ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 0



Εχθές κάναμε την φετινή μας πρεμιέρα στα εντός έδρας παιχνίδια μας στο Καραϊσκάκη, με αντίπαλο την Άντερλεχτ. Το τελικό σκορ, αν και δεν έχει μεγάλη σημασία λόγω του φιλικού χαρακτήρα της αναμέτρησης, ήταν 1-0 υπέρ της ομάδας μας με σκόρερ τον Σιόβα με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Χολέβα στο 14΄ του παιχνιδιού.
Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι για πολλούς λόγους. Κατ’ αρχήν ήταν το πρώτο φιλικό της ομάδας μπροστά στο κοινό της. Έπειτα ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά την έξαρση της Μιτσελιάδας που είδαμε όλοι τις προηγούμενης ημέρας, άρα ένα από τα ζητούμενα της αναμέτρησης ήταν και η αντίδραση του κόσμου. Επιπλέον και βασικότερο όλων ήταν ο έλεγχος προόδου ή της εμφάνισης γενικότερα που προκύπτει μοιραία μετά το παιχνίδι. Τέλος η ατομική κριτική κάποιων παικτών, νέων ή παλιών, παικτών που με την απόδοσή τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι μας δίνουν μια βάση για αισιοδοξία ή προβληματισμό για το μέλλον όσο πρόωρο κι αν ακούγεται σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας.
 
Η πλειοψηφία του κόσμου που βρέθηκε εχθές στο γήπεδο αντιμετώπισαν εξαιρετικά την επόμενη ημέρα του σήριαλ Μίτσελ, δίνοντας αφειδώς στήριξη και κουράγιο στην ομάδα. Στήριξαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών σκορπώντας χειροκρότημα και μια γενικότερη περιρρέουσα ελπιδοφόρα στήριξη στην ομάδα για το μέλλον. Δεν έλειψε και η γκρίνια αλλά αυτό ήταν στιγμιαίο και δικαιολογείται γιατί δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή την ζωή.
 
Εχθές η ομάδα έδειξε σαφή δείγματα προόδου σε σύγκριση με τα τελευταία της φιλικά. Η ομάδα είχε ενέργεια και έβγαλε πολλά από τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Πίεση, τρεξίματα, κάποιες προσπάθειες για συνεργασίες δουλεμένες στην προπόνηση, συχνή προσπάθεια ανάπτυξης με κάθετες μπαλιές είτε στον άξονα, είτε στα πλάγια, γραμμές κοντά μεταξύ τους. Η διάρκεια της καλής εμφάνισης της ομάδας ήταν περίπου ένα συνολικά 30λεπτο στο πρώτο ημίχρονο και για κάνα συνολικά τέταρτο στο δεύτερο, χωρίς όμως στο υπόλοιπο 90λεπτο η απόδοση να είναι κακή. Ο Μίτσελ παρέταξε μια ομάδα που η ενδεκάδα της με το τωρινό ρόστερ άνετα την θεωρείς και την βασική της σεζόν. Αναμένονται προσθήκες, τουλάχιστον δύο, αλλά σήμερα δεν έχεις κάποιον άλλον παίκτη εκτός των χθεσινών αρχικών 11 που να έχει σοβαρές πιθανότητες να διεκδικήσει την θέση κάποιου στην ενδεκάδα της ομάδας. Εκτός ίσως πιθανότατα από τον Μεντζανί. Η διάταξη δεν περιείχε καμία έκπληξη, το γνωστό 4-3-3 και στην διάρκεια του αγώνα η διαχείριση του Μίτσελ είχε λογική χωρίς να βλέπουμε κάποιες δοκιμές που μας συνήθισε στα προηγούμενα φιλικά. Αυτό αν ήταν απόφασή του είναι σεβαστή, αν όμως έγινε μετά από την πίεση της Διοίκησης ή του γενικότερου κλίματος που είχε δημιουργηθεί δεν είναι καλό για την ομάδα. Ο προπονητής πρέπει να έχει το απόλυτο κουμάντο στην διαχείριση, άρα και στον προγραμματισμό της ομάδας. Όταν λοιπόν σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε δοκιμές σε σχήματα και σε πρόσωπα και ξαφνικά εχθές το καράβι άλλαξε ρότα, μου βγαίνει αυτόματα ο παραπάνω προβληματισμός. Ξαναλέγω ότι αν είναι μέσα στα πλαίσια του προγραμματισμού του καλά έκανε. Το θέμα υπάρχει, ΑΝ υπάρχει, στην περίπτωση που πιέστηκε για να ενεργήσει έτσι. Αυτό θα φανεί, οπότε ας μην προτρέχουμε σαν ΑΡΔάκια.
 
