Ο ΜΙΤΣΕΛΟΣ Ο ΓΚΑΡΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΑΒΓΗΣ....


Tags: -

Γεια χαρανδάν μαγκίτες !
Δγιαβάζω τόσα και τόσα περί Παίδωνε και πιτσιρικάδωνε στο Γάβρουλα...Καλές είναι οι ακαδεμίες μας...δε λέω...αλλά νομίζω ότι το μέγιστο συμμάζωγμα των παιδγιώνε τόκανε ένας και μόνο άθρωπας...
Το όνομα δάφτου ;ΜΠΕΡΝΤ ΣΤΟΡΚ κέριοι !
Οργάνωσε, κατέφθυνε κι έστησε παιδγιά που δεν είχανε καν ούτε...ταφτότετες !
Κι επειδής σεργιανάω τους πάγκοι από το 1982 θάθελα να είπω κάτιτις...
Καλοί οι προπονετές οι ''μεγάλοι'' των μεγάλωνε ντε...των αντρίκιωνε ομάδωνε...Το πσωμάκι όμως το καλό ανήκει σε δάφτους που ''βγάνουνε'' αθλετές και παιχταράδες...
Μετά από 30 έτη μποράω μετά βεβαιότης να είπω ότι πγια ο μύθος του ταλέντου έχει πεθάνει !
Τα πάντα πγια είναι θέμα δουλειάς, αθλετικιάς παιδείας και εκπαίδεφσις μνυαλού μέσα στο ίδγιο το άθλεμα...
Παλιά θεμάμαι ότι ,καθόλου τεχαία, οι αθλεταράδες και τα γατόνια μες το ματσάκιον ή στη μπροπόνεπσις ήτονε παιδγιά που ήτονε και μαθεταράδες στα σχολιά τους(θώρρα Γιαννάκης, Μπονόβας κ.λ.π.)
αλλά και παιδγιά που το μνυαλό τους έπαιρνε χελιάδες βόλτες το δεφτερόλεφτο !
Όμως ήρθανε οι αμερικλάνοι τα τελεφταία έτη και μας απέδεικσαν επιστημονεκώς σε θεωρία και πράκσις ότι η εκσυπνάς σε κενητικές δραστηργιότητες δεν έχει καμνιά μα καμνιά σχέσις με την εκπαίδεφσις !
Εφτούνο ,πώς το λαλούνε μωρέ στα εγγλεζγιάρεκα ;Α μάιστα !Το σπεσιφικέισον πάνω σε ό,τι θες να κάμεις σε κάμει μανούλα και μοναδεκό στο μνυαλό !Αλλά ΠΑΝΤΑ σε εφτούτο που θες να κάμεις και όχι παντού !
Τεσπα...μεν το μακρύνουμε το πράμα άλλο για θα πάμε αλλού...
Υπάρχουνε λεπόν αρκετά παιδγια από κάτου από τα ερασετεχνικά του Γάβρουλα που μποράνε άνετα να εκσελλιχτώνε !Ένα πράμα θες ΜΟΝΟ πγια σήμερις στο ποδόμπαλο.ΠΡΟΣΟΝΤΑ !
Γερό σκαρί να αντέχεις κλωτσά και προπόνεπσις και τσαμπουκά στη μπσεχή σου για να είσαι ΠΑΝΤΑ απίκο στη μπροπόνεπσίς σου και στο στόχο σου !Τάλλα φκιάνουν !ΟΥΛΑ !
Θωρρέπσαμε λεπόν τους πετσερεκάδες του Γάβρουλα να φτάνουνε μέχρις τους οχτώ και το παλέβανε για τους τέσσαρες...οκ...Κάπγοιος θα είπει...Ντάκς μωρέ...δεν είμαστε και καμνιά υπερδύναμις στο ποδόμπαλο...κι εκεί που φτάσανε τα παιδγια μνια χαρά τα πήγανε...
Οκ...με εφτούτη τη λογικιά όμως δε πας παραπάνου φίλε...Μέχρις εκεί πας και παίρνεις και στο σπίτι μπακλαβά από το στρογγελό ταπσί και δε ντρως γωνία !
Εγώ λεπόν θα δγιαφωνέπσω με εφτούνη τη λογικιά και απλώς θα ρωτέπσω...Πόσες ακαδεμίες έχει ο Γάβρουλας ; α ;Παγκοσμίως εννοάω !Νομίζω πολλές !Πόσα παιδγιά ;Νομίζω χελιάδες !Ε τότενες νομίζω ότι είναι λίγοι σε αρεθμό εφτούνο πόχουνε βγει αλλά κι εφτούνοι που θέμε νάβγουνε...Είναι θέμα αρεθμώνε ρε φίλε...Κι άμα ιδείς πγοιοι κσεπετάχτεκαν και πγοιοι έχουνε παίκσει στο Γάβρατσο μέχρις στεγμής δε νομίζω ότι θα σου αρέσουνε τα νούμερα...Φέτφας !Βγήκε ;Ακόμα δε γκζέρωμε...και παίζει στη μπρώτη ομάς από την εποχιά του...Ζίκουλα !Το Μήτρογλα δε ντονε βάνω γιατί απλά ήρθε απο Τζερμάνα...Πγοιος άλλος ;Μήμπως ο Μπάμπης ο Λυκοτζώννης που ακόμα παλέβει για νάβρει θέσις, πατήματα και δρόμο στην αντρίκια ομάς ; Φταίνε οι προπονετές ;Πγοιος κσέρει ;Φταίει το ότι είναι αδούλεφτοι ;Πολύ ατάλαντοι ;Δε νομίζω...Νομίζω ότι γενικά στο Ελλάντα ένα πράμα μας πταίει σε ούλη τη ζωή μας...Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ !Ελληναράδες ρε !
