''ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ'': ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ



Συνεχίζοντας από εδώ, θα φτιάξουμε ένα ξεχωριστό κείμενο με τις απόψεις ανθρώπων του ποδοσφαίρου της χώρας μας, οι οποίοι ΔΕΝ έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό, σχετικά με το ποια είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα φέτος, στη Superleague. Ας δούμε τις δηλώσεις τους.
 
- Γιώργος Δώνης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κι εν ενεργεία προπονητής του ΠΑΟ, στο κανάλι OPEN του Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
 
Έχω δει όλες τις ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο δημιουργική ομάδα του πρωταθλήματος.
 
- Παναγιώτης Κονέ, ποδοσφαιριστής που μέχρι και λίγους μήνες πριν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, στο κανάλι OPEN του Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
 
Για'μένα ο Ολυμπιακός παίζει ξεκάθαρα το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος...Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα, την καλύτερη κατά την γνώμη μου.
 
- Τραϊανός Δέλλας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ κι εν ενεργεία προπονητής του Παναιτωλικού.

Σήμερα ήρθαμε σε ένα γήπεδο που δυσκολεύει όλες τις ομάδες, απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και με πολλούς τρόπους.
 
- Δημήτρης Κυριακίδης, τερματοφύλακας κι αρχηγός του Παναιτωλικού στην κάμερα της ΝΟVΑ (στο 02:00 του βίντεο).
 
Εγώ είδα μεγαλύτερη ποιότητα από τον Ολυμπιακό, είναι πολύ πιο επικίνδυνος από ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ.
 
- Μάκης Χάβος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ (με ένα σύντομο πέρασμα από τον Ολυμπιακό), πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ κι εν ενεργεία προπονητής της Λαμίας.
 
...ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα ερχόταν με το πόδι στο γκάζι. Ξέρουμε ότι παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε. Αυτό που είχαμε να κάνουμε ήταν να περιορίσουμε τους χώρους, γιατί αν ο Ολυμπιακός σε βρει σε ανοικτό γήπεδο, έτσι όπως είναι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή, μπορεί να σκοτώσει οποιαδήποτε ομάδα...Τα παιδιά προσπάθησαν απέναντι στην ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.
 
 
- Ντιμίταρ Τσιγκρίνσκι, Ουκρανός εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, στην ιστοσελίδα της χώρας του footbal24.ua.
 
"Тепер від Греції свої виступи в єврокубках продовжує тільки Олімпіакос – і він зіграє з Динамо. Я читав перші коментарі представників київського клубу, і, зізнаюся, був трохи здивований. Вони відзначають, що команда з Пірея знаходиться зараз не в найкращій формі, але, на мій погляд, це не так. Навпаки, Олімпіакос показує пристойний футбол. На мій погляд, турнірна таблиця грецького чемпіонату виглядає не зовсім показово, якщо враховувати якість самої гри. ПАОК впевнено лідирує, але цю команду часто супроводжує фарт, багато матчів вона виграла на класі. А ось в ігровому плані останнім часом дуже добре виглядають саме "червоно-білі", тому я б Динамо застеріг", – цитує Чигринського "Команда №1".
 
Μετάφραση
 
''Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα από την Ελλάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη και κληρώθηκε με την Ντιναμό. Διάβασα κάποιες αντιδράσεις από τους ανθρώπους της ομάδας του Κιέβου μετά την κλήρωση και ένιωσα έκπληξη. Σημειώνουν ότι η ομάδα του Ολυμπιακού δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο Ολυμπιακός παίζει καλό, αξιοπρεπές ποδόσφαιρο, με τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος να μην είναι ενδεικτικός της ποιότητας των ομάδων. Ο ΠΑΟΚ είναι στην πρώτη θέση, αλλά αυτή η ομάδα έχει πολλή τύχη και αρκετά παιχνίδια της τα κέρδισε με αυτόν τον τρόπο. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό πλάνο στο παιχνίδι του και η Ντιναμό θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη''.
 
 
Αυτή η ανάρτηση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το τέλος της σεζόν και θα προσθέτουμε συνεχώς ομολογίες αντιπάλων του Θρύλου. Να δούμε πόσες θα έχουν μαζευτεί εκεί προς το Μάιο του 2019, πρώτα ο Θεός...