ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡΣΕΝ ΣΤΟ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (VIDEO)



Σήμερα θα κλείσουμε τις εκκρεμότητες με τα βίντεο που ετοιμάζουμε για τον σχολιασμό της διαιτησίας στα ματς της Superleague. Θα δούμε αυτό που υποσχεθήκαμε, το βίντεο με τα ΟΡΓΙΑ του Δανού Κριστόφερσεν στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικης στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1. Είχαμε εξετάσει πριν από την έναρξη του αγώνα το τι εστί Κριστόφερσεν και τις σχέσεις του με τον Σταύρο Τριτσώνη της ''εξυγιαντικής'' Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ. Ας δούμε λοιπόν το βίντεο.
 
 
- Στο 8' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, σε μια διεκδίκηση κεφαλιάς στον αέρα, ο Μπακάκης της ΑΕΚ ρίχνει μια αγκωνιά στο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο του Ολυμπιακού. Ο κανονισμός διαιτησίας για χτυπήματα στο πρόσωπο κάνει λόγο για κόκκινη κάρτα, αλλά ας μείνουμε σε μια απλή κίτρινη, που ούτε αυτή δόθηκε. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δείχνει τον αγκώνα του στο διαιτητή Κριστόφερσεν, αλλά ο Δανός είχε δει πολύ καλά τη φάση. Επέλεξε να μην βγάλει κάρτα.
 
- Στο 14' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, στο χώρο του κέντρου ο Γκάλο της ΑΕΚ κάνει φάουλ στο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο του Ολυμπιακού. Ο Κριστόφερσεν δεν σφυρίζει, αφήνει τη φάση να εξελιχθεί, η ΑΕΚ αντεπιτίθεται κι ο Λιβάγια χάνει την καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο, ενδεχομένως και στο ματς. Θα ήταν ως μη γενόμενη, αν είχε δοθεί το καθαρό φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού.
 
- Στο 18' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Λαμπρόπουλος της ΑΕΚ κλοτσάει από πίσω και πετάει κάτω το Φορτούνη του Ολυμπιακού, αλλά φυσικά δεν παίρνει κίτρινη κάρτα.
 
- Στο 23' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος του Ολυμπιακού κλέβει την μπάλα από τον Μπακάκη της ΑΕΚ, ο οποίος πιάνει και πετάει κάτω το μεσοεπιθετικό των φιλοξενουμένων, δίχως φυσικά να δει την κίτρινη κάρτα του Δανού διαιτητή. Ο Λάζαρος ετοιμαζόταν να ξεχυθεί στον κενό χώρο κι ο Μπακάκης δεν είχε καμία πρόθεση να βρει την μπάλα, κρατώντας τον ψηλά.
 
- Στο 23' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, στην εξέλιξη της ακριβώς προηγούμενης φάσης, ο Γκάλο της ΑΕΚ στο χώρο του κέντρου πετάει κάτω με το σώμα το Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο του Ολυμπιακού. Ο Κριστόφερσεν δεν δίνει το φάουλ και η ΑΕΚ κλέβει την μπάλα, προσπαθώντας να βγάλει αντεπίθεση.
 
- Στο 24' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Σιμόες της ΑΕΚ πατάει με το πόδι χαμηλά και σπρώχνει με το σώμα ψηλά το Μεριά του Ολυμπιακού, ξαπλώνοντάς τον στο χορτάρι. Ο Κριστόφερσεν ούτε τώρα δείχνει κίτρινη κάρτα σε παίκτη της ΑΕΚ.
 
