ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΕΦΙΠ



Διαβάζουμε στο redplanet το παρακάτω.
Το... ρεσιτάλ του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου συνεχίζεται και εκτός παρκέ. Ο "εφευρέτης" σφυριγμάτων, όπως έγινε γνωστό, στην ποινική δικογραφία που σχηματίζεται με εντολή του Αθλητικού Εισαγγελέα, υπάρχει κατάθεση του η οποία αναιρεί (!) τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, ύστερα από τον δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ. Όταν στο ημίχρονο εκείνης της αναμέτρησης είχε γίνει της... φυσούνας. Υπενθυμίζεται, πως ο Γιάννης Φούφης είχε καταγράψει πως κατά την διάρκεια του ημιχρόνου δέχτηκε απίστευτες ύβρεις από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και από τρεις οπαδούς του Παναθηναϊκού: "Φούφη γαμ..., πουτ@...ς γιε θα σε γ@μ...με, δεν θα φύγεις από δω!".  Επίσης, γιατί πάει να... ξεχαστεί από κάποιους, πότε θα βγει άραγε από την Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος (Ε.ΦΙ.Π) η απόφαση ύστερα από την απολογία του πρόεδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τα όσα κατηγορήθηκε περί δυσφήμισης του αθλήματος; Υπενθυμίζεται πως και τον Φλεβάρη (4/2) στο ΣΕΦ είχε κάνει επίθεση στους διαιτητές, τους οποίους και απείλησε, λέγοντας τους και την περίφημη ατάκα πως είναι ο "εφευρέτης της αλητείας". Φτάνουμε τον Αύγουστο, από τον Φλεβάρη και... τίποτα! 
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γιαννακόπουλος κατηγορείται για δυσφήμηση του αθλήματος:
α) γιατί απευθυνόμενος στους διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος στις 4.2.2013 μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ είπε "Αυτό που κάνατε σήμερα είναι μεγάλη αλητεία, να ξέρετε ότι ο εφευρέτης της αλητείας είμαι εγώ και αυτό θα το βρείτε μπροστά σας και δεν με νοιάζει αν το γράψετε". 
β) για την δήλωσή του κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου στις 10.2.2013 "Πρέπει επιτέλους να βρεθεί ένας δικαστής με σθένος και να τιμωρήσει το σύλλογο της βρωμιάς" (εννοώντας τον Ολυμπιακό). 
γ) για τις δηλώσεις του μετά την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση του Αθλητικού Δικαστή με την οποία του απαγορεύθηκε η είσοδος σε όλα τα γήπεδα για δύο μήνες "Το γαυροσύστημα ξαναχτύπησε. Αυτή η απόφαση είναι σκέτη κοροϊδία. Δεν πρόκειται να συμμορφωθώ. Όποιος τολμήσει, ας έρθει να με βγάλει από το ΟΑΚΑ".
 Ο Λενός προσπάθησε βα δικαιολογήσει την καθυστέρηση της εκδίκασης
 Υπενθυμίζεται, πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν παρέστη προσωπικώς στην ΕΦΙΠ, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, Γεώργιο Ελμαλή, ο οποίος φημολογείται πως προέρχεται από τα γραφεία του Αλέξη Κούγια.  Ο πρόεδρος της ΕΦΙΠ, Γιώργος Λενός, ανέφερε αρχικά ότι δεν εκδόθηκε απόφαση για την πρώτη καταγγελία διότι κατατέθηκε εν τω μεταξύ η δεύτερη καταγγελία και κρίθηκε ότι πρέπει να εκδοθεί μια απόφαση και για τις δύο υποθέσεις. Προσπάθησε επίσης να δικαιολογήσει την καθυστέρηση εκδίκασης της πρώτης καταγγελίας ισχυριζόμενος ότι η επιτροπή δεν είχε ορισθεί κατά τον χρόνο κατάθεσής της και η συγκρότησή της σε σώμα τελικώς έγινε μετά το Πάσχα. Το μέλος της επιτροπής Δημητρακόπουλος (ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον Μιχ. Δημητρακόπουλο) είπε ότι δεν μπορούν να εκδώσουν άκριτα απόφαση για τέτοια σοβαρά θέματα, ότι πρέπει να ερευνήσουν τις υποθέσεις ενδελεχώς, να εκτιμήσουν τα καταγγελλόμενα και τα προσκομιζόμενα στοιχεία με πολύ προσοχή διότι η στέρηση της φιλάθλου ιδιότητας είναι η σοβαρότερη συνέπεια για ένα καταγγελλόμενο πρόσωπο αφού μια καταδίκη χωρίς τις παραπάνω προϋποθέσεις θα μπορούσε να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στο ελληνικό μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα. 
