ΓΙΑΝΝΕΝΑ 0 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1



Ο Ολυμπιακός μας έδωσε εχθές το πρώτο παιχνίδι για το κύπελλο Ελλάδας για την φάση των 8, με τα Γιάννενα στους Ζωσιμάδες. Το τελικό αποτέλεσμα 0-1 και η νίκη ήρθε δικαιότατα, όχι τόσο στο σκορ του αγώνα, που η ομάδα μας δικαιούται ένα μεγαλύτερο σκορ βάση των ευκαιριών της.

Ας πάρουμε λίγο το παιχνίδι από την αρχή.
Ο Μίτσελ κατέβηκε με το λατρεμένο του σύστημα 4-3-3 και επέλεξε τον Κάρολ στο τέρμα, τον Χολέβα και τον Παπάζογλου στα άκρα της άμυνας και τον Κοντρέρας με τον Μανωλά στο κέντρο της άμυνας.  Στο κέντρο αμυντικό χαφ έπαιξε ο Φέισα και μπροστά του ο Μανιάτης με τον Γκρέκο. Στα άκρα της επίθεσης ο Αμπντούν με τον Φετφατζίδη και στην κορυφή μόνος του ο Μήτρογλου. Ο αγωνιστικός χώρος, που ήταν και το βασικό ερωτηματικό στο χθεσινό ματς φαινομενικά στην αρχή ήταν καλός, αλλά όσο πέρναγε η ώρα το γήπεδο γίνονταν βούρκος και επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των παικτών. Ειδικά στο δεύτερο μέρος δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω. Όσο ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλός ή υποφερτός ο Ολυμπιακός εχθές στην αρχή του παιχνιδιού ήταν καταιγιστικός, χάνοντας στο πρώτο 20λεπτο τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Τρεις φορές ο Μήτρογλου και μία ο Μανωλάς έχασαν ευκαιρίες τεράστιες για να σκοράρουν και να καθαρίσουν την πρόκριση νωρίς. Στο 23΄γίνεται πεντακάθαρο πέναλτι στον Μανιάτη μετά από κράτημα του Λίλα, χωρίς να συγκινηθεί ο διαιτητής.

Μετά το 25λεπτο λίγο ο αγωνιστικός χώρος που βάρυνε, λίγο και το ξεθύμασμα της ομάδας ήταν αρκετό για να πέσει ο ρυθμός και να δούμε ένα μάλλον υποτονικό και αδιάφορο παιχνίδι. Τα Γιάννενα δεν απείλησαν σε καμία φάση στο πρώτο ημίχρονο. Γενικότερα η ομάδα δεν κινδύνευσε πίσω και οι ελάχιστες φορές που οι αντίπαλοι βρέθηκαν κοντά στην περιοχή μας, η άμυνα έκοψε χωρίς προβλήματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν ανέβηκε, αλλά τουλάχιστον υπάρχει η δικαιολογία του κάκιστου αγωνιστικού χώρου που όσο καλή πρόθεση και να είχαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει παιχνίδι αξιώσεων. Παρ’ όλα αυτά ο Ολυμπιακός πίεσε και έκλεισε στην περιοχή του στην αρχή του ημιχρόνου τον αντίπαλό του και από μια στημένη φάση στο 53΄, με ένα φάουλ αριστερά έξω από την περιοχή, ο Αμπντούν με πολύ ωραία απ’ ευθείας εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και εκτός απρόοπτου την ομάδα στα ημιτελικά του κυπέλλου. Μετά το γκολ τα Γιάννενα κάπως ξύπνησαν και δημιούργησαν την πρώτη και μοναδική ευκαιρία τους στο παιχνίδι, όταν ο Βίλα απείλησε την εστία του Κάρολ στο 67΄. Στο ίδιο λεπτό ο Σιόβας παίρνει την θέση του Φετφατζίδη και παίζει στο κέντρο σαν αμυντικός χαφ, με την ταυτόχρονο προώθηση του Γκρέκο στα αριστερά της επίθεσης και του Φέισα στην προηγούμενη θέση του Ιταλού. Στο 75’ ο Τζεμπούρ παίρνει την θέση του Μήτρογλου. Στο 83΄ο Ολυμπιακός χάνει τρελή ευκαιρία να σκοράρει δις όταν ο Σιόβας με ανάποδο ψαλίδι σε πρώτο χρόνο και ο Τζεμπούρ σε δεύτερο δεν μπόρεσαν σκοράρουν μέσα από την περιοχή, το σουτ του Τζεμπούρ βρήκε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπαμπανιώτη. Στο ίδιο λεπτό κλείνουν οι αλλαγές της ομάδας με τον Ιμπαγάσα να παίρνει την θέση του Αμπντούν.
 