- Στο 29' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο τερματοφύλακας Γιαννιώτης του Ολυμπιακού προσπαθεί με βολέ να βρει το συμπαίκτη του Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, για να βγάλει αντεπίθεση για την ομάδα του. Ο Λάζαρος βάζει το σώμα του για να πάρει μπροστά του την μπάλα, έχοντας μέτωπο προς την αντίπαλη εστία, ο Μπακάκης της ΑΕΚ πάει και πέφτει πάνω στο Λάζαρο, σωριάζεται θεατρικά στο χορτάρι και ο Κριστόφερσεν δίνει φάουλ υπέρ...της ΑΕΚ, τερματίζοντας κάθε κοντέρ γελοιότητας, σε μια φάση που αν υπήρχε φάουλ, ήταν υπέρ του Ολυμπιακού (τίποτε δεν υπήρχε).
 
- Στο 31' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Γαλανόπουλος της ΑΕΚ μαρκάρει με τα χέρια ψηλά το Φορτούνη του Ολυμπιακού κι εν τέλει τον υποχρεώνει να χάσει την ισορροπία του και να πέσει. Ενώ η μπάλα είναι κοντά στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Κριστόφερσεν δεν δίνει το φάουλ κι επιτρέπει στους γηπεδούχους να μείνουν ψηλά και να απειλήσουν την εστία του Γιαννιώτη.
 
- Στο 32' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Γαλανόπουλος της ΑΕΚ κλοτσάει από πίσω το Φορτούνη του Ολυμπιακού. Και πάλι ο Κριστόφερσεν δεν θα βγάλει κίτρινη κάρτα σε παίκτη των γηπεδούχων.
 
- Στο 36' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Χουλτ της ΑΕΚ κλοτσάει καθαρά τον Ποντένσε του Ολυμπιακού, δίχως να έχει πρόθεση να παίξει την μπάλα, την οποία είχε προλάβει να ''τσιμπήσει'' ο μέσος των φιλοξενουμένων, στέλνοντάς της σε αντίθετη πορεία από αυτήν που ακολουθούσε τρέχοντας ο αμυντικός των γηπεδούχων. Ο Κριστόφερσεν δίνει το φάουλ, αλλά δεν βγάζει κίτρινη κάρτα στο Χουλτ.
 
- Στο 37' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, σε μια διεκδίκηση της μπάλας στο χώρο του κέντρου, ο Γαλανόπουλος της ΑΕΚ σπρώχνει και πετάει κάτω τον Καμαρά του Ολυμπιακού, αλλά ο Κριστόφερσεν δεν σφυρίζει φάουλ κι επιτρέπει στην ΑΕΚ να κερδίσει την μπάλα και να αντεπιτεθεί. Στην εξέλιξη της φάσης ο Λιβάγια της ΑΕΚ τραβάει τον στόπερ Μεριά του Ολυμπιακού και τον ρίχνει κάτω. Ο Μεριά ζητάει από τον Κριστόφερσεν να βγάλει επιτέλους μια κίτρινη κάρτα σε παίκτη της ΑΕΚ, αλλά ο Δανός κάνει παρατηρήσεις στο...Μεριά.
 
- Στο 43' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Λαμπρόπουλος της ΑΕΚ τραβάει εμφανώς από τη φανέλα στο χώρο του κέντρου το Φορτούνη του Ολυμπιακού και τον πετάει κάτω. Ο Κριστόφερσεν εδώ ξεπερνάει τον εαυτό του. Δεν δίνει καν φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού, πόσω μάλλον κίτρινη κάρτα στο Λαμπρόπουλο για τράβηγμα φανέλας, επιτρέποντας στην ΑΕΚ να βγάλει μία επικίνδυνη επίθεση.
 
- Στο 53' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Λιβάγια της ΑΕΚ με χέρια και με πόδια μαρκάρει τον Ομάρ του Ολυμπιακού, κάνοντάς του φάουλ έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων. Ο Κριστόφερσεν δεν σφυρίζει τίποτε, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να επιτεθεί με αξιώσεις για γκολ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ολυμπιακός αντεπιτίθεται, ο Ποντένσε των φιλοξενουμένων ανοίγει την μπάλα στον κενό χώρο, ο Τσιγκρίνσκι της ΑΕΚ τον κλοτσάει και τον ρίχνει κάτω, αλλά ο Κριστόφερσεν δεν δίνει εδώ έστω απλώς το καθαρό φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού, πόσω μάλλον κίτρινη κάρτα στον Τσιγκρίνσκι.
 