Το φύλλο αγώνα είναι δημόσιο έγγραφο και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης
 Επί των ανωτέρω αντιτάχθηκαν από πλευράς Ολυμπιακού ότι για την πρώτη υπόθεση υπήρξε αναμφισβήτητα μεγάλη καθυστέρηση αλλά τα όσα καταγγέλλονται είναι γεγονότα για τα οποία έχει δοθεί τεράστια δημοσιότητα, επομένως, αφού δεν αμφισβητούνται η ΕΦΙΠ πρέπει να πράξει το καθήκον της εφαρμόζοντας τον νόμο και τους κανονισμούς. Πέραν του φύλλου αγώνα, το οποίο είναι πλέον δημόσιο έγγραφο και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση παρά μόνο για πλαστότητα, υπάρχουν στην δικογραφία που σχηματίσθηκε από τον Αθλ. Δικαστή και οι προσωπικές αναφορές των τριών διαιτητών (Παναγιώτης Αναστόπουλος, Αναστάσιος Πηλοΐδης, Ιωάννης Φούφης) που βεβαιώνουν και πάλι όσα άκουσαν και ποιος τα είπε.Ακολούθως ο δικηγόρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αρνήθηκε ότι ο εντολέας του εκστόμισε τέτοιες φράσεις, αποδέχθηκε όμως ότι ήταν στον συγκεκριμένο χώρο του ΟΑΚΑ παρά το ότι ο χώρος αυτός ελέγχεται από την αστυνομία για την προστασία παικτών και διαιτητών. Δέχθηκε επίσης ότι βρέθηκαν στο σημείο εκείνο μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μερικοί φίλαθλοι οι οποίοι είχαν πάει στις τουαλέτες φιλάθλων που είναι κοντά στα αποδυτήρια και οι οποίοι πράγματι είπαν αυτά που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα. Επισήμανε επίσης ότι οι διαιτητές, όπως λένε και στο φύλλο αγώνα, ήταν μέσα στα αποδυτήριά στους και έγραψαν αυτά που άκουσαν επομένως δεν έβλεπαν ποιος τα είπε. Δηλαδή ό,τι να 'ναι!
 Αστείοι ισχυρισμοί από τον Αναστόπουλο που πάει να αναιρέσει το φύλλο αγώνα
 Επίσης, είπε ότι ο Αθλ. Δικαστής δεν έκρινε ότι υπάρχει δυσφήμηση του αθλήματος και ότι η σχετική ποινή που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έγινε γιατί... αφορούσαν τα καταγγελλόμενα την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ότι δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά! Ακολούθως ανέφερε ότι η υπόθεση εκκρεμεί στο ΑΣΕΑΔ και αναμένεται η σχετική απόφαση εντός του τρέχοντος μηνός. Τέλος, ανέφερε ότι στην ποινική δικογραφία που σχηματίζεται με εντολή του Αθλ. Εισαγγελέα υπάρχει κατάθεση του εκ των διαιτητών Αναστόπουλου ο οποίος αναιρεί τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα και λέει ότι δεν μπορεί να είναι βέβαιος ότι τις φράσεις τις εκστόμισε ο Δημήτρη Γιαννακόπουλος. Το ίδιο ισχυρίζεται ότι αναφέρει σε σχετική κατάθεσή του ο κομισάριος του αγώνα που όμως δεν ήταν παρών αλλά τα άκουσε από μακριά! Όλα αυτά, βέβαια, είναι αστείοι ισχυρισμοί, καθώς ο διαιτητής Αναστόπουλος είχε συμφωνήσει στο ότι δέχτηκε αισχρή φραστική επίθεση ο συνάδελφος του, Γιάννης Φούφης. Όπως έγινε γνωστό, δόθηκε προθεσμία και στις δύο πλευρές μέχρι 22 Ιουλίου 2013 για την υποβολή υπομνήματος. Για να δούμε πότε επιτέλους θα βγει η απόφαση της ΕΦΙΠ για τα όσα κατηγορείται ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, περί δυσφήμισης του αθλήματος. Περιμένουμε και με τεράστια ανυπομονησία το μέγεθος της παραδειγματικής τιμωρίας του. Όσον αφορά τον Παναγιώτη Αναστόπουλο; Πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία να πάει να αναιρέσει το φύλλο αγώνα στο οποίο και ο ίδιος συμφώνησε. Πρόκειται για το νέο "έργο" του και προσπαθεί να παίξει τον "ρόλο" του όσο καλύτερα γίνεται. Όλως τυχαίως, μάλιστα, οι πράσινοι χρησιμοποίησαν τα λεγόμενα του Αναστόπουλου ως μαρτυρία υπεράσπισης (!) ώστε να απαλλαγούν για τα όσα καταλογίζονται στον πρόεδρο τους. Ο Αναστόπουλος, με την συμπεριφορά του, όχι μόνο εξέθεσε τον ρέφερι Γιάννη Φούφη, αλλά και τον εαυτό του, αφού είχε παραδεχθεί τα γεγονότα στην φυσούνα του ΟΑΚΑ στον δεύτερο τελικό.

