ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1



Εχθές αντιμετωπίσαμε τον Ατρόμητο στο Γ. Καραϊσκάκης, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της superleague. Τελικό αποτέλεσμα νίκη της ομάδας μας με 2-1 δείχνει την πλήρη εικόνα του παιχνιδιού, ενός παιχνιδιού που είχε κατά διαστήματα και από τις δύο ομάδες ρυθμό, φάσεις, δυνατά μαρκαρίσματα. Ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα.
Ο Μίτσελ παρέταξε την ομάδα με ένα 4-3-3 με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, τον Μπονγκ και τον Σαλίνο στα άκρα της άμυνας με τον Σιόβα και Μανωλά κεντρικούς αμυντικούς. Αμυντικό χαφ έπαιξε ο Σάμαρης με μπροστά του τον Τσόρι και τον Μανιάτη. Στα άκρα της επίθεσης έπαιξαν ο Φετφατζίδης με τον Κάμπελ και τέλος στην κορυφή της επίθεσης άρχισε ο Μήτρογλου
Το πρώτο ημίχρονο άρχισε με τον Ολυμπιακό ναι μεν να έχει πάρει μέτρα στο γήπεδο, αλλά να μην μπορεί να μετατρέψει την κατοχή του σε ευκαιρίες. Ο Ατρόμητος, που σημειωτέον έπαιξε σαν κλασσική ομάδα Παράσχου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό – κλειστά πίσω, χαμηλώνουμε τον ρυθμό και βγαίνουμε όποτε μπορούμε στην κόντρα -  απείλησε σε δύο ωραίες αντεπιθέσεις αλλά ο Ρομπέρτο ήταν εκεί και στις δύο περιπτώσεις, την μία έκλεισε ωραία την εστία του στο Ναπολεόνι και το σουτ κατέληξε άουτ και την άλλη μπλόκαρε το ψιλοκρεμαστό πλασέ του Φυτανίδη. Ο Ολυμπιακός είχε να αντιπαραθέσει δύο καλές στιγμές με τον Φετφατζίδη, μία με τον Τσόρι και μία με τον Κάμπελ, όλα σουτ με πολύ καλές  προϋποθέσεις. Αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στις κόντρες του Ατρομήτου, ενώ επιθετικά ήταν σχετικά ακίνδυνη, ασύνδετη και έδειξε ότι θέλει αρκετή δουλειά ακόμα. Καλύτεροι παίκτες του πρώτου μέρους, κατά την γνώμη μου ο Σαλίνο και ο Φέτφα.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έχουμε δύο αλλαγές με το καλημέρα. Ο Σαλίνο (λόγω τακτικής) δίνει την θέση του στον Σαβιόλα και ο Φέτφα (λόγω στομαχικών διαταραχών) δίνει την θέση του στον Φουστέρ. Αυτόματα το σύστημα αλλάζει σε  ένα 4-4-2 με τον Μανιάτη δεξί μπακ, τον Σάμαρη και Τσόρι στο κέντρο και τον Φουστέρ θεωρητικά στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Πριν προλάβουν να βρεθούν οι παίκτες μεταξύ τους και να πατήσουν καλά καλά στο γήπεδο έρχεται η ψυχρολουσία από μεριάς Ατρομήτου. Στο 47’ ο Ναπολεόνι φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού (ο Σιόβας ακόμα τον κυνηγάει) και με ωραίο πλασέ κάνει το 0-1. Κάπου εκεί σαν να ξύπνησαν οι παίκτες (το είπε και ο Μανιάτης στην συνέντευξη τύπου) και για ένα 25΄στην συνέχεια είδαμε έναν Ολυμπιακό που άστραψε και βρόντηξε. Κατ’ αρχήν δύο στημένα ήταν αρκετά για να ανατρέψουμε το σκορ στο 49’ με τον Φουστέρ με σουτ εκτός περιοχής μετά από φοβερή κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ και στο 54’ με τον Σαβιόλα με κοντινή κεφαλιά μετά από άλλη μια φοβερή εκτέλεση κόρνερ από τον Τσόρι. Και τα δύο στημένα είναι προφανώς αποτέλεσμα δουλειάς που γίνεται στο Ρέντη. Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε να πιέζει τον Ατρόμητο ασφυκτικά με ορθολογικό τρόπο ανάπτυξης από τα πλάγια, με κινητήριο μοχλό την αριστερή πλευρά με πρωταγωνιστές τον Μπογκ, τον Φουστέρ και τον Σαβιόλα αλλά είδαμε και ανάπτυξη από τον άξονα με έναν Τσόρι που για άλλη μια φορά μας έδειξε δείγματα από την τεράστια κλάση του, παίζοντας δίπλα στον αμυντικό χαφ και υποδεχόμενος την μπάλα σχεδόν σε κάθε επίθεση μας. Στο 74’ ο προπονητής μας κλείνει τις αλλαγές μας με τον Μεντζανί  να παίρνει την θέση του Μανιάτη. Στο 85’ ακυρώνεται κάκιστα κανονικό γκολ του Μήτρογλου σαν οφ σάιντ, που όπως μαρτυρά και το ριπλέι υπάρχει μόνο στην φαντασία του μυαλού του βοηθού του Σπάθα, Καρατζίκα. Ο Ατρόμητος είχε ένα περίπου 5' που πίεσε και προσπάθησε να σκοράρει, αλλά σε σετ επίθεση η ομάδα του Παράσχουν θέλει πολύ δουλειά γιατί είναι ακίνδυνη. Ότι έκανε στο τέλος του παιχνιδιού ήταν από αναμπουμπούλα ή από τραγικές τοποθετήσεις της δικής μας άμυνας. Κορυφαίος παίκτης του παιχνιδιού προσωπικά θεωρώ ότι είναι ο χαλύβδινος γίγαντας της ομάδας, χρήσιμος για οποιονδήποτε προπονητή έρχεται στον Ολυμπιακό, Νταβίντ Φουστέρ.
Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα εχθές ήταν φανερά βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά φυσικά τις λείπουν δύο βασικά πράγματα. Η ομοιογένεια πράγμα εντελώς φυσιολογικό για την εποχή και βέβαια παίκτες σε θέσεις κλειδιά όπως αυτή του αμυντικού χαφ, αλλά και άλλου ένα παίκτη στο χώρο του κέντρου. Όταν εχθές δούλεψε το κέντρο, η ομάδα απέδωσε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Συμφωνώ με τον Μίτσελ ότι δεν είναι τόσο θέμα το σύστημα που παίζει μια ομάδα, αλλά η διάθεση και η προσπάθεια των παικτών να αφομοιώσουν, να βγάλουν στο χορτάρι και υλοποιήσουν το πλάνο του προπονητή. Η ομάδα έχει δυνατότητες, φάνηκε ξεκάθαρα αυτό εχθές, αφήστε την να δουλέψει με ηρεμία λοιπόν.
 
