Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ



Αντιγράφουμε από ένα post που αναρτήθηκε στο facebook.
 
 
 
 
 
•Τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός χάνει 1-2 από την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Το παιχνίδι λήγει, άνθρωποι της ασφαλείας του Ολυμπιακού ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΙ στον αγωνιστικό χώρο δέχονται επίθεση από διμοιρία των ΜΑΤ. Στον αγωνιστικό χώρο επικρατεί ένα μικρό χάος με οπαδούς του Ολυμπιακού να συγκρατούν άλλους που θέλουν να εισβάλουν μέσα, δέχεται επίθεση ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κι επί χρόνια υποδιευθυντής της Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ο αγωνιστικός χώρος πνίγεται στα δακρυγόνα, δημοσιογράφοι που είχαν παραμείνει εκεί τρέχουν να προστατευτούν. Η Αστυνομία καταγράφει τραυματισμό Αστυνομικού, ο οποίος μετέπειτα αποκαλύπτεται ότι προκλήθηκε από λάθος άνοιγμα σε δακρυγόνο (!). Οι ερυθρόλευκοι τιμωρούνται με -3 βαθμούς και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, με αποτέλεσμα να μείνουν πολύ πίσω στη βαθμολογία και στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
 
•Δύο εβδομάδες αργότερα, 200 οπαδοί αγοράζουν μεμονωμένα εισιτήρια για το Περιστέρι, φτάνουν και κάθονται στην κερκίδα τους στη θύρα 2 ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, η Αστυνομία μάταια προσπαθεί να προκαλέσει πανικό, αφού επιλέγει να τοποθετήσει διμοιρία πάνω στο πλεξιγκλάς και να κλείσει ασφυκτικά το χώρο, το παιχνίδι λήγει ισόπαλο με 2-2 και στο τέλος γίνεται αποχώρηση φιλοξενούμενων ΧΩΡΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
 
•Τον Ιούνιο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σε αγώνα πρωταθλήματος μπάσκετ, η Αστυνομία ΠΡΟΚΑΛΕΙ όποιον βρίσκει μπροστά της στον προέλεγχο, ακόμα και γυναίκες, βρίζοντας και μιλώντας ειρωνικά χωρίς κανένα απολύτως λόγο, γίνονται επεισόδια στη λίμνη που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο. Η Αστυνομία προσπαθεί να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό εξοντωτικά, χωρίς αποτέλεσμα, αφού η τιμωρία μειώθηκε, εξαιτίας της απόστασης του χώρου των επεισοδίων από τον αγωνιστικό χώρο.
 
•Το Σεπτέμβριο σε παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη, 2.500 οπαδοί μετακινούνται ξανά ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στο γήπεδο του Πανιωνίου. Η Αστυνομία επιλέγει να τους χωρίσει από τους οπαδούς των γηπεδούχων με μια αλυσίδα, η οποία στην καλύτερη περίπτωση δεν κρατάει ούτε ποδήλατο! Το παιχνίδι λήγει, αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ ΞΑΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, βρίζοντας και σπρώχνοντας απροκάλυπτα κόσμο κι επικρατεί ένταση για μερικά λεπτά. Την επόμενη μέρα και μετά από εκτεταμένη προβολή των επεισοδίων (!) από τα ΜΜΕ, η ΠΑΕ Πανιώνιος βγάζει ανακοίνωση η οποία γνωστοποιεί ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ.
 
Το Νοέμβριο 1.500 οπαδοί τοποθετούνται στην κεντρική κερκίδα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, έχοντας φτάσει με πορεία στο γήπεδο. Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κι έπειτα από αντιπαράθεση 2-3 ατόμων, δυνάμεις των ΜΑΤ βρίζουν με ακατονόμαστες εκφράσεις μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού που ήταν εκεί με σκοπό να τελειώσει το επεισόδιο και στη συνέχεια πνίγουν στα χημικά κερκίδα με γονείς και παιδιά, ενώ δεν διστάζουν να χτυπήσουν όποιον βρουν μπροστά τους!
 
Συμπερασματικά, παρακολουθούμε εδώ και 10 μήνες μια μνημειώδη προσπάθεια της Αστυνομίας να δημιουργήσει προβλήματα στον Ολυμπιακό. Αν κάποιοι επιμένετε να ρίχνετε ευθύνες στον κόσμο των ερυθρολεύκων είναι δικό σας πρόβλημα. Εμείς σαν σελίδα δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι. Ραντεβού στη κερκίδα. Εκεί που ανήκουμε..!
 
