ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5



Εχθές το βράδυ είχαμε έντονα καιρικά φαινόμενα στην Λιβαδειά. Ένα πολύ καλός κατά διαστήματα Ολυμπιακός άστραψε, βρόντηξε και διέσυρε τον Λεβαδειακό με 0-5 γράφοντας ένα ευρύ σκορ δείχνοντας, κι αυτό είναι το κυριότερο, ότι έχει εξαιρετικά περιθώρια βελτίωσης. Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Ο Μίτσελ άρχισε την ενδεκάδα με κάποιες εκπλήξεις. Ο Ρομπέρτο κάθησε στο τέρμα, ο Μπονγκ με τον Σαλίνο στα άκρα της άμυνας με τον Μανωλά και Σιόβα κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στο χώρο του κέντρου είχαμε την τριάδα Σάμαρη, Μανιάτη και Φουστέρ. Στα άκρα της επίθεσης έπαιξαν οι Κάμπελ με την έκπληξη της ενδεκάδας Ολαϊτάν, ενώ στην κορυφή της επίθεσης άρχισε ο Σαβιόλα. Ο Φουστέρ ξεκίνησε την ενδεκάδα στην θέση του Τσόρι, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι και αποκλείστηκε από την αποστολή. Η ενδεκάδα πριν το παιχνίδι θύμιζε 4-2-3-1, αλλά από τις τοποθετήσεις και τις κινήσεις των παικτών του κέντρου μάλλον μιλάμε για το κλασσικό 4-3-3 του Μίτσελ.
Το πρώτο ημίχρονο άρχισε με την ομάδα να μπαίνει πολύ δυνατά και μόλις στο 5΄να χάνει μεγάλη ευκαιρία, όταν ωραίος συνδυασμός των παικτών μας από αριστερά έβγαλε τον Κάμπελ στην περιοχή με γυριστό σουτ στην κίνηση, αλλά το σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της ομάδας της Λεβαδιάς. Ότι δεν έγινε τότε, ολοκληρώθηκε με το καλύτερο τρόπο στο 15΄. Ένας υπέροχος συνδυασμός Κάμπελ – Μπονγκ – Σαβιόλα έβγαλε τον τελευταίο σε θέση βολής και πριν προλάβει να στείλει την μπάλα στα δίκτυα ο αμυντικός Λαμπρόπουλος τον ανέτρεψε από πίσω (καθαρή ανατροπή αλλά η φάση είναι καραμπινάτη κόκκινη κάρτα και όχι κίτρινη που έδειξε ο διαιτητής) και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ένα πέναλτι που εκτέλεσε και έκανε γκολ ο Σαβιόλα στο 16΄. Στην συνέχεια του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, συνέχιζε να πιέζει πολύ καλά και να έχει μια εξαιρετική αλληλοκάλυψη στο χώρο του κέντρου. Η δημιουργία ευκαιριών δεν είχαν την ίδια συχνότητα όπως το πρώτο τέταρτο του αγώνα αλλά η εικόνα της ομάδας ήταν καλή και σου έδινε μια σιγουριά, πράγμα πολύ σημαντικό. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και γιατί δεν επιτρέψαμε εμείς στον αντίπαλο να τρέξει, να μας απειλήσει γενικότερα.
Στην επανάληψη μέχρι το 55΄είχαμε αναγνωριστικό ποδόσφαιρο με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην μπορεί σε αυτό το δεκάλεπτο να την μετουσιώσει σε ευκαιρίες. Στο 55΄είχαμε δεύτερο δοκάρι για τον Ολυμπιακό πάλι από τον Κάμπελ, στο 58΄πάλι από τον ίδιο παίκτη ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής και στο ίδιο λεπτό ο Κάμπελ δίνει την θέση του στον Βάις. Στο 65΄ο Μήτρογλου πήρε την θέση του Ολαϊτάν και στο 70΄σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Φουστέρ. Στο 72΄χάθηκε το τόπι όταν ο Μήτρογλου (με κεφαλιά) και στην συνέχεια ο Σαβιόλα με γυριστό από το ύψος της μικρής περιοχής δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα. Αυτή ήταν η τελευταία ενέργεια του Αργεντίνου στο παιχνίδι για να αφήσει την θέση του στον συμπατριώτη του Ιμπαγάσα, στην επανεμφάνιση του Κάνιο μετά τον τραυματισμό του. Στο 85΄ο Αριέλ ανέλαβε δράση και έδωσε ασίστ στον Βάις για το 0-3 και το παρθενικό γκολ του Σλοβάκου. Το 0-4 στο 89΄ήταν η αποθέωση της ομαδικής και δουλεμένης προσπάθειας που είδαμε εχθές. Εκπληκτικό 1-2 Φουστέρ – Μήτρογλου με τον τελευταίο να σκοράρει κάνοντας την κάθετη κίνηση στην περιοχή. Τέλος το παιχνίδι έκλεισε πάλι με τους ίδιους πρωταγωνιστές και πάλι σκόρερ τον Μήτρογλου στο 91΄.
 