Στο χθεσινό παιχνίδι υπήρχαν παίκτες που πήγαν αρκετά καλά ατομικά και κάποιοι άλλοι που υστέρησαν. Στις εκπλήξεις του παιχνιδιού θα βάλω δύο παίκτες. Τον Σαλίνο και τον Φέισα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Σαλίνο να πω την αλήθεια δεν μου γέμιζε το μάτι από το πρώτο παιχνίδι που τον είχα δει. Έχοντας όμως εικόνες από τον παίκτη αγωνιζόμενος στην Μπράγκα του Ζαρντίμ, έκανα υπομονή γιατί ήξερα ότι έχει στοιχεία που θα βοηθήσουν αρκετά την ομάδα. Εχθές είδαμε κάποια από αυτά. Είναι δυνατός, γρήγορος, αλτικός, εχθές είχε περισσότερες σωστές αμυντικές τοποθετήσεις από τα προηγούμενα παιχνίδια που τον είδαμε, με εξαιρετική φυσική κατάσταση που του επέτρεψε να τελειώσει το παιχνίδι χωρίς να γίνει αλλαγή και γενικότερα ο παίκτης ήταν μεταμορφωμένος προς το καλύτερο. Έχει πολλά να βελτιώσει ακόμα, κυρίως στις τοποθετήσεις του στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά αυτό θα γίνει και μόλις γνωρίσει και τον τρόπο παιχνιδιού των συμπαικτών του.
Ο Φέισα του δευτέρου ημιχρόνου κυρίως, ήταν ένας καθαρός αμυντικός χαφ. Ατελείωτο τρέξιμο, εξάλλου κανείς ακόμα και στις κακές του ημέρες δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για αδιαφορία, αρκετά κοψίματα στον άξονα, πάθος, έξυπνα φάουλ που σταματούν τον ρυθμό ή την αντίπαλη αντεπίθεση που γενικά δεν το έχουμε σαν ομάδα και γενικότερα έδειξε μια οντότητα στο χώρο του κέντρου που δεν τον έχουμε συνηθίσει σε τέτοιο ρόλο ή παρουσία.
Οι παραπάνω δύο παίκτες για εμένα ήταν οι χθεσινές εκπλήξεις και όχι κατ’ ανάγκη οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας. Εχθές όλο το γήπεδο γέμισε ποδοσφαιρικά με την κλάση του Χαβιέ, με τα εκπληκτικά προσόντα του Βάις, με την πολύ μεστή παρουσία του Κάμπελ, με το ποδοσφαιρικό μυαλό και κλάση του Τσόρι. Εδώ θα πρέπει να αναφέρω και έναν παίκτη που κάπου αδίκησε τον εαυτό του πέρυσι. Τον Γιάννη Μανιάτη. Τα τρεξίματα και η κάλυψη χώρων που κάνει στο χώρο του κέντρου δεν τα κάνει, δεν μπορεί να τα κάνει κανείς από τους υπόλοιπους. Στο σύστημα του Μίτσελ είναι υπερπολύτιμος κι αν πάρει ανάσες στην διάρκεια της χρονιάς σε ανούσια παιχνίδια, τότε θα έχουμε ένα τεράστιο όπλο στην φαρέτρα μας. Με δίπλα του ένα καλύτερο αμυντικό χαφ από τον Σέρβο, πιστεύω ότι θα δούμε και έναν πολύ καλύτερο Μανιάτη.
 