- Στο 56' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, σε μια διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα, στο χώρο του κέντρου, ο Μπακασέτας της ΑΕΚ σπρώχνει εμφανώς από πίσω τον Καμαρά του Ολυμπιακού και τον πετάει κάτω. Ο Κριστόφερσεν δεν δίνει το φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού κι επιτρέπει για μία ακόμη φορά στην ΑΕΚ να βάλει την μπάλα με αξιώσεις στην περιοχή των φιλοξενουμένων. Εκεί ο Ομάρ του Ολυμπιακού καταφέρνει να κόψει, αλλά ο Χουλτ της ΑΕΚ τον μαρκάρει με το σώμα και τον πετάει κάτω. Ούτε εδώ θα σφυρίξει το φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού ο Κριστόφερσεν και θα δώσει κόρνερ υπέρ της ΑΕΚ, μπας και μείνει η μπάλα στα καρέ του Γιαννιώτη και σε κάποια αναμπουμπούλα σκοράρει η ομάδα που...πρέπει.
 
- Στο 63' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-1, ο Γκιλιέρμε του Ολυμπιακού απλώς...ακουμπάει τον Μπακασέτα της ΑΕΚ έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού. Ο Μπακασέτας σωριάζεται στο χορτάρι και ο Κριστόφερσεν, χολωμένος από το γκολ του Φορτούνη, με το οποίο λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν ανοίξει το σκορ οι φιλοξενούμενοι, στήνει την μπάλα σε επικίνδυνο σημείο για γέμισμα στην περιοχή του Ολυμπιακού, μπας και καταφέρει να βάλει επιτέλους το γκολ η ομάδα την οποία ήρθε στη χώρα μας να βοηθήσει. Θυμηθείτε σε πόσες φάσεις νωρίτερα ''άφησε το λίγο πιο σκληρό, το πιο αντρικό παιχνίδι'', όπως μας έλεγαν οι δύο δημοσιογράφοι που μετέδιδαν το ματς για τη NOVA. Όταν έπρεπε να δοθεί φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού, ο Κριστόφερσεν ''άφηνε το σκληρό παιχνίδι και δεν σφύριζε με το παραμικρό''. Όταν έπεφτε παίκτης της ΑΕΚ κοντά στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Κριστόφερσεν ''σφύριζε με το παραμικρό''. Μονά-ζυγά μονόζυγα.
 
- Στο 65' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-1, σε μια διεκδίκηση της μπάλας στο χώρο του κέντρου, όπου προσπαθεί να αντεπιτεθεί η ΑΕΚ, ο Βούκοβιτς του Ολυμπιακού αλληλοτραβιέται αρχικά και στην πορεία κρατάει ελάχιστα, αμυδρά, αλλά εν τέλει λίγο περισσότερο αυτός το Γιακουμάκη της ΑΕΚ. Ο Κριστόφερσεν, που χάρισε πολλές κίτρινες κάρτες μέχρι εκείνο το σημείο σε παίκτες της ΑΕΚ, τρέχει και ''κιτρινίζει'' αμέσως τον παίκτη του Ολυμπιακού. Είπαμε, είχε σκοράρει λίγο νωρίτερα ο Φορτούνης και είχε αγχωθεί ο Δανός.
 
- Στο 67' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-1, ο Λιβάγια της ΑΕΚ ανοίγει το κοντρόλ, σε μια επίθεση της ομάδας του λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού κι όταν αντιλαμβάνεται πως έχει χάσει την μπάλα, πάει και πέφτει πάνω στον σταματημένο Γκιλιέρμε των φιλοξενουμένων. Ο Κριστόφερσεν ανακαλύπτει κι εδώ φάουλ υπέρ της ΑΕΚ, μπας και γίνει κάνα γέμισμα στην περιοχή του Γιαννιώτη και μπει κάποιο γκολ από καμιά στραβοκλοτσιά. Η μπάλα έπρεπε να μείνει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κοντά στην περιοχή του Ολυμπιακού. Δεν έπρεπε να φύγει από εκεί ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. Εντολή Τριτσώνη-Μελισσανίδη.
 
