ΑΝ ΤΟ FILOTHEI BC ΗΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...



Το Filothei BC χθες βράδυ προσέφερε μία ακόμη στιγμή ανείπωτης χαράς στα...βαζελάκια, μετά την ήττα του με 93-80 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν θα σταθώ, γιατί δεν με ενδιαφέρει. Όποιος καταλαβαίνει από μπάσκετ κάποια βασικά πράγματα, ξέρει πολύ καλά ότι ΚΑΙ το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού, σε σχέση πάντοτε με τους στόχους που έχουν τεθεί, δηλαδή το ''να πάμε στο final 4'', είναι ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. Ο μόνος που δεν είναι για τα πανηγύρια εκεί μέσα είναι ο Μπλατ, ο οποίος χθες βέβαια κι αυτός είχε μία άσχημη βραδιά στο κοουτσάρισμα, κάτι πολύ λογικό, αφού τώρα αρχίζει να καταλαβαίνει το πού βρίσκεται. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κάθε χρόνο αποδεικνύουν πως είναι ΑΣΧΕΤΟΙ με το άθλημα και δεν ξέρουν να φτιάξουν ένα ρόστερ της προκοπής, την ώρα που οι αυλικοί τους στέκονται στο...μπάτζετ. Το φετινό μπάτζετ είναι μεγαλύτερο από το μπάτζετ που είχε στα χέρια του ο Μπαρτζώκας το καλοκαίρι του 2014, αλλά τότε ο Μπαρτζώκας έφτιαξε ένα ΣΟΥΠΕΡ ρόστερ. Επαναλαμβάνω, όμως, δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ με το αγωνιστικό κομμάτι. Το σημαντικό είναι αυτό εδώ, δηλαδή το χθεσινό φύλλο αγώνος από το ΟΑΚΑ.
 
 
''Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, τουλάχιστον 3 άτομα που κάθονταν στην πρώτη σειρά των courtside θέσεων (σ.σ.: οι θέσεις που είναι δίπλα στον αγωνιστικό χώρο, στο παρκέ, για όσους δεν ξέρουν), στην απέναντι πλευρά του παρκέ από τους πάγκους των ομάδων, έλεγαν στους διαιτητές αρκετές φορές τις παρακάτω φράσεις: ''γαμιέστε'' κι ''εμείς γαμάμε τη μάνα σας''. Την ίδια ώρα σηκώνονταν από τις καρέκλες τους κι έκαναν χειρονομίες με τις παλάμες και τα χέρια τους αρκετές φορές (σ.σ.: εννοεί μούντζες, κωλοδάχτυλα και την κίνηση με τα δύο χέρια ''σας γαμάμε''). Όταν τελείωσε η δεύτερη περίοδος, ο ιδιοκτήτης της γηπεδούχου ομάδας (κύριος Γιαννακόπουλος) περίμενε μέσα και μας είπε: ''Ξέρουμε τα πάντα'', το είπε αρκετές φορές, ''ξέρουμε ότι στοιχηματίσατε 20 χιλιάδες, 20 χιλιάδες ο Πολωνός διαιτητής, 20 χιλιάδες ο Ιταλός διαιτητής''. Το είπε αρκετές φορές. ''Μόνο ο Ισπανός διαιτητής είναι τίμιος. Θα στείλουμε τα πάντα στον Μπερτομέου και στον υπεύθυνο διαιτησίας της Euroleague, Ρίτσαρντ Στόουκς''.
 
Αυτά μπορεί να διαβάσει ο καθένας στο φύλλο αγώνος. Με το που κυκλοφόρησε λοιπόν η παραπάνω είδηση, η ΚΑΕ ΠΑΟ την διέψευσε, αλλά με τον τρόπο που επέλεξε να προβεί στη διάψευση, έκανε πολύ χειρότερα τα πράγματα.
 
 
"Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει τάξει 20 χιλιάδες στον Ιταλό και 20 στον Πολωνό. Μόνο ο Ισπανός είναι καθαρός. Θα τα μεταφέρω όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς. Ξέρω ότι έδιωξαν τον Λιβιεράτο και ξέρω ποιος είναι ο καινούριος που κάνει αυτή τη δουλειά".
 
Αυτή η διαρροή βγήκε από την ΚΑΕ ΠΑΟ. Υπάρχει σε όλα τα sites από χθες το βράδυ. Προφανώς δεν τρελάθηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι, όλων των ΜΜΕ, για να γράφουν τα ίδια ακριβώς πράγματα. Κάποιος τους τα έδωσε. Μπορεί να μην είναι επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟ, αλλά υπάρχει παντού εκεί έξω, επισήμως, ως απάντηση της ΚΑΕ ΠΑΟ στα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνος. Τι θα έκανε μία κανονική διοίκηση του οποιουδήποτε τμήματος, οπουδήποτε στον πλανήτη, όταν κάποιος την ώρα του μεταξύ τους αγώνα την κατηγορούσε για απόπειρα δωροδοκίας σε διαιτητές, λέγοντας μάλιστα καθαρά πως αυτό γινόταν και παλιά, με άλλον πρωταγωνιστή (τον πρώην μάνατζερ της ΚΑΕ, Τάκη Λιβιεράτο); Θα έπαιρνε αυτήν τη διαρροή, μαζί με το επίσημο φύλλο αγώνος και θα έτρεχε ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ στο Αστυνομικό Τμήμα του ΟΑΚΑ, λίγα μέτρα παραπέρα από το κλειστό γήπεδο του μπάσκετ στο οποίο διεξαγόταν το χθεσινοβραδινό ματς, ώστε να καταθέσει μήνυση και να ζητήσει να συλληφθεί ΕΚΕΙ, ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Έκανε κάτι τέτοιο το Filothei BC χθες βράδυ; Όχι βέβαια. Τι έκανε; Ως συνήθως,
 
ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ''ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΕ'' ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΤΡΑΚΗΣ, ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ, ΓΟΥΣΤΑΡΑΝΕ ΚΑΙ...ΦΥΓΑΝΕ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΟΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ.
 
