ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ''ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ'' ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-UEFA



Διαβάζουμε το χθεσινό άρθρο του Κώστα Νικολακόπουλου στο site sport-fm.gr. Αναρωτιέται ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού το αν είναι φυσιολογικό να μην έχει πάρει πέναλτι για 11 σερί αγωνιστικές η πιο επιθετικογενής ομάδα του φετινού πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός πήρε ένα πέναλτι στην πρεμιέρα στο ''Καραϊσκάκης'' με το Λεβαδειακό κι άλλο ένα πέναλτι στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στο ''Καραϊσκάκης'' με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε αυτά τα 2 παιχνίδια, υπήρχαν άλλα 2 πέναλτι τα οποία δεν δόθηκαν στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την άποψη των καθηγητών διαιτησίας κι όχι με βάση το τι λέμε ''εμείς οι γαύροι, με τα κόκκινα γυαλιά''.
 
 
 
Aπό εκεί και πέρα, υπάρχει το πέναλτι του Παπαγεωργίου στον Μπουχαλάκη, στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής Πανιώνιος-Ολυμπιακός,
 
 
το πέναλτι του Μπακασέτα στο Χασάν, στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής ΑΕΚ-Ολυμπιακός,
 
 
το πέναλτι του Γιαννούλη στον Ποντένσε στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής Ατρόμητος-Ολυμπιακός και το πέναλτι του Λισγάρα στο Σισέ (για να μην πούμε και του Κασάδο στον Τιοροσίδη, στην ίδια φάση), στο προχθεσινό παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής Ξάνθη-Ολυμπιακός.
 
ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΓΩ ''Ο ΓΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ''. ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 8 ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ...2.
 
Η δική μου άποψη είναι πως υπάρχει άλλο ένα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, στο ματς με τον Παναιτωλικό, στο μαρκάρισμα του Ρότσα στον Ποντένσε. Ενώ λοιπόν θα έπρεπε να έχουμε πάρει 9 πέναλτι, μας έχουν δώσει μόλις 2. Προσέξτε τώρα το καλύτερο. Δεν είναι απλώς το ότι αδικείται ο Ολυμπιακός. Είναι και το τι μοίρα περιμένει τους διαιτητές που μας αδικούν, όπως κι όσους δεν τολμούν να μας αδικήσουν. Στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής στο Περιστέρι Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2, όπως έχουμε εξετάσει αναλυτικά, στα όρια του...εξαντλητικού, υπάρχουν 3 κρίσιμες διαιτητικές αποφάσεις. Ένα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, σε μαρκάρισμα του Γιαννούλη στον Ποντένσε, το οποίο κακώς δεν έδωσε ο διαιτητής, σύμφωνα με όλους τους ''ειδικούς'' καθηγητές διαιτησίας, μία αποβολή του Γιαννούλη του Ατρομήτου για φάουλ στο Φορτούνη, η οποία κακώς δεν δόθηκε και θα άφηνε τη γηπεδούχο ομάδα του Περιστερίου με 9 παίκτες για μισή ώρα αγώνα στο ματς, σύμφωνα με τον κύριο Τάσο Κάκο (δεν διαφωνούν και οι υπόλοιποι καθηγητές διαιτησίας εδώ) και το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού στις καθυστερήσεις, με τους κριτικούς να διχάζονται για το κατά πόσον ήταν οφσάιντ ο σκόρερ Βούκοβιτς και για την οποία αυτή φάση ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ, Άγγελος Μπασινάς, αλλά εμμέσως κι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και τέως πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης, όπως κι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κι εν ενεργεία προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, μέσα στο τηλεοπτικό κανάλι OPEN, ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', δήλωσαν ανοιχτά ότι σωστά μέτρησε το γκολ, σε μία πάρα πολύ δύσκολη φάση. Ακόμη και οι καθηγητές διαιτησίας που είπαν ότι ο Βούκοβιτς ήταν οφσάιντ, παραδέχθηκαν πως ο βοηθός δεν μπορούσε να κρίνει εύκολα τη φάση κι ότι δεν υπήρχε δόλος στην απόφασή του να μην σηκώσει το σημαιάκι του για οφσάιντ. Διαιτητής στην αναμέτρηση αυτή ήταν ο Άγγελος Ευαγγέλου από την ΕΠΣ Αθηνών. Πρώτος βοηθός ήταν ο Ηλίας Αλεξέας από την ΕΠΣ Μεσσηνίας και δεύτερος βοηθός ήταν ο Μιχάλης Καρσιώτης από την ΕΠΣ Κορινθίας.
 