- Στο 71' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-1, ο Φορτούνης του Ολυμπιακού εκτελεί κόρνερ στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Χασάν του Ολυμπιακού προσπαθεί να πάρει την κεφαλιά προς την αντίπαλη εστία, ο Μπακασέτας της ΑΕΚ του τραβάει εμφανώς τη φανέλα, αλλά ο Κριστόφερσεν δεν δίνει το καθαρό πέναλτι στον Ολυμπιακό. Λίγο μετά ισοφαρίστηκε ο Ολυμπιακός, οπότε εδώ μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος, σε ενδεχόμενο 0-2.
 
- Στο 71' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-1, στην εξέλιξη της αμέσως προηγούμενης φάσης που είδαμε, ο Δανός βοηθός Χουμελγκάαρντ επιτρέπει στο Γιακουμάκη της ΑΕΚ να μπει στην περιοχή του Ολυμπιακού, αν και την στιγμή που τροφοδοτείται από συμπαίκτη του, είναι σε θέση οφσάιντ. Εκεί μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων, ο Γιακουμάκης τραβάει τη φανέλα του Βούκοβιτς του Ολυμπιακού, αλλά ο διαιτητής Κριστόφερσεν δεν δίνει το επιθετικό φάουλ, με αποτέλεσμα στην εξέλιξη της φάσης ο Τσιμίκας του Ολυμπιακού να κάνει φάουλ στον Μπακάκη της ΑΕΚ, σε θέση έξω δεξιά στην επίθεση των γηπεδούχων, σε ιδανικό σημείο για σέντρα-γέμισμα στα καρέ του Γιαννιώτη. Είπαμε, η μπάλα δεν έπρεπε να φύγει ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ από την περιοχή του Ολυμπιακού.
 
- Στο 83' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-1, ο Φετφατζίδης του Ολυμπιακού και ο Χουλτ της ΑΕΚ διεκδικούν μία μπαλιά στον αέρα, σε απομάκρυνση της άμυνας του Ολυμπιακού. Προσπαθώντας να βάλει το σώμα του ο αμυντικός της ΑΕΚ αντιλαμβάνεται ότι ο αντίπαλός του θα κερδίσει την μπάλα, οπότε πέφτει κάτω και ο Κριστόφερσεν δίνει φάουλ υπέρ της ΑΕΚ. Είπαμε, το ''δεν σφυρίζει με το παραμικρό'', που μας έλεγαν από τη NOVA, ίσχυε όταν ήταν να πάρει φάουλ ο Ολυμπιακός. Αν ήταν φάουλ που μπορούσε να δοθεί υπέρ της ΑΕΚ, η παραμικρή επαφή βαφτιζόταν ''παράβαση'', μπας και μείνει η μπάλα κοντά στην περιοχή του Ολυμπιακού και μπορέσει να βάλει γκολ η ΑΕΚ.
 
- Στο 86' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-1, ο Χουλτ της ΑΕΚ κλοτσάει από πίσω και ρίχνει κάτω το Φετφατζίφη του Ολυμπιακού. Ούτε τώρα θα δει κίτρινη κάρτα ο αμυντικός της ΑΕΚ. Ο Βούκοβιτς όμως πήρε αμέσως κίτρινη κάρτα στο 65'. Είπαμε. Αν επιτίθεται η ΑΕΚ, η παραμικρή επαφή είναι φάουλ, ίσως και κίτρινη κάρτα για παίκτη του Ολυμπιακού. Αν επιτίθεται ο Ολυμπιακός ''ε εντάξει, δεν θα σφυρίζουμε με το παραμικρό''. Άσε που ''κίτρινη κάρτα θα πάρει παίκτης της ΑΕΚ μόνο αν βει αίμα''.
 