Ατομική κριτική παικτών
 
Ρομπέρτο
Εχθές ήταν εξαιρετικός. Αν δεν ήταν ο Φουστέρ κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν αυτός MVP του παιχνιδιού. Σταθερότατος στις εξόδους του (δεν έχασε μια φάση ψηλά εχθές), πολύ καλός στο ένας εναντίων ενός και γενικότερα ο Μέγιερι για να ξαναδεί ενδεκάδα σταθερά πρέπει να βελτιωθεί πάρα πολύ και άμεσα, γιατί ο Ισπανός είναι μεγάλη κλάση τερματοφύλακα.
 
Σαλίνο
Εχθές στο πρώτο ημίχρονο, ιδιαίτερα στο πρώτο 25’ δεν ήταν κακός, το αντίθετο μάλιστα. Βοήθησε πολύ επιθετικά, δεν εκτέθηκε αμυντικά. Από τα μέχρι στιγμής δείγματα γραφής του δείχνει, για ένα λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω, ότι ταιριάζει πιο πολύ με το Φέτφα μπροστά του παρά με τον Βάις. Εντάξει δεν είναι ούτε θα γίνει ποτέ Μαϊκόν (του ορίτζιναλ βραζιλιάνου όχι του πρώην δικού μας από την Ξάνθη) στα καλά του, αλλά σίγουρα έχει χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν πολύ στην συνέχεια.
 