Συνοψίζουμε λοιπόν.
Στο ημίχρονο του αγώνα στην φυσούνα του ΟΑΚΑ ο πρόεδρος του ποα απειλεί τους διαιτητές του αγώνα και συγκεκριμένα τον Φούφη λέγοντας, όπως αναφέρει ο ίδιος ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος.
ο Γιάννης Φούφης είχε καταγράψει πως κατά την διάρκεια του ημιχρόνου δέχτηκε απίστευτες ύβρεις από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και από τρεις οπαδούς του Παναθηναϊκού: "Φούφη γαμ..., πουτ@...ς γιε θα σε γ@μ...με, δεν θα φύγεις από δω!"
Βέβαια τον σκοπό του, να σφυρίζει ο Φούφης σαν χεσμένος στο δεύτερο ημίχρονο, τον πέτυχε και με το παραπάνω.
Ο πρόεδρος του ποα κατηγορείται από την Επιτροπή ΦΙλάθλου Πνεύματος για τα παρακάτω.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γιαννακόπουλος κατηγορείται για δυσφήμηση του αθλήματος:
α) γιατί απευθυνόμενος στους διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος στις 4.2.2013 μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ είπε "Αυτό που κάνατε σήμερα είναι μεγάλη αλητεία, να ξέρετε ότι ο εφευρέτης της αλητείας είμαι εγώ και αυτό θα το βρείτε μπροστά σας και δεν με νοιάζει αν το γράψετε". 
β) για την δήλωσή του κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου στις 10.2.2013 "Πρέπει επιτέλους να βρεθεί ένας δικαστής με σθένος και να τιμωρήσει το σύλλογο της βρωμιάς" (εννοώντας τον Ολυμπιακό). 
γ) για τις δηλώσεις του μετά την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση του Αθλητικού Δικαστή με την οποία του απαγορεύθηκε η είσοδος σε όλα τα γήπεδα για δύο μήνες "Το γαυροσύστημα ξαναχτύπησε. Αυτή η απόφαση είναι σκέτη κοροϊδία. Δεν πρόκειται να συμμορφωθώ. Όποιος τολμήσει, ας έρθει να με βγάλει από το ΟΑΚΑ".