- Στο 87' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-1, σε μια διεκδίκηση κεφαλιάς λίγα μέτρα έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, ο Καμαρά του Ολυμπιακού πηδάει στα ίσια και παίρνει παραμάζωμα τον Μπακασέτα της ΑΕΚ. Ο Κριστόφερσεν εδώ δίνει φάουλ υπέρ της ΑΕΚ. Τρία λεπτά αργότερα ο Μπακασέτας με ωραίο άλμα και καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή των φιλοξενουμένων σκοράρει και ισοφαρίζει το ματς, κερδίζοντας στον αέρα τον Γκιλιέρμε του Ολυμπιακού. Φάουλ δεν υπήρχε, σωστά μέτρησε το γκολ της ΑΕΚ, αλλά φάουλ δεν έκανε ούτε ο Καμαρά λίγα λεπτά νωρίτερα στον Μπακασέτα. Πως άλλαξε το κριτήριο με το οποίο σφύριζε ο Κριστόφερσεν τόσο γρήγορα, μέσα σε τρία μόλις λεπτά; Γιατί για δύο ίδιες φάσεις, στη μία έδωσε φάουλ και στην άλλη όχι;
 
22 φάσεις, όλες υπέρ της ΑΕΚ και κατά του Ολυμπιακού, από ένα Δανό διαιτητή που τελικά μάθαμε μετά τον αγώνα ότι βγήκε και βόλτα με τον Τριτσώνη την παραμονή του παιχνιδιού. Ο ίδιος ο Κριστόφερσεν δηλαδή το ομολόγησε, μόνος του, δίχως πίεση. Όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, το φετινό πρωτάθλημα ΔΕΝ γίνεται να το κατακτήσει ο Ολυμπιακός, Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ. Ας κοιτάξουμε να φτιάξουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ομάδα για του χρόνου, όταν και με κάποιες προσθήκες μπορούμε να γίνουμε άτρωτοι αγωνιστικά, αλλά το βασικότερο, όταν θα έχουμε άλλη κυβέρνηση στη χώρα κι ελπίζουμε κι άλλη ΕΠΟ.
 
Υ.Γ. Ο,τιδήποτε σχετίζεται με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ''αριστερή πολιτική ιδεολογία'', ελληνικό μπάσκετ, ''μπασκετικό Ολυμπιακό'' και οποιαδήποτε άλλη ανωμαλία της φύσης παρατηρείται στα social media, ΔΕΝ έχει θέση εδώ μέσα. Οποιοσδήποτε έστω απλώς σκέφτεται να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ, οποιοσδήποτε ''γουστάρει μπασκετικό Ολυμπιακό'', όπως κοκορεύονται ορισμένοι γι'αυτό δεξιά κι αριστερά, ''διαφημίζοντας'' κιόλας την...αρρώστια τους, ΠΟΥΛΟ. Δεν είναι ευπρόσδεκτος εδώ κανείς από τους παραπάνω ασθενείς...

Σχόλια

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Εγώ θα είμαι ειλικρινής. Δεν το περίμενα έτσι το πράμα. Ναι, τα σημάδια υπήρχαν από πρόπερσι. Πέρσι είχαμε την έξαρση, αλλά το φετινό μέχρι τώρα, εγώ δεν το περίμενα. Ούτε σε τέτοια ένταση, ούτε σε τέτοια συχνότητα.
Το ΚΑΘΕ αποτέλεσμα που θα παίρνουμε, η ΚΑΘΕ νίκη που θα κάνουμε στο πρωτάθλημα αυτό, θα είναι ΑΘΛΟΣ.

Και ως τέτοιος θα πανηγυρίζεται (που ΗΔΗ αυτό γίνεται) σε ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ που θα υπάρχει ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ κερκίδα.