Είχαμε όμως και παίκτες με κακή εμφάνιση στο χθεσινό φιλικό.
Μας περιέγραφε ο Μήτσος σε χθεσινό του άρθρο για την σκληρή προετοιμασία που γίνεται, αλλά κυρίως για την διαφορετική προετοιμασία που γίνεται φέτος στην ομάδα. Φαίνεται λοιπόν ότι οι παίκτες που τους έχει επηρεάσει περισσότερο απ’ όλους είναι ο Χολέβας και ο Μανωλάς. Δύο παίκτες που μας έχουν συνηθίσει να έχουν έκρηξη, ταχύτητα και να στηρίζουν το παιχνίδι τους σε αυτά τα στοιχεία. Δείχνουν στην φετινή προετοιμασία να έχουν πόδια από μπετόν και να μην μπορούν να κάνουν σπριντ. Έχω την βεβαιότητα, χωρίς να είμαι ειδικός, ότι με τον καιρό αυτό θα λυθεί και θα ξεπεραστεί, αρκεί να δουλεύουν όπως πρέπει στις προπονήσεις. Τώρα και οι δύο είναι επικίνδυνοι και δυστυχώς αποτελούν τον μεγαλύτερο γρίφο του Μίτσελ για την αμυντική του γραμμή, ειδικά ο Χολέβας, που εξάλλου λογίζεται σαν βασικός.
‘Ένας άλλος παίκτης που είναι πολύ μέτριος στην φετινή προετοιμασία είναι ο Αβραάμ, αλλά αυτό το θεωρώ φυσιολογικό γιατί προέρχεται από πολύ σοβαρό τραυματισμό, έχοντας ήδη χάσει κάποιες πολύτιμες ημέρες προετοιμασίας λόγω ενοχλήσεων. Ο παίκτης είναι παραπάνω από απαραίτητος στον φετινό Ολυμπιακό και αναμένουμε όλοι το ανέβασμά του στα γνωστά στάνταρντ απόδοσής του με τον καιρό. Το χθεσινό παιχνίδι όμως τον έβλεπες να μην πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο, να έχει θέματα αντίληψης χώρου της μπάλας και του γηπέδου, θέλει πολύ σκληρή δουλειά ακόμα, αλλά για τον αρχηγό μιλάμε, δεν ανησυχώ.
 
Κάπως έτσι κύλησε το χθεσινό φιλικό παιχνίδι. Επόμενος σταθμός Ισπανία και Βαλένθια. Πολύ δυνατό φιλικό που θα ήταν σούπερ να δείχναμε έστω και για ένα χρονικό διάστημα κάποια πράγματα που θέλει ο προπονητής, κάποια πράγματα που είδαμε στο χθεσινό φιλικό. Ο αντίπαλος είναι πολύ δύσκολος, το παιχνίδι θεωρείται η δική του πρόβα τζενεράλε για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του και γενικά οι ισπανοί δεν είναι Άγγλοι. Αν σε βρουν μπόσικο θα σε διασύρουν. Αν δείξουμε ένα σοβαρό πρόσωπο, αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Αν πάμε όμως χαλαρά και τραλαλά όπως στο Άνφιλντ τότε το φιλικό θα αποδειχθεί εφιάλτης και το κυριότερο δεν θα βγάλουμε κανένα συμπέρασμα για την πρόοδο της ομάδας. Ας ελπίσουμε ότι άπαντες θα έχουν το μυαλό μέσα στο κεφάλι τους και θα δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το αποτέλεσμα, όσο η πρόοδος της ομάδας σε κάποια πράγματα που δουλεύει ο προπονητής. Το ζητούμενο είναι να κάνεις κάθε φορά ένα βήμα μπροστά, μικρό ή μεγάλο μου είναι αδιάφορο. Ομάδα χωρίς δουλειά, υπομονή και σωστά εργαλεία δεν κάνεις ποτέ. Εμείς έχουμε σωστά εργαλεία (διοίκηση, προπονητής, καλό ρόστερ), δείχνουν όλοι ότι δουλεύουν πολύ, άρα χρειάζεται απ’ όλους μας υπομονή.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Δηλαδή οι μπουγατσόβλαχοι περιμένουν να δουν αν θα είναι το όνομά τους στην κλήρωση της UEFA? Ρε που κατάντησαν αυτοί που δεν κάνουν ποτέ ενστάσεις
ΥΣΤ 2. Ο Τόρες, διακαής πόθος του Μίτσελ, πάτησε πριν από λίγο Ελλάδα και θα λύσει πολλά προβλήματα στην ομάδα.
ΥΣΤ 3. Επίτηδες δεν  έδωσα στο άρθρο την αρχική ενδεκάδα. Την δείχνει η φώτο του άρθρου. Άντε να ξεσκουριάσουμε λίγο

