Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



Χαζεύουμε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και πέφτουμε πάνω σε αυτό των ''ΝΕΩΝ''.
 
 
H ίδια εφημερίδα χθες αποκάλυψε, μέσω του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου, το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.
 
...Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες που περιήλθε χθες στην κατοχή μου, διατάχθηκε το άνοιγμα των λογαριασμών σε πέντε ελληνικές τράπεζες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, της συζύγου του κυρίας Δάφνης Σημίτη, του αδερφού του Σπύρου, καθώς και των Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, υπουργού Δημόσιας Τάξης την περίοδο 2001-2003, και Βαγγέλη Μαλέσιου, υφυπουργού την ίδια περίοδο στο προαναφερόμενο. Ο κατάλογος των επτά προσώπων για τους οποίους η Αρχή ζητάει να ανοίξουν οι λογαριασμοί συμπληρώνεται από τη σύζυγο του κ. Μαλέσιου, Διαμαντούλα, και τον Λουκά Ρωμανό, μεσάζοντα οπλικών συστημάτων...Το εκπληκτικό είναι ότι το έγγραφο απεστάλη στις προαναφερόμενες τράπεζες στις 30 Οκτωβρίου. Ακριβώς εκείνη την ημέρα, στη στήλη δημοσίευα πληροφορίες (από έγκυρες κυβερνητικές πηγές…) που μιλούσαν για κυβερνητικό σχεδιασμό των υπογείων του Μαξίμου κατά του πρώην πρωθυπουργού κ. Σημίτη.
 
Ως γνωστόν πριν από λίγες μέρες προφυλακίστηκε ο υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, συνδεδεμένος με την εποχή Σημίτη στην μνήμη των περισσοτέρων, Γιάννος Παπαντωνίου. Το αν είναι ένοχος ή αθώος δεν μπορώ να το ξέρω, γνωρίζω όμως αυτά τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΘΑ πράγματα που λέει ο νομικός Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με βάση τα οποία ΚΑΚΩΣ προφυλακίστηκε. Η προφυλάκιση δεν έχει καμία σχέση με την ενοχή ή την αθωωότητα του κατηγορουμένου...
 
 
Στα παραπάνω προστέθηκαν τα όσα αποκάλυψε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ, Θόδωρος Κιτσάκος, μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για σκανδαλώδη μεταχείριση της Βιομηχανίας ELFE, συμφερόντων ''Λούα Λούα'' Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, η οποία ELFE διόγκωσε τα «φέσια» προς την εταιρεία αερίου, τα οποία σήμερα ξεπερνούν τα 120 εκατ. ευρώ.
 
Ο κ. Κιτσάκος, ο οποίος θήτευσε στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΠΑ από τον Δεκέμβριο του 2015 μέχρι τον Νοέμβριο του 2017, οπότε κι απομακρύνθηκε μαζί με άλλα τέσσερα στελέχη...έκανε λόγο για «εντονότατο κυβερνητικό παρεμβατισμό» στην υπόθεση της ELFE «χωρίς να είναι απαραίτητα δόλιος», όπως προσέθεσε. Όπως υποστήριξε για το θέμα της βιομηχανίας είχε σαφείς εντολές πως παρά το μεγάλο ύψος των χρεών της θα έπρεπε να μείνει ανοικτή και σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να διακόψει την παροχή φυσικού αερίου προς την ELFE. Αναφορικά με τις ευθύνες της παρούσας κυβέρνησης, ο κ. Κιτσάκος είπε ότι από τότε που ανέλαβε ενημέρωνε κάθε εβδομάδα το υπουργείο Ενέργειας και το ΤΑΙΠΕΔ για την πορεία των οφειλομένων ποσών των μεγάλων βιομηχανικών πελατών στη ΔΕΠΑ. Κατά τον ίδιο είχαν πραγματοποιηθεί διυπουργικές επιτροπές παρουσία και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, ενώ τον Μάιο του 2017 κατόπιν πίεσης του ιδίου πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ενέργειας μεγάλη διυπουργική συνάντηση με συντονιστή τον Αλέκο Φλαμπουράρη και τη συμμετοχή των Σταθάκη, Χαρίτση, Νεφελούδη και των τραπεζών. Όπως ανέφερε, τότε τον Μάιο το χρέος είχε εκτιναχθεί στα 92 εκατ. ευρώ αλλά στη σύσκεψη μονοπώλησε το θέμα των απολύσεων στη βιομηχανία της Καβάλας. Ο ίδιος υποστήριξε ότι τον Μάρτιο του 2016 ο Στέργιος Πιτσιόρλας τότε επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ επέμενε στη διοίκηση της ΔΕΠΑ να διερευνήσει τη δυνατότητα η εταιρεία να αποκτήσει ακίνητο της ELFE στο Καλοχώρι της Καβάλας για τη μετατροπή σε εγκαταστάσεις LNG. Το δε τίμημα θα συμψηφιζόταν με χρέη της βιομηχανίας. Κατά τον κ. Κιτσάκο κανείς από τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΠΑ αλλά ούτε και η νομική υπηρεσία της εταιρείας γνώριζαν ότι το ακίνητο ήταν δεσμευμένο από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
 