Εικόνα Romain

Αυτή είναι η εξυγείανση των ΤΣΙΠΡΑ-ΑΝΕΛΗΤΩΝ!

Εικόνα ThomasK

Στημένη, άθλια, εξοργιστική και αλλοιωτική του αποτελέσματος διαιτησία.
Δεν φτάνει που σφύριζε διαρκώς ανύπαρκτα φάουλ υπέρ της ΑΕΚ, έκλεινε
τα μάτια του στα πολύ σκληρά και αντιαθλητικά φάουλ σε βάρος μας ή δεν
έβγαζε κάρτες γι' αυτά, δεν έδωσε και το καθαρό πέναλτι στο τράβηγμα της
φανέλας του Χασάν κι ενώ το σκορ ήταν 0-1.

Με τέτοια διαιτησία σταματάς και τη καλύτερη ομάδα στον κόσμο και αντίστοιχα
ωθείς τη χειρότερη να την κερδίσει κιόλας.

Εικόνα John Zolo

Σάββα μου έχεις απόλυτο δίκιο...
Τα γράφεις κάθε μέρα και πολλοί από εμάς σχολιάζουν ανάλογα...
Όλοι γνωρίζουμε το κυνήγι που τρώει η ομάδα μας...αλλά Σάββα μου αυτά που γράφεις και γράφουμε (και συμφωνούμε) έχουν και άλλη μια αιτία για τα αποτελέσματα της ομάδας μας.
Δεν φταίει μόνον η διαιτησία και τα αφεντικά της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό...αυτοί όλοι κάνουν την δουλειά τους !
Εμείς όμως ως ομάδα, ως παίκτες και προπονητές...τι κάνουμε ; Τι μπάλα παίζουμε ; Πόσα γκολ βάζουμε ;
Εγώ πιστεύω ότι με τόσους ποιοτικούς παίκτες θα έπρεπε να βάζουμε 3-4 γκολ σε κάθε παιχνίδι και κατ'αυτόν τον τρόπο θα ξεπερνάγαμε και όποια διαιτητική ανωμαλία...!!
Εμείς όμως δυστυχώς είμαστε αλλού για αλλού...ακόμη...(ελπίζω να αλλάξουμε αλλά θα πετάξει το πουλί...)
Τα είδες χθες ; Έχουμε παίκτη γκολτζή και ο άλλος τον έχει σχεδόν παροπλισμένο προσπαθώντας να αναστήσει τον Λάζαρο με το ζόρι...(και μας δουλεύει ο βρομιάρης ο λαθρέμπορας)
Είδες την Κούλα ή τον ΠΑΟΚ ; Ομάδες "μικρές", χωρίς πάγκο, χωρίς μεγάλα συμβόλαια και κερδίζουν για πλάκα και με πολλά γκολ. Σίγουρα τους βοηθούν οι διαιτητές και φαίνεται...αλλά όχι πάντα...!!! Έχουν αποτελεσματικότητα όμως και οι προπονητές τους έχουν να κάνουν με διοικήσεις, μπάτζετ και οργάνωση που ούτε στον ύπνο τους δεν φθάνουν στον Θρύλο !!
Εμείς γνωρίζουμε το πρόβλημα αλλά χωρίς γκολ ούτε πρωτάθλημα θα πάρουμε και ούτε καν - φοβάμαι - δεύτεροι θα είμαστε...

Εικόνα savvas gridlock

Δεν μπορεί μια ολοκαινουρια ομάδα, με νέο προπονητή και 20 νέους παίκτες, να μοιράζει 3άρες και 4άρες όπως λες από το ξεκίνημα της πρώτης της σεζόν. Δεν υπάρχει αυτό. Η αρχή πάντοτε είναι δύσκολη. Θα ζοριστείς. Αν έχεις και την κυβέρνηση με την UEFA να στέλνουν κομάντο διαιτητές εναντίον σου, θα ζοριστείς πολύ περισσότερο.