Για όσους δεν γνωρίζουν, ή δεν κατάλαβαν από τα παραπάνω,
 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΚΑΕ ΠΑΟ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
 
Θα μπορούσαν να κινηθούν νομικά και στο παρελθόν εναντίον του Τράκη, αλλά και πάλι δεν το έκαναν οι Αγγελόπουλοι. Πώς λέγεται ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι έκανε κάτι παράνομο και δεν αντιδρά; Λέγεται ΕΝΟΧΟΣ ή ΒΛΑΚΑΣ. Είναι ένοχοι για ''χρηματισμό διαιτητών'' οι αδερφοί Αγγελόπουλοι; Μόνο ΒΛΑΚΑΣ, μόνο ένα ΣΟΥΡΓΕΛΟ θα έλεγε κάτι τέτοιο. Τα άτομα αυτά, με το μυαλό που κουβαλάνε και τη γενικότερη νοοτροπία τους, θα προσπαθούσαν ποτέ να ''πιάσουν'' ένα διαιτητή; Μόνο στην σκέψη ενός τέτοιου σεναρίου, θα πάθαιναν εγκεφαλικό. Τι είναι λοιπόν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι; Οι ίδιοι, παρέα με τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ αυλικούς και υμνητές τους, λένε ότι είναι...τίμιοι και ηθικοί. Ο τίμιος και ηθικός άνθρωπος, όταν τον σπιλώνουν, ΑΝΤΙΔΡΑ. Αν είναι οπαδός, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ όποιον του θίγει την τιμή και την υπόληψη. Ένας οπαδός δηλαδή εν προκειμένω θα φρόντιζε να βρει εκεί, επί τόπου, το Δημήτρη Γιανννακόπουλο στο ΟΑΚΑ και θα τον ΕΛΙΩΝΕ, θα τον τσάκιζε στο ξύλο. Αν δεν μπορούσε, θα έβαζε άλλους, κάποιους που γενικότερα θα μπορούσαν, να το κάνουν αυτοί για λογαριασμό του. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ''δεν είναι τέτοιοι''. Πολλοί άνθρωποι ''δεν είναι τέτοιοι'' εκεί έξω στην κοινωνία μας και ΚΑΛΩΣ ισχύει αυτό. Αυτοί οι άνθρωποι που δεν λειτουργούν οπαδικά, αν θέλουν να αντιδράσουν εναντίον κάποιου που τους θίγει, καταφεύγουν στη Δικαιοσύνη. Αν όμως όντως έχουν ενοχληθεί, δεν περιμένουν τα...5-6 χρόνια στα οποία θα τελεσιδικήσει η υπόθεσή τους στις αίθουσες των δικαστηρίων. Φροντίζουν να επιταχυνθούν οι εξελίξεις. Τι κάνουν δηλαδή στο παράδειγμά μας; Πάνε στο Αστυνομικό Τμήμα κι αν διαπιστώσουν κωλυσιεργία των ιθυνόντων, ΤΟΥΣ ΛΙΩΝΟΥΝ. Σας φαίνεται υπερβολικό αυτό που λέω; Δείτε το παρακάτω βίντεο.
 
 
Κατά τη διάρκεια του μαθητικού συλλαλητηρίου, τώρα, πριν από λίγες μέρες, κάποιοι μαθητές εισέβαλαν στο γραφείο του υπουργού Παιδείας Γαβρόγλου. Εκεί βρισκόταν κι ένας Αστυνομικός Διευθυντής που φέρει το βαθμό του Συνταγματάρχη. Όπως φαίνεται λοιπόν στο βίντεο, ένας...μαθητής έπιασε κι έβγαλε σχεδόν σηκωτό από το γραφείο του υπουργού ένα...Συνταγματάρχη της ΕΛ.ΑΣ., λέγοντάς του κιόλας επιδεικτικά ''ακόμη δεν πήρες τον πούλο ρε;''. Μπορούν οι Αγγελόπουλοι, ή έστω κάποιοι άλλοι για λογαριασμό τους, οι δικηγόροι τους για παράδειγμα, να κάνουν το ίδιο, αν δουν π.χ. ότι σε ενδεχόμενη μήνυση των Αγγελόπουλων εις βάρος του Τράκη, καθυστερούν επίτηδες τις διαδικασίες ορισμένοι Αστυνομικοί, ώστε να φύγει η ''καυτή πατάτα'' από πάνω τους; Προφανώς και μπορούν. Γιατί δεν το κάνουν; Επειδή δεν θέλουν. Γιατί δεν θέλουν; Είναι ένοχοι; Όχι, είπαμε. Είναι...ηθικοί άνθρωποι κι αυτός ο επιθετικός προσδιορισμός μεταφράζεται γι'αυτούς ως ''δεν θέλω μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη, δεν κάνω ποτέ μηνύσεις κι αγωγές''; Όχι, είπαμε. Ο ηθικός άνθρωπος αντιδρά ΝΟΜΙΜΩΣ όποτε τον σπιλώνουν, ενώ πολλές φορές οι Αγγελόπουλοι έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη, για διάφορες υποθέσεις τους και πολύ καλά έκαναν. Από την στιγμή λοιπόν που ούτε ένοχοι για όσα τους λέει ο Τράκης είναι, αλλά ούτε έχει να κάνει με την ηθική τους και τη γενικότερη στάση που έχουν για τη ζωή η (μη) αντίδρασή τους, γιατί συμπεριφέρονται έτσι; Γιατί αφήνουν τον Τράκη να τους κερδίζει συνέχεια στο γήπεδο, αλλά να μην αρκείται σε αυτό και να τους θίγει προσωπικά, να τους ξεφτιλίζει και να τους έχει κάνει ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ;
 
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.
 
Είναι αποβλακωμένα, καλοζωισμένα κολεγιόπαιδα, τα οποία με μια φωνή, με μια παρατήρηση, μπορεί να βάλουν και τα κλάματα. Δεν θέλουν να παλέψουν για ό,τι μοχθεί κάποιος άλλος να τους το στερήσει παράνομα και ΠΟΥΣΤΙΚΑ. Δεν έχουν μάθει γενικότερα να παλεύουν, να διεκδικούν αυτό που εν τέλει θα κερδίσουν. Εδώ όμως δεν διοικούν την επιχείρησή τους. Αυτές οι συμπεριφορές ταιριάζουν σε ένα κοινό που μεγάλωσε στα Βόρεια και στα Νότια Προάστια του Νομού Αττικής. Ταιριάζουν σε ΦΙΟΓΚΟΥΣ.
 
ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΘΕΗ, ΟΥΤΕ ΨΥΧΙΚΟ.
 
Ο μέσος οπαδός του Ολυμπιακού που μπορεί συστηματικά να παρευρίσκεται στα γήπεδα που αγωνίζεται ως γηπεδούχος ο Θρύλος μας, σε όλα του τα τμήματα, προέρχεται κατά βάση από τις λαϊκές περιοχές του Λεκανοπεδίου Αττικής. Φυσικά υπάρχουν και πολύ (και πολλοί....) εύποροι Ολυμπιακοί, κάτοικοι ας πούμε του Πανοράματος Βούλας και της Φιλοθέης, αλλά δεν αποτελούν αυτοί τη βάση του φίλαθλου κι οπαδικού κόσμου μας. Ο ''πολύς λαός'' μας προέρχεται από τις γειτονιές του Πειραιά μας κι από τα ΔΥΤΙΚΑ Προάστια. Σε αυτές τις περιοχές δεν υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να συμβιβαστούν με αυτήν τη συμπεριφορά των Αγγελόπουλων. Δεν ταιριάζουν τα όσα κάνουν στο πώς έχουμε μεγαλώσει.
 
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΕΦ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΙ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.
 
Διάφορα παπαγαλάκια των Αγγελόπουλων στα social media, όποτε τολμήσει κάποιος να πει το ο,τιδήποτε εναντίον τους, απαντούν με το ''στο ποδόσφαιρο όλα καλά, ε; Τράβα να πάρεις μεροκάματο από το Μαρινάκη'', ή με το ''η Θύρα 7 δεν έρχεται στο ΣΕΦ, επειδή οι Αγγελόπουλοι δεν τους δίνουν μεροκάματο, όπως παίρνουν από το Μαρινάκη κι έπαιρναν παλαιότερα από τον Κόκκαλη τα μέλη της''. Αυτά εδώ δεν τα λένε μόνο κάποιες κωλοτρυπίδες με μεγάλα βυζιά που αυτοπροσδιορίζονται ως ''μπασκετικοί Ολυμπιακοί''. Τα γράφουν και τα διαδίδουν άνθρωποι που είναι κοντά ή και μέσα στην ΚΑΕ, δημοσιογράφοι που είναι κοντά στην ΚΑΕ, αλλά και ''γνωστοί λογαριασμοί στα social media'' που ισχυρίζονται ότι είναι κοντά στην ΚΑΕ κι ενίοτε μεταφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες για μελλοντικές εξελίξεις στο τμήμα, οι οποίες όλως τυχαίως,....επιβεβαιώνονται. Δεν φτάνει που τα Αγγελοπουλάκια κι οποιοσδήποτε από την ΚΑΕ δεν συνεισφέρει ούτε ένα ευρώ, πέραν των προβλεπομένων βάσει Νόμου, ώστε να χρηματοδοτηθεί κάποιο τμήμα μας στον Ερασιτέχνη. Δεν φτάνει που έχουν κόψει γέφυρες με ο,τιδήποτε σχετίζεται με το ποδοσφαιρικό μας τμήμα, ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΠΟΤΕ στο Καραϊσκάκη για παράδειγμα. Δεν αρκούνται σε αυτά οι ''θρυλικοί μάγκες'' Αγγελόπουλοι, όπως λέει και το...πολύχρωμο πανό του Παυλάρα στο ΣΕΦ. Βάζουν και φιτιλιές για τον κόσμο μας, βαφτίζοντας ''πρόβατα και υπαλλήλους'' τους οργανωμένους μας και κάνοντας ΑΙΣΧΡΗ προπαγάνδα για τα υπόλοιπα τμήματα του Συνδέσμου, τα οποία ελέγχονται από το Βαγγέλη Μαρινάκη και τη Θύρα 7. Δεν το κάνουν οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι, αλλά ο συρφετός των αυλοκολάκων που συνωστίζεται γύρω τους. Oι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι, άμεσα τουλάχιστον, κάνουν άλλα πράγματα, όπως το να επιτρέπουν στους παίκτες του τμήματος μπάσκετ να μιλούν...αποκλειστικά στο...sdna, το πιο αντιολυμπιακό, ΠΟΥΣΤΙΚΟ τσοντο-site όλων των εποχών, ένα site που μέχρι να εμπλακεί με αυτό ιδιοκτησιακά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δημοσίευε κατά καιρούς αποκλειστικές πληροφορίες για το τμήμα μπάσκετ του...Ολυμπιακού, το οποίο τμήμα μπάσκετ αποθέωναν πολλοί συντάκτες του, διαχωρίζοντάς το από τα υπόλοιπα, ''βρόμικα'' κατ'αυτούς, τμήματα του Θρύλου. Για όλα τα παραπάνω λοιπόν και για πολλά, πολλά άλλα που επιλέγω να μην γράψω, σε αυτήν τη φάση τουλάχιστον, για'μένα ισχύει ξεκάθαρα το ότι
 
ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
 
Εγώ ως Σάββας ΔΕΝ αναγνωρίζω το τμήμα μπάσκετ ανδρών ως τμήμα του Ολυμπιακού. Το ονομάζω Filothei BC. Κάποιος άλλος μπορεί να το πει διαφορετικά. Ας το πει όπως νομίζει, πάντως ο παρονομαστής είναι κοινός. Ολυμπιακός αυτό το πράγμα ΔΕΝ είναι. Είναι η χαρά του κάθε ανώμαλου που μαζεύεται στο ΣΕΦ. Κάτι πουσταριά, μαζί με κάτι ξεκωλιάρες που ηδονίζονται να βλέπουν γυμνασμένους ψηλούς αθλητές, κάτι απόβλητοι από το Καραϊσκάκη, που βρίζουν νύχτα-μέρα το Μαρινάκη και τα μισά Βόρεια και Νότια Προάστια είναι το κοινό που ονομάζονται ''μπασκετικοί Ολυμπιακοί''. Και μετά όλοι αυτοί διαμαρτύρονται που ''δεν στηρίζουν οι οργανωμένοι, δεν υπάρχει φωνή στο ΣΕΦ''. Τι φωνή να υπάρξει ρε πουστόφλωροι; Από πάνω μέχρι κάτω όλο το τμήμα ζέχνει βαζελίτιδα, φλωριά, gay pride, τραβελοσύνη. Είστε ΑΝΙΩΘΟΙ, όπως λέμε οπαδικά. Οπαδικό παλμό με πατατάκια και ''deee-fen-ce'' δεν αποκτάς. Πώς θα έρθει ο οργανωμένος σε ένα γήπεδο που αισθάνεται...φιλοξενούμενος;
 
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΝΥΧΤΑ-ΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΟΙ, ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ''ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ'', ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ;
 
Κάποιοι ''μπασκετικοί Ολυμπιακοί'' πέρυσι κατάλαβαν καλά ότι τα όσα λένε στο Internet, στον πραγματικό κόσμο δεν περνάνε. Πήγε η φάπα και το κλοτσομπουνίδι σύννεφο. Ματωμένες έφυγαν κάποιες ΣΟΥΦΡΕΣ από το ΣΕΦ, όταν έβαλαν την γνώριμη κασέτα με τους χαρακτηρισμούς να παίζει. Αν επιστρέψουν μαζικά αυτοί που λέτε ''γιατί δεν έρχονται;'', οι περισσότεροι από εσάς θα φύγετε με τις κλοτσιές από το ΣΕΦ. Απλώς είστε τυχεροί, γιατί με τη συγκεκριμένη κατάσταση, με την στάση που κρατά η ΚΑΕ, δεν υπάρχει η πιθανότητα μιας τέτοιας επιστροφής.
 
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ. 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ. ΤΟ ''ΕΝΤΑΞΕΙ, ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ'', ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ.
 
Αφού λοιπόν ''αυτοί είναι και ΔΕΝ αλλάζουν οι Αγγελόπουλοι'', εγώ και πολλοί σαν εμένα λέμε ''κι εμείς ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ πια παρτίδες με ένα τμήμα που αυτοί συντηρούν'', οπότε στο ΣΕΦ προβλέπεται να καταγραφούν νέα αρνητικά ρεκόρ, σαν κι αυτό εδώ. Για να το πω πιο καθαρά,
 
ΕΓΩ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΕΦ ΔΕΝ ΠΑΤΑΩ ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ.
 
Θα πει τώρα κάποιος εδώ ''κι αν αλλάξουν στάση οι Αγγελόπουλοι;''. Ε αν αλλάξουν στάση, ενώ 15 χρόνια είναι ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ της οικογένειας Γιαννακόπουλου, εντάξει, αλλά πόσες πιθανότητες υπάρχουν για κάτι τέτοιο; Όσοι βλέπετε τη σειρά Game of Thrones ή/και διαβάζετε τα βιβλία στα οποία αυτή βασίζεται, ξέρετε την ιστορία του Θίον Γκρεϊτζόι και του Ράμσεϊ Μπόλτον. Ξέρετε το τι τράβηξε ο Θίον και το πώς, ενώ μπορούσε σε αρκετές περιπτώσεις να επιχειρήσει να απαλλαγεί από την παρουσία του Ράμσεϊ, ακόμη κι αν ρίσκαρε κατ'αυτόν τον τρόπο το να χάσει τη μαρτυρική ζωή του, επέλεγε εν τέλει πάντοτε το να μένει εκεί, δίπλα του, για να ξεφτιλίζεται, να αυτοτιμωρείται για τα εγκλήματά του στο παρελθόν. Στο παράδειγμά μας ο Θίον είναι τα Αγγελοπουλάκια κι ο Ράμσεϊ είναι ο Τράκης. Οι διοικούντες το Filothei BC ηδονίζονται με το να τους προσβάλλει, να τους ξεφτιλίζει ο Τράκης. Δεν αρκούνται απλώς στο να χάνουν από αυτόν. Είναι παθολογική η κατάστασή τους, αντικείμενο της κλινικής ψυχιατρικής. Πώς θα αλλάξει λοιπόν αυτή η κατάσταση; Γίνεται να αλλάξουν στάση οι Αγγελόπουλοι, στα 40φεύγα τους, ενώ είναι σχεδόν 15 χρόνια στην ΚΑΕ;
 
ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΝΑ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ.
 
Το επόμενο ερώτημα φυσικά όλων είναι ''ωραία, να φύγουν από την ΚΑΕ οι Αγγελόπουλοι. Μετά τι γίνεται; Ποιος θα αναλάβει;''. Δεν θα μπω καν στη λογική ότι κάποιος π.χ. σαν το Μάκη Αγγελόπουλο της ΑΕΚ, μπορεί να ενδιαφερθεί να αναλάβει. Δεν θα μπω καν στη λογική ''ο Μαρινάκης, παρά την κατηγορηματική διάψευσή του, σε όλους τους τόνους, πως υπάρχει πιθανότητα να αναλάβει την ΚΑΕ κάποια στιγμή στο μέλλον, αν χρειαστεί, δεν θα μας αφήσει έτσι''. Πάω κατευθείαν στο ''ψητό'', στο χειρότερο δυνατό σενάριο.
 
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2002-04. ΕΚΕΙ, 1989-90, ΜΕ ΤΖΙΜΗ ΜΑΝΙΑΤΗ, ΣΤΑΥΡΟ ΕΛΛΗΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΚΗ ΔΕΝΔΡΙΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΟΠΑΔΙΚΟ DNA, ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΟΧΙ FILOTHEI BC.
 