Επαναλαμβάνουμε για τα χθεσινά. Σε χρονικό σημείο που ο Ολυμπιακός προηγείται με 1-0, στην κερκίδα του, που κατά κύριο λόγο αποτελείται από γαύρους της επαρχίας κι όχι από οργανωμένους οπαδούς που ταξίδεψαν από το Λεκανοπέδιο Αττικής, ακούγεται ο ήχος κλήσης του κινητού ενός τύπου που, άγνωστο πώς, βρέθηκε ανάμεσα σε Ολυμπιακούς. Ο ήχος κλήσης είναι ο ύμνος του...Παναθηναϊκού. To μούλικο αυτό τρέχει με γοργά βήματα κι εξαφανίζεται ψηλά, στην έξοδο της θύρας. Αμέσως μετά, ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ μετά, μία διμοιρία των ΜΑΤ που είχε έρθει από Αθήνα κάνει ντου στην κερκίδα των γαύρων, επιτίθεται με ρόπαλα σε γυναικόπαιδα και πετάει και χημικά, πνίγοντας όλο τον κόσμο. Δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο να γίνουν επεισόδια των Ολυμπιακών με τον οποιονδήποτε. Δεν υπήρχαν οπαδοί άλλων ομάδων γύρω τους, ούτε συμπλοκή με αστυνομικές δυνάμεις. Υπήρξε πορεία γαύρων για να μπουν μαζικά στο γήπεδο, όπου δεν έγινε τίποτε απολύτως. Αν ήθελαν να επιτεθούν σε κάποιον οι Ολυμπιακοί που πήγαν στο γήπεδο, είχαν την ευκαιρία να το κάνουν ΠΡΙΝ αρχίσει ο αγώνας. Ο Ολυμπιακός βισκόταν μπροστά στο σκορ, άρα ξεκάθαρα ό,τι έγινε, έγινε επειδή το προκάλεσαν οι Αστυνομικοί. Τονίζουμε για μία ακόμη φορά, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τους Πατρινούς Αστυνομικούς. Ίσα-ίσα, στις κατ'ιδίαν συνομιλίες τους με φίλους των ερυθρολεύκων, ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ, συμφωνούσαν πως οι συνάδελφοί τους που ήρθαν από την Αθήνα επιτέθηκαν απρόκλητα με χημικά στους γαύρους. Για μία ακόμη φορά λοιπόν, λέμε
 
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΠΟΙΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ. ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ.
 
Υ.Γ. 1 Ο,τιδήποτε σχετίζεται με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ''αριστερή πολιτική ιδεολογία'', ελληνικό μπάσκετ, ''μπασκετικό Ολυμπιακό'' και οποιαδήποτε άλλη ανωμαλία της φύσης παρατηρείται στα social media, ΔΕΝ έχει θέση εδώ μέσα. Οποιοσδήποτε έστω απλώς σκέφτεται να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ, οποιοσδήποτε ''γουστάρει μπασκετικό Ολυμπιακό'', όπως κοκορεύονται ορισμένοι γι'αυτό δεξιά κι αριστερά, ''διαφημίζοντας'' κιόλας την...αρρώστια τους, ΠΟΥΛΟ. Δεν είναι ευπρόσδεκτος εδώ κανείς από τους παραπάνω ασθενείς...
 
Υ.Γ. 2 Είναι πουτάνες ΟΛΩΝ των ΣΥΡΙΖΑίων οι μάνες. Πρώτα και κύρια του ΠΟΥΣΤΗ Αλέξη Τσίπρα και μετά της γυναίκας του της πουτάνας, που τον έχει κάνει τάρανδο τον ξεφτίλα, της Μπέτυς.
 
