ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΑΖΕΛΙΚΟ ΟΕΟΕ



Αφού για εμάς δεν υπάρχει κάτι να ασχοληθούμε σε αυτή την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που τελείωσε επίσημα εχθές, ας δούμε πως κινήθηκε το πάντα τίμιο και περήφανο σωματείο των άνω Πετραλώνων και περιχώρων Αμπελοκηπίων. Όπως λέει και το τραγούδι, ήρθες πάλι τρελό καρναβάλι!!!
Ο ποα πήρε ένα μισογεμάτο καράβι παίκτες, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές του αείμνηστου Κανελάκη, εκεί κάτω στην Νίκαια, που έφερνε με τα καράβια 2 τόνους παίκτες σε κάθε μεταγραφική περίοδο, για να ανακαλύψει max 1-2 ποδοσφαιριστές ανάμεσά τους. Οι υπόλοιποι στην θάλασσα, εμπρός μαρς! Κάπως έτσι κύλησε και για τον ποα η μεταγραφική περίοδος, αποκτώντας έναν παίκτη από την Παναχαϊκή του Κούγια, έναν παίκτη από την Β κατηγορία Ισπανίας, ένα αναπληρωματικό μικρής ομάδας από την Ολλανδία και τέλος έναν σούπερ καρατέκα, masteρ kung fu από την Ιαπωνία (ποδοσφαιριστής δεν μου φαίνεται πάντως).
Στο μεσοδιάστημα έχει χάσει ένα τσουβάλι ποδοσφαιριστές ενδεκάδας (Βύντρα, Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Πετρόπουλος, Κατσουράνης).
Για τον λόγο ότι δουλειά δεν είχε ο διάολος… αγαπούσε τα παιδιά του, έπρεπε να κάνει κάτι να ανεβεί στα μάτια και στην υπόληψη του κάθε πικραμένου βάζελου, μπας και συσπειρωθούν και βρεθούν παραπάνω από 500 άτομα κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Τι έκανε? Θυμήθηκε και προσπάθησε να αντιγράψει το κακέκτυπο μοντέλο του Καρκινογιάννη (του καπετάνιου που λατρεύουμε, όχι του Τζίγγερ που μισούμε), προσπαθώντας μέσω της μόνης οδού που ξέρει, φυσικά της παράνομης, να αποκτήσει παίκτες χρησιμοποιώντας μεθόδους καμόρα, ή στην καλύτερη των περιπτώσεων, γιακούζα (τώρα με τον Καβασάκι ή όπως αλλιώς λέγεται ο Ιάπωνας που απόκτησαν ταιριάζει πιο πολύ). Τρανό παράδειγμα για τα λεγόμενά μου, η εντελώς απαράδεκτη προσέγγιση που έκαναν στον Ντε Βινσέντι γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια κάθε έννοια δεοντολογίας και επαγγελματισμού. Οι χαρακτηρισμοί περί μαφίας, ανήκουν σε παράγοντες άλλων ομάδων και δεν είναι δικοί μου. Για να δούμε τι δήλωσε ο Χριστοβασίλης, πρόεδρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eMbQi2Xyr1EJ:www.novasports.gr/news.aspx%3Fa_id%3D267752%26Sport%3D1%26Season%3D115137%26Team%3D17089%26Competition%3D1713%26Round%3D290561%26Country%3D82+%CE%A7%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%9B%CE%97%CE%A3+%CE%A0%CE%91%CE%A3+%CE%93%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%99%CE%9D%CE%91+%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%98%CE%97%CE%9D%CE%91%CE%AA%CE%9A%CE%9F%CE%A3&cd=14&hl=el&ct=clnk&gl=gr

