ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΝΗΣΙΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΕΛΙΟΥ



Από τον τίτλο ήδη είναι ξεκάθαρο το θέμα και το περιεχόμενο του άρθρου. Φυσικά η μεγαλειώδη πορεία του βάζελου σε αυτή την καλοκαιρινή προετοιμασία, καθώς και κάποια άλλα παρελκόμενα που δείχνουν πόσο του κυνηγά η ΄΄παράγκα΄΄ και η ΄΄κατακόκκινη΄΄ ΕΠΟ του Σαρρή.
Εχθές είχαμε άλλο ένα ποδοσφαιρικό κονσέρτο, μια ποδοσφαιρική παράσταση από τον διαχρονικό πρέσβη της φάπας και του γέλιου στην Ευρώπη. Σε φιλικό με το μεγαθήριο Βαλενσιέν, είχαμε την επιβεβαίωση για ακόμα μια φορά ότι η άμυνα του ζέλα φέτος θα είναι σταθερότατη, αφού ξαναδέχθηκε 4 γκολ (σταθερή στον αριθμό γκολ) με την γενικότερη εικόνα όμως να είναι πολύ χειρότερη.  Τα ΑΡΔάκια βρήκαν αμέσως το πρόβλημα και αυτό είναι ο κεντρικός αμυντικός που θα κάνει την διαφορά. Ότι το πρωτάθλημα αρχίζει σε σχεδόν 3 εβδομάδες και το ρόστερ σας αποτελείται στην καλύτερη των περιπτώσεων από παίκτες ποιότητας ΄Γ Εθνικής, μάλλον δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα.  Με το συγκεκριμένο ρόστερ νομίζω ότι ο υποβιβασμός φέτος είναι ολοένα και πιο κοντά, με τον Τουίτη να αρχίζει τις κολεγιές με τον Τίγρη της αεκούλας, αφού μάλλον το πάνε για αντάμωμα του χρόνου. Είναι χαρακτηριστικό του κλίματος στον ποδοσφαιρικό ζέλα, που πλέον ούτε οι ίδιες τους οι φυλλάδες δεν ασχολούνται με το τμήμα. Χαρακτηριστικό όλων το πρωτοσέλιδο της πράσινης, που λίγο ακόμα και δεν θα έγραφε τίποτα για το ματς. Ρε παιδιά αλήθεια όμως, μεγεθυντικό φακό θέλουμε να διαβάσουμε το σχόλιο για το παιχνίδι. Το μωρό με το μαγιό είναι η επανακαμφθείσα Ρούξι? Μπα δεν κάνει πια τέτοια. 
 
  Image previewImage previewImage previewImage preview

Καλά το θέμα με τον Ρόκο τον Λένι τον Ούκιτς είναι ασχολίαστο και δείχνει ακριβώς την κατάσταση και την ψυχολογία που σας έχει δημιουργήσει ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός. Από την μια ο Σαβιόλα και από την άλλη ο Ζέκα, μέχρι φυσικά και αυτός να ζητήσει τα δεδουλευμένα ή συμφωνηθέντα και να γίνει παλιόπαιδο, εκβιαστής και αλήτης? Ασχολήστε με τον Ρόκο λέτε και ανησυχείτε πραγματικά για την κατάστασή του (παρουσία Χάντζου) τον επόμενο Μάϊο...
Το ανέκδοτο όμως του Σαββατοκύριακου το διαβάζω σε άρθρο στην Δαβάκη. Αντιγράφω λοιπόν για να γελάσουμε παρέα.
Το όνομα του Γιώργου Βαρδινογιάννη θα φέρουν οι προπονητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας εάν αυτές αποκτηθούν από Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αναφέρει δημοσίευμα του Εθνοσπόρ.
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ έχουν εκφράσει στον «καπετάνιο» την πρόθεσή τους να μετονομάσουν το προπονητικό κέντρο όταν επιτευχθεί η συμφωνία σε «Προπονητικό Κέντρο Εθνικών Ομάδων ‘’Γιώργος Βαρδινογιάννης’’».

Το θέμα με την διαπραγμάτευση της ΄΄κόκκινης΄΄ ΕΠΟ του Σαρρή με την οικογένεια Καρκινογιάννη για την απόκτηση του προπονητικού κέντρου της Παιανίας είναι γνωστή και τρέχει αρκετό καιρό τώρα, αφού ως γνωστόν η Παιανία, όπως και το Απήλιον ΔΕΝ ανήκουν στην ομάδα του ζέλα, αλλά στους ιδιοκτήτες τους (στην οικογένεια η Παιανία και μέχρι αποδείξεως του εναντίον στον Τουίτη το Απήλιον). Η εθνική ομάδα δηλαδή, αν τελεσφορίσει το εγχείρημα της ΄΄κόκκινης΄΄ ΕΠΟ του Σαρρή να βολέψει την οικογένεια που κατέστρεψε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, θα προπονείται στις εγκαταστάσεις με το όνομα Γ. Βαρδινογιάννης. Τα σχόλια δικά σας, αλλά θεωρώ ότι η υποκρισία, η υποδούλωση και οι καλοθελητές έχουν ξεπεράσει κάθε όριο στην Ελλάδα. Σαρρή τα λεφτά της ομοσπονδίας επένδυσέ τα σε κάτι γόνιμο για τις τοπικές ενώσεις που ψωμολυσάνε και άσε τα πληρώματα χαρών και υποσχέσεων των προκατόχων σου. Ρε κοίτα που τελικά λεφτά υπάρχουν. Μία ο Σγουρός,  μία  ο Σαρρής και ακόμα έχουμε δρόμο. Αλλά βέβαια όπως πολύ σωστά παρατηρείτε, μόνο στις απηνώς αντιολυμπιακές ομάδες.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Για το μεσημεριανό παιχνίδι τα ξαναλέμε το βράδυ.
ΥΣΤ 2. Η εβδομάδα που έρχεται έχει πολύ γέλιο με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων μας. Χωρίς πλάκα πάντως εύχομαι να προκριθούν όλοι για να υπάρχουν παιχνίδια για όλους τους ΄΄Ευρωπαίους΄΄ μεσοβδόμαδα.

Σχόλια

Εικόνα red apple

Mμμμ... Προφανώς η τεσσάρα από την Βαλενσιέν σε σύγκριση με την δική μας τεσσάρα, από την Χόφενχάιμ απέχει παρασσάγγας από το να συγκριθούν.

Σοβαρολογώ!

Ασχέτου του ότι οι Ζέλες έβγαλαν γλώσσα, χθες και άρχισαν τις ειρωνίες... "Έλα μωρέ, εμείς παίζαμε με τον ασχετίδη, τον αμπαλίδη και τον νηπιαγωγάκι" έλεγαν...

Κι εγώ ανταπάντησα πως αυτά που λένε να μην τα ξεχάσουν μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα κι αρχίσουν τα γνωστά περί παράγκας και διορισμένου!!! Το βούλωσαν!

Όσο για το "σπίτι" της Εθνικής, τα είπες όλα...

Εικόνα dono

Το χθεσινό μας πρώτο ημίχρονο ήταν καλό βγάζοντας αρκετές και καλές φάσεις και στο κακό μας δεύτερο μέρος κάναμε 2-3 φάσεις για γκολ καθαρές. Ο βάζελος προχθές έκανε 1,5 φάσεις για γκολ σε ολόκληρο το 90λεπτο. Δεν υπάρχει σύγκριση.