 
Όλα όσα δήλωσε πριν από λίγες μέρες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ότι δηλαδή ''πρέπει να κλείσουμε κάποιους στη φυλακή, αν θέλουμε να κερδίσουμε τις εκλογές'', φαίνεται ότι αρχίζουν να υλοποιούνται.
 
 
Υπάρχει έντονη φημολογία ότι ''θα γίνει κάτι χοντρό εναντίον πρώην υπουργών στην υπόθεση NOVARTIS'', με τον πρώην υπουργό Υγείας και νυν αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη, να σπεύδει να καταθέσει αγωγή εις βάρος της ελβετικής πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας, κατηγορώντας την ότι ''τα έχει κάνει πλακάκια με το ΣΥΡΙΖΑ για να σπιλώνονται στελέχη του παλαιού πολιτικού συστήματος ως διεφθαρμένα, ότι δηλαδή βάλανε το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι στο χώρο των φαρμάκων''.
 
 
Μέχρις εδώ δεν υπάρχει κάτι το οποίο να αφορά άμεσα τον Ολυμπιακό. Χθες και σήμερα όμως μαθαίνουμε διάφορα ''περίεργα'' νέα.
 
Το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών που εξεδόθη στις 11 Οκτωβρίου και παραπέμπει σε δίκη 28 παράγοντες, ποδοσφαιριστές, διαιτητές και προπονητές, ζήτησε η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες.
Το έγγραφο αίτημα του πειθαρχικού οργάνου της ομοσπονδίας απευθύνεται στο Εφετείο Αθηνών, με τους κατηγορούμενους να αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της κακουργηματικής αλλοίωσης αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων και της πλημμεληματικής σύστασης συμμορίας. Πάντως, το βούλευμα δεν έχει καθαρογραφεί ακόμη, ούτε έχει οριστεί ημερομηνία για τη δίκη.
Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας ενδεχομένως προτίθεται να παρέμβει ακόμη και πριν υπάρξουν τελεσίδικες αποφάσεις για τους κατηγορούμενους από τα ποινικά δικαστήρια. Εφόσον γίνει κάτι τέτοιο και υπάρξει τιμωρία για τους παράγοντες, αναμένεται να υπάρξει και τιμωρία για τις ομάδες που εκπροσωπούν, ως υπαίτιες.
 
