ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΓΟΦΛΩΡΟ?



Η ομάδα της αλογοτροφής μετά την τριάρα στην Ν. Σμύρνη (ξέρετε τώρα Κολοβός και... ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ οι σκόρερς), πρέπει να έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Ο σύλλογος της μόνιμης ανομίας και του ψέματος, έχει αρχίσει να κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα μπας και γλυτώσει η Διοίκηση της ομάδας και ο τουίτης προσωπικά, τις γιούχες και τις φάπες από τους ίδιους τους οπαδούς τους. Αυτούς ντε, τους αιώνια πιστούς που δεν γεμίζουν ούτε την λαγοφλώρο.
Ας δούμε όμως τι έχει γίνει και φτάσαμε στις ανακοινώσεις μεσοβδόμαδα.
Ο ζέλας βγάζει μια ανακοίνωση κατά της ΝΟΒΑ. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
"Για μια ακόμη φορά η NOVA επιχειρεί να υπονομεύσει τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά το συνδρομητικό κανάλι δεν μας αποδίδει συμφωνηθέν ποσό ύψους € 1 εκατομμυρίου με την επίκληση ανυπόστατων προσχημάτων.
Την ίδια ώρα μάλιστα ανάλογες συμφωνίες τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με άλλες ομάδες τηρούνται με το παραπάνω, γεγονός το οποίο συνιστά επιλεκτική συμπεριφορά εις βάρος του Παναθηναϊκού και προσπάθεια αποδυνάμωσης του υγιούς ανταγωνισμού και του προϊόντος συνολικότερα.
Δεν ξέρουμε αν η μη καταβολή του συμφωνηθέντος ποσού οφείλεται σε οικονομικές δυσκολίες της NOVA ή εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες. Επιθυμούμε όμως να καταγγείλουμε αυτήν την αδικία και να ενημερώσουμε γι’ αυτήν το σύνολο της φίλαθλης κοινής γνώμης".

 
Δηλαδή βρήκανε ότι η ΝΟΒΑ τους χρωστάει 1 εκ ευρώ και μάλιστα επιλεκτικά στον ζέλα, αφού οι συμφωνίες με τον Ολυμπιακό και με άλλες ομάδες όλα τα λεφτά έχουν δοθεί. Τι λέτε ρε παιδιά έτσι είναι? Αλήθεια ποιες είναι οι ομάδες που δεν έχουν πάρει τα συμφωνημένα από την ΝΟΒΑ? Ρωτάω αφενός μεν να μάθω με ποιες ομάδες προσπαθείτε να κάνετε κολεγιά και παραρτήματα και αφετέρου να ενημερωθώ βρε αδελφέ σε αυτή την ανακοίνωση, που λογικά είναι λόγω της αγανάκτησής σας, για την αδικία που γίνεται εις βάρος σας και υπέρ του γαύρου.
Έρχεται φυσικά η ΝΟΒΑ μέσω της δικής της απαντητικής ανακοίνωσης και λέει τα πράγματα με το όνομα τους και δείχνει αν θέλετε και την πραγματική αιτία που η παε ζέλα έχει σηκώσει την κόκκινη παντιέρα της επανάστασης.
Η ανακοίνωση του συνδρομητικού κανάλιου:
"Με αφορμή τη νέα προσπάθεια παραπληροφόρησης του φίλαθλου κοινού, από την διοίκηση του ΣΚΑΪ, το γραφείο Τύπου της Nova επισημαίνει τα εξής:
Η διοίκηση του ΣΚΑΪ έρχεται να δικαιώσει την λαϊκή ρήση «τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα». Κι αυτό γιατί τείνει να γίνει θεσμός, κάθε χρόνο ο ΣΚΑΪ, παραβιάζοντας δικαστικές αποφάσεις, αγνοώντας Νόμους και κανόνες της Πολιτείας, να υποκλέπτει το τηλεοπτικό προϊόν των αγώνων της Super League, για το οποίο η Nova πληρώνει τεράστια χρηματικά ποσά, συντηρώντας στην ουσία το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Από την άλλη, στην προσπάθειά της να θολώσει τα νερά, η διοίκηση του ΣΚΑΪ χρησιμοποιεί τα δελτία των σταθμών της για να προβάλει κατασκευασμένες ειδήσεις συκοφαντώντας τη Nova, πρακτική για την οποία υποβάλλονται μηνύσεις. Σε αυτές απαντά «ωρυόμενος» ο ΣΚΑΪ πως «δε θα τον φιμώσει κανείς», αλλά μάταιος κόπος διότι ουδείς έχει τέτοια πρόθεση αλλά και δυνατότητα. Απλά η Nova θέλει να προστατευτεί από τους «προστάτες» της νομιμότητας.
Η Nova έχει αποδείξει πως είναι δίπλα σε όλες τις ομάδες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της μέχρι κεραίας προς τη Super League και όλες τις ΠΑΕ που σέβονται τις συμβατικές τους υποχρεώσεις. Σέβεται και τιμά τους φιλάθλους όλων των ομάδων και έχει κτίσει μια σχέση μαζί τους που έχει δοκιμαστεί πολλά χρόνια τώρα.
Η Nova, όλα αυτά τα χρόνια έχει αγαστή συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την οποία με μεγάλη μας λύπη διαπιστώνουμε ότι η διοίκηση του ΣΚΑΪ χρησιμοποιεί ως εργαλείο χάριν των συμφερόντων της. Δυστυχώς, η διοίκηση του ΣΚΑΪ επιχειρεί να μετατρέψει τον Παναθηναϊκό σε όμηρο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων.
Τέλος η Nova, δεν θεωρεί την προσφυγή στην Ελληνική Δικαιοσύνη ως «απειλή», όπως την χαρακτήρισε ο ΣΚΑΪ στην ανακοίνωσή του. Ως τέτοια, θέλει να την εμφανίζει μόνο όποιος εν γνώσει του λειτουργεί παραβατικά. Όπως πολλάκις έχουμε τονίσει, θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να προστατέψουμε τη Nova από πρακτικές όπως αυτές της διοίκησης του ΣΚΑΪ".