 
Παραδέχεται φυσικά την εκτός νόμου και δεοντολογίας προσέγγιση του παίκτη από την αλογοτροφή, αλλά για καλή τους τύχη ο συγκεκριμένος πρόεδρος φημίζεται για το ήθος του και δεν χρησιμοποίησε βαρύτερους χαρακτηρισμούς.
Αυτός, απεναντίας, που δεν μασάει τα λόγια του είναι ο πρόεδρος του Πανσεραϊκού, ο Θεοδωρίδης, όταν πριν από λίγες ημέρες προσπάθησαν να πάρουν τον Ανάκογλου χωρίς την άδεια του συλλόγου του, τα είπε τα πράγματα όπως είναι.
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=271965&Sport=1&Season=117105&Team=17041&Competition=1729&Round=309185&Country=82
Χωρίς σχόλια…
Αυτή είναι η ιστορία σας, γεμάτη βρώμα, πουστιά και παρανομία. Το φοβερό πάντως είναι ότι ούτε καν τον Ανάκογλου κατόρθωσαν να αποκτήσουν και τον έχασαν από το αεκάκι, που για να τον πληρώσει, έπρεπε πρώτα να της αφήσει κληρονομιά ένας οπαδός τους!!! Συμβαίνουν κι αυτά στην πολύπαθη Ελλάδα του 2013…
Νομίζετε ότι πτοήθηκαν και σταμάτησαν να συμπεριφέρονται σαν συμμορία? Τι κάνανε λοιπόν? Επιστράτευσαν τους πιστούς τους οπαδούς – στρατιώτες δημοσιογράφους και άρχισαν τα όργανα. Μετά την νίκη τους στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο του Αναστόπουλου, κανείς δεν μίλησε για τις συνθήκες που μπήκε το πρώτο γκολ. ΚΑΝΕΙΣ δεν μίλησε για την ωραιότερη ασίστ στο πρωτάθλημα του Γιαννούλη στον σκόρερ του Παναθηναϊκού. Κανείς δεν μίλησε ότι ο καλύτερος παίκτης του βάζελου ήταν ο Ελίνι… Προκλητικά ο καλύτερος τους παίκτης…
Όταν η άεκ προκλητικά αποκτά δύο παίκτες που είτε άνηκαν στον βάζελο (Πετρόπουλος), είτε τον ήθελε ο ποα, αλλά τελικά προτίμησε την αεκ (Ανάκογλου) και ΔΕΝ ανοίγει μύτη σε κανέναν αντικειμενικό για να δει πως είναι δυνατόν να παίζει παίκτης σε μια ομάδα και να τον πληρώνει για φέτος ο ποα???? Μήπως λέω είναι πιθανό τα συνεταιράκια να συνεννοήθηκαν για να σωθούν ανά μεταξύ τους? Αυτές τις αλλαξοκωλιές εξάλλου τις ξέρουν καλά και οι δύο… Γράφτηκαν πουθενά αυτά? Ασχολήθηκε κανείς μαζί τους? Όοοοχι γιατί δεν δαγκώνεις ποτέ το χέρι που τρως.
Τα ίδια ακριβώς συμβαίνουν και στην περίπτωση του μπαοκ και του Κατσουράνη. Όλα καλά και ανθηρά ρε βρωμερά υποκείμενα του βορά  με τον διεθνή σας, ομορφόπαιδο και πουλέν της Δαβάκη? ΟΥΥΥΣΣΣΤΤΤ ρε σούργελα της κοινωνίας!!!! Καρναβάλια Πατρινά οεοε!!!
Όλα αυτά σε μια στιγμή που φωνάζει κανά 3μηνο ο Τζώνυς ο Τουίτης για υποσωματεία και παραρτήματα. Αλήθεια μετά την ατάκα της χρονιάς του Κούγια στην Δίκη του σαγόνια, ότι όποιος αποκτά παίκτη ή προπονητή από τον Ολυμπιακό είναι παράρτημα, μετά την απόκτηση του Ντίνα τι άποψη έχει για την ομάδα του?
Κλείνοντας ελάτε να πάμε σε ένα παράλληλο σύμπαν και στην θέση του ποα ή της αεκ να ήταν ο Ολυμπιακός!! ΕΕΕ ρε γλέντια. Ακόμα θα φώναζαν για παραρτήματα του Μαρινάκη, για ξεφτιλισμένο ποδόσφαιρο και κάθε είδος γραφικότητες που ακούγονται συνήθως και συνέχεια για τον Ολυμπιακό. Σας το αφήνω στην φαντασία σας για το τι θα γραφόταν σε τέτοια περίπτωση.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΥΣΤ.  Έρχεται την κυριακή ο κόουτς... Αυτός ντε με το επιθετικό εξωγαλαξιακό ποδόσφαιρο και σύστημα.

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Ε όχι και ομάδα ''Άνω Πετραλώνων'' οι βάζελοι ρε. Και ''Κάτω Πετραλώνων'' να'λεγες θα τσινούσα, αλλά ειδικά το ''Άνω'' ούτε με σφαίρες. Τι να πρωτοπιάσεις σε αυτήν την περιοχή, με τις συνδεσμάρες μας και όλα τα καλά παιδιά που είχαμε και σκάγανε από εκεί...

Εικόνα dono

Το άρθρο είναι τιμητής σε συτή την ιστορική και τίμια ομάδα. Γεωγραφικά μόνο αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Με την αφαιρετική δεν είναι πολλές οι κεριοχές που μπορεις να μιλήσεις

Εικόνα savvas gridlock

Συνοικιακό σωματείο Κολωνακίου-Αμπελοκήπων. Απλό, λιτό και αληθινό.

Εικόνα canio

Ομερτά φυσικά τα ΑΡΔοειδή στις δηλώσεις Θεοδωρίδη και Χριστοβασίλη!
Θέλει πουτ... ε ο Κούγιας να χαρεί και η χαρά δεν τον αφήνει!Τέτοια εκδούλευση στον τουϊτι,δεν έχει ξαναυπάρξει!Τέτοιο γλύψιμο,τέτοιο προσκύνημα!

Εικόνα dono

Καλά είναι γνωστός ανεμοδούρας και φαφλατάς

Εικόνα clark gheibol

κάτσε μην έχουμε καμιά στραβή τη Γκυριακή και θα δεις μετά Μουστάκιας που μας χρειάζεται...

Εικόνα dono

Γιατί άσχημος είναι; Δεν σας καταλαβαίνω ώρες ώρες