Μπογκ
Για εμένα η αποκάλυψη εχθές. Είχε όλα τα βλέμματα πάνω του μιας και έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της ομάδας. Εγώ είδα έναν εξαιρετικά χρήσιμο παίκτη. Έναν παίκτη καλό στα αμυντικά του καθήκοντα και τακτικά άριστο στα επιθετικά του. Εχθές δεν πρέπει να έχασε μονομαχία στον χώρο ευθύνης του στην άμυνα, αλλά και επιθετικά έκανε με επιτυχία τα βασικά ζητούμενα. Ανέβηκε καλά με ή χωρίς την μπάλα, οι σέντρες του ήταν καλές, έδειξε ταχύτητα και δύναμη. Θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα καθώς δεν είχαμε τέτοιο μπακ.
 
Μανωλάς
Εχθές στο πρώτο ημίχρονο έκανε την πρώτη σωστή πάσα στο 40’. Στο δεύτερο ημίχρονο  ήταν αρκετά καλύτερος. Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού έτρεχε για δύο στην άμυνα, μιας και ο Σιόβας είναι πιο αργός από κηδεία. Είναι φανερό ότι θέλει παιχνίδια για να στρώσει και να φτάσει στα περυσινά του στάνταρντ, αλλά τον καλό Μανωλά τον έχουμε μεγάλη ανάγκη φέτος, ειδικά με την μέχρι στιγμής ανετοιμότητα του Αβραάμ.
 
Σιόβας
Εχθές ήταν τραγικός. Δεν μπορούσε να κόψει τίποτα. Περνούσαν σαν τρένα οι αντίπαλοι δίπλα του κι αυτός αδυνατούσε να σταματήσει ΜΙΑ, έστω μία, βαθιά μπαλιά από τις πολλές που έγιναν εχθές. Δεν κάνει για τέτοια παιχνίδια που ο αντίπαλος παίζει γρήγορα την κόντρα. Αν δεν ήταν ο παρτενέρ του εχθές θα είχαμε τεράστια θέματα και μια κατάληξη στο παιχνίδι ενδεχομένως διαφορετική από αυτή του τελικού χθεσινού αποτελέσματος. Σχεδόν όλες οι φάσεις που δημιούργησε ο αντίπαλος έγιναν στον χώρο ευθύνης του ή έχει καθαρά αυτός την ευθύνη.
 
Σάμαρης
Δεν ξέρω ακριβώς ποια είναι η θέση του και που μπορεί να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό, αλλά μάλλον αυτή δεν είναι η θέση του αμυντικού χαφ. Εχθές έδειξε ότι δεν είναι κακός στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά φάνηκε να παίζει άβολα την θέση. Κυνηγούσε τους αντιπάλους του από πίσω, δεν έβγαζε γρήγορα και με σιγουριά την μπάλα από τον χώρο ευθύνης του και σίγουρα δεν συνεργάστηκε με τους γύρω του. Στα θετικά του ότι δεν μασάει να δώσει καμιά κλωτσιά, έχει σωματοδομή που μπορεί να ανταπεξέλθει στην θέση του αμυντικού χαφ αλλά σε πρώτο στάδιο σε παιχνίδια πιο εύκολα από το χθεσινό.
 
Τσόρι
Τι να πούμε τώρα για τον παίκτη? Ότι είχαμε καιρό να δούμε ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας με τα δικά του στημένα? Ότι κράτησε με την εμπειρία του και την παρουσία του Σάμαρη όλο το κέντρο της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο? Να πούμε ότι μοιράζει το παιχνίδι σχεδόν μαεστρικά, αρκεί αρχικά να φτάνει η μπάλα στα πόδια του, αλλά και το πιο σημαντικό να βλέπει κίνηση από του συμπαίκτες του. Αυτό ακριβώς έγινε στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ και το ομολογώ ότι είναι η αδυναμία μου. Τέτοια αδυναμία που να του συγχωρώ κάποια πουλήματα της μπάλας στο τέλος του παιχνιδιού.
 
