''ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ''



Aντιγράφουμε από εδώ.
 
Η περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, η οποία είχε καταγγείλει ότι το κράτος πλήρωνε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στο κλειστό της Πυλαίας, αναφέρθηκε στο θέμα της παραχώρησης εκτάσεων του δημοσίου για την νέα Τούμπα.
Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:
Είχαμε αναδείξει ένα ζήτημα, το οποίο είχε σχέση με το πως το διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα,όμως όπως και άλλα ζητήματα, αυτό δεν είχε την ανάλογη προσοχή που έπρεπε να έχει, από αυτούς που κυβερνούν αλλά και από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που έχουμε.
Για το αν αυτή η στάση δεν δείχνει αδιαφορία:
Το πως διαχειρίζεται ο καθένας μας που είναι σε θέση ευθύνης το δημόσιο χρήμα, είναι ζήτημα για το οποίο πρέπει να υπάρχει έλεγχος κάθε φορά, ελεγκτικούς μηχανισμούς έχουμε σαν χώρα,έχουμε ένα ισχυρό νομικό πλαίσιο με το οποίο μπορεί να γίνει ο έλεγχος και να αποδοθούν ευθύνες, ωστόσο αυτό δεν λειτουργεί αποτελεσματικά και μια απ τις φορές που δεν λειτούργησε αποτελεσματικά ήτανε η ανάδειξη του ζητήματος που είχαμε κάνει σε σχέση με το κλειστό της Πυλαίας και τον λογαριασμό της ΔΕΗ, τον οποίο τον πλήρωνε και συνεχίζει ίσως να τον πληρώνει ακόμη η περιφέρεια.
Για το θέμα που έχει προκύψει με τα στερέματα που δόθηκαν για την ανέγερση γηπέδου του Π.Α.Ο.Κ.:
Υπήρξαν οι υποσχέσεις απ την μεριά των κυβερνώντων σε σχέση με την ικανοποίηση ενός αιτήματος που είναι χρόνιο για την πόλη και τον νομό Θεσσαλονίκης, και δεν αφορούσε μόνο την πόλη και τον νομό, αλλά αφορούσε και τους φιλάθλους, και τους οπαδούς και τα λοιπά,αυτό ικανοποιήθηκε, αλλά κατά τη γνώμη μου,ικανοποιήθηκε με έναν λίγο περίεργο τρόπο, για να μην το χαρακτηρίσω διαφορετικά.
Δόθηκαν αυτά τα στρέμματα για να τηρηθεί αυτή η δέσμευση και μέσα σε τέσσερα χρόνια να ανεγερθεί το γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ., ωστόσο εκ παραδρομής(;) μέσα στα στρέματα που δόθηκαν για την κατασκευή του νέου γηπέδου υπάρχει και ένα ακίνητο το οποίο η κυβέρνηση το είχε εκχωρήσει από τις 19/6/2018 στο λεγόμενο υπερ-ταμείο.
Εμείς είχαμε εντοπίσει στην έρευνα που κάναμε το συγκεκριμένα ακίνητο.
 
Φυσικά τα σημαντικά σημεία είναι αυτά τα δύο.

η ανάδειξη του ζητήματος που είχαμε κάνει σε σχέση με το κλειστό της Πυλαίας και τον λογαριασμό της ΔΕΗ, τον οποίο τον πλήρωνε και συνεχίζει ίσως να τον πληρώνει ακόμη η περιφέρεια.
Δόθηκαν αυτά τα στρέμματα για να τηρηθεί αυτή η δέσμευση και μέσα σε τέσσερα χρόνια να ανεγερθεί το γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ., ωστόσο εκ παραδρομής(;) μέσα στα στρέματα που δόθηκαν για την κατασκευή του νέου γηπέδου υπάρχει και ένα ακίνητο το οποίο η κυβέρνηση το είχε εκχωρήσει από τις 19/6/2018 στο λεγόμενο υπερ-ταμείο.
Εμείς είχαμε εντοπίσει στην έρευνα που κάναμε το συγκεκριμένα ακίνητο.
 
Συνεχίζει, ενδεχομένως, το Κράτος να πληρώνει το λογαριασμό της ΔΕΗ για την χρήση που κάνει ο ΠΑΟΚ στο ΔΙΚΟ ΤΟΥ κλειστό γυμναστήριο στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης και μέσα στα στρέμματα που παραχωρήθηκαν για το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΠΑΟΚ, υπάρχει κι ένα ακίνητο που είχε μπει στο υπερ-ταμείο ώστε να φύγει από την κυριότητα του Δημοσίου, να αποκρατικοποιηθεί. Όταν λέμε τον ΠΑΟΚ ''επίσημη ομάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ'', το τεκμηριώνουμε κιόλας, έτσι; Να μην ξεχαστούν αύριο-μεθαύριο αυτά που ανέφερε η κυρία Χαραλαμπίδου, που είναι μέλος στη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη...
 
Υ.Γ. Ο,τιδήποτε σχετίζεται με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ''αριστερή πολιτική ιδεολογία'', ελληνικό μπάσκετ, ''μπασκετικό Ολυμπιακό'' και οποιαδήποτε άλλη ανωμαλία της φύσης παρατηρείται στα social media, ΔΕΝ έχει θέση εδώ μέσα. Οποιοσδήποτε έστω απλώς σκέφτεται να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ, οποιοσδήποτε ''γουστάρει μπασκετικό Ολυμπιακό'', όπως κοκορεύονται ορισμένοι γι'αυτό δεξιά κι αριστερά, ''διαφημίζοντας'' κιόλας την...αρρώστια τους, ΠΟΥΛΟ. Δεν είναι ευπρόσδεκτος εδώ κανείς από τους παραπάνω ασθενείς...

Σχόλια

Εικόνα Ποσειδωνία

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν έχει ούτε ένα γήπεδο σε κανένα από τα αθλήματα, τα οποία προάγει πρωταθλητισμό, ανεβάζει την Ελλάδα στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, εκτρέφει αθλητές για όλες τις εθνικές ομάδες, για 14 αθλήματα.
Και δεν έχει ούτε μία εγκατάσταση.
Και μοιράζουν εγκαταστάσεις αριστερά και δεξιά. Από Τούμπα έως τζαμπασοφιά.

Εικόνα ze ηλιας

το υστερόγραφο Σάββα,το υστερόγραφο

Εικόνα savvas gridlock

Μόλις το έβαλα, μου είχε ξεφύγει.