ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑΛΙΣΤ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΠΑΟΚ



Σε συνέχεια του σχετικού μας άρθρου που αποδεικνύεται περίτρανα ότι η ηρωική ομάδα της μπουγατσούπολης και αδικημένη από όλους και από όλα, κυρίως από το κράτος των Αθηνών μπάοκ, δεν κάνει ΠΟΤΕ ενστάσεις, δείτε λίγο κι αυτό.
Βγήκε η Μέταλιστ, η ομάδα δηλαδή που απέκλεισε τον μπάοκ στο γήπεδο πεντακάθαρα και δηλώνει μετά την υποβολή ένστασης από την ομάδα της γυφτιάς και της ρουφιανιάς.
Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της Μέταλιστ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε να είναι κατοχυρωμένος σε περίπτωση που η ουκρανική ομάδα αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η επίσημη Μέταλιστ, πάντως, δεν είδε με καλό μάτι την συγκεκριμένη κίνηση από πλευράς "Δικεφάλου", κάτι που φαίνεται και από την ανάρτηση στην οποία προχώρησε στο facebook.
Σε αυτήν αναφέρεται: "Πολλή συζήτηση γίνεται σχετικά με τον αποκλεισμό της Μέταλιστ από το Champions League, λόγω της απόφασης του CAS. Το πιο ενδιαφέρον, πάντως, είναι ότι ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι υπέβαλλε όλα τα νομικά έγγραφα για να πετύχει αυτό το σκοπό και να είναι μαζί με την ομάδα του Μίρον Μάρκεβιτς στην κλήρωση των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ!
Μήπως οι Έλληνες θα είναι υπερήφανοι αν προκριθούν στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με αυτό τον τρόπο;" καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

 
Από εμάς μην περιμένετε να σχολιάσουμε το παραπάνω, εκτός από το γεγονός ότι τώρα που οι Ουκρανοί λένε τις ίδιες ακατανόητες ηλιθιότητες που μας έλεγαν όλοι τόσα χρόνια. Κυρίως οι οπαδοί της μπουγάτσας και του σανού, τώρα τους κακοφαίνεται και κράζουν τους Ουκρανούς. Τα ίδια δεν λέγατε κι εσείς ρε ξεφτιλόσκυλα τόσα χρόνια? Τώρα γιατί σκούζετε σαν τις χήρες στο κρεβάτι? Τελικά έχω μπερδευτεί λίγο, ποιος είναι ο αντίπαλος σας στην Ευρώπη? Η Σάλκε ή η Μακάμπι? ΧΑΧΑΧΑΧΑ
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα red apple

To ανέφερες με σαφήνεια: Μην περιμένεις απο εμένα να σχολιάσω! χιιχιιι

Εικόνα dono

Το φοβερό με αυτή την ράτσα είναι ότι κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Η ΟΥΕΦΑ ούτε που το σκέφτηκε να είναι αυτός που αντικαθιστά την Μέταλιστ σε περίπτωση τιμωρίας της, συνεχίζουν το σανό όλοι τους. Μπορεί λέει η Δαβάκη ο Στεφενς να αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα... Είναι κλινική περίπτωση αυτό το σόου ομάδας - οπαδών - ΑΡΔακίων