Μανιάτης
Εχθές στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να είναι καθόλου κακός, είχε τρεξίματα, μάρκαρε σωστά, ντούμπλαρε σε 1-2 περιπτώσεις τόσο επιθετικά τον Φέτφα όσο αμυντικά τον Σαλίνο, εντούτοις δεν έκανε τίποτα παραπάνω από τα βασικά και προβλεπόμενα. Φαίνεται ότι έχει δουλέψει πολύ στην προετοιμασία και με αυτό το δεδομένο τον περιμένω να είναι πολύ καλύτερος στην συνέχεια. Πάντως δεν έχει καμία σχέση με την αρρώστια την περυσινή κι αυτό πρέπει να του το πιστώσουμε. Όταν έπαιξε στην φυσική του θέση του δεξιού μπακ ήταν εξαιρετικός και μάλλον θα έπρεπε να σκεφτόμαστε κι αυτό το ενδεχόμενο στα δύσκολα παιχνίδια, μιας και απ’ ότι φαίνεται η ομάδα θα αποκτήσει ακόμα δύο παίκτες για το κέντρο, άρα ο προπονητής θα έχει περισσότερες επιλογές.
 
Φετφατζίδης
Εχθές έδειξε τα σημάδια που έχουμε δει από την αρχή της προετοιμασίας. Πολύ όρεξη, με μεγαλύτερη ουσία στο παιχνίδι του αν και μετά το πρώτο 25’ αυτό έδειχνε να το χάνει. ΟΚ δεν σκοράρει εύκολα, δεν έχει την ταχύτητα να παίξει καθαρά γραμμή, δεν βοηθάει ιδιαίτερα αμυντικά το μπακ αλλά πλέον είναι πολύ χρήσιμος για την ομάδα. Αν εχθές δεν αντιμετώπιζε θέματα υγείας, μάλλον δεν θα έβγαινε στο ημίχρονο. Πρέπει να συνεχίσει έτσι, ο προπονητής εχθές άφησε τον ζογκλέρ Βάις στον πάγκο και του έδωσε ακόμα μια ευκαιρία. Είναι στο χέρι του για να την αρπάξει από τα μαλλιά. Πλέον φέτος δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τον παίκτη, η καθιέρωσή του περνάει από στα πόδια του και μόνο.
 
Κάμπελ
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριος, πρόλαβε όμως να κάνει την προσωπική ενέργεια από τα πλάγια και να δημιουργήσει την καλύτερη ευκαιρία της ομάδας . Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε, βοήθησε σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού και η αυταπάρνησή του στο τέλος κάνοντας τάκλιν τραυματισμένος, δείχνει πολλά για το αγωνιστικό του πρόσωπο και θέληση να βοηθήσει την ομάδα. Εχθές προσωπικά είδα και ικανότητες στο ένας εναντίων ενός, πέρασε αρκετές φορές τον προσωπικό του αντίπαλο, είναι ομαδικός και με αυτούς τους συμπαίκτες είναι θέμα χρόνου να λυθεί και να δείξει ακόμα καλύτερο πρόσωπο.
 
Μήτρογλου
Πλέον χάνει γκολ από την μικρή περιοχή. Δεν ξέρω αν αυτό είναι άγχος, είναι ντεφορμάρισμα, είναι λόγω της σκληρής προετοιμασίας ή είναι κάτι άλλο. Όταν όμως ο συγκεκριμένος παίκτης δεν σκοράρει η προσφορά του στην ομάδα είναι μικρή γιατί έχει θέματα σοβαρά τακτικής. Εχθές ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μόλις βγαίναμε στην αντεπίθεση κυριολεκτικά περπατούσε και δεν έδινε επιλογή στον συμπαίκτη του που είχε την μπάλα να τον βγάλει μπροστά φάτσα με το τέρμα ή τέλος πάντων να το προσπαθήσει. Η κίνηση του χωρίς την μπάλα είναι μηδενική γι αυτό όλοι οι προηγούμενοι προπονητές του δεν τον προτιμούσαν για βασικό. Ο Μίτσελ παραδόξως του δίνει ευκαιρίες, αλλά δεν δείχνει να τις εκμεταλλεύεται. Στα τέλη του παιχνιδιού για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χαλούσε εκνευριστικά εκπληκτικές αντεπιθέσεις των συμπαικτών του. Αν βάλει ένα γκολ πιστεύω θα ηρεμήσει και θα παίξει με περισσότερο μυαλό. Λέμε τώρα…
 