Εγώ και τότε στο γήπεδο πήγαινα, με τους γονείς μου, αφού ήμουν πολύ μικρός σε ηλικία. Οι ''πολύ γνήσιοι'' Ολυμπιακοί, αλλά και οι ''καθαρά μπασκετικοί Ολυμπιακοί'', τότε μάλλον στο μπάσκετ υποστήριζαν ''το μεγάλο Άρη του μεγάλου Νίκου Γκάλη''. To οπαδικό κομμάτι είναι πάνω από τους τίτλους, ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ για την ακρίβεια. Τίτλους έχουμε σε όλα μας τα σπορ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. Δεν μας λείπουν, ούτε θα μας λείψουν στο μέλλον, ώστε να θυσιάσουμε όλα όσα εκπροσωπούμε, όλα όσα μας καθορίζουν και με βάση αυτά προσδιοριζόμαστε ως Ολυμπιακοί, για 1-2-3 ''κατσαρόλια''.  Προκειμένου να έχουμε ένα τμήμα που όχι απλώς δεν φέρνει τίτλους, όχι απλώς είναι το αποκούμπι των χιλιοταλαιπωρημένων σε όλα τα σπορ βάζελων, αλλά συντηρεί κι από πάνω μία αρρωστημένη κατάσταση, με κάθε ανώμαλο να μαζεύεται γύρω από αυτό και να απειλεί την υγεία των υπολοίπων τμημάτων μας, προσφέροντας και πατήματα στους αντιολυμπιακούς ΑΡΔ και οπαδούς να μας διχάζουν, τότε χίλιες φορές επιστροφή στο Παπαστράτειο, στην Αγια-Σοφιά του Πειραιά μας. Εκεί στο Παπαστράτειο, με ρόστερ εποχών δεκαετίας '80, αποκλείεται να κάνουμε πρωταθλητισμό σε Ελλάδα κι Ευρώπη όπως τώρα, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, με 3 πρωταθλήματα σε 21 χρόνια και σε συνολικά 14 χρόνια των Αγγελόπουλων. Ξεχνάμε final 4 Ευρωλίγκας και τελικούς playoff με το βάζελο στην Α1. Αποκλείεται όμως και να δούμε τον αρχηγό του τμήματος να δίνει συνέντευξη...αποκλειστικά στο...sdna, όπως έκανε ο Σπανούλης φέτος, ο προδότης αυτός. Αποκλείεται να δούμε τον υπαρχηγό του τμήματος να φωτογραφίζεται γεμάτος χαρά με το...Γιάννη Ηλιόπουλο της Θύρας 13, τον γνωστό αυτό χιλιοτραγουδισμένο ''λεβέντη'', όπως έκανε πέρυσι το καλοκαίρι στη Σύρο ο Γιώργος Πρίντεζης, αυτή η ''μεγάλη Ολυμπιακάρα'', ο ''γνήσιος γαύρος'' ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, που αποθεώνεται από βάζελους στο ΟΑΚΑ και σβήνει σχόλια γαύρων από το προφίλ του στο Instagram, όποτε του λένε κάτι που δεν του αρέσει. Με φραντζούλα στο μαλλί, σαν emo πουστράκι, τραγουδάει συνθήματα του Άρη στα αποδυτήρια ο ''Γιώργαρος'', η ''Ολυμπιακάρα''.
 
ΣΤΟ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ.
 
Οι ''πολύ γνήσιοι'' Ολυμπιακοί που συχνάζουν στο ΣΕΦ αυτά όλα τα προσπερνούν, βέβαια. Αλήθεια, αν άφηνε υπόνοιες ή έκανε επίσημη καταγγελία κάποιος ότι ο Μαρινάκης προσπάθησε να δωροδοκήσει διαιτητές κι από την ΠΑΕ μας ''πετάγανε χαρταετό'', τι θα έλεγαν όλοι αυτοί;  Όλοι αυτοί που ''ντρέπονταν'' για ένα ανάποδο...αράουτ στο Καραϊσκάκη τα προηγούμενα χρόνια κι απαιτούσαν φορτικά ''να καθαρίσει το όνομά του ο Μαρινάκης, αλλιώς δεν ασχολούμαστε ξανά με το ποδοσφαιρικό μας τμήμα'', τώρα γιατί σιωπούν; Τελικά το ελατήριο για όσα λέγανε και κάνανε δεν ήταν η ''οπαδική γνησιότητα'', ε; Μάλλον άλλα είχαν στο μυαλό τους και τους χαλάει τη σούπα ο Μαρινάκης και η Θύρα 7, έτσι;
 
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ, ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ. ΤΟ ΣΕΦ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
 
Tο κείμενο αυτό είναι το τελευταίο που θα ξαναγράψω εγώ για το συγκεκριμένο πουστο-τμήμα των ανώμαλων, το Filothei BC. Tο πολύ-πολύ να ανεβάσω στην πορεία κάποιο οικονομικό άρθρο, σχετικά με το πώς βάζουν 10-15 εκ. ευρώ τον χρόνο τα Αγγελοπουλάκια για να τους καβαλάει ο...κερδοφόρος Τράκης, πετώντας κι αυτά τα εκατομμύρια βέβαια σε ρόστερ δίχως σκόρερ στην περιφέρεια, δίχως γκαρντ που πιέζει στην μπάλα, δίχως ψηλό-σκιάχτρο και φυσικά στο ''τρελό παρεάκι'' των Πρίντεζη-Παπανικολάου-Μάντζαρη, τους δημοσιοσχεσίτες αυτούς μπινέδες. Απλώς θα το κλείσω με μια απορία. Ας αφήσουμε το μπάσκετ. Οι Αγγελόπουλοι είναι 45άρηδες, χονδρικά, ηλικιακά. Έχουν μπροστά τους πολλά χρόνια ζωής, αλλά κι επιχειρηματικής δράσης. Ως επιχειρηματίες λοιπόν δεν νοιάζονται για το όνομα που δημιουργούν; Δεν ξέρουν ας πούμε ότι ΟΛΟ το ελληνικό μπάσκετ τους κοροϊδεύει ασταμάτητα; Ας βάλουν κάποιο κωθώνι από όλους αυτούς τους τζιτζιφιόγκους που περιδιαβαίνουν νύχτα-μέρα τα social media, ισχυριζόμενοι ότι ''ξέρουν τα της ΚΑΕ'', να ρωτήσει όποιον άνθρωπο του μπάσκετ, παράγοντα, διαιτητή, φίλαθλο γενικότερα, βρει εύκαιρο, για το τι γνώμη έχει αυτός για τους Αγγελόπουλους. Αν βρεθεί ΕΝΑΣ άνθρωπος που ΔΕΝ θα τους κοροϊδέψει, που ΔΕΝ θα γελάσει ειρωνικά, με το που ακούσει το όνομα ''Αγγελόπουλοι'', εγώ θα κατεβάσω αυτό το άρθρο και θα αποσύρω τα όσα έγραψα κατά καιρούς εις βάρος τους. Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ όμως. Πέρα από το μπάσκετ, επιχειρηματικά καθαρά, δεν τους νοιάζει ούτε αυτό; Είναι δυνατόν κι εκεί να είναι τόσο ''άνιωθοι'';