 
Ο Ευαγγέλου έπρεπε να δώσει πέναλτι στον Ολυμπιακό κι αργότερα να αφήσει τον Ατρόμητο με 9 παίκτες. Ο Αλεξέας έπρεπε να δει το εκτός φάσης χτύπημα του Γιαννούλη στον Ποντένσε και να υποδείξει στον Ευαγγέλου το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Τίποτε από αυτά δεν έγινε. Ο Καρσιώτης πάλι, σε μία πάρα πολύ δύσκολη φάση, επέλεξε να μην σηκώσει το σημαιάκι του για οφσάιντ κι έτσι κατακυρώθηκε το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού στις καθυστερήσεις. Την επόμενη αγωνιστική, δεν ορίστηκε κανείς εκ των 3 στα ματς της Superleague.
 
 
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όμως, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, είδαμε τον Ευαγγέλου...4ο διαιτητή στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Λάρισα και τον Αλεξέα δεύτερο βοηθό στο παιχνίδι ΟΦΗ-Παναθηναϊκός. Ο Καρσιώτης δεν μπήκε πουθενά...
 
 
ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ''ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ''; Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΙ Ο ΑΛΕΞΕΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Ο ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο....ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ''ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ'', ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
 
Τι πιστεύετε ότι θα κάνει ο επόμενος...Καρσιώτης; Ο επόμενος διαιτητής ή βοηθός που θα κληθεί να αποφασίσει για μία δύσκολη, αμφισβητούμενη φάση σε ματς του Ολυμπιακού, ποιον θα κοιτάξει να ευνοήσει; Πού θα δώσει ''τα σπόρια'', όπως λέμε; Εσείς στη θέση του τι θα κάνατε;
 
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ ΟΤΙ ΑΝ ΣΗΚΩΝΕ ΤΟ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΚΙ ΑΚΥΡΩΝΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ SUPERLEAHUE;
 
Αυτό είναι το ''κόλπο'' στα χρόνια της ''εξυγίανσης''. Δεν χρειάζεται να γίνουν τηλεφωνήματα, ''μυστικές'' συναντήσεις με ''βαλίτσες γεμάτες με λεφτά'' κι άλλα ευφάνταστα που διαδίδουν ορισμένοι εντεταλμένοι ΑΡΔ της ''εξυγίανσης'', για να ειρωνευτούν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που διαμαρτύρονται και να ευτελίσουν τα επιχειρήματά τους, παρουσιάζοντάς τα ως προϊόντα...συνωμοσιολογίας. Βλέπουν τους ορισμούς και καταλαβαίνουν από μόνοι τους οι διαιτητές το πώς πρέπει να σφυρίζουν. Βλέπουν ότι τον καιρό της ''εξυγίανσης'', από τη 1 Φεβρουαρίου 2016 μέχρι τις 23 Απριλίου 2017, σε 38 ματς πρωταθλήματος και 11 ματς Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός κέρδισε μόλις...1 πέναλτι. Ένα πέναλτι σε 49 επίσημα ματς, ενώ σε ολόκληρο το 2016 δεν σφυρίχθηκε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε 15 εντός έδρας παιχνίδια του στο ''Καραϊσκάκης'' για το πρωτάθλημα και σχεδόν σε ολόκληρο το 2017 δεν αποβλήθηκε παίκτης αντίπαλης ομάδας του Ολυμπιακού σε 31 συνολικά ματς για το πρωτάθλημα. Βλέπουν ότι ο Τζήλος, που έγινε διαιτητής στην...Ξάνθη όπου σπούδασε και είναι ο...''αγαπημένος'' του Δημήτρη Μελισσανίδη, ορίζεται σε ματς της Ξάνθης και αδικεί τον Ολυμπιακό, ενώ έγινε και...διεθνής στα χρόνια της ''εξυγίανσης''. Βλέπουν το Δημήτρη Μελισσανίδη να επισκέπτεται το...Μέγαρο Μαξίμου, την επόμενη μέρα ο υφυπουργός Αθλητισμού Βασιελιάδης να καταθέτει νομοσχέδιο στη Βουλή καταπώς το θέλει η ΠΑΕ ΑΕΚ και τη μεθεπόμενη μέρα η βοηθός Μαρία Δέτση από την ΕΠΣ Αθηνών, την οποία ελέγχει πλήρως ο συνεργάτης του Μελισσανίδη Θωμάς Μητρόπουλος, να κάνει αισχρά, απίστευτα λάθη υπέρ της ΑΕΚ. Βλέπουν τον Ιβάν ''Σαββίδη'' να επισκέπτεται κι αυτός το Μέγαρο Μαξίμου και 2 μέρες μετά στη Λαμία να μην σφυρίζεται ένα πέναλτι εις βάρος του ΠΑΟΚ, που θα το έδιναν ακόμη κι ο...Σταύρος Κούδας με τον Αχιλλέα Ασλανίδη, οι δύο παλαίμαχοι αυτοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Για όσους λένε ''ναι, αλλά στα ντέρμπι τουλάχιστον θα έρθουν ξένοι διαιτητές, εκεί θα υπάρχει 50-50 από τη διαιτησία'', υπάρχει ο...Κριστόφερσεν, ο οποίος γνωρίστηκε με τον...Τριτσώνη και μετά από 1,5 μήνα κλήθηκε από την ''εξυγιαντική'' ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, στο οποίο έσφαξε τον Θρύλο. Αυτή η ''βιόλα'' συνεχίζεται και τώρα, με τον Τριτσώνη και τον Κουκουλάκη να ορίζονται παρατηρητές διαιτητών που είχαν κληθεί στην Ελλάδα για ντέρμπι της φετινής Superleague, απόδειξη πως τη ΣΥΜΜΟΡΙΑ της ''εξυγίανσης'' την διευθύνει η UEFA του ''Τεό'' Θεοδωρίδη.
 