Δε θα κσεχάσω το Γκεργιάκο το Μαγούλα, το ταλέντο ρε...που πήγε και δγιαπρέπει στους Σαλκαίους...Κάθε νύχτα εφτούνος ο Μήτρογλας και ο Διόγος σκίζανε τα ιμάτιά τους στο....Βέρτη !
Τώρα στο Σάλκε σοβαρέφτηκε για δε ντονε παίρνει...Σε μας εδανά τόπαιζε...φίρμα ο φουσκομάγουλας !
Πάμε παρακάτου...
Το Τσαμπγιόνι των μικρώνε τώρα πγια από του χρόνου θα ντο πάρει η ΓΟΥΕΦΑ...Επίσημα πγια !Τώρα τόχε μνια εταιρεία...Που σεμάινει τι ;Ότι τα πράματα εσοβάρεπσαν πγια...
Ο Θρύλατσος μποράει να εκμεταλλεφτεί ένα πράμα !ΤΟ ΜΙΤΣΕΛΟ !!!
Ο τεπάς εφτούνος μάγκες , και το κσέρουνε ούλοι δάφτο, έχει φοβερές σχέσεις στη Σπανιόλα με τη Ρεάλα, μνιας και τονε έχουνε για πρώην πάιχτουρα Θεό εκεί ,και δε γκάμουν και λάθος...αλλά και με τη Βαρκελόνα έχει φοβερές σχέσεις !Είναι και γαμώ τους δεμοσιοσχεσίτες στη Σπανιόλα ο άθρωπας και θα μποράγαμε να εκμεταλλεφτούμε τις γνωριμίες του στο παραπάνου τομέα...Τι δελαδίς ;
Να πάει και ζετήκσει από τη Ρεάλα πάιχτουρες που του χρόνου θάχουνε μεδαμενή έστω και ολίγια σεμμετοχή εκεί πέρα νάρθουνε στο Γάβρο να παίκσωνε !
Και δεν ομιλάω μόνο για τους μικροί αλλά και για τη μεγάλη ομάς !Θωρράτε στο μπάγκο της Ρεάλας πγοιοι κάθονται και κοστέβουνε μνια ολάκερη περιουσία !Παίχτουρες που ο Μουρίνος δε θα ντους χρεσιμοποιέπσει ποτές !
Μα θα με ρωτέπσετε...Καλά ρε Μήτσο..και θα θένε νάρθουνε Ελλάντα ;
Γιατί να μεν θένε περικαλώ ;Στο Τσαμπγιόνι ρε σεις παίζει ο Γάβρος !Δε θα θένε να παίζουνε ασταμάτετα εδανά και θα θένε, νέα παιδγιά και εκσελλίκσιμα να κάθονται να σκουπίζουνε το μπάγκο που κάθεται ο κώλος του Μουρίνιου ;Μόνο να μεν στεριχτώμεν Πάρεδρα στις μεταγράφες του...Ντάρκου !Πάμε για Β Εθνικιά !
Τι έγινε ρε συ Καττίδη ;Έχουμε και μελαμπσά γκομενίτσα ρε ;
Τι έγινε ρε συ Σαββίδη ;Θες να πάρεις το ΜΠΑΟΚ και να φύγεις από το πρωτάθλεμα είπες ;Δγιατί ρε ;Επειδής πήρε έκσι αγωνιστικές ο Μητσάρας ;
Λεπόν μαγκίτες σενέρθετε ρε !
Πόσες έφαγε ο Καττίδης για ρατσεστικιά σεμπεριφορά ;Πέντε αγωνιστικές....Μάιστα...
Πόσες έφαε ο Σαλπεγγίδης για φάσκελο στο κόρακα ;Τέσσαρες !Συν δγυο γιατί ήτονε αρχεγός...
Γιατί τις φάγανε και οι δγυο ;
Γιατί απλά ρε μαλάκες έτσα λαλεί Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΕΒΜΟΣ ΡΕ !
Παρούλα δάφτα δγιαμαρτύρονται ρε φίλε...Που άμα είχε φασκελώσει το γκόρακα ο...Μανιάτης ούλοι θα θέλανε τη κεφαλή του στο μπίνακα !Κουφάλες...Άλλα μέτρα κι άλλα σταθιμά...
Αίτημα Γκαρσία...Να μεν συμμετέχει στις αποστολές που δε θα παίζει εντεκάς !Άκου ρε τι ζήτεπσε ο άθρωπας ρε...
Κι υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που πάνε στη μπροπόνεπσις και ζετωκραβγάζουν το....Γκαρσία και φωνάζουνε να φύβγει ο....Δώνης !
Όχι για τίποτες άλλο ρε μάγκες...Απλά για εφτούνο είστε Μπουγατσόβλαχες !!!