Πολύ περίεργη σπουδή από την ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ από την κυβέρνηση, μέσω Κοντονή-Βασιλειάδη, ''εξυγιαντική'' ΕΠΟ, έτσι; Πριν καθαρογραφεί το βούλευμα, τέτοια βιασύνη; Γιατί άραγε; Αυτή η σπουδή εξηγεί και την στάση που κρατήσαμε και κρατάμε εμείς εδώ ως site στην υπόθεση, ότι δηλαδή οφείλει η ΠΑΕ μας να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να ΜΗΝ παραπεμφθεί σε δίκη ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Υπάρχει γνωμοδότηση του Αρείου Πάγου το Μάρτιο του 2018 ότι τα αδικήματα για τα οποία ζήτησε την παραπομπή του σε δίκη το νέο Δικαστικό Συμβούλιο Εφετών, η ''σύσταση συμμορίας'' και η ''χειραγώγηση αποτελέσματος αγώνα μέσω δωροδοκίας'' για τα ματς Ολυμπιακός-Βέροια του 2013 και Ολυμπιακός-Ατρόμητος του 2015, ΔΕΝ είναι επαρκώς τεκμηριωμένα. Αν ασκηθεί αναίρεση του παραπεμπτικού βουλεύματος, ο Άρειος Πάγος λογικά ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ την ΠΑΕ μας. Η άποψη κάποιων νομικών ''ας πάμε σε δίκη να τους ξεβρακώσουμε'', αν και συναισθηματικά ακουμπά στο θυμικό πολλών Ολυμπιακών, ''ορίστε, δεν μασάμε, πάμε όπου θέλετε'', εκτός του ότι θα ανοίξει την Κερκόπορτα για να απειλείται ο Ολυμπιακός με αστείες ποινές, από ελεγχόμενα από αντιολυμπιακούς πειθαρχικά όργανα, θα παρατείνει κιόλας την ομηρία μας στην ιστορία για πολλά χρόνια, αφού μέχρι να οριστεί η πρώτη δίκη, να πάμε στο Εφετείο κι εν τέλει να καταστεί αμετάκλητη στον Άρειο Πάγο η ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΘΩΩΤΙΚΗ απόφαση, μπορεί να περάσουν και...8 χρόνια. Και δεν είναι και άδολη, ''με το αζημίωτο'' η συγκεκριμένη νομική άποψη, αφού στο ενδιάμεσο θα έχουν... πολλή δουλειά οι δικηγόροι, εξασφαλίζοντας ένα εξαιρετικό για τα σημερινά δεδομένα '''μεροκάματο'' και μάλιστα για πολλά χρόνια.
 
Ταυτόχρονα είχαμε και νέα...ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία. Όταν λέμε ''ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. σε θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο'', αναφερόμαστε σε κάποιο θέμα που βγάζει το αντιολυμπιακό τσοντο-site sdna.gr. Η Αστυνομία στα χρόνια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι αντιολυμπιακό όργανο, όπως το συγκεκριμένο βοθρο-site.
 
 
Ανακάλυψαν...τραυματία Αστυνομικό στο ντέρμπι της Κυριακής Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη, όπου δεν άνοιξε μύτη. Ελπίζουμε να καταλαβαίνει και ο πιο δύσπιστος το γιατί λέμε και ξαναλέμε πως
 
ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΙΟΥΛΙΟ, ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.
 
Μπορεί να γλυτώσουμε για όσα έγιναν στην Πάτρα, όπου μία διμοιρία ΜΑΤατζήδων από...Αθήνα επετέθη στα καλά καθούμενα σε οικογενειάρχες Ολυμπιακούς, μπορεί κι αυτό το χθεσινό με τον ''τραυματία'' Αστυνομικό να περάσει στο ντούκου, αλλά αργά ή γρήγορα θα βρουν τον τρόπο να μας αφαιρέσουν βαθμούς. Το έχουν βάλει σκοπό και παλεύουν γι'αυτό, κυβέρνηση κι αντιολυμπιακό μέτωπο ενωμένοι.
 