Όλα τα παραπάνω τον Φλεβάρη. Έχουμε φτάσει Αύγουστο και ακόμα τίποτα, ούτε μύτη δεν έχει ανοίξει με αστείες προφάσεις από τον πρόεδρο της επιτροπής, που δεν γνωρίζω αν θα πρέπει να γελάς ή να κλαις με αυτές. Προσπάθησε επίσης να δικαιολογήσει την καθυστέρηση εκδίκασης της πρώτης καταγγελίας ισχυριζόμενος ότι η επιτροπή δεν είχε ορισθεί κατά τον χρόνο κατάθεσής της και η συγκρότησή της σε σώμα τελικώς έγινε μετά το Πάσχα. Το μέλος της επιτροπής Δημητρακόπουλος (ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον Μιχ. Δημητρακόπουλο) είπε ότι δεν μπορούν να εκδώσουν άκριτα απόφαση για τέτοια σοβαρά θέματα, ότι πρέπει να ερευνήσουν τις υποθέσεις ενδελεχώς, να εκτιμήσουν τα καταγγελλόμενα και τα προσκομιζόμενα στοιχεία με πολύ προσοχή διότι η στέρηση της φιλάθλου ιδιότητας είναι η σοβαρότερη συνέπεια για ένα καταγγελλόμενο πρόσωπο αφού μια καταδίκη χωρίς τις παραπάνω προϋποθέσεις θα μπορούσε να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στο ελληνικό μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα.
Δηλαδή θα τον κάνετε ντα ντα τον Τράκη και θα χάσει τον ύπνο του αν του στερήσετε την ιδιότητα του φιλάθλου, μπουχαχαχαχαχαχα!!!!! Εδώ τις δηλώσεις που αρνείται, τις έχει κάνει on camera!!!! On camera ρε σούργελα!!!

Και το σκάνδαλο, πλην αυτού της πρωτοφανούς καθυστέρησης της έκδοσης απόφασης, τώρα έρχεται.
Επίσης, είπε ότι ο Αθλ. Δικαστής δεν έκρινε ότι υπάρχει δυσφήμηση του αθλήματος και ότι η σχετική ποινή που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έγινε γιατί... αφορούσαν τα καταγγελλόμενα την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ότι δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά! Ακολούθως ανέφερε ότι η υπόθεση εκκρεμεί στο ΑΣΕΑΔ και αναμένεται η σχετική απόφαση εντός του τρέχοντος μηνός. Τέλος, ανέφερε ότι στην ποινική δικογραφία που σχηματίζεται με εντολή του Αθλ. Εισαγγελέα υπάρχει κατάθεση του εκ των διαιτητών Αναστόπουλου ο οποίος αναιρεί τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα και λέει ότι δεν μπορεί να είναι βέβαιος ότι τις φράσεις τις εκστόμισε ο Δημήτρη Γιαννακόπουλος. Το ίδιο ισχυρίζεται ότι αναφέρει σε σχετική κατάθεσή του ο κομισάριος του αγώνα που όμως δεν ήταν παρών αλλά τα άκουσε από μακριά! Όλα αυτά, βέβαια, είναι αστείοι ισχυρισμοί, καθώς ο διαιτητής Αναστόπουλος είχε συμφωνήσει στο ότι δέχτηκε αισχρή φραστική επίθεση ο συνάδελφος του, Γιάννης Φούφης
 
Ο διαιτητής του αγώνα Αναστόπουλος, ναι βρε αυτός με το αστείρευτο χιούμορ στο Σκινδήλια, αναιρεί πλήρως την κατάθεση του και την υπογραφή - αποδοχή του φυσικά στο φύλλο αγώνος και τα γυρίζει, φυσικά σε μια προσπάθεια αθώωσης των αφεντικών του. Άσε την αντισυναδελφική συμπεριφορά του, αυτό ο Βασιλακόπουλος την περνάει στο ντούκου. Δίνει μύνημα σαφέστατο και δυνατό. Δεν τα βάζει ΚΑΝΕΙΣ με τον Τράκη και στο ΟΑΚΑ επικρατεί ο νόμος της αλητείας και του εφευρέτη της.

