Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ''ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ''



Συνεχίζοντας από εδώ το γνωστό πια θέμα με το ''ρατσιστή Τάκη Τσουκαλά'', παραθέτουμε κάποια παραδείγματα μη Ολυμπιακών, οι οποίοι προέβησαν σε χαρακτηρισμούς παρόμοιους ή ολόιδιους με αυτόν που απέδωσε ο Τάκης στο Θανάση Αντετοκούνμπο το βράδυ της Παρασκευής. Ξεκινάμε με το διευθυντή της αθλητικής εφημερίδας της Θεσσαλονίκης FORZA και blogger στο sdna, Κώστα Βασιλόπουλο.
 
 
Αλήθεια, ο κύριος Δημητράς του Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι, η Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Mαρία Γιαννακάκη κι ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κι επικεφαλής της ευρω-ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, γνωρίζουν ότι το site που εμπιστεύθηκαν για την καταγγελία τους εις βάρος του ''ρατσιστή'' Τσουκαλά, έχει έναν blogger ο οποίος χαρακτηρίζει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με την ίδια λέξη που χρησιμοποίησε ο Τάκης για το Θανάση Αντετοκούνμπο, τους οπαδούς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, στο προφίλ του στο facebook; Για τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, έχουν ακούσει κάτι οι παραπάνω ''πολύ αριστεροί'' κι ''αντιρατσιστές'' κύριοι και κυρίες;
 
 
 
Tα παραπάνω καλούνται να δουν και τα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ στο περιοδικό Κατιούσα, τα οποία πονάνε πολύ με τη Θύρα 7.
 
 
Τα ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ του συγκεκριμένου ΒΟΘΡΟΥ ας μην ψάχνουν το φασισμό στον Τάκη. Ο Τάκης δεν είναι φίλος με τους φασίστες, ούτε με τους Χουντικούς για παράδειγμα.
 
 
Φίλοι με τους φασίστες είναι αυτοί που παρεούλα κάνανε παρέλαση στην Πολωνία κάποτε. Είναι αυτοί που υπέγραφαν συμφωνιούλες με τους Ναζί και τα μέλη του κόμματός τους στελέχωναν μαζικά το NSDAP του Χίτλερ, ο οποίος δεκάδες φορές εγκωμίασε δημόσια το ''μεγάλο Πατερούλη'' Στάλιν, πολύ πριν τα γνωστά γεγονότα που οδήγησαν στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο του 1939. Είναι αυτοί που είχαν στις τάξεις τους το Μουσολίνι, τον οποίο βάφτιζαν ''ειρηνιστή'' τότε και τον διόριζαν διευθυντή στην επίσημη εφημερίδα του Κόμματός τους στην Ιταλία (Avanti!), σαν να λέμε στο ''Ριζοσπάστη'' της εποχής.
 
Στις αρχές του πολέμου της Ιταλίας κατά της Τουρκίας το 1911 βρίσκεται φυλακισμένος για αντιπολεμική δράση, εξ αιτίας των ειρηνιστικών του απόψεων. Με την αποφυλάκισή του διορίζεται αρχισυντάκτης της επίσημης εφημερίδας του ιταλικού σοσιαλιστικού κόμματος Avanti! (Εμπρός!) και μετακομίζει στο Μιλάνο.
 
Υποδείξεις ''αντιφασιστικού'' περιεχομένου από ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ δεν δεχόμαστε, ειδικά όταν αυτά τα σκουπίδια επικαλούνται την ''αντιφασιστική'' ιδεολογία τους επιλεκτικά, μόνο και μόνο για να επιτεθούν στο no politica, τη μόνη συνταγή που υπάρχει για να μην σφαζόμαστε μεταξύ μας στο γήπεδο και να ανέχεται ο ένας τα πιστεύω του άλλου, σε ένα χώρο που συνυπάρχουν άτομα με εκ διαμέτρου αντίθετες πολιτικές απόψεις, όπως στο πέταλο της Θύρας 7. Το no politica τους καίει, γιατί δεν μπορούν να κάνουν ''εισοδισμό'', να στρατολογήσουν κόσμο στα μαγαζάκια τους από τις τάξεις του λαού του Θρύλου. Όχι μόνον οι αριστεροί, αλλά και οι δεξιοί, οι ακροδεξιοί, οι Χρυσαυγίτες κι οποιοσδήποτε άλλος κομματικός-ιδεολογικός φορέας. Αλίμονο τώρα αν μετατρέπαμε σε κομματικό μαγαζάκι την κερκίδα μας. Θα καταντούσαμε σαν εσάς, τους ''πολιτικοποιημένους'', να τρέχει ο ''αντιφασισμός'' από τα μπατζάκια μας,  αλλά παραδίπλα από εμάς να ξεπηδούν Μουσολίνηδες και Αδόλφοι. Από την ίδια πηγή ''αναβλύζετε'' εξάλλου, ξαδερφάκια είστε με τους ''εχθρούς'' σας, τους φασίστες. Μπουρδέλα...

Σχόλια

Εικόνα Red Captain

Τα λεει ΟΛΑ..... "Από την ίδια πηγή ''αναβλύζετε'' εξάλλου, ξαδερφάκια είστε με τους ''εχθρούς'' σας, τους φασίστες. Μπουρδέλα..."