ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΚΑΡΟΥ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ


Tags: -

Εχθές πρέπει να είχαμε την γιορτή του Αγίου Μάκαρου των λαμογιών ή του Αλεξίου των κυβίστησης δεν εξηγείται αλλιώς αυτά τα πράγματα που ακούστηκαν στην δίκη για τα στημένα.
Την σκυτάλη αγιοποίησης του Μάκαρου (ένας είναι, η αναφορά στα επίθετα είναι προσβλητική για το μέγεθος και την οντότητά του) άρχισε από τον ψηλό Σισέ, κατά κόσμον Σοφοκλή βαζελοπιλάβιου. Χαρακτηριστικά αποσπάσματα της κατάθεσής του ακολουθούν παρακάτω.
Αναφερόμενος στον Μάκη Ψωμιάδη, τόνισε: "Για τον Μάκη Ψωμιάδη δεν έχω άποψη. Άλλοι παράγοντες έχουν συμπάθειες, άλλοι αντιπάθειες".
Ο Ψωμιάδης ξανασηκώνεται και του λέει: "Εσείς με ξέρετε καλά. Είμαι κανένας γκάνγκστερ του ελληνικού ποδοσφαίρου; Με θεωρείτε τίμιο παράγοντα;".
Πιλάβιος: "Εγώ από εσάς δεν έχω δεχτεί καμία απειλή και καμία πίεση".
Ψωμιάδης: "Σας ρωτάω γιατί μετά το Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης, με πήρατε τηλέφωνο και μου είπατε, είστε πολύ τίμιοι. Όλος ο κόσμος βοούσε ότι θα χάσετε".
Πιλάβιος: "Ναι πράγματι, το έχω πει αυτό".

 
Δηλαδή ο ψηλός Σισέ θεωρούσε και το έλεγε ότι ο Μάκαρος ήταν ένας τίμιος άνθρωπος και ένας τίμιος πρόεδρος στην superleague. Μάλλον δεν διάβασε καλά το ραβασάκι που του έδωσαν, γιατί αυτό σημαίνει έμμεση κριτική στον Πατέρα και στην προσπάθεια να κατηγορηθούν όλοι οι άλλοι εμπλεκόμενοι εκτός του πρώην προέδρου του ζέλα.
Στην συνέχεια ο κριτής και εισαγγελέας όλων Αλέξης  λειτούργησε σαν συνήγορος υπεράσπισής του Μάκαρου δηλώνοντας στην κατάθεσή του.
Στην προσωπική φιλία του με τον Μάκη Ψωμιάδη ακούμπησε ο Αλέξης Κούγιας, για να προβάλει τον βασικό κατηγορούμενο για τα στημένα παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου ως έναν άνθρωπο της εκκλησίας, που διέπρεψε ως νόμιμος επιχειρηματίας.
Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής δεν είχε πρόβλημα να καταφερθεί ακόμα και κατά του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, θεωρώντας ότι έπρεπε να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των κατηγορουμένων! Χαρακτήρισε, επίσης, ως "βρώμικους" τους διαιτητές Τσινιάρη και Σιδηρόπουλο, έριξε πολλά βέλη σε βάρος της Ομοσπονδίας και των διαιτητών, ενώ μίλησε για ομάδες που αναδεικνύονται από το κύκλωμα των στημένων αγώνων, κάνοντας ειδική αναφορά στον Αστέρα Τρίπολης.
Για τους Μάκη και Σταύρο Ψωμιάδη ανέφερε:
"Ο Ψωμιάδης είναι παιδικός μου φίλος. Είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Ξέρω ότι έγινε ένας εξαιρετικός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, έβγαζε πολλά λεφτά από νόμιμες επιχειρήσεις της νύχτας, ενώ γνωρίζω ότι έχει πάρα πολύ καλή σχέση και με την εκκλησία. Έχουν ακουστεί πολλά για την υπόθεση της ΑΕΚ, αλλά δεν τα γνωρίζω. Για το Καβάλα - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 που περιλαμβάνεται στα ύποπτα, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε καταπληκτική ομάδα, έμαθα όμως ότι ο ΠΑΣ έπαιξε με επτά αναπληρωματικούς. Δεν γνωρίζω αν υπήρχε μεταξύ Ψωμιάδη και Χριστοβασίλη κάποια συναλλαγή ή αν το έπαιξαν στο στοίχημα. Ο γιος του ο Σταύρος είναι ένα καλοβαλμένο παιδί. Είναι σπουδασμένο παιδί και φαντάζομαι ότι εργάζεται στις επιχειρήσεις του πατέρα του. Αποκλείεται να είχε την οποιαδήποτε συμμετοχή".

 
Αποκλείεται λοιπόν να έχει εμπλοκή στο σκάνδαλο για τα στημένα παιχνίδια ο Μάκαρος, αποκλείεται η εμπλοκή και του γιου του, άνθρωποι της εκκλησίας και οι δύο, ενώ αντίθετα θα έπρεπε να ήταν κατηγορούμενος ο ψηλός Σισέ. Αλήθεια Αλέξη εσύ γιατί δεν είσαι κατηγορούμενος και φυλάκα όπως οι υπόλοιποι? Για το κολλητάρι σου τον Πατέρα γιατί δεν μιλάς? Αυτόν ντε που άπλωσε την μπουγάδα? Αυτόν που όπως κι εσύ, με τα γνωστά σας βαζέλικα κόλπα, καρφώσατε τους πάντες (με αλήθειες και ψέματα) με μοναδικό σκοπό να την βγάλετε εσείς καθαρή.
Αλλά συγγνώμη ξέχασα, τα δεινά για το δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο άρχισαν με την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Σωκράτη αρχικά αλλά κυρίως τον Πειραιώτη γαύρο Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Σωκράτης δεν απαντούσε σε πολλά ψέματα και λάσπη που του ρίχνανε. Ο Βαγγέλας δεν τους έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί. Δεν τους αφήνει, όταν κρίνει ότι πρέπει, να πάρουν ανάσα από την… βεντούζα. Έκανε τον παο αεκάκι και την κούλα ομάδα τρίτης Εθνικής. Γίνεται πιο κάτω?
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα red apple

Συγπροσφυγάκο μου, μπορεί να με έχεις ξεχάσει, αλλά εγώ ΟΥΧΙ!
Να σου υπενθυμίσω μόνο οτι δεν τους έκανε ο Βαγγέλας έτσι, αλλά μόνοι τους. Εχουν σχέδιο να γίνουν Ολυμπιακός στο μακροπρόθεσμο μέλλον, βλέπεις...

αχαααααααα