Η αφορμή για το συγκεκριμένο άρθρο εκτός του προφανούς σκανδάλου, είναι και η φημολογούμενη κλήση του πρόεδρου του Ολυμπιακού Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗ από τον Αθλητικό Εισαγγελέα για την είσοδό του στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του τελικού με τον Αστέρα Τρίπολης. Υπάρχουν άπειρες διαφορές στις δύο υποθέσεις, αλλά ήδη τα διάφορα παπαγαλάκια και μισθωμένοι οπαδοί προσπαθούν να κάνουν το άσπρο – μαύρο.
Δεν υπάρχει καμία εισβολή. Δεν έγινε η καθιερωμένη χαιρετούρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ως είθισται, κάτι που έκανε κανονικά ο πρόεδρος του Αστέρα, λόγω της καθυστερημένης έλευσης στο ΟΑΚΑ του προέδρου μας.
Κανένας από τους 5 διαιτητές που βρίσκονταν μέσα στα αποδυτήρια, καθώς και ο παρατηρητής του αγώνα δεν ανέφερε κάτι είτε στο φύλλο αγώνος είτε στους δημοσιογράφους. Μόλις δε ο πρόεδρος απείλησε και με αγωγές κάποιους που έγραφαν μυθεύματα, όλοι έχουν βρει πάλι την αλήθεια. Είπαμε άλλο ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ο Πειραιώτης και άλλο οι Αφοί των ΒΠ.
Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής του Ελληνικού συλλογικού αθλητισμού τα τελευταία χρόνια και φυσικά δεν είναι εφευρέτης καμιάς αλητείας ή ανάλογων ενεργειών.
Θα μπορούσαμε να συζητάμε για ώρες για το ποιόν του καθενός, αλλά προφανώς δεν χρειάζεται. Πρέπει να είσαι πολύ βάζελος για να σου αρέσει ο Τράκης.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Λέγεται ότι ο συνήγορος του Τράκη είναι συνεργάτης του Κούγια. Πόσο πιο χαμηλά μπορείς να πέσεις ρε αγόρι μου? Πόσο? Τόσο Ταλιμπάν έγινες πια?
 

Σχόλια

Εικόνα k1p

Πλέον η κατάσταση στο μπάσκετ έχει αρχίσει και γίνεται αστεία παράλογη.Διαιτητές και παράγοντες έχουν αρχίσει και εμφανίζουν σύνδρομο της στοκχόλμης.Το περίεργο είναι πως διάολο και με τι λογική,ο πρεζάκιας άρχισε να επιτίθεται σε κάτι κατα παράδοση φιλικά προσκείμενο σε αυτόν.Και εκεί που συμπεραίνεις το προφανές (πως το παλικάρι απλά έχει ένα θέμα με την νηφαλιότητα),έρχεται η συμπεριφορά των διαιτητών και αρχίζεις να βλέπεις το θέμα απο ψυχαναλυτική σκοπιά.

Το σκηνικό με λίγα λόγια είναι να θέλει κάποιος να σου δώσει λεφτά,εσύ παρά την χαριστική διάθεση του άλλου,να τον απειλείς με όπλο πως τα τα πάρεις και μετά για αντίδραση σου δίνει περισσότερα και σου κάνει και προξενιό την αδερφή του ξέρω ΄γω...

Δεν υπάρχει καμιά λογική υπόσταση πλέον.Μέχρι και πέρσι είχαμε το κλασσικό πράσινο μασωνικό παρεάκι που είχε ως σκοπό την εκπλήρωση της συνηθισμένης κατάληξης μιας σεζόν.Πλέον μέσα στο παρεάκι χύνεται αίμα και έχει χαθεί κάθε σύμπνοια αλλά η συνήθεια δεν κόβεται.
Το μόνο που μένει να δω είναι,τράκης να την πέφτει με φουσκωτούς σε μασωνοΑΡΔ και καπάκι αυτός να υπογράφει άρθρο αποθέωσης του παράγοντα τράκη.Βασικά δεν το θεωρώ δύσκολο να συμβεί.Απλά αναμένω και αυτό...

Εικόνα dono

Το τελευταίο που γράφεις έχει γίνει μέσω της πράσινης...
Αλήθεια τα οικονομικά των διαιτητών πότε θα βγουν στην φόρα;
Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ γιατί κλήθηκε σε απολογία

Εικόνα ΔΙΑΣ

δεν προλαβαινουμε να μετραμε παναθηναικα σκανδαλα φετος. ουτε τα πολυνομοσχεδια της μνημονιακης κυβερνησης με τετοιο ρυθμο. Τι να πρωτοθυμηθουμε? σε ποδοσφαιρο μπασκετ βολει μες στη βρωμια. στο πολο "καθαρίζονται" στο χλωριο της πισινας....

Εικόνα red apple

Ναι κυρ Ζευ, όμως μην ξεχνάς πως το χλώριο καταστρέφει τα δόντια...Νομοτελειακά, θα ξεδοντιαστούν απο μόνοι τους!!!!

Εικόνα dono

Τα δόντια τα καταστρέφει και η κόκα κόλα... Θα τους πέσουν σίγουρα