ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ


Tags: -

Η Ιντεπεντιέντε είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Αργεντινής όσο αναφορά τους διεθνείς τίτλους και επιτυχίες της. Είναι η ομάδα που έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μας, από την στιγμή που αποκτήσαμε τον Νιούνες από αυτήν.
Έβγαλε λοιπόν μια εμφάνιση που πηγαίνει πίσω 90 χρόνια στα χρώματα και στον σχεδιασμό της φανέλας, απλά για να θυμίζει στους οπαδούς της την κακή φετινή παρένθεση στην ένδοξη ιστορία της ομάδας τους.
 
Το vazeletta λοιπόν ανέβασε ένα άρθρο με την παραπάνω είδηση.
Η Ιντεπεντιέντε διανύει μία από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της έχοντας υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής για πρώτη φορά στην ιστορία της. Για την παρουσία της στην δεύτερη κατηγορία η ομάδα έβγαλε ειδική εμφάνιση ρετρό που θα χρησιμοποιηθεί μόνο στην συγκεκριμένη κατηγορία.
Μάλιστα, για την παρουσίαση της φανέλας οι «κόκκινοι διάβολοι» χρησιμοποίησαν ένα από τα είδωλα της ομάδα τον Σέρχιο Αγουέρο ο οποίος είναι γέννημα-θρεμμα του συλλόγου. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτιφόρεσε την καινούργια φανέλα και όλοι σητν ομάδα ελπίζουν οτι θα είναι γούρικη. 

 
Διαβάζοντας την ίδια είδηση και στο olympiakos blogspot διαβάζουμε την ίδια είδηση αλλά με μια λεπτομέρεια. Μαθαίνουμε ότι στην παρουσίαση της φανέλας των Αργεντίνων έγινε σαφέστατη αναφορά στον Ολυμπιακό χαρακτηρίζοντάς την Ιντεπεντιέντε σαν τον Ολυμπιακό της Αβργιανέδα!!!
Συγκεκριμένα το κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα.
Η Ιντεπεντιέντε, ομάδα με την οποία ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα δικαστήρια, εξαιτίας της υπόθεσης του Λιονέλ Νούνιες, παρουσίασε τη νέα της φανέλα.
Η εμφάνιση της Ιντεπεντιέντε είναι ερυθρόλευκη και σύμφωνα με την εφημερίδα «OLE»... «μοιάζει πάρα πολύ με του Ολυμπιακού».
Μάλιστα, η αργεντίνικη εφημερίδα έκανε και λογοπαίγνιο, αναφέροντας πως πρόκειται για τον «Ολυμπιακό της Αβεγιανέδα»!

 
Τώρα αν προσθέσετε και την αναφορά που έγινε στην ομάδα μας πάλι από στέλεχος της ιστορικής Αργεντίνικης ομάδας, δείχνει το όνομα του Θρύλου των γηπέδων και στο εξωτερικό. Εκεί ντε που δεσπόζει ο πρέσβης του ποδοσφαίρου, που όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στην υφήλιο βρίσκεις κι έναν οπαδό του…
Αλήθεια όμως μου δημιουργούνται απορίες. Το vazeletta δεν είχε όλο το κείμενο? Πολύ αμφιβάλω γιατί όλα γράφτηκαν στο ίδιο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της ole από την ίδια παρουσίαση της φανέλας. Γιατί άραγε να παρέλειψε να αναφερθεί στην τιμητική αναφορά στον Ολυμπιακό? Τι κίνητρο άραγε έχει ένα τόσο μεγάλο σε αναγνωσιμότητα σιτε να παραλείψει αυτή την πολύ σημαντική για τον Ολυμπιακό μας αλλά και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο είδηση? Το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να εξάγω εγώ από αυτή την ΄΄παράλειψη΄΄ είναι ο ανείπωτος πόνος που τους έχει δημιουργήσει η ασχολία με κάθε τι Ολυμπιακό,  με κάθε τι υγιές, με κάθε τι ερυθρόλευκο.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Μετρώ αντίστροφα τις ώρες για την πρώτη εμφάνιση στον ναό. Άντε γιατί σκουριάσαμε

