ΜΙΜΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ ΚΙ Ο ''ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ''



Μία εξαιρετική κι άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Μίμης Στεφανάκος, στην εφημερίδα ''ΦΩΣ των Σπορ'' και το δημοσιογράφο Θέμη Σινάνογλου. Αξίζει να διαβαστεί από όλους, αλλά εμείς θα σταθούμε εδώ.
 
Γυρίζοντας από την Κέρκυρα, γνώρισα στο καράβι “Κολοκοτρώνης” δύο φίλες με ένα τρομερό αμάξι κάμπριο Άλφα Ρομέο. Η μία ήταν Ιταλίδα πολύ όμορφη σαν την Ορνέλα Μούτι. Η άλλη ήταν Καναδέζα μέτρια. Πιάσαμε παρέα στο πλοίο και είπαμε να πάμε μαζί στην Αθήνα, τρία άτομα, στο διθέσιο αμάξι! Μείναμε το βράδυ σε ξενοδοχείο στην Πάτρα και θα φεύγαμε για την Αθήνα το πρωί.
~ Τη ρίξατε τη θεά την Ιταλίδα;
Όχι, έκανα σεξ εκείνο το βράδυ με την μέτρια την Καναδέζα! Τέλος πάντων, πήγαμε Αθήνα, κάναμε παρέα, πήγα μαζί τους και στη Μύκονο. Αργότερα χαθήκαμε, γύρισαν στις χώρες τους αλλά μου είχε μείνει το αμάξι στο μυαλό και λίγο καιρό μετά αγόρασα ένα ίδιο κάμπριο Άλφα Ρομέο! Από το μεγαλύτερο τοκογλύφο της εποχής εκείνης, πατέρα σημερινού υπουργού! Από εκείνον αγόρασα το αμάξι.
 
 
Ποιος είναι άραγε ο ''πατέρας σημερινού υπουργού'', που ήταν ''ο μεγαλύτερος τοκογλύφος της εποχής'' κι από τον οποίο αγόρασε μία κάμπριο Alfa Romeo ο Μίμης Στεφανάκος; Μήπως μιλάμε για τον Ηλία Καμμένο, πατέρα του γνωστού...Πανάρα, υπουργού Εθνικής Αμύνης σήμερα κι αρχηγού του Κόμματος των ''Ανεξαρτήτων Ελλήνων'', το οποίο Κόμμα συγκυβερνά με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του Αλέξη Τσίπρα; Το ρωτάμε αυτό, επειδή είναι πολύ γνωστό ότι ο (συγχωρεμένος, πια...) Ηλίας Καμμένος υπήρξε, μεταξύ πολλών άλλων, αντιπρόσωπος ΚΑΙ της Alfa Romeo στη χώρα μας.
 
 
Πώς τις βλέπετε αυτές τις 2 φωτογραφίες που είδαμε; ''Κολλάνε'' μαζί;
 
 
Αν τελικά ο Μίμης Στεφανάκος εννοεί τον Ηλία Καμμένο ως ''το μεγαλύτερο τοκογλύφο της εποχής'', μήπως υπάρχουν αρμόδιοι ιστορικοί να μας διαφωτίσουν για παράδειγμα σχετικά με την δράση της οικογένειας Καμμένου κατά τη γερμανική Κατοχή 1941-44 στη χώρα μας; Μήπως να ρωτήσουμε φερ'ειπείν τον γνωστό ιστορικό, καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και μέλος του ΚΚΕ, Γιώργο Μαργαρίτη, να μας εξηγήσει το αν αυξήθηκε...θεαματικά η περιουσία (και δη ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ...) της οικογένειας Καμμένου κατά την περίοδο του χειμώνα 1941-42, συγκεκριμένα κατά το χρονικό διάστημα Νοέμβριος 1941-Μάρτιος 1942; Ερωτήσεις κάνουμε, δεν ξέρουμε κάτι, έτσι;

Σχόλια

Εικόνα Christos7

Το μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, ήταν που δε τιμωρήθηκαν οι συνεργάτες των Γερμανών. Δε θέλω να ανοίξω πολιτική συζήτηση εδώ, αλλά πραγματικά συνεχώς όποιος ψάχνει μπορεί να βρει ίχνη πολλών μπουμπουκιών. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου τόσα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο.

Εικόνα Ποσειδωνία

Ήταν η μόνη χώρα της Ευρώπης - και μάλιστα από την πλευρά των "νικητών"—, η οποία μετά τον ΒΠΠ πόλεμο μπήκε στη δίνη ενός τρομερού Εμφυλίου ...Ενός Εμφυλίου, ο οποίος ισοπέδωσε ακόμα και τα ελάχιστα που είχε αφήσει όρθια ο μεγαλύτερος πόλεμος της ιστορίας, και στην κυριολεξία τη "γονάτισε" ...Ενός Εμφυλίου, o οποίος τη "γκρέμισε" και την έστειλε "πίσω" απ' όλα τα κράτη της Ευρώπης. Ένας «εμφύλιος» παραγγελία και σκέτη απάτη.
Χωρίς αυτήν την ΑΠΑΤΗ οι δωσίλογοι θα είχαν εκτελεστεί —όπως συνέβη σε ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο— και δεν θα μας κυβερνούσαν ακόμα και σήμερα.
Εξαιτίας αυτής της ΑΠΑΤΗΣ κανένας από τους εγκληματίες της δεκαετίας του '40 δεν πλήρωσε τα εγκλήματά του. Ούτε οι δωσίλογοι πλήρωσαν για τη συνεργασία τους με τους Ναζί ούτε οι δολοφόνοι του Στάλιν πλήρωσαν για τη συνεργασία τους με τους σταλινικούς δολοφόνους.
Ενώ ολόκληρη η πολιτισμένη Ευρώπη έστησε στον τοίχο τους προδότες συνεργάτες των Ναζί, στην Ελλάδα οι δωσίλογοι "βγήκαν κι από πάνω". Όχι μόνον δεν τιμωρήθηκαν, αλλά "έβγαλαν και γλώσσα". Θρασείς και άθλιοι σαν τα παιδιά τους, που ακόμα και σήμερα προκαλούν, λέγοντας ότι "μαζί τα φάγαμε". Αυτοί οι άθλιοι εμφανίστηκαν σαν φανατικοί "αντικομμουνιστές", που "αμάρτησαν" μαζί με τους Ναζί για χάρη της Δημοκρατίας.
Μερικές δεκαετίες μετά "συγχωρέθηκαν" και οι σταλινικοί, εφόσον κι αυτοί —μετά από απόφαση της Δεξιάς— "αμάρτησαν" για τη Δημοκρατία. Ούτε στους εφιάλτες της δεν θα μπορούσε η Δημοκρατία να δει τόσους φασίστες ν' "αμαρταίνουν" για χάρη της.