Σχόλια

Εικόνα PGK

Το Φιλοθέη BC των Αγγελόπουλων είναι η ντροπή της οικογένειας του Θρύλου. Προσωπικά έχω πάψει να σχολούμαι με αυτό το συνονθύλευμα από πολύ καιρό και βρήκα την ησυχία μου. Το ίδιο συνιστώ σε όλους τους σύνγαυρους.

Εικόνα Aprosarmostos17

Όταν ο Μαρινάκης βρέθηκε κάποια στιγμή στα αποδυτήρια των διαιτητών, επενέβη ο εισαγγελέας, έκαναν δηλώσεις καταδίκης υπουργοί, γενικοί γραμματείς και φαρισαίοι, το θέμα σερνώτανε μήνες και ο κάθε βλάκας ρεπόρτερ έλεγε το μακρύ του και το κοντό του.
Τώρα που ο κοκάκιας ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ξεφτίλισε τον εαυτό του, την οικογένειά του, την μπουρδελοομάδα του και το άθλημα, τα πληρωμένα αρδάκια του μπάσκετ κάνουν την πάπια. Αυτό το βδέλυγμα, αυτό το πουτανόσπερμα που με τις ψευτομαγκιές του μας έχει ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι, ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ χωρίς επιπτώσεις. Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα ο παπάρας θα είχε κλειστεί σε ίδρυμα αποτοξίνωσης. Εδώ στο Ελλάντα αν δεν διεκδικήσεις μόνος σου το δίκιο σου ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΠΛΑ δεν υπάρχει σωτηρία.

ΔΕΝ ΥΠΟΚΙΝΩ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ. ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ. ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

Εικόνα Harry red logic

...ένα κλασσικό αξίωμα για την κάθε μορφής ΗΓΕΣΙΑ:
Σημασία έχει να διαμορφώνεις εσύ την Ατζέντα και όχι να ακολουθείς.
"ΝΑ ΔΡΑΣ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ"!
Εδώ ο Τράκης με τα επαναλαμβάνομενα κουτσαβικίστικα κόλπα του δημιουργεί για τον βάζελο ευνοϊκό κλίμα τρομοκρατεί τους ψοφοδεείς και μετά τα Αδέλφια τρέχουν να μαζέψουν τα απόνερα αφού βέβαια έχουμε φάει το αγγούρι!
Το δις εξαμαρτείν...ποιο δις? πλειστάκις έχει συμβεί και πέφτουν στην ίδια παγίδα!

Είναι ηλίθιο να έχεις την ίδια συμπεριφορά και να περιμένεις άλλο αποτέλεσμα............

Εικόνα Harry red logic

...ένα κλασσικό αξίωμα για την κάθε μορφής ΗΓΕΣΙΑ:
Σημασία έχει να διαμορφώνεις εσύ την Ατζέντα και όχι να ακολουθείς.
"ΝΑ ΔΡΑΣ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ"!
Εδώ ο Τράκης με τα επαναλαμβάνομενα κουτσαβικίστικα κόλπα του δημιουργεί για τον βάζελο ευνοϊκό κλίμα τρομοκρατεί τους ψοφοδεείς και μετά τα Αδέλφια τρέχουν να μαζέψουν τα απόνερα αφού βέβαια έχουμε φάει το αγγούρι!
Το δις εξαμαρτείν...ποιο δις? πλειστάκις έχει συμβεί και πέφτουν στην ίδια παγίδα!

Είναι ηλίθιο να έχεις την ίδια συμπεριφορά και να περιμένεις άλλο αποτέλεσμα............

Εικόνα takis xwsiar

Ο Ολυμπιακος,τις νικες και τους τιτλους,τις απεκτησε μετα την ιδρυση του.Αυτο που ειχε εξ'αρχης απο την γεννηση του,ηταν η ψυχη του γαυρου.Τσαμπουκας-μαγκας με υπερηφανια-ντομπρος-οσο τον χτυπας,με τοσο μεγαλυτερη λυσσα θα σου'ρθει η μπαφλα.Ολα αυτα ειναι αδιαπραγματευτα.Ετσι ειναι μπολιασμενος ο γαυρος.Σαββαρε να'σαι καλα...

Εικόνα john

Ο sada και ο vagio έλεγαν όσα λες τώρα εσύ, απο το 2014 ακόμα όταν η πλειοψηφία σχολιογράφων και αρθογράφων του ratm θυμάμαι στηρίζαμε με λύσσα τους αγελλόπουλους. Τελικά οι 2 παραπάνω δικαιώθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όσο για τους χαρακτηρισμούς και το γενικότερο πνεύμα που διακατέχει το κείμενο σου, δεν μπορώ να διαφωνήσω σε τίποτα. Το τμήμα δεν βγάζει καθόλου «γαυρίλα». Απλά μια μικρή ένσταση: Το τμήμα δεν αξίζει την στήριξη μας στην Ευρωλίγκα εκεί όπου το παιχνίδι παίζεται επι ίσοις όροις? (υπαρχουν διαιτητικά λάθη προφανώς είτε υπερ μας ειτε κατα μας σε παιχνίδια, αλλα είναι μετρημένα, δεν κρύβουν δόλο απο τους διαιτητές και δεν διαμορφώνουν αποτελέσματα όπως γίνεται στην Ελλάδα) Για να το φέρω και λίγο επι προσωπικού, θυμάμαι πως σε ένα απο τα αρχικά κείμενα σου στο ratm, έλεγες πως στεκόσουν με αμηχανία απέναντι στον άθλο της κατάκτησης της Ευρωλίγκα το 2012 διότι απο την αρχή εκείνης της σεζόν δεν πίστευες καθόλου στην ομάδα και την παράτησες (οπως περίπου τώρα). Δεν θα ήταν άσχημο, η ομάδα φέτος να πάει τελικά στο final 4, αλλά εσύ τότε να νιώσεις πως δεν την στήριξες και δεν την πίστεψες καθόλου?

