ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ



Για τη 13η αγωνιστική της Superleague η ΑΕΚ υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ χθες βράδυ τη Λαμία και την κέρδισε με σκορ 2-0. Αντιγράφουμε από το aek365.gr του Κώστα Κετσετζόγλου.
 
 
ΣYNOΛIKA EIΣITHPIA 5.541 ME MEIKTEΣ EIΣΠPAΞEIΣ 21.010 EYPΩ
 
Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων για φέτος η ''μάνα ΑΕΚ'', με το μέσο όρο της αυτήν την στιγμή στο πρωτάθλημα να είναι στις 12.868 εισιτήρια.
 
 
Οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ που μετρούσαν καθίσματα στο ''μισοάδειο Καραϊσκάκη'' τα προηγούμενα χρόνια, πού έχουν εξαφανιστεί; Δεν ''καθάρισε'' το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου με την ''εξυγίανση''; Δεν κατάφερε να πάρει πρωτάθλημα η ''μάνα ΑΕΚ'', τώρα που δεν την κυνηγούσε η διαιτησία, την οποία ήλεγχε παλαιότερα ο Ολυμπιακός; Αυτά δεν μας έγραφαν παλαιότερα ο Κώστας Κετσετζόγλου, ο Βαγγέλης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Τσακίρης, ο Τάσος Τσατάλης και τα λοιπά παιδιά της κιτρινόμαυρης ''εξυγιαντικής'' δημοσιογραφίας;  Τώρα τι λένε όλοι αυτοί για την ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΕΚ, η οποία δεν μπορεί να κόψει ούτε 6.000 εισιτήρια στο ΟΑΚΑ; Και πού να πιάσουν τα κρύα του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου. Το ''είμαστε δυο, είμαστε τρεις'' θα τραγουδάνε τα χανούμια...

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

να μας τουιτάρουν για το θέμα και οι Άκης Ζήκος και Τζαβέλλας.

Εικόνα manthos 956

Ο Μαρτίνς τα είπε όλα, ευγενικά : "είμαστε ανόητοι" !!!

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πριν εστιάσουμε στον Τζήλο, έχω να πω τα εξής:
1ον. Ο Ποντένσε είναι απλά βλάκας.
2ον. Ο Κούτρης (με την παθητική του άμυνα και τις πισωπεταλιές) ας παραχωρηθεί να ησυχάσω
3ον. Να απαγορευτεί στον Καμαρά να σουτάρει.
4ον. Ο Γκερέρο τελικά δεν είναι φορ. Τα γαμημένα τα στατιστικά του κάθε παίκτη πρέπει να τα βλέπουμε σοβαρά πριν τον αποκτήσουμε.

Τα υπόλοιπα είναι επίσης χιλιοειπωμένα. Πρέπει πάντως να είμαστε μακράν τα μεγαλύτερα κορόϊδα, χαζομούνηδες εντελώς. Με 17 τελικές βάλαμε ένα αυτογκολ και ισοφαρίσαμε μετά βίας. Στη συνέχεια φάγαμε κόκκινη επειδή ο σούπερ ατομιστής ποντένσε, (ο οποίος πλασάρει χαλαρά στην ευκαιρία που είχε λες και έκανε χαβαλέ σε παιχνίδι στην παραλία) αποφάσισε να κλωτσήσει τον αντίπαλο πάνω που τρέχαμε για το δεύτερο γκολ.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Κατ'αρχάς θεωρώ ατυχές το γεγονός ότι καθόμαστε και σχολιάζουμε σε τελείως άκυρο post.Κατόπιν καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί σε παίχτες της ομάδας.Όσον αφορά τα νεύρα ,αν βάλετε το συνολικό ξύλο που έχει φάει ο Ποντένσε τις τελευταίες τρεις βδομάδες χωρίς να τιμωρηθεί ΚΑΝΕΙΣ αντίπαλος ,και πάλι καλά που αντέδρασε μόνο έτσι (και όχι και πάλι δεν τον δικαιολογώ αλλά βλέπω και τα υπόλοιπα).Το αν πρέπει να σουτάρει ένας παίκτης μου θυμίζει την ιστορία με τον Τζιοβάνι όταν πρωτοήρθε που κάποιος προπονητής του απαγόρεψε να ντριμπλάρει παρά μόνο στη μικρή περιοχή....