Φουστέρ
Ο κορυφαίος του χθεσινού παιχνιδιού. Μόλις μπήκε έβαλε ένα φοβερό γκολ, πίεσε σαν σκυλί σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, ήταν ουσιαστικός με την μπάλα στα πόδια, είχε κίνηση χωρίς την μπάλα βοηθώντας την καλή λειτουργίας της ομάδας  και δικαίωσε πλήρως το παρατσούκλι ΄΄χαλύβδινος γίγαντας΄΄. Είναι ευλογία να έχεις παίκτες σαν κι αυτόν στην ομάδα, κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους, αλλά και γενικότερα βάζει το εγώ του πιο κάτω από το συνολικό καλό. Ο Μίτσελ του έκανε ειδική μνεία στο τέλος του αγώνα κι αυτό τα λέει όλα. Παράδειγμα προς μίμηση από όλους.
 
Σαβιόλα
Εντάξει ρε παιδιά, ο παίκτης είναι άλλη κλάση. Αμφιβάλω όσο κι αν φέρνω στο μυαλό μου τους παιχταράδες που είχαμε κατά καιρούς, αν υπήρχαν πολλοί ποδοσφαιριστές στην σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού με τα δικά του προσόντα, την δική του ποδοσφαιρική νοημοσύνη, την δική του ποδοσφαιρική λογική και  κυρίως τον δικό του αλτρουισμό. Εχθές έκανε σεφτέ και στο σκοράρισμα, αλλά το κυριότερο απ’  όλα είναι ότι με τον Σαβιόλα παρόντα όλοι οι συμπαίκτες του γίνονται πολύ καλύτεροι. Ένας άρρωστος ομοϊδεάτης μας μου έλεγε σήμερα το πρωί ότι η μπάλα είναι γένος θηλυκού και θέλει χάδια κι αυτός την χαϊδεύει τόσο γλυκά που αυτή του κάνει όλα τα χατίρια. Μόλις βρει την απαιτούμενη φυσική κατάσταση και δέσιμο με τους συμπαίκτες τους θα κλάψουν κυριολεκτικά μανούλες.
 
Μεντζανί
Ο Αλγερινός εχθές δεν έπαιξε πολύ, αλλά προλαβαίνει να κριθεί, για τον λόγο ότι στο διάστημα που αγωνίστηκε η άμυνα δέχτηκε για λίγο διάστημα πίεση από τον αντίπαλο. Περιμένω μόλις λυθούν λίγο τα πόδια του από την προετοιμασία, να τον κρίνω συνολικά σαν παίκτη. Εχθές τον είδα λίγο βαρύ και μου έδωσε την εντύπωση πως δύσκολα θα κολλήσει με τον Σιόβα δίπλα του. Αντίθετα με τον Μανωλά ή με τον Αβραάμ (ένα πιο γρήγορο παρτενέρ) πιστεύω ότι θα δούμε πολύ καλύτερα αμυντικά δίδυμα στο μέλλον. Αναμφίβολα εχθές βοήθησε, αλλά σου έδινε μια εντύπωση πως ο Παπαδόπουλος θα μπορούσε να τον εκθέσει ανά πάσα στιγμή με κάτω την μπάλα, πράγμα όμως που τελικά μάλλον είναι απλά η εντύπωσή μου γιατί κάτι τέτοιο δεν έγινε. Σε όσες φάσεις χρειάστηκε η μπάλα έφυγε από τα πόδια του γρήγορα χωρίς δεύτερη σκέψη και αυτό είναι μεγάλο προσόν για κεντρικό αμυντικό.
 