Σχόλια

Εικόνα vamos7

file canio pragmatika min eisai sigouros gia to poso eppagelmatias einai i kokkinomagoulitsa.an itan tha fenotan sto mats pou irthe me ti schalke kai pistepse me,toso snomp symperifora se anthrwpous pou ton voithisan ston olympiako den exei mataksanaginei oute apo ton megalytero star.kai alla polla gia gucci,stoixima,renti,valverde.ti na perimeneis apo paoktsi pou ton ekanes anthrwpo?mono axaristia.

Εικόνα red apple

Mhtsara, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με ό,τι έγραψες.

ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ είναι το Ευαγγέλιο που δεν έχει "διαβάσει" κανένας σε αυτό τον τόπο, γι αυτό και έχουμε μείνει όλοι στον ...τόπο, τόσες δεκαετίες.
Μηδέν νοοτροπία, μηδέν επαγγελματισμός...

Για πάγαινε ωρέ Τοροσίδη στην Ρόμα να μου κωλοκάθεσαι αγωνιστική την αγωνιστική, να δούμε για το πότε θα σε έχουν δώσει δανεικό σε καμιά Αλμπινολέφε...

Δυστυχώς, έτσι είναι... Και δεν είναι τα μπουζούκια... Επειδή, Μητσάρα μου, και στην Αγγλία οι παίχτες τρέχουν στα κωλόμπαρα και γίνονται κώλος στο Μπέρμπον και στα σκληρά και στα γαμίσια, αλλά έχουν φάει ποδοσφαιρική παιδεία με την Φίσλερ και όταν μπαίνουν στο pitch ξέρουν οτι δεν τους παίρνει, ειδάλλως, το βδομαδιάτικο θα το χάσουν και θα τους τρέχουν σε τίποτε Χάρτλιλπουλ και σε τίποτε Νόνιτον Άλμπιονς...