 
Ωχχχ. Δηλαδή η πραγματική αιτία στην κόντρα του ζέλα με την ΝΟΒΑ είναι ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, συμφερόντων Ιωάννη? Δηλαδή κάνει πόλεμο στην ΝΟΒΑ χρησιμοποιώντας τα πρόβατα οπαδούς για συμφέροντα που αφορούν ιδιωτική εταιρία ιδιοκτησίας του? Αλήθεια θα ασχοληθεί κανείς εισαγγελέας με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΝΟΒΑ? Είναι ή όχι πραγματικότητα και κυρίως παράνομο αυτό που περιγράφει η ΝΟΒΑ και προσάπτει στον Αλαφούζο? Έχει συνειδητοποιήσει κανείς ότι τελειώνοντας ο ΣΚΑΙ, τελειώνει και ο ζέλας, αφού ότι κάνει ο τουίτης για τον ζέλα σχετικά με χρηματοδότηση στην παε, το κάνει με τις πλάτες του ιδιωτικού σταθμού (τουλάχιστον έτσι έγραφαν όλα τα ΑΡΔάκια για την τελευταία μαγική εμφάνιση του 1-1,5 εκ που χρειάστηκε η παε τελευταία)?
Αν ήταν όμως μόνο αυτό το ξέσπασμα αυτού του μαρτυρικού προέδρου, θα λέγαμε, ότι ήταν απλά μια εξαίρεση. Έλα όμως που προχώρησε δριμύτερος σε ανακοίνωση κατά της εφημερίδας sportday. Σημειωτέον αν ισχύουν αυτά που έχουμε μάθει, ο ραδιοφωνικός σταθμός του συγκροτήματος του ανήκει κατά ένα μεγάλο ποσοστό, είμαι περίεργος αν του ανήκει επίσης και η εφημερίδα. Αν συμβαίνει αυτό ο άνθρωπος είναι αποδεδειγμένα ψυχοπαθής και καταφέρεται εμμέσως κατά του εαυτού του.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Στο πλαίσιο μιας τρέχουσας αντιπαράθεσης μεταξύ Παναθηναϊκού και NOVA, υπήρξαν χθες επίσημες ανακοινώσεις και από τις δύο πλευρές και αντίστοιχη αναπαραγωγή από τα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ χθες και σήμερα.
Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας SportDay ωστόσο, μπορεί κανείς να διαβάσει ευδιάκριτα τη θέση της NOVA, αλλά πουθενά τις δικές μας θέσεις! Αυτή η ξεκάθαρα επιλεκτική ενημέρωση ασφαλώς και δεν προκαλεί έκπληξη καθώς εφαρμόζεται συστηματικά από το συγκεκριμένο έντυπο.
Γι’ αυτό και η παρούσα ανακοίνωση δεν αναρτάται ούτε ως άμυνα ούτε ως διαμαρτυρία καθώς η εν λόγω εφημερίδα ούτε μπορεί να μας βλάψει ούτε θεωρούμε ότι μπορεί να αλλάξει "γραμμή" αφού οι μάσκες έχουν πέσει εδώ και καιρό.
Καλό είναι ωστόσο να γνωρίζουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού τι "παιχνίδι»"παίζει ο καθένας, ποιον εξυπηρετεί και πόσο "αντικειμενικά" ενημερώνει".