Προπονητής
Όπως βλέπετε από την αρχική ενδεκάδα καλό θα είναι να αναγνωρίσουμε στον προπονητή ότι οι επιλογές τουσε κάθε παιχνίδι έχουν να κάνουν με την αγωνιστική φόρμα των παικτών και μόνο. Εχθές άφησε εκτός ενδεκάδας τον Βάις και τον Σαβιόλα, γιατί έκρινε ότι ο Φέτφα και ο Μήτρογλου θα τον βοηθήσουν παραπάνω. Αυτό από μόνο του δείχνει έναν άνθρωπο που δεν κολλάει στις επιλογές του. Δεν έχει παιδιά και αποπαίδια. Εχθές επίσης ήταν εξαιρετικές οι αλλαγές του, παρ’ ότι η αντικατάσταση του Φέτφα ήταν αναγκαστική. Αυτός πήρε το παιχνίδι με την διαχείριση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, με τις εσωτερικές αλλαγές του στην διάρκειά του, χαρακτηριστικό είναι ότι εχθές σκόραραν οι δύο του αλλαγές. Το περιβόητο 4-4-2 και το πάντρεμα του Σαβιόλα με τον Μήτρογλου μπορεί να λειτουργήσει σε εύκολα παιχνίδια στην Ελλάδα, αλλά σε παιχνίδια με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας η εξασθένηση της αμυντικής ικανότητας  της ομάδας, παίζοντας με έναν καθαρό κόφτη και τον Τσόρι δίπλα του, δεν θα το επιτρέψει. Η ομάδα θέλει δουλειά και πίστωση χρόνου, αλλά και ο Μίτσελ φέτος καλώς ή κακώς κρίνεται. Όχι φυσικά ανά παιχνίδι, όπως όλα τα ΑΡΔάκια βγαίνουν και διατυμπανίζουν προς τα έξω, αλλά κρίνεται διαφορετικά απ’ ότι φυσικά πέρυσι. Πρέπει κι αυτός στο τέλος της χρονιάς να έχει δείξει έργο.
Εχθές είδαμε έναν πολύ καλό Ολυμπιακό για 25’ και αυτό που περιμένω εγώ σταδιακά στα επόμενα παιχνίδια είναι δύο πράγματα. Το πρώτο είναι η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας που και με την προσθήκη του αμυντικού χαφ που περιμένουμε την θεωρώ δεδομένη και το δεύτερο είναι να σταθεροποιήσουμε αρχικά και να μεγαλώνουμε σταδιακά τα διαστήματα καλού ποδοσφαίρου μας αγώνα σε αγώνα. Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους, αρκεί να δουλέψει απερίσπαστη η ομάδα και μέσω της δουλειάς να έρθει και η ζητούμενη ομοιογένεια.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Ταυλαρίδη αγόρι μου πόσο κομπλεξικός είσαι? Πόσο γενίτσαρος αντιολυμπιακός έχεις καταντήσει? Παράσχο περαστικά εύχομαι και αφού δεν ακούσαμε τρελές δηλώσεις του πάλι στο τέλος του αγώνα, καταλαβαίνουν όλοι πόσο δίκαια ήταν η νίκη μας. Όλοι εκτός από κάποιους σύγαυρους.
ΥΣΤ 2. Τελικά ο Στέφενς και ο Αναστασίου είναι καλύτεροι από τον Μίτσελ σίγουρα, αλλά δεν έχουν το κατάλληλο υλικό για να δουλέψουν. Αυτά διάβαζα εχθές το πρωί και πήγε να μου φύγει το κεφάλι. Και καλά για τον Αναστασίου πες ότι αυτό το δέχομαι, ο Στέφενς με το υλικό που έχει δεν μπορεί να κερδίσει σε άδειο γήπεδο τον νεοφώτιστο Παναιτωλικό? Όχι μόνο δεν τον κερδίζει αλλά οι Αγρινιώτες θα μπορούσαν να τον διασύρουν κιόλας? Κατά τα άλλα όμως άμπαλος και μυρωδιάς είναι ο Μίτσελ… Ωραία.