Όλα ξεκινούν από την παιδεία που σε μας παραμένει σε νηπιακό επίπεδο

Εικόνα canio

Όπα Μήτσουλα.Ωραίο κείμενο,αλλά για τον Κούλη,διαφωνώ!
Από εμάς,έφυγε 18 χρονών.Πότε πρόλαβε το σκατούλικο να πάει στα μπουζούκια?Με τον κηδεμόνα του πήαγαινε?Μην λέμε ότι θέλουμε χωρίς αποδείξεις!Και ο Παπ,ήταν άριστος σε όλα του,επαγγελματίας και αρκετά ώριμος για την ηλικία του.Μην παίζεις το παιχνιδάκι της διοίκησης,που ούτε λίγο ούτε πολύ μετά το ξεπούλημα τα έριξε όλα πάνω του!

Εικόνα Mhtsaras

Φίλε Κάνιε...
Καλά κάμεις και δγιαφωνάς αλλά να κσέρεις ένα πράμα.Από μένανε εδανά μέσα δε θακούσεις τίποτες που δεν είναι δγιασταβρούμενο και τίποτες που δε ντόχω ιδεί με τα ίδγια μου τα μάθκια(που λαλούνε και οι Κρήτες)ή που δε ντόχω μάθει από άθρωπες σοβαρούς που δε λαλούνε μπαρούφες !Ναι ακρεβώς εφτούνο πόπες. Στα δεκάκσι του ο Μαγούλας ήτονε κσενύχτης μόνεμος μαζί με εφτούνους που σούπα !
Όσο για το τι λαλεί η διοίκεπσις του Γάβρουλα, μάγκα να με σχωρνάς, αλλά χέστηκα !Εμείς εδανά μέσα δε μπαίζουμε το παιχνίδι κανενού μνιας και δε μας πλερώνει κανείς κι ό,τι θωρράς εδανά μέσα είναι φκιαγμένο με μεράκιον και κάβλα !Μπούρδες κάμει ο Αφρατάκης ;Θα ντο είπωμε !Καλώς πράττει ;Και δάφτο θα ντο είπωμε !
Το ότι ο Μαγούλας έφτασε εκειδά πόφτασε είναι μνια άλλη κουβέντα κι αν θέτε τα ματαλαλούμε...Αλλά νάσαι σιγουρικός για κάτι ρε μάγκα...Δεν έχω σκοπό να αδικέπσω κανένανε κι ούλα είναι ακριβέστατα που σου λαλώ μέχρι κεράιας !

Εικόνα canio

Και να ισχύει αυτό που λές,φαινόταν το παλικαράκι ότι ήταν επαγγελαμτίας!Τα μυαλά του,τα 'χε μέσα στο κεφάλι!Ποτέ δεν έκανε κανένα παράπτωμα.Ήταν άριστος σε όλα του.

Εικόνα clark gheibol

ακόμα κι αν ξενυχτούσε δηλαδή, ήταν άριστος επαγγελματίας...

Εικόνα canio

Βρες μου ένα παράπτωμα ρε γάτε.Κάτι με το οποίο να προκάλεσε,κάτι που ενόχλησε τους συμπάικτες του,τους προπονητές του,κάτι που να σου δινε την εντύπωση,ότι δεν είναι αφοσιωμένος στην δουλειά του.Και ο Τζόλε ξενυχτούσε και κάπνιζε,αλλά ήταν άρσιτος σε όλα και επαγγελματίας 100%,χωρίς να προκαλέσει ποτέ και χωρίς να πέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα!

Εικόνα savvas gridlock

Καλά, μην παίρνεις κι όρκο για τον Τζόλε...