Ατομική κριτική παικτών
 
Ρομπέρτο
Ήταν ο απόλυτος θεατής του παιχνιδιού. Ένα απ’ ευθείας κτύπημα φάουλ του Κονέ στο 82΄που μπλόκαρε σταθερά χωρίς προβλήματα για την δική του κλάση είναι παιχνιδάκι. Ο παίκτης είναι άλλο επίπεδο.
 
Μπονγκ
Εχθές ήταν πάλι πολύ καλός, απλά στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι έδωσε λίγο περισσότερους χώρους πίσω του ανεβαίνοντας περισσότερο κάποιες φορές απ’ όσο θα έπρεπε. Εχθές, όπως και στην πρεμιέρα, ήταν θετικότατος στην επίθεση και εγγύηση στην άμυνα. Δεν πιστεύω ότι είχαμε πολλούς τέτοιους παίκτες στο παρελθόν στην ομάδα. Δείχνει εξαιρετική μεταγραφή.
 
Σαλίνο
Είναι εξαιρετικός στις συνεργασίες του με τον παίκτη που παίζει μπροστά του. Τον έχουμε δει τόσο με τον Φέτφα, όσο και με τον Κάμπελ, Ολαϊτάν και Βάις να στήνουν ωραίες συνεργασίες. Δεν είναι ο κλασσικός μπακ, ανεβαίνει πολύ, μπροστά βοηθάει στην ανάπτυξη πολύ, αλλά πίσω μοιραία αφήνει χώρους, κάτι που σίγουρα πρέπει να προσεχθεί για την συνέχεια. Αυτό πάντως με την χθεσινή καλή εικόνα της ανασταλτικής λειτουργίας δεν φάνηκε ιδιαίτερα.
 
Μανωλάς
Ήταν αρκετά καλός μετά από πολύ καιρό. Κέρδισε πολλές μάχες, δεν πούλησε την μπάλα, ήταν πρακτικά ανίκητος στην άμυνα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι γιατί δεν ξέρω αν προσέξατε κάτι εχθές, ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που το κεντρικό αμυντικό δίδυμο παρέμεινε σταθερό. Αυτό δείχνει ότι ο προπονητής έχει κατασταλάξει στις επιλογές του, τουλάχιστον για το πρώτο παιχνίδι του CL.
 
Σιόβας
Ο παίκτης σαν εναλλακτική λύση για παράδειγμα του καλού και υγιούς Αβραάμ, είναι μια χαρά ειδικά σε παιχνίδια με τέτοιους αντιπάλους. Εχθές κατέβασε ωραία την μπάλα, απείλησε και στην επίθεση και το πιο σημαντικό δεν εκτέθηκε ή απειλήθηκε στην άμυνα. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν η αντίπαλη ομάδα παίζει στην κόντρα γρήγορα και την μπάλα κάτω.
 
Σάμαρης
Εχθές ήταν καλός στον ρόλο του αμυντικού χαφ και το σημαντικότερο για εμένα, ήταν ότι έβλεπες να έχει τέτοιες τοποθετήσεις στον χώρο ευθύνης του που σου έδινε την εντύπωση ότι με εμπειρία και δουλειά μπορεί να αντεπεξέλθει με επίπεδο και επιτυχία στην συγκεκριμένη θέση. Ο παίκτης βοηθήθηκε αρκετά και από τον Μανιάτη εχθές, κάνοντας ένα εξαιρετικό δίδυμο. Με την έλευση του Ν΄Ντιγκά θα πάρει τον χρόνο που του αναλογεί σαν 6άρι ή 8άρι και ελπίζω να αρπάξει όταν χρειαστεί την ευκαιρία από τα μαλλιά, γιατί τον βλέπω να πρωταγωνιστεί στο μέλλον.
 
