ΜΑΘΗΜΑΤΑ ''ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ'' ΚΙ ''ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΥ''



Συνεχίζουμε την καταγραφή των αντιδράσεων για την ''πρωτοφανή και άθλια ρατσιστική επίθεση'', όπως λένε οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ, που υποτίθεται έκανε ο Τάκης Τσουκαλάς στον μπασκετμπολίστα Θανάση Αντετοκούνμπο του Παναθηναϊκού. Πλέον το πράγμα έχει αρχίσει και γίνεται αστείο, αφού η κάθε ΣΟΥΦΡΑ πετάγεται και παραδίδει μαθήματα ''αντιρατσισμού''. Εκεί που μαζεύονται λοιπόν σούφρες, δεν θα μπορούσε να λείπει η ΑΡΧΙ-ΣΟΥΦΡΑ, ο χαφιές, κερατάς και ΠΟΥΣΤΗΣ πρωθυπουργός μας, Αλέξης Τσίπρας. Δείτε τι ανέβασε αυτός ο κατσαπλιάς στο λογαριασμό του στο twitter.
 
 
Γι'αυτόν συγκεκριμένα τον καραγκιόζη, το γελοίο κωλοτούμπα, που έχει καταστρέψει τη χώρα κι εμφανίζεται με θράσος δημοσίως να ''χαβαλεδιάσει'' κι από πάνω, κρατάμε αυτό, ως απάντηση.
 
 
ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ, ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΜΙΖΑΔΟΡΕ ΤΣΙΠΡΑ.
 
Θα μας πουλήσει και μαθήματα ''αντιρατσισμού'' ο μπινές αυτός, ο οποίος προχθές κιόλας μέσα στη Βουλή έκανε ''χαβαλέ'' υποτίθεται με τον ''αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού'', έναν άνθρωπο που ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Τρέχει ο ''αντιρατσισμός'' από τα μπατζάκια αυτού του ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ που λέγεται Αλέξης Τσίπρας.
 
 
Κείμενο ανέβασε στο twitter και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αδερφός του Θανάση.
 
 
Ποιο ''ρατσιστικό'' περιστατικό έκανε το συγκεκριμένο παίκτη του ΝΒΑ να χάσει τον ύπνο του, άραγε, όπως γράφει; Πότε αντιμετώπισε ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος του ο συγκεκριμένος αθλητής, όποτε ερχόταν στο Καραϊσκάκη και στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια του Ολυμπιακού παλαιότερα;
 
ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ, ΑΡΑΓΕ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ''ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ'' ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ;
 
Είναι περιττό να πούμε ότι οργιάζουν στα social media οι ''γνήσιοι αντιφασίστες'' κι ''αντιρατσιστές'', οι οποίοι μιλούν με τα χειρότερα λόγια για τον Τάκαρο, ενώ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. Τέτοιες ΡΟΜΠΕΣ είναι, τέτοια ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και πρώτοι και καλύτεροι ανάμεσά τους οι νεόγαυροι-βαζελόγαυροι-ΠΟΥΤΑΝΟγαυροι, οι ''σκεπτόμενοι Ολυμπιακοί'' και φυσικά η σκατόφαρα των...μπασκετικών, αυτοί οι πουστόφλωροι και οι χαζογκόμενες που βάφουν τα νύχια τους εν ώρα αγώνα στο ΣΕΦ. Με την ευκαιρία, για να μην ξεχνιόμαστε,
 
ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΟ FILOTHEI BC KAI ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΒΡΟΜΟΠΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΦ.
 
Για να δούμε όμως κάποια περιστατικά από το παρελθόν, για το ''ποιόν'' των ΜΟΥΛΩΝ που μας κουνάνε το δάχτυλο σήμερα.
 
- 25 Σεπτεμβρίου 1994, ματς Κυπέλλου στο κλειστό γήπεδο του Σπόρτινγκ στα Πατήσια, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 40-42. Ήταν το πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν και υπήρχε μεγάλη ένταση, επειδή οι 2 ομάδες είχαν αλλάξει ξένους το καλοκαίρι. Ο Βολκόφ του ΠΑΟ κατέληξε στον Ολυμπιακό και ο Ζάρκο Πάσπαλι, ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, κατέληξε στον Παναθηναϊκό. Ταυτόχρονα ήταν και το πρώτο παιχνίδι στην Ελλάδα του μεγάλου star του ΝΒΑ, Έντι Τζόνσον. Ας δούμε το πώς τον υποδέχτηκαν τα βαζέλια.
 