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυρε έτσι ακριβώς!
Παρά το συνεχιζόμενο και εντεινόμενο αίσχος του του Ιβαν,Τεό, Γραμμένου και του αρχιψεύτη-τυχοδιώκτη που έταξε το πρωτάθλημα στις μπουγάτσες για να υφαρπάξει ψήφους και να ρεφάρει το ξεπούλημα της Μακεδονίας(σίγα μη τον νοιάζει η πατρίδα ,η βόλτα με το lear jet να είναι καλά)
θα μπορούσαμε να είμαστε πάνω απ τις μπουγάτσες.
Συμπεράσματα δικά μου:
Ο Μάρτινς καλός προπονητής πριν τον αγώνα,αλλά κακά τα ψέμματα μέτριος στην διαχείριση του αγώνα(με κάκιστες επιλογές παικτών στις μεταγραφές).
Ο Ποντένσε ανώριμος, να τιμωρηθεί για την ηλιθιότητα του,το έχει ξανακάνει! Παρά τρίχα την γλύτωσε και ο Σισέ,και αυτός το έχει ξανακάνει!
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος που προετοιμάζει ψυχολογικά τους παικτες στα αποδυτήρια,δεν τους μιλάει για αυτοέλεγχο?
Είναι τραγικό για την κορυφαία ομάδα της χώρας να μην έχει σουτέρ! Δεν είναι μόνο ο Καμαρά, ακόμη και ο καλύτερος Φορτούνης έστειλε την μπάλα στα περιστέρια, άσε τους άλλους που σκοτώνουν μπεκάτσες.
Δεν υπάρχει επιθετικός Γκερέρο. Υπάρχουν τουλάχιστον 5-6 φόρ στην Super league πολύ καλύτεροι του!
Και η άμυνα τραγική! Τρία γκολ έσωσε ο Σα!
Αλλά τα ίδια και τα ίδια συζητάμε,και τα νεύρα μας κουρέλια!
Δεν βλέπω επί του παρόντος φως.
Σύγγαυροι ναι υπάρχει καταχνιά αλλά εμείς δεν πτοούμαστε, ενωμένοι στηρίζουμε τον Θρύλο μας σε αυτή την κατοχή!.
Δεν μπορεί θα έρθει η ΞΑΣΤΕΡΙΑ!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να γράψουμε και να πούμε ότι ΔΕΝ κάνει τις μεταγραφές ο Μάρτινς ρε φίλε αλλά υπάρχει ολόκληρο επιτελείο.Πραγματικά πόσες?Ο άνθρωπος λέει που θέλει παίκτες,οι μάνατζερ προτείνουν άντε να σου κάνω το χατήρι και αυτός λέει για κάποιον που έχει υπόψιν του και μέχρις εκεί.Και ποιός σου έχει πει ότι όλες οι μεταγραφές βγαίνουν.Και ποιές εσύ θεωρείς κάκιστες.¨Ημαρτον.Καλά για το ζήτημα της διαχείρισης που γράφεις δεν το χαρακτηρίζω γιατί δεν καταλαβαίνω που έχεις τις αντιρρήσεις σου.Για τις μπεκάτσες και τα περιστέρια εγώ θα αναφέρω μόνο ότι άμα κάνεις τον κόπο και ξαναδείς τα σουτ θα καταλάβεις ότι λόγω του φοβερού χλοοτάπητα τα γκελ που κάνει η μπάλα οδηγούν και σε ανάλογα αποτελέσματα.Το ποδόσφαιρο ΔΕΝ είναι μπάσκετ να έχεις σουτέρ!!!!!!.Για την τραγική άμυνα να μας παραθέσεις παρακαλώ τα στοιχεία εκείνα που σου κάνουν την εντύπωση της τραγικότητας και ναι εννοώ στατιστικά στοιχεία κατοχών αντιπάλου κλπ όχι μόνο για χτες αλλά συνολικά.

Εικόνα Pavlos

Ας αφήσουμε την ποδοσφαιρική κριτική στους αρμοδίους, δηλ. στην προπονητική ομάδα και στους παίκτες. Για όλους εμάς τους υπόλοιπους δεν έχει νόημα: αν ήμουνα κι εγώ στη θέση του Ποντενς, να έχω φάει το ξύλο της άγριας αρκούδας κι ο διαιτητής να σφυρίζει αδιάφορα, δεν ξέρω πώς θ᾽ αντιδρούσα. Δεν υπάρχει ομάδα να κερδίσει τέτοια διαιτησία: και 2-0 να προηγούμασταν στο ημίχρονο, θα έβρισκε τρόπο ο στημένος να το γυρίσει και να το φέρει ισοπαλία. Οποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, πλανάται πλάνην οικτράν.

Εικόνα el trick

Ο διαιτητής δεν σφύριζε αδιάφορα. Αντιθέτως. Στο πρώτο κιόλας εγκληματικό μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Ποντενσ και φυσικά διαμαρτυρήθηκε δέχτηκε και την πρώτη κίτρινη κάρτα. Ο διαιτηταράς απλά έψαχνε αφορμή για να δείξει και την δεύτερη. Μάλιστα αν πιστέψουμε (και προσωπικά δεν έχω λόγο να μην πιστέψω) τον κ. Καραπαπά ο διαιτηταράς ΔΕΝ ΕΙΔΕ τον Ποντενσ να κάνει κάτι ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ και επειδή ΑΝ του το έλεγε κάποιος από τους βοηθούς του (κάτι φυσιολογικό) δεν θάχε λόγο να το κρύψει ο τζήλος χώρια που θα κουνούσαν επιδεικτικά και τα σημαιάκια τους, καταλήγω ότι του τόπανε οι αντίπαλοι, άρα ο τζήλος στη συγκεκριμένη φάση μας ΑΠΕΔΕΙΞΕ γιατί ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για διαιτητής. Πάρα πολλοί και παγκοσμίου φήμης καταξιωμένοι διαιτητές έχουν χάσει φάσεις. Όμως δεν υποδεικνύουν παραβάσεις με βάσει τα λεγόμενα των αντιπάλων ή της κερκίδας.