Ατομική κριτική παικτών
 
Κάρολ
Ήταν ένα ευχάριστο απόγευμα γι’ αυτόν, μιας και ουσιαστικά η άμυνά μας δεν πιέστηκε εχθές. Όταν χρειάστηκε να επέμβει σε κάποια στημένα ή σε υποψίες ευκαιριών του αντιπάλου, αυτός καθάρισε τις φάσεις με ψυχραιμία και προπαντός καθαρό μυαλό. Αυτή είναι και η διαφορά του με τον Μέγιερι αυτήν την εποχή.
 
Παπάζογλου
Εχθές δεν ανέβηκε καθόλου επιθετικά και σε αυτό τον τομέα ήταν ανύπαρκτος. Αμυντικά κράτησε την θέση του μια χαρά, αλλά δεν υπήρχε και επιθετικός παίκτης της αντιπάλου ομάδας από την μεριά του.
 
Μανωλάς
Για δεύτερο σερί παιχνίδι είχε πολύ καλή απόδοση σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο για αμυντικό παίκτη. Καθάρισε ότι του ήρθε στον χώρο ευθύνης του.
 
Κοντρέρας
Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα, αλλά δεν απέφυγε και τα ανούσια λαθάκια, που δεν στοιχίζουν τελικά στην ομάδα αλλά αδικούν την εικόνα του. Σίγουρα ένα κλικ παρακάτω από τον παρτενέρ του.
 
Χολέβας
Πολύ μέτρια εμφάνιση εχθές. Αμυντικά όσο ήταν ο Γεωργίου από την μεριά του αντιμετώπισε προβλήματα, χωρίς βέβαια να δημιουργηθεί κάποιος σπουδαίος κίνδυνος για την ομάδα. Επιθετικά προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά παίκτης που θέλει την μπάλα κάτω και στηρίζεται στην ταχύτητα, πάνω στο χθεσινό αγωνιστικό χώρο δεν είχε καμία τύχη.
 
Φέισα
Οι αδυναμίες του γνωστές. Όσο ο αγωνιστικός χώρος γίνονταν βούρκος και το παιχνίδι γίνονταν πιο δυνατό, τόσο αυτός χανόταν από το παιχνίδι. Μετριότατη εμφάνιση εχθές.
 
Μανιάτης
Έβγαλε ψυχή, έτρεξε πολύ και εχθές ήταν θετικός. Του χρόνου θα είναι εξαιρετικά πολύτιμος για το παιχνίδι του Μίτσελ.
 
Γκρέκο
Ο Ιταλός είναι μαχητής και εχθές δεν υπήρχε τετραγωνικό του γηπέδου που να μην έχει πατήσει. Όσο ο Φέισα εξαφανίζονταν από το παιχνίδι, τόσο αυτός μάρκαρε για δύο στο χώρο του κέντρου. Επιθετικά έδειξε λίγα πράγματα, αλλά εχθές ήταν χρήσιμος και πολυεργαλείο.
 
Αμπντούν
Με το γκολ του έδωσε ουσιαστικά την πρόκριση στην ομάδα. Έτρεξε πολύ, προσπάθησε πολύ, ήταν μέσα οργανωτικά στις περισσότερες φάσεις της ομάδας και γενικά ήταν ο γνωστός φιλότιμος και χρήσιμος παίκτης που ξέρουμε.
 