 
Ακούστε το πώς χοροπηδάνε όλοι μαζί και ουρλιάζουν ''Κου Κλουξ Κλαν'' οι βάζελοι, επειδή έκανε ένα φάουλ ο Έντι στο Ζάρκο τον καριόλη. Όποιος δεν γνωρίζει το τι εστί αυτή η οργάνωση, ας πάρει μία ιδέα εδώ για το πώς ''καλοπερνούσαν'' οι έγχρωμοι άνθρωποι στις ΗΠΑ από τους συγκεκριμένους ''κυρίους'', ακόμη και 150 χρόνια πίσω. Παραθέτουμε ξεχωριστά και τη φωτογραφία που βάλαμε στο βίντεο, με έναν οπαδό του ΠΑΟ να είναι ντυμένος όπως τα μέλη της ΚΚΚ το 1995, εικόνα που βλέπαμε συχνά στην κερκίδα των βάζελων εκείνα τα χρόνια. Αυτοί οι ''αντιρατσιστές'' πήγαν, λέει, να...συμπαρασταθούν χθες στο Θανάση Αντετοκούνμπο, για τη ''ρατσιστική επίθεση'' που δέχτηκε. Σανός επιπέδου ΣΥΡΙΖΑ από τα ΜΟΥΛΙΚΑ λαγουδάκια...
 
 
- Ιανουάριος του 2014, παιχνίδι Ξάνθη-Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα, ο έγχρωμος Καμερουνέζος αμυντικός του Ολυμπιακού, Γκαετάν Μπονγκ, καταγγέλει ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της Ξάνθης, γράφοντας στο λογαριασμό του στο Instagram «Ανόητοι άνθρωποι. Σήμερα άκουσα ήχους μαϊμούς από το κοινό της Ξάνθης αλλά στο τέλος δυσκολευόμουν να ακούσω γιατί είχαν μπανάνες στο στόμα τους!».
 
- Απρίλιος του 2014, ημιτελικός Κυπέλλου στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακό, οπαδοί του ΠΑΟΚ πετούν...μπανάνα στον ποδοσφαιριστή Σαλίνο του Θρύλου.
 
 
Εκείνα τα χρόνια ο κύριος Δημητράς του ''Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι'', η κυρία Γιαννακάκη, ο κύριος Παπαδημούλης, ο Αλέξης Τσίπρας κι όλοι όσοι πρωτοστατούν σήμερα στις ανέξοδες αντιδράσεις κατά του Τσουκαλά, δεν τα έβλεπαν αυτά. Δεν είδαν όμως ούτε αυτήν εδώ την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram, όπως φαίνεται.
 
 
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΩΡΕΙ ΤΗ ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ''ΝΟΣΟ'', ΑΣΘΕΝΕΙΑ.
 
Οι ''αντιρατσιστές'' που ''εξερράγησαν'' και μάλιστα όλοι μαζί, ταυτόχρονα κι ''αυθόρμητα'' κατά του Τάκη Τσουκαλά, γιατί δεν σχολίασαν το παραμικρό εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου; Μήπως είδατε ας πούμε τον Τσίπρα να ανεβάζει φωτογραφία στο twitter υπέρ του gay pride, στο οποίο συμμετείχαν διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ; Είδατε το ''Παρατηρητήριο για το Ελσίνκι'' ή την κυρία Γιαννακάκη να..μηνύουν τον Τράκη; Επαγγελματίες ''αντιφασίστες'' του κώλου, σαν τον γνωστό παπαρογλείφτη παπαΡογιάννη, ο οποίος κι αυτός είπε ''να μην χάσει'' και μας παραδίδει μαθήματα ''αντιρατσισμού'', εμφανίστηκαν τότε να στηλιτεύσουν τον Τράκη που έκανε bullying κατά των ομοφυλοφίλων; Τι να στηλιτεύσει βέβαια ο παπαρογλείφτης, που στο γελοίο του κείμενο έχει μπλέξει τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, την Χρυσή Αυγή, τους ''αγνούς οπαδούς'' που κατά την γνώμη του είναι φασίστες και τον...Κατσίφα.
 
Μιλάμε, άλλωστε, για την ίδια καπνισμένη κερκίδα –ανεξαρτήτως χρώματος- που κουβάλησε χθες στο ΟΑΚΑ προσωπογραφία του «ήρωα» της Αλβανίας («Αθάνατος») και τον ξεπροβόδισε με το σύνθημα: «Κατσίφα ζεις, εσύ μας οδηγείς».
 