Σχόλια

Εικόνα vagio

Ο Μανιατης ανηκει στην κατηγορια των ποδοσφαιριστων που οσο πιο πολυ περναει απο τα ποδια τους η μπαλα, και αυτος αδικειται αφενος και αφετερου σημαινει πως κατι δεν παει καλα στο παιχνιδι της ομαδας.
Πρεπει να εχει μειωμενες και ουσιαστικες πρωτοβουλιες. Ετσι φαινονται και τα τρεξιματα του που ολοι αγαπησαμε.
Καποια πραγματα τα κανει πολυ καλα, και οταν η ομαδα ειναι στα καλα της αποκλειεται να τον πεις υστερησα.
Εγω τον γουσταρω προσωπικα.

Εικόνα dono

Με το 4-3-3 δεν υπάρχει περίπτωση η μπάλα να μην περνάει από τα πόδια των εσωτερικών μέσων σου. Αν αυτό δεν συμβαίνει τότε θα συμβούν δύο άλλα πράγματα. Πρώτον ο αμ χαφ θα μοιράζει απ' ευθείας την μπάλα στα άκρα της επίθεσης, πράγμα που ο Μίτσελ το θέλει να γίνεται γι αυτό και ψάχνει αμ χαφ που να γνωρίζει και το ποδόμπαλο. Δεύτερον η κυκλοφορία της μπάλας θα γίνεται με το ανέβασμα των στόπερ σου, πράγμα που αν γίνεται συνέχεια είναι αδιέξοδο και μονότονα ανύπαρκτο σαν πλάνο ανάπτυξης. Προσωπικά θεωρώ ότι η βέλτιστη λύση για την καλή ανάπτυξη της ομάδας βρίσκεται κάπου στην μάση. Και γρήγορη τροφοδότηση των άκρων με την συμβολή του αμ χαφ απ' ευθείας αλλά και κυρίως πέρασμα της μπάλας από τα χαφ μπροστά από τον αμ χαφ με σκοπό της καλή κυκλοφορία της μπάλας και την ομαλή μετάβασή της στα άκρα. Θυμίζω ότι το παιχνίδι του Μίτσελ στηρίζεται σε ένα ευαγγέλιο. Ανάπτυξη από τα πλάγια, εύρος της επιθετικής γραμμής. Αυτό ακριβώς είναι το θεμελιώδες στοιχείο που τον διαφοροποιεί από τον Ερνέστο για να το κάνω πιο συγκριτικά κατανοητό

Εικόνα V0R4D0R

Είχα μια ελπίδα χθες ότι θα αρχίσει να γυρίζει το κλίμα και να που βγήκε: να σου και η αγωνιστική βελτίωση, να σου και ο Μιγκέλ Τόρρες. Ακολουθεί μια πολύ δύσκολη δοκιμασία. Πιστεύω πως δε θα έχουμε πισωγυρίσματα. Άντε να πιάσει λιμάνι και ο κόφτης για να αρχίσουμε να περιμένουμε το σεντόνι με αδημονία και όχι με αμφιβολία.
ΥΓ1:Οι μπουγάτσες δε θα έκαναν ένσταση? ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ
ΥΓ2:Ο Ολαιτάν παέι για δανεικός?
ΥΓ3:Αν καταφέρει ο Βαγγέλας να πουλήσει και τον Χολέβα 2,5 μύρια, θα τον κάνω κόνισμα.