Εικόνα clark gheibol

Αν δε δέχεσαι την αντίφαση στους όρους "άριστος επαγγελματίας" και "ξενύχτης" δεν μπορώ να επιμείνω. Δηλαδή το ξενύχτι δεν είναι πειθαρχικό παράπτωμα;

Εικόνα red apple

ΥΠΕΡΣΟΥΠΕΡΓΙΓΑΝΤΙΕΕΕΕΕ!!!

Εικόνα Mhtsaras

ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα indian

Μητσάρα μεγάλη κουβέντα και πολύ πολύ σοβαρή άνοιξες...και λέω ν'αφήσω για την ώρα τα θέματα γκαρσία και κατίδη -τα συζητάμε όποτε θέλετε ασφαλώς- και να σταθώ λίγο στη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες...το να περνούσε η ομάδα στο final-4 των μικρών και να το κατακτούσε κιόλας, για μένα δεν έχει σημασία...αυτό που είναι επιτακτική ανάγκη είναι η δημιουργία Ολυμπιακού β'...να λογίζονται αυτά τα παιδιά σαν επαγγελματίες, να συμμετέχουν σε κανονικό πρωτάθλημα...όπως σε ισπανία και γερμανία...ένα τεράστιο μπράβο στον πρόεδρο που εξαρχής κινήθηκε προς αυτήν την κατεύθυνση( το απαιτούν και οι καιροί θα πει κάποιος...) και ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο στον Στορκ...θα χαλούσε κανένα να έχει του χρόνου η ομάδα τρίτο φορ αντί για Πάντελιτς τον Ιωαννίδη?θα χαλούσε κανένα ο Σιώπης να είναι το τρίτο αμυντικό χαφ στις θέσεις των Μοντέστο-Ντιακιτέ?στο κέντρο της άμυνας, να φύγει ο Κοντρέρας και να έχεις εναλλακτικές πίσω από Αρχηγό,Μανωλά,Σιόβα και να μην πω και Παπάζογλου τους Ρουγκάλα-Λεάντρο...επενδύεις σε ένα τέτοιο πλάνο που έτσι κι αλλιώς έχεις χτίσει και όχι σε μεταγραφές από Ντάρκο κτλ...και σκας και μέρος των χρημάτων που γλιτώνεις σε 2-3 καλές μεταγραφές...και είσαι και μέσα στα financial fairplay της ουέφα, είσαι μέσα στους νέους κανόνες περί ακαδημιών και λειτουργείς χωρίς να παράγεις χρέη...κάνει το ξεσκαρτάρισμα η ομάδα μέχρι το Μάη, κάνει και 3-4 καλές μεταγραφές και έχει καθαρίσει...τώρα θα πει κάποιος τι εννοείς ρε φίλε καλές μεταγραφές?το συζητάμε κι αυτό...

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα Mhtsaras

Φίλε Ινδιάνε...
Το θέμα για Ολεμπιακός Βήτα τόχω ματαείπει αρκετές βολές κι εδανά μέσα αλλά και σε άλλα σάιτς που ανήκουνε σε οργανωμένους αλλά και σε άλλα της διοίκεπσις !Πολλοί θα μποράγανε να βγούνε από εμάς σα γκαλοί παίχτουρες αλλά και άλλοι να πάνε αλλού με μεταγράφες και να ντα πάρουμε σα μνια καλή και νεκοκερεμένη ομάς !
Επίσης και οι δανεκοί είναι ένα αλλο θέμα...
Όνταν ήρθε ο Λέτος στο Γάβρουλα είχε όρο στο σεμβόλαιό του να παίκσει κάπγοια ματσάκια στα σίγουρα !Κσέρω γω καμνιά 25αργιά !Αλλιώς θα πλερώναμε ρήτρα στη Λίβερπλου...
Εμείς όντα στέλνουμε πάιχτουρες σε άλλες ομάδες τους αφήνουμε στη μοίρα τους και στη γκάβλα του εκάστοτες προπονετή για το αν θα ντους βάνει να παίκσουνε ή όχι...Και τονε στέλνεις να πάρει ματσάκια στα ποδάργια του για να μεν ντον έχεις στο μπάγκο και τονε πάιρνει ο άλλος που παλέβει για να σωθεί και τονε έχει και δάφτος στο μπάγκο !Να βάνουμε δελαδίς όρους στα σεμβόλαια και στους δανειζμούς των παιχτώνε μας εννοάω...