Προσθέστε στα παραπάνω τα όσα γίνονται με τον Τάκη Τσουκαλά, όπου το αντιολυμπιακό ΠΟΥΣΤΟ-site αποφάσισε στα καλά καθούμενα να τον παρουσιάσει ως...ρατσιστή, με το ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί και τον ευρωβουλευτή Παπαδημούλη να πανηγυρίζει ότι θα ΜΑΣ ταράξουν στη νομιμότητα, αυτοί...εμάς, αλλά και τις δεκάδες αναφορές για τον ''πρεζέμπορα Μαρινάκη'' κυβερνητικών στελεχών τους προηγούμενους μήνες και νομίζω ότι το παζλ συμπληρώνεται μόνο του. Η κυβέρνηση εξαπολύει την τελική της επίθεση για να κερδίσει τις εκλογές, με τον τρόπο που υπέδειξε ο Πολάκης, δηλαδή προσπαθώντας να κλείσει κόσμο στη φυλακή, ώστε να λέει ο Αλέξης Τσίπρας στους ''πανέξυπνους'' ψηφοφόρους του ''ορίστε, εγώ τα έβαλα με τους διεφθαρμένους, δεν φοβήθηκα''. Μεταξύ αυτών που στοχοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο Ολυμπιακός κι ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσωπικά. Ο,τιδήποτε σχετίζεται με το Κράτος, έμμεσα ή άμεσα, στην τωρινή του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛίτικη μορφή, πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εχθρός του Ολυμπιακού. Όπως λέει και ο Ιταλός φιλόσοφος Τζόρτζιο Αγκάμπεν ''η καινοτομία της επερχόμενης πολιτικής είναι ότι δεν θα είναι πλέον μία μάχη για την κατάκτηση ή τον έλεγχο του Κράτους, αλλά ένας αγώνας μεταξύ του Κράτους και του μη-Κράτους (ανθρωπότητα)''. Οποιοσδήποτε γαύρος, (άνθρωπος γενικότερα, αλλά ας μείνουμε στα του Ολυμπιακού τώρα), δεν μπορεί να έχει τώρα ή στο μέλλον την οποιαδήποτε σχέση με τον απόπατο αυτόν του συγκεκριμένου Κράτους. Ακόμη και οι πιο μετριοπαθείς, συστημικοί και ίσως εξουσιομανείς ανάμεσά μας, ας ψάξουν να βρουν τον Κροπότκιν και το Μαλατέστα μέσα τους. Θα μας χρειαστούν, γιατί πάμε σε ΠΟΛΕΜΟ...
 
Υ.Γ. Αβάντες ΚΑΙ στο Λαυρεντιάδη οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ε; Και μετά απορούν κάποιοι για το γιατί ανακινείται συχνά-πυκνά ''θέμα Καραϊσκάκη'' από τα βοθρο-ΜΜΕ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Υπάρχει κάποιο λαμόγιο της εγχώριας επιχειρηματικής σκηνής με το οποίο να μην έχουν τακιμιάσει οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; Τρέχει η ''αριστεροφροσύνη'' από τα μπατζάκια του Αλέξη μας, ο οποίος από τη μία πουλάει σανό ''πολεμάμε τους ισχυρούς'' κι από την άλλη έπαιρνε τηλέφωνο Εφέτη δικαστή για να μην φάει δίωξη ο...μεγαλοβιομήχανος Μυτιληναίος...

Σχόλια

Εικόνα Fotiadko7

Η απέλπιδα προσπάθεια να περισώσουν ψηφαλακια θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα φίλε Σάββα! Τώρα θα γίνουν τα χειρότερα! Δε με νοιάζει τι λένε οι ψεύτικες δημοσκοπήσεις , αυτούς θα τους ψηφίσουν αφγανοπακιστανά και οι άκρως βολεμενοι που τρώνε με χρυσά κουτάλια! Ο κόσμος και όχι μονο του Ολυμπιακού, βλέπει και καταλαβαίνει πολλά! Η χώρα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό απο κάθε άποψη!!!

Εικόνα Harry red logic

...κάπου διάβασα για κάποια κυρία μεγαλοστέλεχος Χρηματοπιστωτικού ιδρύματος που διαφεντεύει τον πλανήτη ότι συμβουλεύει τον χαμογελαστό υπερασπιστή των φτωχών και αδυνάτων.
Ακόμη και η κυρία "go back" αναγνωρίζει και αβαντάρει...άρα????
Θα μου πείτε τι σχέση έχουν αυτά? δεν ξέρω απλά αναφέρω κατι που διαβάζω!