Φετφατζίδης
Εχθές μου θύμισε άνθρωπο που έχει πέσει σε κώμα. Κάποια στιγμή είδαμε μια αναλαμπή με δύο ωραίες φάσεις, μία με πάσα στον Μήτρογλου στο πρώτο ημίχρονο και μια με ένα σουτ μετά από προσωπική ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά μετά ο ασθενής ξανάπεσε σε κωματώδη κατάσταση. Αυτές οι δύο φάσεις ήταν ΟΛΟ το παιχνίδι του Φέτφα εχθές. Εξακολουθεί να μην αξιοποιεί τις ευκαιρίες που του δίνονται.
 
Μήτρογλου
Στην αρχή του παιχνιδιού ήταν καταιγιστικός με τρεις χαμένες ευκαιρίες και την ωραία σέντρα στον Μανωλά, άσχετο αν χάθηκε τελικά το γκολ. Μετά το 25λεπτο δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά, αλλά δεν τον έλεγες και παρτάλι. Προσπάθησε, έτρεξε, κέρδισε και έχασε μονομαχίες. Για την κλάση του όμως με τις χθεσινές ευκαιρίες στην αρχή του ματς έπρεπε να σκοράρει.
 
Σιόβας
Όταν ένας παίκτης ανταποκρίνεται στα βασικά με επιτυχία στον ρόλο του αμυντικού χαφ σε ματς όπως αυτό το φετινό στο Εμιρέιτς με την Άρσεναλ, είναι αδύνατον να μην μπορεί να κάνει το ίδιο σε ματς του χθεσινού επιπέδου? Μόλις μπήκε και έφυγε ο Σέρβος από την θέση του ανασταλτικού μέσου, αυτόματα τα Γιάννενα σταμάτησαν να φτάνουν στην περιοχή. Πολύ καλός. Αν έμπαινε και το ανάποδο ψαλίδι στο 83΄τότε η κριτική θα ήταν αποθεωτική.
 
Τζεμπούρ
Πρόλαβε στο 20λεπτο που έπαιξε να βρεθεί μέσα στην μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι. Ήταν ευδιάθετος, έτρεξε, πάλεψε και δεν περιμένεις τίποτα παραπάνω από την αλλαγή σου στο 75΄με το σκορ υπέρ σου.
 
Ιμπαγάσα
Όσο έπαιξε ήταν μαχητικός και καθόλου αρνητικός. Έπαιξε όμως λίγο γι’ αυτό δεν μπορεί να του γίνει ουσιαστική κριτική.
 
Ο προπονητής έφτιαξε την ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές. Είχαμε πέντε νέους παίκτες στην ενδεκάδα, χωρίς όμως (αυτό είναι πολύ θετικό) να χαλάσει η εικόνα της ομάδας. Η ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε το παιχνίδι με το μαχαίρι στα δόντια και αυτό σίγουρα είναι στα θετικά του. Το ότι συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον Φετφατζίδη, καταλαβαίνω την λογική του, αλλά αυτό δεν του ανταποδίδεται από τον παίκτη και το πιο σημαντικό είναι ότι παίζοντας ο Φέτφα, παίρνει την θέση κάποιου άλλου παιδιού που ίσως αξίζει περισσότερο την ευκαιρία να αγωνιστεί. Ζούμε μια περίοδο ΄΄προετοιμασίας΄΄ μέσα σε ένα εν εξελίξει πρωτάθλημα. Καταλαβαίνω την αναγκαιότητα να κάνει δοκιμές σε παίκτες, κυρίως για να αποκτήσει άποψη και αυτό είναι φανταστικά καλό και αναγκαίο για το μέλλον, αλλά κάποιος πρέπει να του πει ότι έρχονται δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια τόσο στην superleague, όσο και στον θεσμό του κυπέλλου και πρέπει να παίξουν κάποια στιγμή και οι υποτιθέμενοι βασικοί σε σερί παιχνίδια (π.χ κεντρικό αμυντικό δίδυμο). Αν κάποιος διαφωνεί και πει έλα μωρέ σιγά τις ομάδες που θα αντιμετωπίσεις στο πρωτάθλημα, του θυμίζω ότι έρχεται ο μπάοκ και ο ζέλας που ΔΕΝ τους κέρδισες στον πρώτο γύρο. Επίσης για το κύπελλο θα παίξει σίγουρα με μια ομάδα εκ των μπάοκ και Αστέρα. Δεν είναι εύκολοι αντίπαλοι. Ο φετινός Ολυμπιακός τους έκανε να μοιάζουν μικροί, γιατί όντας αήττητος μέχρι τον Ιανουάριο, ουσιαστικά κλείδωσε από τότε το πρωτάθλημα.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
 