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ/ΒΟΗΘΟΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΞΕΝΟΣ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΣΙΩΤΗ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΜΑΔΑΣ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ/ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ/ΑΠΟΒΟΛΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
 
Την στιγμή που ισοφάρισε ο Βούκοβιτς προχθές στην Ξάνθη, ο διαιτητής Τζήλος δεν έδειξε αμέσως σέντρα. Έμεινε στη θέση του για τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα, περιμένοντας μήπως και σηκώσει το σημαιάκι του ο βοηθός Μπουξμπάουμ, ώστε να βρει την ευκαιρία που έψαχνε για να ακυρώσει ως οφσάιντ το γκολ. Πρέπει να χωνέψετε, λοιπόν, οι φίλοι του Ολυμπιακού που αντιδράτε όταν σας λέμε ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ να κατακτήσει το τρόπαιο ο Ολυμπιακός, ακόμη κι αν λύσει τα αγωνιστικά του προβλήματα. Δεν είπαμε ποτέ ότι ''η ομάδα μας είναι τέλεια και δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, ή ποιοτικές ελλείψεις στο ρόστερ της''. Αν όμως έχουμε τέτοιου είδους προβλήματα εμείς, σίγουρα έχουν και οι αντίπαλοί μας και μάλιστα ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είναι τελείως χαζός κάποιος για να μην καταλαβαίνει ότι τα επιχειρήματα ''σέρνεται ο ΠΑΟΚ κι εμείς έχουμε χάσει βαθμούς μόνοι μας, αν ήμασταν καλύτεροι, θα ήμασταν πρώτοι τώρα'', είναι για μωρά παιδιά.
 
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-UEFA, Η ''ΕΞΥΓΙΑΝΤΙΚΗ'' ΑΥΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΡΡΑ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ.
 
Εδώ διαιτητής από τον...Πειραιά, ο Τσαμούρης, δεν έδωσε πέναλτι στο χέρι του Βιεϊρίνια, το οποίο είδαν και οι...τυφλοί, επειδή ήξερε πολύ καλά ότι μετά ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ θα κέρδιζε, στο ''μπλόκο'' που του έστησε η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ομάδα της Λαμίας. Είναι δυνατόν να λέει ακόμη και τώρα κάποιος φίλαθλος του Ολυμπιακού ''ναι, αλλά κι εμείς δεν είμαστε όπως πρέπει, θέλουμε μεταγραφές στην επίθεση'';
 
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΩΣ ΟΜΑΔΑ. ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΓΚΑΛΕΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΩΣ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΟΒΑΤΣΕΒΙΤΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΩΣ ΦΟΡ ΓΙΑ ΝΑ ''ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙ'' ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ.
 