Μανιάτης
Ο παίκτης έχει μια πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με την περυσινή του. Εχθές το απέδειξε περίτρανα, είχε τρεξίματα έξυπνα και ουσιαστικά, βοήθησε πολύ στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας και το σημαντικό για την ομάδα είναι ότι το πρέσινγκ και το κυνηγητό που κάνει σε οποιονδήποτε αντίπαλο επιχειρήσει να κόψει το κέντρο μας, κάνει το εγχείρημα του αντιπάλου καταδικασμένο για αποτυχία. Πιστεύω ότι με τον Γιαταμπαρέ θα δώσουν μεγάλη μάχη για την ενδεκάδα και στα δύσκολα παιχνίδια θα παίρνει την θέση του δεξιού μπακ.
 
Φουστέρ
Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο χαλύβδινος γίγαντας της ομάδας ήταν κατά την γνώμη μου ο MVP του παιχνιδιού. Ο χθεσινός απολογισμός του των 3 ασίστς, της ατελείωτης πίεσης στους αντιπάλους, καθώς και την γενικότερη εικόνα του με ωραίες συνεργασίες, εκπληκτικές επελάσεις χωρίς την μπάλα, αλλά κυρίως αυταπάρνηση στα αμυντικά του καθήκοντα, δείχνει τον δρόμο για όλους τους υπόλοιπους. Αν οι παίκτες είχαν τον βαθμό ετοιμότητας και αγωνιστικότητας του τότε εγώ δεν θα φοβόμουν για τίποτα και κανέναν.
 
Κάμπελ
Εχθές ήταν εξαιρετικός τόσο στις συνεργασίες του μπροστά, όσο και στις αλληλοκαλύψεις του πίσω. Του άξιζε ένα γκολ, αλλά το δοκάρι του το στέρησε δύο φορές. Πολύ χρήσιμος παίκτης που θα βοηθήσει πολύ στην συνέχεια. Δείχνει στοιχεία ολοκληρωμένου εξτρέμ, ένα γκολ θα τον βοηθήσει στην συνέχεια.
 
Ολαϊτάν
Η αποκάλυψη του παιχνιδιού. Είναι απίστευτα τα προσόντα του, τον βολεύει και ψάχνει το ανοικτό γήπεδο, είναι ταχύς και τεχνίτης, προσωπικά πιστεύω ότι θα μπορούσε να αφήσει εποχή σαν σέντερ φορ, γιατί έχει όλα όσα χρειάζονται για την θέση. Θέλει να βελτιώσει αρκετά στοιχεία στο παιχνίδι του, αλλά έχω μεγάλη πίστη στα προσόντα του.
 
Σαβιόλα
Ο Χαβιέ ξανασκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και άνοιξε τον δρόμο για την νίκη. Είναι ακόμα ανέτοιμος και βαρύς αλλά εχθές ξαναέδειξε κάποια δείγματα του τεράστιου ταλέντου του. Η διαχείριση που του κάνει ο Μίτσελ είναι άριστη και θα τον βλέπουμε καλύτερο από αγώνα σε αγώνα. Είναι ποδοσφαιριστής τεράστιας κλάσης.
 
Βάις
Εχθές έκανε ντεμπούτο με γκολ κι ωραίο μάλιστα σε εκτέλεση. Έδειξε ότι αντιλαμβάνεται τι ζητάει ο προπονητής από αυτόν (μεγαλύτερη προσήλωση στην άμυνα και στις αλληλοβοήθειες) κι εχθές τον είδαμε να μαρκάρει και να κάνει τάκλιν στην γραμμή του πλαγίου άουτ. Ο καλός και σωστός τακτικά Σλοβάκος είναι παίκτης για πολύ μεγάλα πράγματα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
 
Μήτρογλου
Για εμένα εχθές συνέβη κάτι παράξενο. Ο σκόρερ των 3 γκολ σε 21΄συμμετοχής δεν ήταν ο MVP του αγώνα. Εχθές ο Μήτρογλου ήταν απολαυστικός και το σπουδαιότερο ήταν επιτέλους εύστοχος κάτι που του είχε λείψει πολύ στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές. Παραμένουν οι αδυναμίες του, αλλά μόλις ο παίκτης έρχεται από τον πάγκο σαν αλλαγή και ειδικά απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους δεν έχει κανένα ουσιαστικά πρόβλημα αν τροφοδοτηθεί σωστά από τους συμπαίκτες του. Και εχθές έγινε ακριβώς αυτό.
 