Εικόνα dono

Πλέον αναμένουμε λογικά την απόκτηση τπυ αμ χαφ και κλείσαμε αν δεν αποχωρήσει κάποιος άλλος από το υπάρχον ρόστερ.
ΥΓ 1. ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ
ΥΓ 2. Η λογική αυτό λέει, αλλά τα ίδια λέγανε όλοι και για τον Φέτφα μόλις δεν ήταν στην αποστολή του Άνφιλντ. θα δούμε.
ΥΓ 3. Δεν νομίζω ότι καίγεται να πουληθεί ο Χολέβας, αλλά με τέτοια πρόταση για αμυντικό, τότε συμφωνώ τον δίνει σήμερα κιόλας.

Εικόνα V0R4D0R

Για τον Χολέβα το λένε οι ΑΡΔαραίοι, δεν είναι δική μου φαντασίωση: http://www.katimagiko.gr/article/61094/protase-25-ekat-gia-holebas-e-mpe... (σημερινό δημοσίευμα).

Δεν έχει επιβεβαιωθεί πάντως από τη διοίκηση.

Εικόνα dono

Όχι ρε το διάβασα κι εγώ το ξέρω ότι δεν το βγάζεις από την γκλάβα σου. Απλά το θεωρώ λίγο δύσκολο να δίνει τόσα λεφτά για αμυντικό, αλλά Τούρκοι είναι αυτοί...

Εικόνα V0R4D0R

"Απλά το θεωρώ λίγο δύσκολο να δίνει τόσα λεφτά για αμυντικό"
Γι αυτό και το λέω φαντασίωση. Θα μπορούσα νο το πω και ονείρωξη, ή υγρό όνειρο, αλλά αφού είναι Τούρκοι στο κόλπο λέω να αποφύγω τα ακραιφνώς σεξουαλικά. Φύλαγε τα ρούχα σου που λένε.

Εικόνα dono

Σωστά δεν είμαστε και βάζελοι να μας αρέσει κιόλας

Εικόνα red apple

Aξιέπαινη η γραφίς σου καλέ μου Αχαιέ μετανάστη! Αξιέπαινη και η ανάλυσή σου. Με καφεδάκι και τσιγαράκι με μετέφερες στο κλίμα του Ναού που δεν μπορώ να τονε πλησιάσω ν ανάψω κι εγώ, ο άνεργος ΑΡΔίτης ένα...κεράκι.

Μου έκαναν, όμως κάκιστη εντύπωση ένα δυό πραματάκια.

Πρώτον:

Γράφεις: "Μας περιέγραφε ο Μήτσος σε χθεσινό του άρθρο για την σκληρή..."
Τί πα να πει "Ο ΜΗΤΣΟΣ"; Σκέτο "ΜΗΤΣΟΣ"; Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΣ, λέει ο κόσμος!

Δεύτερον:

Επειδή, δηλαδή έγραψε ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΣ στα Κρο-μανικά, ανάλυση για την προπόνηση του Μίτσελ σημαίνει πως είναι ανώτερη της ιδικής μου αναλύσεως, μερικές μέρες πριν; Γιατί δεν έγινε ειδική μνεία στις ιδικές μου επισημάνσεις; Για να τρέφουμε το Ego του ΚΥΡΙΟΥ ΜΗΤΣΟΥ;

Σας παρακαλώ πολύ, να προσέχτε αυτάς τας λεπτομέρειας!

αχαααααααααααααα

Εικόνα dono

Πρώτον και κυριότερον αν τον πεις Κυρ θα του θυμίσει την ηλικία του και δεν είναι πρέπον καθόλου. Άσε που μανουριάζει με τέτοια.
προτίμησα την αναφορά στο δικό του άρθρο γιατί έχει καλύτερη φώτο, ένα χρονόμετρο... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα red apple

Αμ πές μου το...Τώρα Ησύχασα!!!!!!!!!!!!!!