Εικόνα dono

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Εικόνα clark gheibol

Γεια χαράδρα κουνάβι και σε σένα. Δύσκολο το βλέπω να φτάσουν φταζμένοι παίχτες της Ρεάλας στο γαύρο. Γιατί κι αυτοί ακόμα που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, κοστάνε μπικικίνια. Και πάντα θα προτιμούν τις μικρομεσαίες σπανιόλικες ομάδες από μια ομάδα σαν το Θρύλατσο.
Για τους πετσερικάδες που λαλείς ατός σου, ίσως είναι πιο εύκολο να κάμωμε μεταγράφα από τη Ρεάλα. Αλλά με λίγο καλύτερη οργάνωσις, θα τους φκιάνωμε εμείς παίχτουρες. Έλα δω κυρ Μήτσο, τι θέση παίζεις; Χαφ; Πάνε εκεί με τα άλλα τα χαφ και κάμε την αθλητική σου προετοιμασία όπως οι άλλοι χαφ (άλλη θα κάμωσι οι φορ, άλλη τα μπάκια) στα σπρίντγια σου και στα χέργια σου και τα λοιπά. Πάρε το μπαλόνι μετά και κάμε 1000 φορές κούρσα και σέντρα με αντίπαλο κι άλλες χίλιες να συγκλίνεις και να σουτέρνεις. Να σου φύγει το ένστιχτο και νά 'χεις τη γκίνηση φυσικιά, σα να χέζεις στο βουνό, ν' αγναντεύεις θάλασσα και να βαστάς και μια ρίζα για να μη μπέσεις. Να πετάς τα γκολ και τις σέντρες σαν τις κουράδες τις ορεσίβιες. Ο αυτοματιζμός στη γκίνησις είναι το ζετούμενο πγια στον αθλετιζμό που λαλείς κι εσύ. Όταν δε μπρολαβαίνεις να σκεφτείς εσύ, γιατί όλα γίνονται σε ταχύτητες που ακόμα και το μάτι δυσκολεύεται να παρακολουθέψει, να σκέφτεται το σώμα σου. Βλέπεις τα στρουμφάκια της Βαρκελώνης που μέχρι να αγγίξουν το τόπι, έχουν προλάβει να κάμουν 200 προσποιήσεις με το σώμα. Σχεδόν μηχανικά τις κάμωσι, αλλά άντε να ορμήξεις στο τόπι. Μετά, σε δώνω κι ένα 5% για να κάνεις το κάτι τις διαφορετικό.
Καλά, για τη μπυγμαχία κι αυτά δεν το συζητάμε. Εκεί γίνονται όλα τόσο γρήγορα που όλοι οι συνδυαζμοί βγαίνουν μόνο από μνήμης. Και η μνήμη αυτή αποχτιέται με τη συνεχή προπόνεψις. Όπως τό 'πες, γερό σκαρί νά 'σαι και μετά τη βρίσκεις την άκρια. Απλά εδώ στην Ελλάδα πρέπει να ψαχτείς μόνος σου. Δεν υπάρχει κανένας να σε ελέγξει σωματοδομικά και να σε στρέψει στο κατάλληλο άθλημα. Έτσι βλέπεις το Σχορτσιανίτη να γίνεται ένας μπασκετμπολίστας μες στη μετριάτζα, ενώ άμα είχε ασχοληθεί πχ με τη μπυγμαχία μπορεί και να άφηνε εποχιά. Αυτό το τελευταίο τό 'πε κι ο Μπαζίνας. Και συνεφωνώ μέχρι κεραίας φίλε Μήτσοντα

Εικόνα Mhtsaras

Εσένα δε θα σου απαντέπσω ρε κατεστραμμένε γιατί τάχουμε ματαείπει οι δγυο μας και κσέρεις ότι οι άποπσές μας σεγκλίνουνε...
Εμένα με κσέρεις....Δώκε μου αθλετή καλό και τάλλα φκιάνονται...