ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ



Έχουμε βαρεθεί να εισπράττουμε διθυράμβους από τους ξένους ανθρώπους όσο αναφορά το μεγαλείο της ομάδας μας και το μέγεθός της, σε αντίθεση όλους αυτούς στην… ενδοχώρα που για κάθε τι στραβό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν έτοιμο τον φταίχτη στο πρόσωπο της ομάδας μας. Έχουν έτοιμο το δάκτυλο και δείχνουν τον πρόεδρο ή την ομάδα γενικότερα για θέματα που ούτε καν μας αφορούν, ούτε καν μας αγγίζουν.
Τελευταία αποθεωτική δήλωση έγινε από τον Ραούλ Μπράβο, σε μια συνέντευξη μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την Κόρδοβα. Ας αφήσουμε όμως πρώτα να δούμε τι ακριβώς είπε ο παίκτης.

Στην Κόρδοβα υπέγραψε προ λίγων ημερών ο Ραούλ Μπράβο. Ο 32χρονος Ισπανός αμυντικός, σε συνέντευξη που παραχώρηση, μνημόνευσε τον Θρύλο και τη θητεία του στην Ελλάδα.
Κι όπως εξήγησε: «Η εμπειρία της Ελλάδας με σημάδεψε. Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλαμπ όπως η Ρεάλ στην Ισπανία. Μεγάλος σύλλογος όπου μπορείς να κατακτήσεις τίτλους, κάτι που θέλει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Έχει πολύ κόσμο και είναι ένα σοβαρό κλαμπ».
Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Δεν είχα πρόβλημα προσαρμογής στην Ελλάδα, είναι τυπικό μεσογειακό μέρος. Η γλώσσα ήταν πρόβλημα, όμως σχεδόν όλοι μίλαγαν αγγλικά και κατά συνέπεια μπορούσα να συνεννοηθώ. Αν έμαθα ελληνικά; Ναι, έμαθα κάποιες λέξεις και μπορώ να καταλάβω πράγματα».

Πρέπει να τονιστεί σε αυτό το σημείο ότι κάθε άλλο από ευνοούμενος ήταν εδώ ο συγκεκριμένος παίκτης. Δύο χρονιές δανεικός, την μοναδική του χρονιά που έπαιξε βασικός και αναντικατάστατος ΔΕΝ πήραμε το πρωτάθλημα. Το τελευταίο έχει πολύ μεγάλη σημασία και ενισχύει το ότι λέει ο παίκτης για τον σύλλογό μας, γιατί δεν έχει καμία ανάγκη, υποχρέωση έστω και ηθική να το κάνει. Εγώ έχω πάντως την απορία. Υπάρχουν ανάλογα θέματα που μπορεί κάποιο βαζέλικο σιτε να ανεβάσει? Ρωτώ για τους βάζελους γιατί αυτοί μας έχουν πρήξει τα ούμπαλα ότι είναι παντού, πολλοί και είναι σαν μια οικογένεια.  Πόσοι είναι αυτοί οι πρώην παίκτες του, που έχουν αυτές τις αποθεωτικές απόψεις για τον σύλλογο αρκετά χρόνια αφού έχουν φύγει? Πόσοι είναι αυτοί που παρακαλούν να γυρίσουν πίσω και δεν εννοώ με τον ποα στην Τουίτη εποχή αλλά και πολύ πιο πριν?
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

 

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

οσο θυμάμαι οτι οι δικοί μας και οι αλλότριοι ΑΡΔ πηγαν να τον βγάλουν λουφαδορο ενώ το παιδί πηγε ισπανια και γυρισε με γυψο (με αφορμή άλλη μια εξαιρετική διαγνωση απο το ιατρικό μας τιμ), τοσο θελω να εμπλουτιστουν οι λιστες του ΟΑΕΔ

Εικόνα dono

Ακριβώς γι αυτό η δήλωση έχει μεγαλύτερη βερύτητα όταν γίνεται απ´ αυτόν

Εικόνα μαουνιέρης

Ο Μπράβο μίλησε έτσι, ακριβώς επειδή είναι το είδος του σπουδαίου ποδοσφαιριστή που καταλανβαίνει κάθε φορά πού βρίσκεται. Καμμία έκπληξη. Το αντίθετο θα ήταν έκπληξη.

Εικόνα dono

Σωστό

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εδώ ρε σεις δεν τον εκθειάζουν οι Έλληνες πρώην ποδοσφαιριστές του, τι να λέμε τώρα...

Εικόνα dono

Ακριβώς!

Εικόνα red apple

Έλα μου, ντε! Μπορούν;

Μπράβο...Bravo!