Σχόλια

Εικόνα clark gheibol

Ρε φίλε, έχεις γίνει και φωτογράφος; Σε λίγο θα τα κάνεις όλα μόνος σου, να φκιάνεις και δικά σου βιντεάκια ρε.
Μπονγκ, Ρομπέρτο και Σαλίνο ψες ήταν αλάνθαστοι. Ειδικά ο Μπονγκ με εντυπωσίασε. Τεχνικά επαρκής, αθλητικά τεράστιος, τακτικά άριστος, τολμώ να πω ότι ποτέ δεν είχαμε τόσο ισορροπημένο μπακ. Βέβαια, είναι νωρίς για να κρίνουμε έτσι θετικά ένα μπαίχτη, όπως άλλωστε δεν μπορείς να το γκατακρίνεις, αλλά το γεγονός ότι σε όλο το παιχνίδι ήταν πάντα στη θέση που έπρεπε, δώνει καλά δείγματα. Βλέπω το Βαγγέλα να τονε δώνει για κανα πεντάρι μύρια σε δύο χρόνια, πρώτα ο Μανώλας

Εικόνα dono

Να δω τι άλλο θα κάμω για να φάω μια τίμια φρατζόλα ψωμί...
Για τον Μπονγκ συμφωνώ και επιπλέον πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι εχθές παίζαμε με μια καλή αντίπαλο, άρα ο βαθμός δυσκολίας στην προσαρμογή στην ομάδα και στον αντίπαλο ήταν δύσκολη. Για τον Σαλίνο θα συμφωνήσω μέχρι το 25΄.

Εικόνα savvas gridlock

Προφανώς για το ότι ο καλύτερα προπονημένος στόπερ μας είναι ο Σιόβας, ο γνωστός Σιόβας που για κάποιους είναι ο νέος Βίντιτς, την ώρα που οι υπόλοιποι αμυντικοί μας δεν βγάζουν καν τα προγράμματα στις προπονήσεις, φταίει ο...Μίτσελ που ''δεν δουλεύει την ανασταλτική μας λειτουργία και μας εκθέτει στην κόντρα ο Ναπολεόνι, σκέψου πώς θα ξεφτιλιστούμε στην Ευρώπη''. Για το ότι δεν υπάρχει υποψία κόφτη στο ρόστερ μετά τη φυγή Μοντέστο, φταίει ο...Μίτσελ που ''δεν δουλεύει την ανασταλτική μας λειτουργία και μας εκθέτει στην κόντρα ο Ναπολεόνι, σκέψου πώς θα ξεφτιλιστούμε στην Ευρώπη''. Επίσης, περιμένουμε να ακούσουμε/διαβάσουμε ΕΝΑ εγκώμιο για τα στημένα του Τσόρι, που σε 2 ματς έχει δύο ασίστ, από όλους αυτούς που εγκωμίαζαν τα στημένα του...Λούκας του ΠΑΟΚ. Πολλοί γαύροι δημοσιογράφοι/οπαδοί ανάμεσά τους. Περιμένουμε να ακούσουμε/διαβάσουμε ΕΝΑ σχόλιο για το αν διαβάζει καλά τα ματς ο Μίτσελ και αν με τις αλλαγές του βοηθάει την ομάδα, από τους θαυμαστές του Στέφενς, που ''με την είσοδο Κάτσε στο Σάλκε, βίδωσε τους Γερμανούς''. Γαύροι δημοσιογράφοι/οπαδοί τα λένε/γράφουν αυτά. Περιμένουμε κάποιον γαύρο, δημοσιογράφο/οπαδό, να μας πει/γράψει αν η ομάδα μας όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται και αν τους αρκεί αυτό ή αν πρέπει μια νέα ομάδα, με 7 καινούριους παίκτες στην 11άδα, πρέπει από τα φιλικά της προετοιμασίας μέχρι το τέλος της σεζόν το Μάιο να κερδάει τους πάντες με 4-5άρες. Σε αυτό το τελευταίο περιμένουμε να απαντήσει και ο πρόεδρος και αρκετοί παρατρεχάμενοί του...

Εικόνα dono

Είναι οι ίδιοι που μετά την χθεσινή εμφάνιση του Μπογκ μιλούσαν ακόμα για τον Λίνο των 600 Μαϊων, είναι οι ίδιοι που στο 25λεπτο που χάθηκε το τόπι μιλούσαν για προσωπική κλάση των παικτών (για τους αυτοματισμούς που είδαμε τσιμουδιά όλοι), είναι οι ίδιοι που έκαναν την χάρη στον Μίτσελ να του δώσουν πίστωση χρόνου έως το ματς με την Λειβαδιά...