Για την Ελλάδα δεν υπάρχει συζήτηση, το τμήμα είναι καταδικασμένο να βλέπει την πλάτη του ΠΑΟ όσο οι πρόεδροι δεν αντιδρούν όπως σωστά αναφέρεις. Στην Ευρωλίγκα ομως η ομάδα δεν αξίζει την στήριξη μας?

Εικόνα savvas gridlock

Όχι, δεν κατάλαβες, το πρόβλημα δεν είναι το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και μετά τέρμα, όλα καλά. Το πρόβλημα είναι ο,τιδήποτε σχετίζεται με τους Αγγελόπουλους, έμμεσα ή άμεσα.

Εικόνα Ερυθροκύτταρος

Πιστεύω πως αν απαξιώσουμε έμπρακτα το μπασκετικό τμημα,παίζει να πάρουμε κανά πρωτάθλημα απο συμπαρασταση κ συμπόνοια του σωλήνα και του Τράκη προς τ'αδερφια!

Εικόνα koronas7

Καλησπέρα,από τον Μάιο που ξεκίνησες Σάββα να αποκαλείς ΚΑΕ Φιλοθέη το τμήμα μπάσκετ προσπαθούσα να δω διαφορετικά τα πράγματα,αλλά δεν πάει άλλο αυτή η απάθεια.Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αν ξεκινήσουν μετωπική επίθεση ενάντια στο βρώμικο σύστημα του "Φάρου",όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού(όχι τα ζωντόβολα οι μπασκετικοί),θα σταθούν δίπλα τους;Όπως και στο ποδοσφαιρκό τμήμα που δέχεται ανλέητο πόλεμο απο τις 3 ΔΕΚΟ και τους ανώμαλους σανελ,στηρίζουμε με λύσσα,γιατί εκεί υπάρχει η Ολυμπιακή νοοτροπία,έτσι θα γινόταν αν έβγαιναν μπροστά και οι Αφοί(μία από τις ισχυρότερες οικογένειες της Ελλάδας).Δεν καταλαβαίνω τί φιλοδοξίες μπορεί να έχουν ή τί στόχους έχουν βάλει.Αυτό που βγαίνουν και λένε οι παίχτες κάθε χρόνο,στην αρχή της σεζόν,ότι και καλά πάντα πάμε και για τα 3 τρόπαια,είναι ανέκδοτο.Ωστόσο ,ακόμα βλέπω όλους τους αγώνες και θέλω να κερδίζει και αυτό το τμήμα παντού,δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη να γίνει ξένο σώμα.Μακάρι κάποια στιγμή να καταλάβουν σε ποια ομάδα είναι πρόεδροι και χρηματοδότες και να πράξουν ανάλογα,παρότι φαίνεται απίθανο.

Εικόνα REDHERAKLIO

Συμφωνώ εδώ και χρόνια ότι ,πετυχημένο ή όχι, αυτό το τμήμα ΔΕΝ είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.....Εδώ "απαντάει " στον βάζελο (τρομάρα τους) : http://olympiacosbc.gr/el/news-el/announcements-el/5221-%CE%B1%CE%BD%CE%...

Εικόνα Ποσειδωνία

Σάββα μαζί σου. Ο Ολυμπιακός σα σύλλογος ρεζιλεύεται από τον μπασκετικό που έχουν τα αγγελοπουλάκια. Το είχα σχολιάσει και παλαιότερα, πως ήμουν πιο περήφανος με Μανιάτη-Ελληνιάδη-Σταμάτη,παρά να ξεφτιλίζει την ομάδα μου ένας Τράκης. Ο οποίος έχει για πλάκα τα αγγελοπουλάκια. Τους παίρνει όποιον παίχτη θέλει και όποτε θέλει, ακόμα και μέσα στα πλέι οφ. Έχουν στήσει οι γιαννακόπουλοι ένα δικό τους πρωτάθλημα και συμμετέχει ο Ολυμπιακός για να νομιμοποιεί την ασχήμια.
Χθες Σάββα είχαμε απ΄ ότι διάβασα γιατί αγώνα του μπασκετικού Ολυμπιακού αρνούμαι να δω εδώ και τρια χρόνια-προτιμώ το χάντμπολ-χθες διάβασα πως χάσαμε από τον Αντετοκούμπο,που δεν τον κράτησε ούτε η Ανδόρα. Αντί λοιπόν τα αγγελοπουλάκια να πάρουν το παιδί στην ομάδα μας μόλις έφυγε από την Ισπανία, δεν έκαναν καν πρόταση σε έναν παίχτη που κουβαλάει το βαρύ όνομα του αδερφού του(επικοινωνιακοί λόγοι), σε ένα παιδί που μεγάλωσε με τη φανέλα του Τζιοβάνι, αλλά και στο κάτω κάτω για τεσσάρι στην ομάδα καλός ήταν.
Να μιλήσω πώς ο Τράκης τους πήρε το Λοτζέσκι, τον Παπαπέτρου ή το Βουγιούκα που τον κάναμε παίχτη και τον έδωσαν στον Τράκη. Να θυμίσω πώς χάθηκαν οι Σλούκας-Χάινς-Χάντερ-Ντόρσεϊ και Χάκετ;

