ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΝΤΟΥ



‘Έχει αρχίσει να γίνεται πολύ κουραστικό όλο αυτό το παιχνίδι που παίζεται με τον Τουίτη αρχηγό και όλους τους υπόλοιπους απλούς θεατές. Ένα παιχνίδι εξουσίας που ο ιδιοκτήτης της παε ζέλα (ξέρετε κανέναν άλλον?) έχει αναμείξει την προσωπική επαγγελματική δραστηριότητά του στα τεκταινόμενα της ομάδας της αλογοτροφής. Είχαμε δει την ύπαρξη και την εξέλιξη της κόντρας του ποα με την ΝΟΒΑ, με την άμεση σχέση και οφέλους από την μεριά του ποα. Αυτή δυστυχώς για τον ζέλα και την κατάντια που έχει φτάσει, υπάρχει έντονη συνέχεια και πλέον με την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος superleague να παίρνει και επίσημα θέση.
Για να παρακολουθήσουμε αυτό το θέατρο του παραλόγου (του λαγού για να είμαστε πιο ακριβής), είχαμε την ΝΟΒΑ να κατηγορεί και να εγκαλεί τον ΣΚΑΙ ιδιοκτησίας Αλαφούζου (αυτού ντε του ηθικού και τίμιου στοιχείου) για αναμετάδοση πλάνων από το πρωτάθλημα χωρίς την άδεια της ΝΟΒΑ, χωρίς να έχει πληρώσει γι αυτό. Ότι αυτό το έκανε ΟΛΗ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, δεν είναι κάτι νέο. Το νέο είναι ότι ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΝΟΒΑ. Αναλυτικά.
Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατέθεσε ο ΣΚΑΪ κατά της Forthnet –NOVA, καθώς με συνεχείς δυσφημιστικές δηλώσεις της επιμένει να μας κατηγορεί για κλοπή στιγμιοτύπων.
Υπενθυμίζεται δε ότι με όλες τις προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις έχει αναγνωρισθεί στο ΣΚΑΪ το δικαίωμα της προβολής τους σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία

 
Η απάντηση της ΝΟΒΑ ήταν άμεση.
Χαιρετίζουμε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο ΣΚΑΪ και ανακοίνωσε με Δελτίο Τύπου.
 Επειδή όμως, στο ίδιο Δελτίο Τύπου, ο ΣΚΑΙ μας «υπενθυμίζει πως όλες οι δικαστικές αποφάσεις μέχρι σήμερα τον έχουν δικαιώσει», εμείς τον καλούμε ΑΜΕΣΑ να εφαρμόσει την πιο πρόσφατη δικαστική απόφαση που έχει εκδοθεί.
Επειδή τις δικαστικές αποφάσεις δεν πρέπει μόνο να τις επικαλούμεθα αλλά και να τις εφαρμόζουμε.

 
Η superleague όπως μάθαμε από τα πρακτικά της απόφασης της τελευταίας συνεδρίασής της αποφάσισε τα παρακάτω, όπως έγραψε και ένα ΄΄αντικειμενικό΄΄ πράσινο σίτε. Μια απόφαση που ήταν ΠΑΡΟΥΣΙΑ του εκπρόσωπου του ποα, Β. Κωνσταντίνου, ο οποίος δεν έβγαλε κιχ, γιατί προφανώς κάτι τέτοιο θα γραφόταν στα πρακτικά. Μεταξύ άλλων αποφάσισίστηκε λοιπόν από τον συνεταιρισμό.
2. Το σύνολο των μελών του Δ.Σ. με την εξαίρεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε τη δικαστική συνδρομή στη Forthnet σε σχέση με τη χρήση στιγμιοτύπων αγώνων της Super League από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.
3. Σε απάντηση αιτήματος της Forthnet 13 ΠΑΕ (Άρης, Βέροια, Εργοτέλης, Καλλονή, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Πανθρακικός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, SKODA Ξάνθη) καταδίκασαν τις πρακτικές της «κοινής διοίκησης» του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι-ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τις οποίες δυσφημείται τόσο η Forthnet, όσο και το ποδόσφαιρο εν γένει. Δύο ΠΑΕ (Απόλλωνας, ΠΑΟΚ) καταδίκασαν τις πρακτικές δυσφήμισης της Forthnet από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι αυτοτελώς. Διαφώνησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
4. Απορρίφθηκε αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το σύνολο των ΠΑΕ περί δικαστικής συνδρομής της Super League υπέρ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε σχέση με τη διμερή συμφωνία της εν λόγω ΠΑΕ με τη Forthnet, η οποία δε σχετίζεται με τη Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων.
5. Απορρίφθηκε αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με το οποίο ζητήθηκε να καταδικαστεί από τη Super League η θέση της Forthnet περί ταύτισης των διοικήσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι με ψήφους 13-3 (Απόλλωνας, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός). Διευκρινίζεται ότι οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Απόλλωνας που μειοψήφισαν, αιτιολόγησαν τη θέση τους υποστηρίζοντας ότι δεν προκύπτει «νομική» ταύτιση των διοικήσεων των δύο εταιρειών.

