασμα.
 
Η πρώτη παρουσίαση του γηπέδου έγινε στις 2 Οκτωβρίου 201...εκεί αναφέρθηκε ότι το γήπεδο θα έχει χωρητικότητα 32.500 - 34.000 θέσεις...Δεν θα έχει καθόλου εμπορικές χρήσεις, πλην των συνυφασμένων με την εξυπηρέτηση των επισκεπτών (κυλικείο, εστιατόριο, παραδοσιακό καφενείο, μπουτίκ ομάδας κ.ά.).
 
Μετά από τα παραπάνω, λοιπόν, ο Δημήτρης Μελισσανίδης χθες, Παρασκευή 26 Οκτωβρίου του 2018, σε δείπνο για την ονομαστική του εορτή, που παρέθεσε σε κάποιους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, ανέφερε τα εξής:
 
Το γήπεδο της ΑΕΚ θα έχει και άλλες χρήσεις...Το γήπεδο θα είναι τεράστιο έργο. Αυτός είναι ο στόχος μου. Γι’ αυτό μπήκα ξανά στην ΑΕΚ. Θα φέρνει έσοδα κάθε χρόνο τουλάχιστον 6 εκατ. ευρώ. Δεν θα παίζεται μόνο ποδόσφαιρο εκεί.
 
Τι είδους θα είναι αυτές οι ''άλλες χρήσεις'' του γηπέδου, που θα αποφέρουν μάλιστα έσοδα ετησίως της τάξης των 6 εκ. ευρώ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ; Όταν μιλάμε για τόσα έσοδα, είναι δυνατόν αυτές οι ''χρήσεις'' που τα δημιουργούν να μην εχουν εμπορική χροιά; Τα δεκάδες δημοσιεύματα των ΤΣΑΤΣΩΝ ρεπόρτερ της ΑΕΚ, με τα οποία σκύλιαζαν εναντίον όσων μιλούσαν για ''εμπορικές χρήσεις του γηπέδου-κονόμα για το Μελισσανίδη'', πού πρέπει να πάνε τώρα; Μήπως πρέπει όλοι αυτοί οι ''δημοσιογράφοι'' της ΑΕΚ να τα βάλουν ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ; Από το ''πετάς μια ρουκέτα έτσι, το γήπεδο ΔΕΝ θα βγάζει τα έξοδά του'', φτάσαμε στο ''έσοδα από άλλες χρήσεις του γηπέδου ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 εκ. ευρώ τον χρόνο'', ε;
 
Λαμόγιο τζαμπατζή λαθρέμπορα της Κοκκινιάς, που με θράσος κιόλας λες ταυτόχρονα αυτό
 
Θα βάλω εγώ 15 με 20 εκατ. ευρώ.
 
κι αυτό.
 
Για τα χρήματα του Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι χρήματα που κέρδισε η ΑΕΚ και θα πάνε στην ΑΕΚ. Μπορεί και να τα χρησιμοποιήσουμε για μεταγραφές το επόμενο διάστημα ή για το γήπεδο. Θα δούμε ανάλογα και θα κινηθούμε. Αν με ρωτάτε πάντως εγώ θα τα έβαζα στο γήπεδο. Αλλά θα δούμε, θα τα εξετάσουμε όλα. Να τα πάρω εγώ και να βάλω τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ στην τσέπη μου; (γέλια...) Λέγεται τέτοιο πράγμα; (γέλια). Λοιπόν, για να τελειώνουμε: Ευτυχώς η ζωή μου τα έφερε έτσι και δεν έχω ανάγκη από χρήματα. Εχω αρκετά. Δεν μπήκα στην ΑΕΚ για να βγάλω κι άλλα. Ήδη έχω δώσει. Μόνο τα 15-20 εκατ. ευρώ για το γήπεδο τα λένε όλα και δεν είναι μόνο αυτά.
 
Εδώ δάγκωσες το ''Σαββίδη'' για τις εκλογές της ΕΠΟ, τα λεφτά του Champions League δεν θα παντελόνιαζες, ή δεν θα παρίστανες τον ''ΑΕΚάρα χώστη για το γήπεδο''; Γαμώ τον ΟΠΑΠ και τις χορηγίες του στα διάφορα ΜΜΕ, που καλύπτουν τις λαμογιές σου, απατεώνα...
 