Πολύ ωραία αφορμή μας δίνει λοιπόν ο παπαρογλείφτης αυτός της μπασκετικής δημοσιογραφίας και της εφημερίδας ''DOCUMENTO'' του ΚΥΠατζή Βαξεβάνη για να ασχοληθούμε με τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟ-ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, οπαδοί του Παναθηναϊκού ύψωσαν αυτό το πανό για τον Κωνσταντίνο.
 
 
Την ίδια μέρα στο κλειστό της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, στον αγώνα μπάσκετ για το Κύπελλο Ελλάδας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, οπαδοί του ΠΑΟΚ ύψωσαν αυτό το πανό για τον Κωνσταντίνο.
 
 
Οπαδοί διαφόρων ομάδων στην Ελλάδα τίμησαν την μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα, π.χ. της Προοδευτικής.
 
 
Η Θύρα 7 πάλι στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη δεν ανέβασε κάποιο πανό για τον Κατσίφα, ούτε υπήρξε σχετικό πανό στο ΣΕΦ, στο παιχνίδι με τη Φενέρ για την Ευρωλίγκα χθες βράδυ. Αν η Θύρα 7 ήταν ''γεμάτη φασίστες'', τους οποίους ''παρότρυναν οι Τσουκαλάδες να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή'', όπως γράφει ο ΠαπαΡογιάννης, δεν θα υπήρχαν πανό στο πέταλο των οργανωμένων μας για τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική Αστυνομία; Σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζομαι ότι όλοι όσοι τιμούν την μνήμη του Κατσίφα είναι Χρυσαυγίτες. Λέω όμως ότι αν η Θύρα 7 ήταν ''γεμάτη με Χρυσαυγίτες'', όπως ισχυρίζονται οι γνωστοί παπαρογλείφτες σαν την κουράδα τον ΠαπαΡογιάννη, θα υπήρχαν σχετικά πανό γι'αυτόν. Ε, δεν υπάρχουν, άρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Η ΘΥΡΑ 7, όπως λένε διάφοροι τρόμπες. Αν τα βρει κάποιος, μπορεί να τα βάλει στον πάτο του ΠαπαΡογιάννη του μπινέ.
 
ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ Η ΘΥΡΑ 7, Ε; Ω ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΠΑΛΙ, ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ''ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ'' ΒΛΑΚΟΓΑΥΡΟΥΣ.
 
Τώρα για ποιο λόγο όλοι αυτοί δεν καταδικάζουν αυτούς που ανέβασαν πανό; ''Αντιφασίστες'' δεν λένε ότι είναι; Δεν σιχαίνονται τον εθνικισμό, όπως λένε; Για ποιο λόγο μόλις δουν το παραμικρό στην κερκίδα του Ολυμπιακού γκρεμίζουν τα social media με ειρωνείες για το no politica, αλλά όταν ανεβάζουν ''πατριωτικά'' ή εθνικιστικά πανό οργανωμένοι οπαδοί άλλων ελληνικών ομάδων, κάνουν τις κότες;
 
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ''ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ''. ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΟΙ ''ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ''. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΜΠΟΥΡΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ.
 
Για πολλοστή φορά λοιπόν.
 
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
 
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟ-ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΛ.
 
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ FILOTHEI BC.
 
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΑΥΤΙΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ''ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ'', ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
 
Επίσης, επειδή όποτε βρίζει κανείς την ''ιερή αγελάδα'' της ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ αριστερής ΒΟΘΡΟ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, έρχονται κυανόκρανοι του ΟΗΕ να τον συλλάβουν σε αυτήν την πουστοχώρα, αφού ''είναι ξεκάθαρα φασίστας'', όπως λένε με στόμφο κιόλας,
 
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ-''ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ'' ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
 
250 άρθρα κατά της Χούντας και της κωλο-Χρυσής Αυγής υπάρχουν στο site αυτό και θα πρέπει κάθε φορά να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, για να μην μας πάρουυν για φασίστες οι γαμημένες ''αντιφασιστικές'' κωλοτρυπίδες, οι αριστερούληδες ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. Τέλος,
 
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΤΑΚΑΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ'', ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ''ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ''. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΝΑ ΝΥΧΙ, ΑΝΩΜΑΛΟΙ.
 
Υ.Γ. 1 Καλό Παράδεισο στον Κωνσταντίνο Κατσίφα, όπως και σε κάθε άνθρωπο που πεθαίνει. Κάθε άλλο παρά ''ήρωας'' ήταν ο Κωνσταντίνος, όπως λένε διάφοροι. Οι ήρωες επιλέγουν να πεθάνουν για αυτό που πιστεύουν ή έστω ρισκάρουν και το θάνατο, υπηρετώντας τα όποια ιδανικά τους. Ο Κατσίφας εκτελέστηκε εν ψυχρώ. Αποδυναμώνεται η σημασία της ελεεινής πράξης των Αλβανών Αστυνομικών με τις αερολογίες περί ''ηρωισμού'' και φεύγει η προσοχή όλων από εκεί που θα έπρεπε να εστιάζουμε, στο να τιμωρηθούν οι ένοχοι.
 