Χωνέψτε το κι ας προχωρήσουμε, για να αφήσουμε τον Πέδρο Μαρτίνς να δουλέψει απερίσπαστος. Η ομάδα μας πρέπει να ετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει δίχως τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κυβέρνηση κι ελπίζουμε με άλλο καθεστώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν κι όποτε επανέλθει η ομαλότητα στη χώρα, θα απαιτήσουμε κι εμείς διάφορα πράγματα. Δεν γίνεται για παράδειγμα αυτοί οι μιζαδόροι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με τους Πετσίτηδες να κουβαλούν τα ''μαύρα'' λεφτά των...Λαυρεντιάδηδων στου Μαξίμου και να πιάνονται από Αστυνομικούς με 200 χιλιάδες ευρώ...μετρητά μέσα στο...πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους, να γλυτώσουν το ''δέσιμο''. Τις επόμενες μέρες οι φήμες στα δημοσιογραφικά γραφεία αναφέρουν ότι θα μάθουμε πολλά νέα σκάνδαλα με ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ στις τσέπες λαμογιών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Θυμάστε τον πρόεδρο της Αργεντινής, Φερνάντο ντε λα Ρούα, ο οποίος έφυγε με...ελικόπτερο από τη χώρα του το Δεκέμβριο του 2001, για να γλυτώσει από τις αντιδράσεις των συμπολιτών του, έπειτα απο την χρεοκοπία και την κατάρρευση της αργεντίνικης οικονομίας;
 
ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΝΤΕ ΛΑ ΡΟΥΑ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΤΟ ''ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΜΑ''.
 
Την ίδια μοίρα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να έχουν όλοι όσοι συνδέθηκαν έμμεσα ή άμεσα με αυτό το ελεεινό, τρισάθλιο καθεστώς των ΛΙΓΟΥΡΗΔΩΝ ροζ Αριστερών και ψεκασμένων ακροδεξιών. ΚΥΠατζήδες ΑΡΔ σαν τον Μπαξεβάνη του DOCUMENTO, εκβιαστές-δολοφόνοι-εκτελεστές συμβολαίων ΑΡΔ σαν το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο του zougla.gr, τα δεκάδες trolls που συντηρεί το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο ''Τσιπροκαμμενιστάν'' που έχει μεταβληθεί η Ελλάδα, κάτι παράσιτα της δημοσιογραφίας σαν τους διαχειριστές των periodista.gr-olympia.gr, πρέπει να οδηγθούν στο φυσικό τους δικαστή. Μαζί τους πρέπει να βρεθούν οι χρηματοδότες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Δημήτρης Μελισσανίδης, Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης', ο Νικόλας Πατέρας, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και πολλοί ακόμη επιχειρηματίες, οι οποίοι θα αποκαλυφθούν τις επόμενες μέρες μπροστά στα μάτια της κοινής γνώμης για τις λαμογιές τους με τη συγκεκριμένη συγκυβέρνηση των απατεώνων. ΑΡΔ της δεκάρας που έστησαν το ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ αφήγημα της ''εγκληματικής οργάνωσης'', η οποία εν τέλει έγινε ''συμμορία'' κι τώρα μας τελείωσε και η ''συμμορία'', σκουπίδια της δημοσιογραφίας που συνομιλούσαν καθημερινά με ανακριτές και εισαγγελείς κι έστηναν παρεούλα κατηγορητήρια εις βάρος του Θρύλου, βρομύλοι και λεχρίτες που έκαναν σημαία και φέιγ βολάν απσπάσματα από πορίσματα εισαγγελέων Πρωτοδικών κι Εφετών, με κάτι χαλκευμένες συνομιλίες που προέκυψαν από συρραφή, αλλά τώρα καταπίνουν το ΡΕΖΙΛΕΜΑ που τους έχουν ρίξει ΑΡΕΙΟΠΑΓΙΤΕΣ εισαγγελείς και δικαστές, λειτουργοί του ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ της χώρας μας, όλοι αυτοί οι μιζαδόροι ΑΡΔ και δικαστικοί λειτουργοί που σπίλωναν τον Θρύλο και κάνανε όλη την αντιολυμπιακή Ελλάδα να μιλάει για ''στημένα ματς και πρωταθλήματα του γαύρου'', ''Φαταούλ'' και ''πρέζα με το Νoor 1'',
 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ. ΝΥΧΤΑ-ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΑ 4.
 
Βρομεροί απατεώνες, που στο θέμα του βιασμού και της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, μιλάτε για ''φερόμενους ως δράστες'', για ''έναν 19άχρονο Αλβανό κι έναν 20άχρονο Έλληνα που ομολόγησαν'', αλλά για το Μαρινάκη γράφετε ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ότι ''έστηνε ματς, ανατίναζε φούρνους κι έφερε 3 τόνους ηρωίνη στην Ελλάδα'', ενώ όλα αυτά ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ.
 
ΤΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΤΙ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ Ή ΚΑΝΑΣ ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, Ε; ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΟΜΩΣ ''ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ''; ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΔ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΩΝΑΝ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
 
Ξαναλέμε, ο 20άχρονος Μανώλης Κούκουρας κι ο 19άχρονος Αλβανός Αλέξανδρο Λουτσάι, αυτά τα δύο ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ, ομολόγησαν βιασμό και δολοφονία ανθρώπου, αλλά οι ΑΡΔ προστατεύουν τα ατομικά τους δικαιώματα και ΔΕΝ αναφέρουν το ονοματεπώνυμό τους, όταν έρχεται η ώρα να μιλήσουν για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, ούτε τους αντιμετωπίζουν ως εγκληματίες, λέγοντας/γράφοντας γι'αυτούς ''οι φερόμενοι ως δράστες''. Για το Μαρινάκη όμως ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΝ για τις βρομιές που κατηγορήθηκε, τις βρομιές που ΑΥΤΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ εις βάρος του, γράφανε ανοιχτά ''ο πρεζέμπορας Φαταούλ που στήνει ματς'', ε; Δείτε εδώ τι σας έρχεται.
 
 
Αυτό εδώ είναι το Τουρκαλβανάκι, ο Λουτσάι, που πέταξε στον γκρεμό την Ελένη, μαζί με τη φίλη του, τη Μανωλία Κούκουρα. Το σακατέψανε οι συγκρατούμενοί του μέσα στις φυλακές κι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Ξέρει πολύ καλά το μούλικο ο Λουτσάι το τι τον περιμένει πλέον εκεί μέσα, που επικρατούν ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ. ''Νόμοι'' που αν ζούσαμε σε ένα ευνομούμενο Κράτος του Δυτικού Κόσμου κι εγώ θα κατέκρινα, αλλά εδώ στην Μπανανία του ''Τσιπροκαμμενιστάν'' ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ.  Αυτά θα πάθετε όλοι εσείς. Όχι από εμάς. Εμείς θα σας πάμε ΘΕΣΜΙΚΑ. Πρώτα θα καταδικαστείτε και θα μπουζουριαστείτε ΝΟΜΙΜΩΣ από τις ελληνικές Αρχές και μετά, μέσα στη φυλακή
 
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ. ΝΥΧΤΑ-ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕΞ ΚΑΙ ΒΙΑ.
 
Πουτάνες σιχαμένες του πιο χουντικού, αντιολυμπιακού καθεστώτος που γνώρισε ο τόπος, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, γαμημένοι μιζαδόροι ''εξυγιαντές'', ΔΕΝ γλυτώνετε...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Κυνηγητό χωρίς έλεος για κανέναν τους.

Εικόνα Romain

Σάββα πολύ σωστά και λίγα ακόμη τους λες.

Σε ένα χρόνο το πολύ και θα πάνε στα τσακίδια όλοι οι ΑΛΗΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΑΝΕΛ.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Κι εκείνο το πέναλτυ που πήραμε στις 23 Απριλίου του 2017 αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν σε ένα παιχνίδι που ήμαστε ήδη στο 4-0, ή στο 3-0, εκεί που βούιξαν οι κερκίδες από το γέλιο. Και το προηγούμενο νομίζω ήταν με τον Ηρακλή στην αρχή του πρωταθλήματος.

Όσο για τα υπόλοιπα, εύχομαι -ειλικρινά το εύχομαι- να καθίσουν στο σκαμνί αρχικά κι ακολούθως, στον ανθό της αγκινάρας όλοι τους. Δυστυχώς, όμως, προβλέπω ότι θα βρεθούν κάνας-δυό αποδιοπομπαίοι τράγοι, έτσι για τα μάτια του κόσμου, οι χορτάτοι θα αποσυρθούν αθόρυβα χαμογελώντας μακαρίως και κάποιος άλλος θα πάρει τη σκυτάλη και το στασίδι στο μεγάλο τσαντήρι του λαϊκισμού, υποσχόμενος ουρλιάζοντας υστερικά σαν μεθύστακας τον ουρανό με τα άστρα σε ανθρώπους που πνευματικά δεν ξέφυγαν ποτέ από την εφηβεία... και η ζωή μας σε λούπα, να ξεκινάει με γκάζι και να τελειώνει σε στούκα - για να παραφράσω και το ρητό.

Τα λέμε Τετάρτη και Πέμπτη στα μέρη που έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Περιστέρα. Το πρώτο συνελήφθη στην σουίτα με το διακριτικό κόκκινο φωτάκι...