 
Δηλαδή η εν λόγω εφημερίδα είναι του Ολυμπιακού τόξου? Μάλιστα. Γελάει ο κόσμος Ρε αγόρι μου πως σου κατέβηκε στην κεφαλή πάλι τούτο?
Εγώ στέκομαι σε κάτι άλλο στην ανακοίνωση του ζέλα. Κατ’ αρχήν υποδεικνύει άμεσα σε μια εφημερίδα τι να γράψει και σε ποια σελίδα της. Δεύτερον μήπως η ανακοίνωση βγήκε ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο από τον τουίτη? Σου λέει ο άνθρωπος, εγώ είμαι συνιδιοκτήτης σε μια εταιρία, δεν πρέπει να ερωτούμαι σχετικά με την καθημερινότητα αυτής? Που παρκάρει ο Χελάκης, τι καφέ πίνει ο Τσώχος και αα τι θα μπει στο πρωτοσέλιδο? Φυσιολογικότατο δεν είναι? Παιδιά κάντε υπομονή λίγο όχι πολύ, μέχρι το μεταξύ μας παιχνίδι στην λαγοφλώρο. Μετά από αυτό (αν τελειώσει βέβαια γιατί βλέπω μετά το 0-2 να διακόπτεται σε στυλ όχι αθλητικό, αλλά σε στυλ Ευθυμιάδη. Τι θυμήθηκα τώρα!!! Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτή την υπόθεση? Για την υπόθεση των κοριών θα βγει επιτέλους μια απόφαση? Υψηλά πράγματα για μια χώρα που γλύφει ολημερίς και ολονυχτίς παράγοντες που δεν έχουν βάλει ούτε ένα ευρουδάκι από την τσέπη τους, παράγοντες άσχετους με τον αθλητισμό και κυρίως παράγοντες που στις πλάτες της κάθε ομάδας και κυρίως στις πλάτες των οπαδών τους παίζουν τα δικά τους επιχειρηματικά παιχνίδια.
Ο ποδοσφαιριστής σας Μέντες είπε τα πράγματα με το όνομα τους. Ειδικά το παρακάτω απόσπασμα δείχνει ακριβώς την μικρότητα και την ανυπαρξία σας.
Για τους στόχους του Παναθηναϊκού σημείωσε: «Είναι δύσκολο να πεις για το τι παλεύει φέτος ο Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν μας έχει δώσει συγκεκριμένους στόχους».
 
Λοιπόν για να τελειώνουμε, ΥΠΗΡΧΕ μια ομάδα με το όνομα ποα. Τώρα υπάρχει μόνο μια ομάδα που μπορεί κάλιστα να μετανομοστεί σε Ζελεδαϊκό ΑΟ ή Αλαφουζιακό ΑΟ, που αν ίσχυαν οι νόμοι στην Ελλάδα θα έπαιζε μαζί με την κουλίτσα στην ΄Γ Εθνική τοπικά ντέρμπι φέτος.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.