Υ.Γ. 2 Όλο ειρωνειούλες για το no politica, αλλά τώρα που δεν σηκώθηκε κανένα πανό για τον Κατσίφα, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ μπινές είπε έναν καλό λόγο. Πονάει πολύ κόσμο το no politica. Περαστικά καριόλες. Γαμώ ΟΛΑ τα Κόμματά σας, γαμημένα ''πολιτικοποιημένα'' κομματόσκυλα, που θα θέλατε να κάνετε μαγαζάκι σας τους οργανωμένους του Θρύλου, αλλά τρώτε τα μούτρα σας...
 
Υ.Γ. 3 ΠαπαΡογιάννη σου το υπόσχομαι να ασχοληθώ μαζί σου άμεσα, με ξεχωριστή ανάρτηση. Θα μάθει όλος ο κόσμος το τι έγραφες γενικότερα για το ελληνικό μπάσκετ ως το 1996, όταν ήσουν στο ''ΦΩΣ'' και το πώς άλλαξες στάση αργότερα. Παπαρογλείφτης γεννήθηκες, λακές θα πεθάνεις...

Σχόλια

Εικόνα Count Gunther

Περιμένω με αγωνία το άρθρο σου για τον Παπαρογιάννη, ο οποίος έχει καταντήσει πραγματικά αφόρητος!!!

Εικόνα ThomasK

Φαρισαϊσμός, υποκρισία και γελοιότητα χωρίς όρια. Και φυσικά
αντιΟλυμπιακό μένος. Με μπροστάρη τον πίθηκο που ασκεί
πρωθυπουργία και το παίζει σωσίας και λυτρωτής όχι μόνο της
χώρας αλλά και της Ευρώπης και του κόσμου όλου. Από κοντά
όλος ο πούστικος συρφετός με τις δήθεν αντιρατσιστικές
ευαισθησίες του. Τις επιλεκτικές βεβαίως βεβαίως.

Ο Γιάννης προφανώς δεν μελέτησε τι ακριβώς λέχθηκε και, παρασυρόμενος
από μια σκαιότατη προπαγάνδα, αράδιασε μελοδραματικές κοτσάνες. Ούτε
την αναφορά με εκτίμηση στο πρόσωπό του από τον Τάκη έλαβε υπόψη του
ούτε τον δεδηλωμένο επανειλημμένα σεβασμό από τον κόσμο του Ολυμπιακού.
Σιγά μην έσκισε και τους παχυλούς λογαριασμούς του από την...τραγωδία που
"χτύπησε" την οικογένειά του. Πανάξιος για όσα κερδίζει, αλλά ας μελετάει
καλύτερα τι λέγεται γι' αυτόν και την οικογένειά του και ας μετράει τα λόγια
του. Κανείς στο απυρόβλητο. Ο Θεός ο ίδιος να είναι.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Πολιτική ορθότητα
Η ωχρά σπειροχαίτη του δημοσίου διαλόγου
Ενοχικά αποικιοκρατικά σύνδρομα που ήρθαν κατά 'δω μαζί με ένα σωρό άλλες ερζάτς παπαριές.

Εγώ εξακολουθώ να αναρωτιέμαι:

Τίνος είναι Περιστέρα τα παιδιά;

Εικόνα ThomasK

Πολιτική ορθότητα, "MeToo" κ.ά. αμερικανιές φαιδρότητας που
πιθηκίζουν μετά όλες σχεδόν οι χώρες κυρίως του λεγόμενου
δυτικού πολιτισμού (άσχετα αν βρίσκονται και στην 'Απω Ανατολή).

Η Περιστέρα ποιείται την νήσσαν :)

Εικόνα vagio

Οταν ο πιο ξενοφοβικος λαος της ευρωπης (τουλαχιστον) σηκωνει παντιερα αντιρατσιστικης επαναστασης, παντα απο τον καναπε βεβαια και οχι οταν ειναι να μοιραστει κατι, οταν ο πρωθυπουργος μιας χωρας που πνιγεται στα χρεη ασχολειται με τον Τακη τον Τσουκαλα και οταν τα δουλοπρεπη μοσχαρια που ονομαζονται ελληνες δεν καταλαβαινουν πως ολα αυτα ειναι κινησεις αντιπερισπασμου.. Ε τοτε λες ναι, εχει και πιο κατω.