 
ΥΣΤ 1. «Αυτοί οι λίγοι που μπήκαν στο γήπεδο σίγουρα δεν ήταν οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως και αυτοί που έβριζαν με μανία. Όπου πηγαίνουμε, το συνηθίσαμε πια, έρχονται και οι πικραμένοι» Κ. Καραπαπάς μετά το χθεσινό παιχνίδι. Συμφωνώ 100% και ρωτάω. Ποια η διαφορά στο πολεμικό κλίμα των Ζωσιμάδων για τον Μασάντο ή τον Αμπντούν σε παιχνίδια στο Καραϊσκάκη που τους βρίζουν οι ίδιοι μας οι οπαδοί, πολλές φορές και χυδαιότερα απ’ ότι τα χθεσινά αιγοπρόβατα?
ΥΣΤ 2. Μην παρερμηνεύετε την δήλωση του Μίτσελ στην Μάρκα για τις 6-8 μεταγραφές που θα γίνουν στην ομάδα το καλοκαίρι. Κοιτάτε ποιοι θα φύγουν, παίκτες που δεν υπολογίζει ήδη και θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα το νούμερο. Έχουμε καιρό γι' αυτά...

Σχόλια

Εικόνα indian

Καλησπέρα φίλε dono, το πρώτο υστερόγραφο όλα τα λεφτά...για το δεύτερο, έχουμε χρόνο μπροστά μας να κάνουμε κουβέντα!
Κάτι άλλο, θεωρείς ότι ο Φέισα στο 4-3-3 του Μίτσελ θα μπορούσε να είναι το εσωτερικό δεξί χαφ; και όχι βασικός εννοείται..ούτε δύναμη ούτε νεύρο αυτός ο ποδοσφαιριστής...
Έχεις άποψη για τον Ιωαννίδη από τους μικρούς;

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα dono

Μάνο ο Φέισα μας ήρθε σαν 8άρι, έτσι μας τον έφερε ο γίγας Ντάρκο. Εκεί έπαιξε και επί βαλβέρδε
Σαν αμυντικός χαφ, ιδιαίτερα σε παιχνίδια σαν το χθεσινό, ούτε απ´ έξω από το γήπεδο της οδηγήτριας δεν περνάει

Εικόνα savvas gridlock

Ο Φέισα Μάνο, αν θες την γνώμη μου, είναι ένα πολύ καλό κι αδικημένο χαφ. Πολλοί πιστεύουν πως δεν κάνει, αλλά εγώ είμαι σίγουρος πως άμα πάρει σερί ματς στα πόδια του, θα εξελιχθεί σε βασικότατη μονάδα. Με αυτόν δηλαδή μέσα η Οδηγητριάρα ανεβαίνει άνετα Δ' Εθνική. Ξαναλέω, όχι όπως είναι τώρα. Όπως είναι τώρα δύσκολα να έπαιζε βασικός στην Οδηγήτρια. Να πάρει ματς στα πόδια του και θα βελτιωθεί.

Ο Ιωαννίδης είναι ένας πολύ καλός φορ. Σήμερα έβαλε και ωραίο γκολ, με καλό άλμα και κεφαλιά. Ταχύτητα δεν έχει, αλλά μέσα στην περιοχή κινείται σωστά. Ο Βέργος που μπήκε αλλαγή λίγα πράγματα, αλλά ας περιμένουμε, ακούγονται πολύ καλά λόγια για αυτό το παιδί. Αυτήν την στιγμή ξεχωρίζουν ο Σιώπης στο ''6'', που είναι στυλ Γκατούζο και φυσικά ο Λεάντρο πίσω, ένα στόπερ που αν δουλέψει λίγο τις τοποθετήσεις του θα παίξει στάνταρ στην πρώτη ομάδα. Ο Λύρας που ήταν καλός στα προηγούμενα ματς, σήμερα δεν πολυφάνηκε.