Ιμπαγάσα
Ήταν ένα από τα θετικά του παιχνιδιού. Τόσο η επανεμφάνιση του παίκτη, όσο και η συνεισφορά του στο παιχνίδι είναι γεγονός σημαντικό για την ομάδα. Φέτος η ομάδα έχει πολλές λύσεις και όταν ο Αριέλ κάνει ντεμπούτο την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, δείχνει πολλά για το επίπεδο του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.
 
Προπονητής
Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Όλα τα ΑΡΔάκια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλούσαν για… κινηματογράφους και αποχωρήσεις μετά το παιχνίδι. Μέχρι και τον χθεσινό αντίπαλο του Sir Takis βγάλανε κλεισμένο και ότι και καλά υπήρχε επαφή τις προηγούμενες ημέρες για να αναλάβει την ομάδα. Είναι αλήθεια ότι ο Ισπανός αποδεικνύεται επτάψυχος, πολύ πιο ανθεκτικός απ’ όσο νόμιζε ή ήλπιζε η διοίκηση και τα ΑΡΔάκια γύρω γύρω. Ο Ισπανός δουλεύει την ομάδα και αυτό φαίνεται. Η ομάδα παρουσιάζεται καλύτερη αγώνα σε αγώνα και αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν αυτοί που τον θεωρούν μυρωδιά. Όποιος δεν το βλέπει αυτό (ή όποιος δεν θέλει να το δει) ας παρακολουθήσει badmington.
Δεν υπάρχει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο σε ομάδες επιπέδου CL, η διαπίστωση ή η αποδοχή ότι μπήκαν μέσα οι παίκτες και πήραν μόνοι τους το παιχνίδι. Οι επαγγελματίες σε αυτό το επίπεδο έχουν δουλέψει σε ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο του προπονητή κι αυτό προσπαθούν να βγάλουν στο γήπεδο, μερικές φορές με επιτυχία, άλλες με αποτυχία. Οπότε τα χαριτωμένα ότι οι παίκτες σώζουν τον Μίτσελ που άκουσα εχθές και μου σηκώθηκε η τρίχα είναι για τα πανηγύρια. Επίσης σχόλια του τύπου, σιγά την ομάδα τον Λεβαδειακό νικήσαμε, είναι επίσης για γέλια και δείχνουν παρατεταμένη εμπάθεια. Σε αυτό το πρωτάθλημα ομάδες σαν τον Λεβαδειακό έχουμε αντίπαλους, αν παίζαμε στην premier league θα είχαμε την United και την Liverpool. Εχθές πάντως πρέπει να χαλάστηκαν πολλοί με την εξέλιξη του παιχνιδιού…
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Πάλι σφυρίγματα υπέρ του μπάοκ κι αυτή την αγωνιστική? Θα σταματήσει ποτέ αυτό ή να το περιμένουμε πλέον σε κάθε αγωνιστική?
ΥΣΤ 2. Η κουλίτσα και ο tiger από σκάνδαλο σε σκάνδαλο. Η χορηγία του ΟΠΑΠ προστέθηκε στα ήδη πολλά και διαχρονικά τους.

Σχόλια

Εικόνα V0R4D0R

Μερικά πράγματα που μου έκαναν εντύπωση:

Παίκτες
Για τον Κάμπελ τί να πει κανείς. Είχε λόγο τελικά ο Αλσατός που δεν δεχόταν ρήτρα με τίποτε. Όσο μείνει καλά είναι. Ο Μπονγκ θηρίο. Έδωσε και έφαγε το ξύλο της αρκούδας. Θυμάμαι τη φάση του 85΄ που κυνήγησε μια δυνατή μπαλλιά στο πλάγιο και γκρεμοτσακίστηκε στο ταρτάν. Αν τη θυμάσαι καταλαβαίνεις τί εννοώ. (Κάτι παρόμοιο έκανε και ο Σάμαρης στο ίδιο διάστημα). Ο Ιμπαγάσα είναι προσωπικότητα. Μέσα στους πανηγυρισμούς για το 0-3 από δική του ασσίστ, αυτός την έλεγε στους συμπαίκτες του -μάλλον για άλλες φάσεις-. Κρίμα που δεν τον κρατάνε τα πόδια για γεμάτες χρονιές. Με τέτοιο ρόστερ θα οργίαζε. Για τον Ρομπέρτο μου έκανε εντύπωση ότι έκανε συχνά βολέ και έδιωχνε με μακρινές μπαλλιές. Δεν ξέρω αν είχε τέτοια εντολή, αν το έκανε στοχευμένα δηλαδή για να βρει παίκτες, αλλά δε νομίζω ότι δούλεψε αυτή η τακτική. Όλοι γενικά στάθηκαν πολύ καλά με την παρακάτω επιφύλαξη:

Λεβαδειακός
Η επιφύλαξη που έλεγα (ενδεχομένως υπάρχουν και εμπαθείς, όπως λες, προσωπικά δεν έχω καμιά εμπάθεια, ούτε με τον κόουτς ούτε με τη διοίκηση). Εμφανίζεται σαν πρώτος υποψήφιος για μπλουμ, ομάδα με 1 μόλις βαθμό, που δεν έκανε ούτε φάση μέσα στο γήπεδό της, που δεν κατάφερε ούτε να αμυνθεί σωστά, που παραδόθηκε στο 2-0, που μπορούσε να φάει τουλάχιστον οκτώ γκολ και να είναι κι ευχαριστημένη, που επιστράτευσε χτυπήματα του κατς για να περιορίσει τη συντριβή. Θέλει πολλή δουλειά για να το γυρίσει ο Σερ Τάκης (αν προλάβει). Γι αυτό επιφυλάσσομαι για την καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού, επειδή ο αντίπαλος δείχνει πολλά σκαλιά πιο κάτω. Βέβαια πέρισυ -για να λέμε όλες τις πλευρές- , ούτε αυτούς δεν τους είχαμε για πλάκα. Η ομάδα θέλει ακόμη χρόνο, το ρόστερ δεν έχει κλείσει καν. Περιμένουμε πιο δύσκολα τεστ.

Διαιτησία
Μία κόκκινη στη φάση του πέναλτυ και άλλες δύο για τα εγκληματικά χτυπήματα σε Μπονγκ και Σάμαρη, τις έκανε γαργάρα. Ελπίζω να μη συνεχιστεί το ίδιο βιολί.

Σερ Τάκης
Τον τύπο, όπου κι αν τον ανοίξεις θα βγει Ολυμπιακός από μέσα, δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό. Χάθηκε να πει στους παίχτες του να μη βαράνε στο ψαχνό, αφού είδε ότι το πράγμα εκτραχύνεται, έπρεπε να μας στείλει με τραυματίες στο ματς με τη Παρί? Τες πα, καλή καρδιά. Ας είναι καλά εκεί που είναι (αλάργα δηλαδή).

Μεταγραφές
Πιστεύω πως θα αναρτήσετε σχετικό θέμα και θα τα πούμε αναλυτικά από αύριο που θα τελειώσουν και τυπικά. Θα προτρέξω λίγο όμως και θα πω ότι φαίνεται πως το ρόστερ θα είναι τούμπανο παντού φέτος. Ο χοντρός το είπε και το έκανε, ξήλωσε το περισυνό σαράβαλο εκ βάθρων και το έφτιαξε A class. Έδειξε ότι έχει αρχίδια και με τις κινήσεις του, μετέθεσε την ευθύνη για την αγωνιστική εικόνα εκεί που πρέπει, στον προπονητή και τους παίχτες. Αν μπορέσει να ξεφορτωθεί και καναν-δυο ακόμη, θα μιλάμε για τέλεια μεταγραφική περίοδο (για τα δεδομένα μας). Τα υπόλοιπα με υπομονή (και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις) και δουλειά στο γήπεδο.

Καλό Φθινόπωρο να πούμε, με υγεία.