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Άμα βάνεις σκατά στο παστίτσο λες μετά να σου μερίζει παστίτσο ;
Αχταρμάς ρε πούστη μου !
Πούστηδες και παλλουκάργια γενήκαμε μαλλιοκούβαρα !
Από τη μνια να σου πλέκει δεθυράμβους η Λίβερπλου κι από την άλληνε νασχολιώνται ούλοι με τον ''φεβγάτο'' Μίτσελο και δίπλα, σα κερασάκιον σε σαντιγιά ο....Αναστασίου !Ο μεγάλος προπονεφτής !Ο άθρωπας που μεταμόρφωσε το ζελέ !Που τονε έκαμε να πετάει !Που παρολίγο να γαμέπσει το Λάτιο και να ντου πετάνε μπουκάλια οι ζελέδες από το εκσέντρα γιατί δεν έπαιζε καλή μπάλα και δε μπόραε να κοντράρει το μεγάλο Μπανάθα !
Κι έχει δίκιο ο μέσος οπαδάουα του Μπανάθα ρε σεις !Σου λαλεί ο άλλος...''Ρε μαλάκα σούργελο εμείς δώκαμε της καραπουτανάρας τα ριάλια να πάρωμε παίχτουρες, ο πάρεδράς μας έχει χώσει της καγκελόπορτας το χρήμα σε μεταγράφες,πσωνέπσαμε προπονεφτή από το πρώτο ράφι της λαικής, από παντού μας πολεμάνε και είμεθα οι πρώτοι και οι πρέσβυτες στην Αβρώπα κι έρχεσαι εσύ μωρή παλιολινάτσα Λάτιο και μας κουβαλάς εδανά ούλο δάφτονε το συρφετό που δε μποράει να κλωτσήσει ;Πλέρωσέ μας ρε μαλάκα !Για να μάθεις ότι άμανε παίζεις με ομάς πεότητας πρέπει να μας πλερώνεις για να παίκσεις !Πάρτε τα μπουκάλια σας τώρα ρε αμπαλάδες γαμώ την Ιταλιάνα σας κι όνταν έρχεστε εδανά να μάθετε να παίζετε τόπι !!!''
Ο παππούς μου λαλούσε ένα παλιό ρετό παραφραζμένο...
ΤΟΥ ΜΟΥΝΟΥ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑ !!!

Εικόνα dono

Για τον Μίτσελο ακολουθεί άρθρο...

Εικόνα red apple

Σού έχω εγώ εξήγηση...

Διότι είναι Ανεξάρτητοι (Ιντεπεντιέντε)!!!!

α χα χα χαχα

Πιό Ζελές δεν γίνεσαι

Εικόνα dono

Μην σου πω πιο ζέλας πεθαίνεις...

Εικόνα ΔΙΑΣ

ασε τωρα τα σαπια. Τωρα ολοι ασχολουνται με τον προπονηταρα αναστασιου και τους 6-7 Πιου που μεταμορφωσαν τον ζελε. κανανε και προβα τζενεραλε οι λαγοφτεροι της μπυρας 13. Ετσι θα γλιτωσουν φετος τον υποβιβασμο. Τρομοκρτατια απο τους αντιεξουσιαστες της λαγοφορου σε καμια καλλονη και κανα οφη. Η αντιτρομοκρατικη απο απεναντι θα κανει τα στραβα ματια. Αυτα βεβαια μεχρι να επισκεφτει την ΠΑΣΤΡΙΚΙΑ πλεον λαγοφωρο ο εραστης με τον οποίο ενιωσαν τον αληθινο οργασμο....

Εικόνα dono

Ένιωσαν,νιώθουν και θα νιώθουν ερωτικά.
Έτσι είναι η φτιασά τους, δεν αλλάζουν αυτοί.