Εικόνα dono

Σάββα οι μικροί έχουν κάνει τας Ευρώπας να παραμιλούν. 2-3 παίκτες να σου βγουν από αυτή την ομάδα λαι α προβιβαστούν στους άντρες είναι τεράστιο κέρδος για τον σύλλογο.

Εικόνα savvas gridlock

Παίζουν ως ομάδα, μαθαίνουν τακτική, στο χορτάρι έχουν ένα σφριγηλό σύνολο που με ομαδική δουλειά καλύπτονται ατομικά λάθη και κάνουν τους πολυδιαφημισμένους αντιπάλους τους να μοιάζουν ένα επίπεδο κάτω. Το ότι θα φτάναμε κάποτε σε σημείο να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα σε ομάδα Νέων κόντρα σε βορειοευρωπαικούς Συλλόγους, ούτε που το φανταζόμασταν μέχρι πριν λίγα χρόνια. Ελπίζω να πιστωθεί κάποιος αυτήν την πολύ καλή οργάνωση...

Εικόνα indian

Καλημέρα...ναι ναι όντως γίνεται καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια στους μικρούς...αν κάθε χρόνο ΕΝΑΣ προωθείται στην πρώτη ομάδα το κέρδος θα είναι τεράστιο...ας καταλάβουν και οι παλιοφυλλάδες ότι το θέμα δεν είναι η πορεία, ο θρίαμβος της ομάδας αλλά η δημιουργία παικτών...ας πάψουν να παπαρολογούν και να αποπροσανατολίζουν τα παιδιά και τον κοσμό...υπό διαφορετικές συνθήκες, η δημιουργία ομάδας Β στα πρότυπα της Ισπανίας, θα ήταν ιδανικό για τα παιδιά...αλλά στην Ελλάδα και με το αντιολυμπιακό μίσος που επικρατεί, ας το ξεχάσουμε...

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα clark gheibol

εδώ διαφωνούμε. Στόχος είναι οι επιτυχίες. Οι νέοι εξασφαλίζουν οριζμένες προϋποθέσεις για την επιτυχία, όπως το ότι είναι δεμένοι με την ομάδα που τους ανέδειξε, μαθαίνουν από μικροί να παλεύουν για την καταξίωση και τους γουστάρει και ο κόζμος, γεγονός που φέρνει ηρεμία στην ομάδα. Επιπλέον προσφέρουν περισσότερο σε αθλητικές επιδόσεις και έχουν μεγάλο περιθώριο βελτίωσης.
Αυτό το τελευταίο είναι που οπλίζει το γκόζμο με υπομονή, αρετή που λείπει όταν κρίνουμε τις αντρικές ομάδες. Μακάρι να βγάζουμε έναν παίχτη, όχι κάθε χρόνο που λες εσύ, αλλά έστω κάθε δύο χρόνια. Παίχτη εντεκαδάτο, που θα παίζει δηλαδή βασικός ύστερα από 1-2 χρόνια από το ανέβαζμά του στη μεγάλη ομάδα.
Μπάλα θέλει να βλέπει ο κόζμος και πάθος.