Υ.Γ. 3 Λυσσάξατε ορισμένοι, επικοινωνώντας μαζί μας, για να σχολιάσουμε αυτό το ΜΟΥΛΟΣΠΕΡΜΑ που λέγεται Λαλάκης Παπαθεοδώρου. Μιλάμε για έναν τύπο που τα άρπαζε παλαιότερα από το Δημήτρη Γιαννακόπουλο κι έγραφε στην ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' ότι ''οι γαύροι δεν είναι άνθρωποι'', ενώ μέλη της οικογενείας του είναι...Ολυμπιακοί. Τώρα παίρνει λεφτά από τον Τράκη, αλλά και ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΒΛΙΑ από τα διάφορα Golendri που σουλατσάρουν στη χώρα εδώ και 6 χρόνια και μας έχουν πνίξει με τα λαθραία ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ που κουβαλάνε. Είναι αυτός που όταν έφυγε από το gazzetta.gr, το τωρινό αφεντικό του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τον έλεγε ''σκουλήκι'' και ''πούστη στην ψυχή''. Για πολλοστή φορά σας λέμε ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΑ, ΛΕΚΤΙΚΗ-ΣΩΜΑΤΙΚΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ, από οποιονδήποτε τον συναντήσει στον δρόμο ή ξέρει ας πούμε το πού μένει, το πού συχνάζει και πάει ''να του στήσει καρτέρι''. Αυτό θέλει, για να ''ηρωοποιηθεί'' στα μάτια της αντιολυμπιακής κοινής γνώμης των ΚΩΘΩΝΙΩΝ. Μην ασχολείστε με αυτό το σκουπίδι, το έμμισθο τσιράκι του Ιβάν και του Τράκη. Τη μάνα του θα σκότωνε για 10 ευρώ, την τιμή που έχουν οι πουτάνες στο Μεταξουργείο και την οδό Φυλής...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Το ροζ φασισταριό συνεχίζει να στήνει υποθέσεις και καταστάσεις
εναντίον του Θρύλου. Αδίστακτα, απροκάλυπτα, τόσο κυνικά και
τόσο προκλητικά. Μες στο εμμονικό έως παρανοϊκό μένος του να
πληγεί ο Ολυμπιακός με κάθε τρόπο και μέσο δεν λογαριάζει ούτε
γυναικόπεδα ούτε άτομα κάποιας ηλικίας και τυχόν δυστύχημα.

Εικόνα Romain

ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΠΟΙΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ. ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ.

Εικόνα CostasS

Απέναντι σε ένα πόλεμο ωμό και απροκάλυπτο πλέον, το μόνο που μας απομένει είναι να "αντεπιτεθούμε". Η αντεπίθεση κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει να γίνει κλιμακωτά. Όπως είχε αναφέρει και παλιότερα κάποιος σύγγαυρος, είναι ώρα (και μάλλον αργήσαμε) να τα "ακούσει" ο Αλ6ς (δεν θέλω να γράφω ούτε το όνομα αυτού του καργιόλη) από τη Θύρα 7, όπως τα έχει ακούσει παλιότερα ο "κουρασμένος" Βούδας, η "γιατρέσσα¨ Νατάσαα, ο Ορφανός, ο Βουλγαράκης, ο Κοντονής κοκ. Ας περάσει η φωνή του ερυθρόλευκου λαού μέσα από κάθε τηλεοπτική μετάδοση σε όλη την Ελλάδα για το πόσο ξεφτιλισμένος είναι αυτός που ο "σοφός" λαός τον έκαε πορδηπουργό, ο οποίος αφού έχει σχέδιο να εκμηδενίσει τις 4-5 αξίες που είχαμε σαν λαός, αφού μας γ@μησε τη ζωή οικονομικά και κοινωνικά, αφού ξεπόύλησε τα πάντα, πάει τώρα να μας πάρει και μία από τις τελευταίες απολαύσεις που έχουμε στη ζωή: να βλέπουμε το ΘΡΥΛΟ. Ε όχι ρε Αλ6 μου (κατά το ρε πούστη μου) δεν θα σου περάσει....
Αλ6, Αλ6, Αλ6, Θα σε γ@μ@με μέχρι ο κωλος σου να φέξει,
Αλ6, Αλ6, Αλ6, Θα σε γ@μ@με μέχρι ο κωλος σου να φέξει,
Έλα κι εσύ μες στο ναό και κοίτα, την Περιστέρα να μας παίρνει πίπ@,
Φέρε τον Φοίβο φέρε και Ορφέα, να σας γ@μησουμε όλους παρέα.......
(Φοίβος και Ορφέας είναι τα μούλικα του πουσταρά)

Τίνος είναι Περιστέρα τα παιδιά? τίνος είναι Περιστέρα τα παιδιά?
Το ένα είναι του Βαγγέλα, το άλλο είναι της 7, παρτουζιάρα η Περιστέρα φυσικά...

ΥΓ: Προς Θεού, όσο και αν προκαλούν μην πέσουμε στην παγίδα τους. ΟΧΙ (σε πρώτη φάση τουλάχιστον) σε κάθε είδους φυσικά βία σε οποιονδηποτε μέσα στο γήπεδο. Είμαστε στο κλισιοσκόπιό τους και θα ψάξουν σε κάθε ευκαιρία να μας στήσουν στον τοίχο. Οι παλιότεροι θυμούνται το Ολυμπιακός - Αθηναϊκός με τον παλιοπουσταρά Δημόπουλο........