 
Για να ανακεφαλαιώσουμε τι μάθαμε το τελευταίο διάστημα? Η Forthnet, εταιρία στην οποία ανήκει η ΝΟΒΑ, χρηματοδοτεί με 1 εκ ευρώ τον ποα ΕΚΤΟΣ της συμφωνίας για τα τηλεοπτικά της περιόδου. Αλήθεια επειδή το νούμερο ταιριάζει, μήπως η ΝΟΒΑ χρηματοδοτεί τον ποα μόλις αυτός βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο? Λέω, μήπως? Αυτό δεν είναι το περιβόητο ποσό που έψαχνε εναγωνίως ένα φεγγάρι και τελικά εμφανίστηκε δήθεν από τον τουίτη όταν ο ποα είχε την αντίστοιχη οικονομική ανάγκη? Οι υπόλοιπες ΠΑΕ παίρνουν αυτού του είδους την συμφωνία και αν ναι με τι ποσά?
Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, άρα και ο ζέλας αφού είναι στην ουσία κοινό μαγαζί όπως παραδέχονται και συνειδητοποιούν ΟΛΟΙ, πλην φυσικά του μπάοκ και του Απόλλωνα Σμύρνης (γιατί άραγε?), κάνει ότι μπορεί να ζημιώσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο αφού υποκλέπτει τα στιγμιότυπα και ζημιώνει τον μεγαλύτερο χρηματοδότη της superleague, την ΝΟΒΑ. Η αιτιολογία που διαφώνησαν οι μοναδικές δύο ομάδες από το σύνολο του συνεταιρισμού, είναι για τα γελούν τα σκυλιά. Δεν τεκμηριώνεται λέει η ταύτιση μεταξύ των δύο εταιριών. Δηλαδή ρε παιδάκια τι περιμένατε? Να έχουν κοινό ΑΦΜ, κοινή έδρα ή κοινή δραστηριότητα? Η παρουσία του τουίτη προφανώς για εσάς δεν σημαίνει τίποτα?
Ότι ο ζέλας είναι ένα συνοικιακό (πια) σωματείο που συνδέεται άμεσα με λαμογιές, βρωμιά και ανηθικότητα σε όλη του την ζωή και ιστορία το ξέραμε. Να προσπαθούν τώρα αυτοί όμως να βγουν τιμητές της ηθικής και της αξιοπρέπειας, τουλάχιστον από εδώ μέσα δεν θα περάσει με τίποτα. Είναι αστείο, υποτιμητικό για την νοημοσύνη μας και κάθε φορά που θα αντιλαμβανόμαστε κάτι τέτοιο θα βγαίνουν όλα φόρα παρτίδα.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Αν το πρόστιμο της οικογένειας Βαρδινογιάννη είχε σβηστεί για την οικογένεια Κόκκαλη ή Μαρινάκη, πόσο πολύ και για πόσο διάστημα θα σκούζατε? Γκεμπελίσκοι και τιμητές του κώλου…

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Κράτος εν κράτει ανάκαθεν ο ΠΑΟ. Και τώρα ακόμα. Αλλά, σύγγαυροι, δεν είχαν εξ αρχής υπολογίσει τούς "ψιλούς" και τους "πελταστές" του Θρύλου. Γι' αυτό και την έχουν πατήσει. Ακόμα και σε εποχές παντοδυναμίας τους, ο Θρύλος "τους την έκανε". Πάντα "Γοργοπόταμος" ο Θρύλος.

Εικόνα dono

Σωστός!!!