Εικόνα indian

Τί θα πει επιτυχία σε αυτές τις ηλικίες όμως;...να είναι κάθε χρόνο πρωταθλητές Ελλάδος;μπορώ να απαριθμήσω πάρα πολλές μικρές ομάδες ( και άλλων συλλόγων ) που κάνουν πρωταθλητισμό αλλά που δεν έχουν αναδείξει ούτε ένα παίκτη για την πρώτη ομάδα...δεν ξέρω,προτιμώ πχ στις ηλικίες κάτω των 20 να μη χρησιμοποιούμε 20αρηδες αλλά 17ρηδες, παιδιά που θα παίζουν με μεγαλύτερους αντιπάλους (σε αυτές τις ηλικίες οι διαφορά 2 και 3 ετών είναι τεράστια ), θα γίνονται καλύτεροι τεχνικά, τακτικά και πνευματικά αγωνιζόμενοι με πιο δυνατούς αντιπάλους...έτσι χτίζεις ομάδα και χαρακτήρα ατομικό και ομαδικό...νομίζω αυτός ο δρόμος μόνο επιτυχίες μπορεί να φέρει...αρκεί τα παιδιά αυτά, να μην έχουν σαν μακρινό όνειρο,θαύμα τη συμμετοχή τους στη μεγάλη ομάδα αλλά ο ίδιος ο σύλλογος να τα κάνει να πιστέψουν ότι είναι εφικτό να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα αν δουλέψουν και υπάρχει και ταλέντο φυσικά...η πολιτική του συλλόγου θα πρέπει να είναι η προώθηση αυτών των παιδιών...όταν ο άλλος ξέρει ότι αν δουλέψει σκληρά θα παίξει στην πρώτη ομάδα, θα δουλέψει περισσότερο...κίνητρο γι αυτά τα παιδιά θα πρέπει να είναι η πρώτη ομάδα, αυτή είναι ο τίτλος και όχι τα τοπικά,περιφερειακά,εθνικά πρωταθλήματα.Αυτά είναι το μέσο και όχι ο στόχος...
Θυμάμαι μια ιστορία για το πως βγήκε ο Κούκοτς...στις μικρές ομάδες της Γιουγκοπλάστικα, το ψηλόλιγνο αυτό παιδάκι με το απίστευτο ταλέντο ο προπονητής του το έβαζε κι έπαιζε playmaker αν και είχε 15 πόντους διαφορά με τους αντίπαλους center...η ομάδα βγήκε 8η στο εθνικό παιδικό-εφηβικό πρωτάθλημα...αλλά κέρδισε-δημιούργησε έναν παίκτη που άλλαξε στην ιστορία του μπάσκετ...όταν ρώτησαν τον προπονητή της μικρής ομάδας γιατί το έκανε αυτό, απάντησε "μα τί να το κανουμε έναν εύκολο τίτλο;οκ θα έπαιζε ο Τόνι σέντερ,δε θα δούλευε το ταλέντο που είχε,θα είχαμε έναν ακόμα σέντερ...τώρα όμως έχουμε έναν ολοκληρωμένο παίκτη"...θέλω να πω ότι με τους κατάλληλους ανθρώπους σε θέματα σκάουτινγκ, αναγνώρισης ταλέντου σε μικρές ηλικίες,δουλειάς, μπορείς να δημιουργήσεις θαύματα...όσο για το μέταλλο του πρωταθλητή, αυτό το έχει η φανέλα και ο κόσμος...από αυτούς περνάει και στους παίκτες...

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα clark gheibol

εντάξει, παρανόησα, νόμισα ότι μιλούσες για τη μεγάλη ομάδα, ότι δηλαδή ο στόχος δεν είναι η επιτυχία, αλλά το να παίζουν μέσα οι πιτσιρικάδες. Συμφωνώ σε όσα λες, αλλά θα έλεγα να μεταφέρουμε τη συζήτηση στο σχετικό άρθρο που θ' ανέβει σε λίγο

Εικόνα dono

Μάνο η αληθεια κατ´ εμέ είναι κάπου στην μέση. Θέλεις ταλέντα δουλεμένα σωστα κι αυτό δεν είναι θέμα επιτυχιών της ομάδας, αλλά θέλεις και επιτυχίες για να κρατάς τους πιτσιρικάδες ζεστούς και με υψηλό κίνητρο.
Μακάρι να ανεβάσουμε 1 παίκτη στην αντρική ομάδα το καλοκαίρι ΚΑΙ να πάρει όσες αγωνιστικέσ ευκαιρίες μπορεί και αξίζει στην διάρκεια της επόμενης σεζόν