Εικόνα Elias Red

Σάββαρε καλησπέρα, έκανα νέο λογαριασμό (είχα ξεχάσει τους παλιούς κωδικούς) για να σου ζητήσω να επιστρέψεις στον αγαπημένο σου ιστοχώρο του Ζουκεμπε για να τα λέμε συχνότερα. Απαλλαγμένη από τους περίεργους μέσα σε όλο αυτό τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Για το μπάσκετ δε σχολιάζω ποτέ, δε με ενδιαφέρει, αλλά απ' ότι φαίνεται σε διάβασαν οι αφοί και αρχίζουν να κινούν διαδικασίες. Οτιδήποτε εκτός από άμεση αποβολή αυτού του εκτρώματος από την διοργάνωση θα αποτελεί προσωπική τους αποτυχία

Εικόνα Antreas7

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα, πολλοί παίχτες, Έλληνες και ξένοι, φεύγουν για καλύτερο πρωτάθλημα. Σχεδόν όλοι τους ευχαριστούν τη διοίκηση και τον ολυμπιακό και θέλουν να γυρίσουν και να κλείσουν την καριέρα τους στον ολυμπιακό. Στο μπάσκετ οι πιο πολλοί φεύγουν σαν τον κλέφτη και δεν σκέφτονται καν να επιστρέψουν. Ακόμα και αν δεν τους θέλει καμιά ομάδα προτιμούν να μείνουν ανενεργοί, παρά να επιστρέψουν εδώ. Αυτό τα λέει όλα, για ένα τμήμα που έχει γεμίσει με αντιΟλυμπιακούς. Όσο για το "Ευχαριστούμε μάγκες Αγγελόπουλοι", πριν δυο-τρία χρόνια που είχα φέρει το γιο μου σε ένα ματς μου είπε αφού διάβασε το πανό: "Μπαμπά, φαντάζεσαι να έγραφε Ευχαριστούμε μαλάκες Αγγελόπουλοι;" Τελικά πόσο δίκιο είχε.

Εικόνα Chevalier de Balibari

μα γιατι δε το κανουν φιλοθεη tennis club
ταιριαζει πιο πολυ στην μενταλιτε τους..
Οχι τιποτε αλλο αλλα τσακωνομαστε με αλλους ολυμπιακους
ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ με το το τμημα μπασκετ
απλα ας θυμηθουν πως ηταν το τμημα επι ιωαννιδη αυτρο τιποτε αλλο.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΦΟΙ ΠΑΡΟΥΝ 5 ΣΕΡΙ ΝΤΑΜΠΛ
ΤΟΤΕ ΙΣΩς ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΙ...

Εικόνα Harry red logic

Ψυχιατρικό πρόβλημα θα έλεγα ανίατο! Δεν μπορούν αυτοί οι τύποι όχι μόνο δεν έχουν το ατσάλινο γαβρόμεταλλο(αλοίμονο πως να έχουν γαβρομέταλλο οι παίκτες ???) δεν έχουν και μπασκετική νοημοσύνη.
Αν είναι επιλογή τους να έχουν επιβήτορα τον τράκη για μας είναι απέχθεια σίχαμα!

Εικόνα ze ηλιας

Συμφωνώ σε όλα /πρόπερσι είχα κι εγώ σχολιάσει κάτι παρόμοιο προτείνοντας μέσω ανακοινώσεων από φορείς οργανωμένων -σε πρώτη φάση - να παροτρύνουν τους αφούς σε παραίτηση συνοδευόμενες από ευχαριστίες βέβαια.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ
Οι μόνοι που έχουμε τη δύναμη να απαξιώσουμε πλήρως το προιόν στην Ελλάδα τουλάχιστον ,είμαστε εμείς οι ίδιοι που το αναστήσαμε από τις εποχές του Παπαστράτειου και το φέραμε στην κορυφή επί Ιωαννίδη και Ίβκοβιτς.
Όταν ασχολούμαστε εμείς ασχολείται και όλη η φίλαθλη Ελλάδα/εμείς είμαστε το βαρόμετρο της αγοράς και της ζήτησης
Να σας θυμίσω μόνο οτι τον τελικό της ευρωλίγκας στην μπολόνια που το πήρε ο βάζελος , το μοναδικό κανάλι που κατέθεσε πρόταση με ψίχουλα λεφτά για να το προβάλλει ήταν -ήμαρτον- το TV MAGIC με τοπική εμβέλεια.Ήταν εκείνη η εποχή που εμείς παίζαμε στον Κορυδαλλό και είχαμε απαξιώσει πλήρως το άθλημα με αποτέλεσμα το μη εμπορικό πλέον ενδιαφέρον.
Θα μου πείτε τι θα γίνει με τους Ολυμπιακούς που τους αρέσει το άθλημα.Η εύκολη απάντηση είναι σαν του Σάββα να πάνε να γαμηθούν.Εγώ θα τους συνιστούσα να βγάλουν την τσίμπλα από τα μάτια μπας και καταλάβουν τι συμβαίνει.

Εικόνα ΙΩΑΝΝΑ

Πόσο δίκιο σας δίνω, κύριε Σάββα (για μια ακόμη φορά!)...
Με πόνο ψυχής το λέω, γιατί, τόσα χρόνια, έμαθα καθετί που είχε σχέση με τον Ολυμπιακό να το θεωρώ κομμάτι της ζωής μου, όμως την ψυχική φθορά που βιώνω, με το τμήμα του μπάσκετ, πλέον δε μπορώ να την υπομείνω!...

Εικόνα savvas gridlock

Ε όχι και ''κύριε'', Ιωάννα...

Εικόνα ThomasK

Ντροπή και αίσχος το μπασκετικό τμήμα ανδρών!

Εικόνα savvas gridlock

Όνειδος.

Εικόνα ThomasK

Ναι, μεγάλη, μέγιστη ντροπή.

Εξέδωσε ανακοίνωση η ΚΑΕ οτι ΘΑ κινηθεί δικαστικά
εναντίον του Τράκη. Καλά κρασιά δηλ. Αντί να έχει
κινηθεί αμέσως μετά τον αγώνα, όπως λες. 'Εστω πριν
τη λήξη του αυτόφωρου (σήμερα και ώρα 23:59), ώστε
να κάνει τον Τράκη να τρέχει και να μη φτάνει και εδώ
και στη μπασκετική Ευρώπη.