χιιχιιι

Εικόνα Mhtsaras

Θα παρακαλέπσω τους παρεπιδημούντας το σάιτ να μεν κάμουνε αναφορά του ονόματός μου μετά της ηλικίας μου έτσα ;Όσο για το χρονόμετρο ;Είναι σήμα κατατεθέντο των στιβίσγιων και νομίζω ότι ένας τέτγοιος χρεάζεται στο Γάβρουλα !
Και θα ομιλήσω δια την ηλικία μου...Είμαι όσο φαίνομαι !Κοντά στα έτη του Χριστούλη τσα τελεφταία του έτσα ;
Μόνο που εγώ θα ζήσω για να σας ταλαιπωράω και για να σας βασανέβω !Λες και δε γιγνώσκω τι κουφαλίτσα είναι ο Κοκκινόμηλος...
Χαμούρες...

Εικόνα dono

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα red apple

Τους ποιούς;

Τους...ΠαρεΠΗΔΟΥΝΤΑΣ;

αχ αχαααααααααααααααα

Εικόνα ΔΙΑΣ

τον σαλινο που ΟΛΟΙ ειδαμε χτες να κανει ισως τη καλυτερη εμφανιση του ως τωρα, στο πρωτοσελιδο της κυρα Ολγας του κυρ Θοδωρου τον ειχε να παραπαιει στο πρωτο ημιχρονο. Οχι τον χολεμπας.... τον σαλινο! οπως επισης εξήρε τα τρεξιματα του μανιατη... οχι του φεισα... δε μου κανει τιποτα εντυπωση πια. Σαλινο και φεισα δε μιλουν ελληνικα....

ΥΓ. Μανιάτη είναι βαρυ το περιβραχιόνιο του ΘΡΥΛΟΥ!

Εικόνα dono

Δία στο υγ αναφέρεσαι στο περιστατικό που γράφτηκε εχθές και έγινε κατά την αλλαγή του παίκτη. Δε μπορώ να σου πω τίποτα γιατί μέσα από το γήπεδο δεν φάνηκε τίποτα. Μήπως ψειρίζουμε λίγο την μαϊμού με όλα αυτά (εννοείται δεν αναφέρομαι σε εσένα)?
Πίσω στα δικά μας τώρα. Ο Σαλίνο εχθές ήταν η μέρα με την νύχτα συγκρινόμενος με τον Χολέβα. Έκανε παλαβά σπριντς ακόμα στα τελειώματα του παιχνιδιου. Οκ έχει μειονεκτήματα αλλά αυτού του τύπου ακραίο μπακ θέλει ο Μίτσελος, τουλάχιστον για την Ελλάδα.
Ο Φέισα και αυτό δεν είναι νέο, με το αντίπαλο κέντρο να είναι σοφτ, είναι μια χαρά κόφτης. Το πρόβλημα είναι όταν το αντίπαλο κέντρο τον πιέζει. Χθές και στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πολύ καλός. Εννοείται ότι θέλεις ένα βασικό αμ χαφ αλλά για ρεζέρβα ο χθεσινός Φέισα είναι μια χαρά.
Καλά για την κυρά Όλγα, τον Χαλά και τους υπόλοιπους εκεί μέσα θα πρέπει να ασχοληθούμε εκτενώς, αναμένω την επιστροφή του σκηνώματος

Εικόνα ΔΙΑΣ

ο αρχηγος του ΘΡΥΛΟΥ πρεπει να ειναι ΑΡΧΗΓΟΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. αυτα τα τοροσιδικα μου ανεβαζουν τη πιεση. Τον Μανιατη τον θεωρω ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΙΔΙ γιαυτο και με πειραξε πιο πολυ.
Ο φεισα δεν ειναι καν αμυντικο χαφ. Αλλα μη μας τρελανουν κιολας. τουλαχιστον να μη μας βγαζουν τυφλους. Οι δυο απο τις τρεις φυλλαδες μας συναγωνιζονται σε ΑΡΔισμο τα ρεταλια της καλλιθεας και του μπουλντοζιερη.

Εικόνα dono

Εγώ ρωτάω και ξαναρωτάω και απάντηση δεν έχω ακόμα. Τι έγινε εχθές που έχετε όλοι σας τρελαθεί? αλήθεια δεν ξέρω