Η ''ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ'' ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
Γεγονότα που δεν έχουν προηγούμενο έλαβαν χώρα πριν από το ξεκίνημα της ΓΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας, στο πλαίσιο των εκλογών που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα. Ο πρόεδρός της Μανώλης Παλάσκας κατάγγειλε στην αστυνομία ξυλοδαρμό του μετά από επίθεση που δέχθηκε από πέντε μπράβους, εκ των οποίων οι δυο ήταν Καρδιτσιώτες. Για αυτά τα άτομα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, αφού πρώτα πέρασε από νοσοκομειακές εξετάσεις, υπέβαλε μηνύσεις, όπως, σύμφωνα με πληροφορίες, μήνυση υπέβαλε και κατά δικηγόρου που εκπροσωπεί την αντιπολίτευση για απειλές.
Επίσης, συνελήφθη όλο το ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας (και ο Παλάσκας) μετά από μήνυση σωματείου,που επικαλέστηκε απόφαση αποκλεισμού του από τη Γενική Συνέλευση και κατ’ επέκταση από την ψηφοφορία. Μετά τα προαναφερόμενα γεγονότα-αίσχη αποχώρησε η πλειοψηφία των νόμιμων σωματείων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, παράλληλα μπήκαν μέσα διάφοροι και έτσι η εκλογική Γενική Συνέλευση δεν ξεκίνησε ποτέ.
Το παρών στην αίθουσα δίνει και ο Γιάννης Παπαδόπουλος για τον οποίο ο Μανώλης Παλάσκας στις 25 Ιανουαρίου έκανε καταγγελία ότι παρεμβαίνει στις εκλογές και μάλιστα τον αναφέρει ως «συνεργάτη Προέδρου μεγάλης ΠΑΕ της Αθήνας». Επίσης, στην πιο κάτω φωτογραφία, από την αίθουσα που ήταν να γίνει η ΓΣ, απεικονίζεται και ο δικηγόρος Χάρης Γρηγορίου, πρώην νομικός σύμβουλος της ΑΕΚ και νυν της αντιπολίτευσης της ΕΠΣΚ. Υπενθυμίζουμε ότι με επιστολή του στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας είχε ζητήσει να παραστεί ως παρατηρητής, όπως το ίδιο ζητούσε και από τους προέδρους των ΕΠΣ Λάρισας, Τρικάλων, Μαγνησίας και Φθιώτιδας.
Αυτή είναι η… εξυγίανση που θέλουν;
Εκλογές με βία και όχι μόνον;
Τέλος, η ΕΠΣ Καρδίτσας αποφάσισε την αναβολή των σημερινών και των αυριανών αγώνων.
 
Είχαμε και ''ντου'' από μπράβους...
 
 
Μετά από μήνυση του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλη Παλάσκα για όσα έγιναν στην αίθουσα, όπου είχε προγραμματιστεί η ΓΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας, που δεν ξεκίνησε ποτέ, σύμφωνα με πληροφορίες έχει κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία για τη σύλληψη των Γιάννη Παπαδόπουλου, Χάρη Γρηγορίου (δικηγόρος), Κώστα Ντάσιου (αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣ Αχαΐας), Γιώργου Κρανή, Αλέξη Σφήκα και Κώστα Ρόβα.
 
Αυτόφωρο, προσαγωγές, ''ντου'' από μπράβους κι αλλαγμένες...κλειδαριές. Όλα αυτά με την δράση του πρών νομικού συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρη Γρηγορίου, αλλά και του ανθρώπου που όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο βοά ότι δρα για λογαριασμό της ΑΕΚ, του Γιάννη Παπαδόπουλου. Αν όπου ''ΑΕΚ'' στην προηγούμενη πρόταση υπήρχε η λέξη ''Ολυμπιακός'', θα είχε ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του...Μαρινάκη, με...έτοιμες από πριν δικογραφίες, γραμμένες στο...πόδι, από εισαγγελείς που συνηθίζουν να μένουν στο σπίτι του...Στηβ Κακέτση. Ελπίζουμε να καταλαβαίνουν όλοι όσοι μας διαβάζουν πως αν δεν δούμε ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ όλα τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που εμπλέκονται στην ποδοσφαιρική ''εξυγίανση'', παρέα με τους γνωστούς αντιολυμπιακούς παράγοντες και δημοσιογράφους, ΔΕΝ θα ησυχάσουμε. Σε λίγους μήνες όλους αυτούς τους περιμένει ΠΟΛΥ μεγάλη ταλαιπωρία...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Βάστα Μανώλη!
Κι όταν ξαναβρεθείς σε Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ
μην ξαναμασήσεις τα λόγια σου ειδικά απέναντι στον
λακέ Γραμμένο.

Εικόνα Ποσειδωνία

Ένα μήνα είχαν στηθεί στην Καρδίτσα οι άνθρωποι της...εξυγίανσης και τα αποτελέσματα τα είδαμε το Σαββάτο.