Υ.Γ. Ο,τιδήποτε σχετίζεται με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ''αριστερή πολιτική ιδεολογία'', ελληνικό μπάσκετ, ''μπασκετικό Ολυμπιακό'' και οποιαδήποτε άλλη ανωμαλία της φύσης παρατηρείται στα social media, ΔΕΝ έχει θέση εδώ μέσα. Οποιοσδήποτε έστω απλώς σκέφτεται να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ, οποιοσδήποτε ''γουστάρει μπασκετικό Ολυμπιακό'', όπως κοκορεύονται ορισμένοι γι'αυτό δεξιά κι αριστερά, ''διαφημίζοντας'' κιόλας την...αρρώστια τους, ΠΟΥΛΟ. Δεν είναι ευπρόσδεκτος εδώ κανείς από τους παραπάνω ασθενείς...

Σχόλια

Εικόνα Δαφνες 7

Nαι ο Μπουγαιδης

Εικόνα CEN-TAURUS

Θα μου θυμίσει κάποιος; Με αυτογκόλ στο ΟΑΚΑ δεν σφραγίστηκε ο υποβιβασμός του λαθραεκ;

Εικόνα Ποσειδωνία

Πολλοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αλλά και ο προπονητής Λίνεν είπαν πως σκόπιμα υποβίβασαν την ΑΕΚ για να την πάρουν τζάμπα. Αυτό φυσικά έγινε και σε βάρος των παιχτών του στοιχήματος, που έχασαν τα λεφτά τους.
Η Δικαιοσύνη δεν έπρεπε να παρέμβει;
Η Ουεφατζήδες που ...νιάζονται για τα στημένα παιχνίδια, δεν έπρεπε να κάνουν κάτι;
Ο ...τεό μήπως;

Εικόνα RedManu

Εμένα μου κάνει εντύπωση το εξής: Ο ίδιος ο Λίνεν (όχι κάποιος που του είπαν, οτι είπε, οτι κάποιος είπε) βγαίνει επανειλημμένα και δηλώνει επίσημα σε συνεντευξεις αυτά που δηλώνει. Η ΕΠΟ και η ελληνική δικαιοσύνη (!?) οκ το ξέρουμε οτι κοιμούνται τον ύπνο του... δικαίου (!)... Η UEFA και η FIFA τι κάνουν; Δε μπορεί να τα γνωρίζω εγώ αυτά που λέει ο Λίνεν και όχι αυτές. Ακόμη και αν δε τα γνωρίζουν που λέει ο λόγος το κάνει ακόμα χειρότερο διότι επιβάλλεται να γνωρίζουν! Τι κάνουν; Και είναι δυνατό ακόμη και αν έχουν "δεμένο" τον Τεό με την κάρτα υγείας να δένει τόσο πολύ και να δένει αυτός στην UEFA ή να τον "αγαπάει" τόσο πολύ η UEFA που να κάνει πως δε ξέρει;; Περίεργα (για εμένα) πράγματα...

Εικόνα savvas gridlock

Τι κάνει η UEFA και η FIFA; Συναντήσεις με τον υφυπουργό Βασιλειάδη, όπως παλαιότερα με τον υφυπουργό Κοντονή για να εδραιωθεί η ''εξυγίανση'' στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να περάσουν οι κατάλληλοι'' νόμοι και βεβαίως να αβαντάρονται ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και να πέφτει κυνήγι στον Ολυμπιακό. Και τα κάνουν αυτά καταπατώντας τους δικούς τους κανόνες, το δικό τους καταστατικό, που απαγορεύει κρατική επέμβαση στο ποδόσφαιρο μιας χώρας της οποίας η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπάγεται στη FIFA. Καταλαβαίνεις το γιατί λέμε και ξαναλέμε ότι δεν έχει νόημα να στοχεύεις στην κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Εικόνα RedManu

* συγγνώμη να λύνει και να δένει ο Τεό...