Εικόνα dono

Κατ' αρχήν από το τέλος προς την αρχή, αύριο θα ετοιμάσω-ουμε αρθράκι για τα τεκταινόμενα της μεταγραφική περιόδου. Η ομάδα έχει βασικούς παίκτες που δεν έχουν κάνει ούτε μια προπόνηση με την ομάδα. Σαφώς και ο προπονητής έχει τελικά την ευθύνη για τα αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας, αλλά η αιώνια ερώτησή μου είναι πότε? Τώρα? Με τις τελευταίες βασικές προσθήκες (κρίσιμες αφού είναι αυτές που δένουν τον άξονα) να μην έχουν ενσωματωθεί ακόμα είναι τουλάχιστον πρώιμο. Στο τέλος της χρονιάς (αυτό είναι εντελώς προσωπική μου άποψη) θα κάνουμε την σούμα και θα τον κρίνουμε και μάλιστα αυστηρότατα γιατί μπορεί και να διαχειρίζεται ένα από τα καλύτερα ρόστερ όλων των εποχών.
Ο Σερ Τάκης πότε έχει παίξει light απέναντί μας για να παίξει και εχθές? Θυμάμαι παιχνίδι που χάσαμε από τον Γκέκα στην Καλλιθέα που έπαιφταν κορμιά και ο Λεμονής τους χειροκροτούσε. Γαύρος είναι αλλά τον πιάνει κι ένα πράγμα κάθε φορά που παίζουμε, είχε βγει κι η βρώμα για την πιθανότητα ανάληψης ξανά της τεχνικής ηγεσίας μας, είχε ένα κίνητρο παραπάνω...
Σχετικά με την διαιτησία τι να πω... Στον μπάοκ δίνει πέναλτι αβέρτα εκτός περιοχής και σε εμάς ούτε τα αυτονόητα. Ελπίζω και εγώ να δούμε βελτίωση στην συνέχεια γιατί κινδυνεύουν πραγματικά οι πάικτες μας.
Η σχετική αναφορά μου για εμπάθεια κτλ εφορά μόνο αυτούς που ασκο0ύν από πέρυσι μια στείρα κριτική στον Μίτσελ και συνεχίζουν χωρίς να έχουν αλλάξει τον δίσκο στο πικάπ, είναι οι ίδιοι που μάλλον στεναχωρήθηκαν από την εξέλιξη του χθεσινού παιχνιδιού, αφού δεν θα έβρισκαν κάτι να πουν για τον Μίτσελ και την προπονητική του. Δεν αφορά εσένα και κανέναν σαν κι εσένα.
Για την κριτική σου στους παίκτες κατ' αρχήν συμφωνώ και θα σταθώ μόνο στον Κάμπελ. Τόσο ολοκληρωμένο εξτρέμ παίζει να μην έχουμε ξαναματαδεί τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και σε σύγκριση με τον Γκαλέτι είναι σαφώς πιο ολοκληρωμένος παίκτης.

Εικόνα V0R4D0R

"Τόσο ολοκληρωμένο εξτρέμ παίζει να μην έχουμε ξαναματαδεί τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και σε σύγκριση με τον Γκαλέτι είναι σαφώς πιο ολοκληρωμένος παίκτης."

Μιλάμε το ίδιο ακριβώς λέω κι εγώ για τον Κάμπελ. Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται τελικά. (Μόνο που είναι λίγο ψυχραμένος με το γκολ, αλλά θα 'ρθει κι αυτό πού θα πάει). Καλό απόγευμα.

Εικόνα dono

Γενικά το γκολ δεν νομίζω να το έχει εύκολα, όχι πως δεν θα έρθει κι αυτό τελικά. Γενικά νομίζω γιατί μέχρι πέρυσι δεν παρακολουθούσα πριμέρα κάθε αγωνιστική, δεν διακρίθηκε για το σκοράρισμά του.
Καλό απόγευμα σύγαυρε

Εικόνα savvas gridlock

Σάμαρης και Ολαιτάν. Μιλάμε για ακατέργαστα διαμάντια. Ο Σάμαρης χθες κατά διαστήματα θύμισε χαφ Πριμέρας και Πρέμιε Λι...

Εικόνα dono

Προσωπικά στον Ολαϊτάν βλέπω παίχτη αξίας +10 εκ αν κάποιος ασχοληθεί και δουλέψει μαζί του.