Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΣΤΑΜΟΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΛΑΚΗ



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου θα μπορεί να αγωνίζεται κανονικά με την φανελα του Ολυμπιακού, καθώς οι νταμπλούχοι Ελλάδας και η αθλήτρια δικαιώθηκαν στην μεταξύ τους διαμάχη με τον ΠΑΟΚ.
Η ΕΟΚ μετά την προσφυγή του ΠΑΟΚ κατά την ανακοίνωση της μεταγραφής της Σταμολάμπρου είχε κρίνει άκυρη την συγκεκριμένη μετακίνηση, ωστόσο η διεθνής γκαρντ θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά με τον Ολυμπιακό, αφού το ΑΣΕΑΔ ενέκρινε την μεταγραφή της.
Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει προσφυγή, καθώς θεωρούσε ότι τα δικαιώματά της ανήκαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όσο εκείνη αγωνιζόταν στο εξωτερικό. Ωστόσο, η νεαρή γκαρντ και η ομάδα του Πειραιά δικαιώθηκαν, και η Σταμολάμπρου θα μπορεί να αγωνίζεται κανονικά με την φανέλα του Ολυμπιακού.
 
Τα αντιολυμπιακά μπουρδέλα της ΕΟΚ του ΒαΖΕλακόπουλου πήγαν να προκαλέσουν ζημιά στον Ολυμπιακό, αλλά εδώ δεν έχουν απέναντί τους τα Αγγελοπουλάκια της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Εδώ είναι Ερασιτέχνης Ολμυπιακός, ΘΥΡΑ 7, άρα η φάπα πηγαίνει σύννεφο. Και κλαίνε οι έμμισθοι του Ιβάν ''Σαββίδη'' στο τσοντο-site, αυτοί που πανηγύριζαν τον Αύγουστο.
 
 
Δείτε κάτω από το άρθρο του Τσάλτα το τι εμετικά σχόλια περνάνε για τον Ολυμπιακό. Αυτά τα σχόλια, μαζί με την απόφαση, μπορούν να τα βάλουν στον πάτο τους ο Χρήστος Τσάλτας κι ο διευθυντής αυτού του βόθρου, Λαλάκης Παπαθεοδώρου. Για μία ακόμη φορά,
 
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ''ΛΑΛΑΚΗΔΕΣ'' ΤΡΩΝΕ ΦΑΠΕΣ.
 
Οι Λαλάκηδες είναι μόνο για τις ''εικονικές'' δίκες του Internet. Εκεί και μόνον εκεί αλωνίζουν. Ξαναλέμε πως στον Ερασιτέχνη τα πράγματα δεν είναι για την ΕΟΚ όπως τα ξέρει.
 
ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΘΥΡΑ 7.
 
Οι Τσαγκρώνηδες και τα λοιπά μπουρδέλα της ΕΟΚ ας ετοιμάζονται και για το μέλλον. Θα πάει η φάπα σύννεφο. Νόμιμη φάπα, προβλεπόμενη, στα γήπεδα και στις αίθουσες των δικαστηρίων, όποτε αυτό απαιτηθεί, έτσι; Μην το παρεξηγήσει αυτό κανείς...
 
Για την ιστορία, την απόφαση χαιρέτισε η ίδια η αθλήτρια στο λογαριασμό της στο Instagram.
 

Σχόλια

Εικόνα vagio

Για βάλε μας ρε Σαββαρε το βιντεάκι με τον Κουντουραρο στην τούμπα που τους λέει κάτι για ένα Ποσειδώνιο, να καβλωσουμε λιγάκι..