ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ 5 ΕΚ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΣΓΟΥΡΟ



Είναι τόσα τα καθημερινά σκάνδαλα πια με την κουλίτσα και τον ζελεδάκο μας, που πραγματικά έχω χάσει τον λογαριασμό και την ροή τους.
Το τελευταίο το ακούσατε? Κινδυνεύει η ομάδα του γατούλη να βγει από την ευνοϊκή ρύθμιση, ρύθμιση που έγινε με απούσα την πολιτεία, του άρθρου 44 που ανήκει γιατί λένε οι κακές οι γλώσσες ότι χρωστάει κάτι παλιολεφτά από δόση που έχει λήξει στην εφορία. Ας τα πάρουμε από την αρχή, διαβάζουμε στο newsit. Αναλυτικά το άρθρο αναφέρει.

Δύο δόσεις έχει ακόμη η ΑΕΚ για να ξεμπερδέψει με το άρθρο 44 όμως η καθυστέρηση καταβολής της φετινής φέρνει... εφιάλτες στους ανθρώπους της Ένωσης. Η εφορία έστειλε εξώδικο στην ΑΕΚ και την καλεί να εξοφλήσει τη δόση του 2013 για το άρθρο 44 που ανέρχεται στα 1,235 εκ. ευρώ και μάλιστα απειλή ότι σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό άμεσα, τότε θα προχωρήσει σε διάρρηξη της υπαγωγής της Ένωσης στο άρθρο 44. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα επιστρέψουν τα χρέη των 220 εκ. ευρώ! Ένα τέτοιο σενάριο ούτε να το σκεφτούν δεν θέλουν οι υπεύθυνοι της ομάδας αφού τότε θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα όλοι όσοι διαχειρίστηκαν την ΠΑΕ από το 1990 και μετά. Η ΑΕΚ πρέπει να δώσει τα χρήματα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και μετά θα απομένει άλλη μία δόση η οποία θα καταβληθεί το 2014 για να τελειώνει η Ένωση με το άρθρο 44.

Πριν προλάβει όμως να ανησυχήσει το  μαχητικό κοινό της Αγιάς Σοφιάς και του Χατζημούσια, αμέσως ο ρωμαλέος Περιφερειάρχης Αττικής βάζει για ακόμα μια φορά τα πράγματα στην θέση τους και στην σωστή τους διάσταση.

O Δημήτρης Μελισσανίδης εξασφάλισε άλλα 5 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής, για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, όπως τονίζεται σε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας της Νέας Φιλαδέλφειας - Υπογειοποίηση των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φωκών

Εκτενές ρεπορτάζ που αφορά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ δημοσίευσε η μηνιαία εφημερίδα της περιοχής Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας "Επιτέλους" με μία σημαντική αποκάλυψη.
Στην εφημερίδα υπάρχει ρεπορτάζ με ό,τι έγινε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, όπου έγινε και η παρουσίαση των σχεδίων της ΑΕΚ. Εκεί αναφέρεται ότι στις προτάσεις της Ενωσης είναι και η υπογειοποίηση των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φωκών (από τη Σχολή Αστυνομίας μέχρι το φανάρι της Δεκελείας).
Για τον λόγο αυτόν ο Μελισσανίδης έχει εξασφαλίσει άλλα 5 εκατομμύρια ευρώ από τον περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό για το έργο που αφορά όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η μελέτη οικονομικά θα «βαρύνει» αποκλειστικά την ΑΕΚ και μόνο, όπως αναφέρεται και σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal.

 
Δηλαδή με λίγα λόγια για να μην το κουράζουμε. Όταν η κουλίτσα και ο ζελεδάκος έχουν προβλήματα άμεσης ρευστότητας (οικονομικά προβλήματα έχουν έτσι κι αλλιώς), βρίσκεται ο προστάτης των απανταχού κατατρεγμένων και υπόσχεται χρήματα για να ξελασπώσουν. Θέλει η κουλίτσα 1,23 εκ ευρώ, κουβαρντάς ο Περιφερειάρχης μας, τους δίνει 5 εκ για να γουστάρουν. Σγουρέ αγόρι μου έτσι καλά το πας το πράγμα, ψηφοθηρικά εννοώ. Όταν έρθει η στιγμή για να πληρώσεις όσα έχεις υποσχεθεί, τότε θα γελάσουμε όλοι.
Ρε παιδιά, εγώ ξαναρωτάω γιατί έχω λίγο μπερδευτεί. Τελικά η κούλα είναι ακόμα ΠΑΕ? Αν όχι πως υπάρχει σαν νομικό πρόσωπο και διεκδικεί χρήματα από αυτόν τον… άγιο άνθρωπο τον Μάκαρο? Αν είναι ακόμα ΠΑΕ, άρα επαγγελματική ομάδα, πως μετέχει στο πρωτάθλημα της ΄Γ Εθνικής καθαρή από χρέη? Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει λίγο τα αυτονόητα γιατί κάπου έχει χαθεί η λογική? Ή το ένα ισχύει ή το άλλο, δεν υπάρχει ολίγον έγκυος σε αυτά τα πράγματα.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Εκεί στο Απήλιον παιδιά κλείστε λίγο την πόρτα, αρχίζουν και λακίζουν όλοι.  Προσφυγή ο Βελάσκες, προσφυγή πιθανότατα και ο Λέτο – κοτολέτο. Δεν ανησυχώ πάντως, μέχρι το ντέρμπι όλοι θα είστε μια γροθιά. Κατά την διάρκεια και μετά δεν ξέρω…

Σχόλια

Εικόνα mir

Για τσεκάρετε μήπως η κούλα έχει κάνει ρεκόρ διαφορετικών προέδρων σε περίοδο ενός χρόνου.
1997: Μιχάλης Τροχανάς,Γεώργιος Κυριόπουλος,Αλέξανδρος Κούγιας, Παντελής Νικολάου !!!

Εικόνα savvas gridlock

Διάβαζε Καρπετόπουλο και θα πάρεις τις απαντήσεις σου.

http://www.sportday.gr/%CE%91%CE%A1%CE%98%CE%A1%CE%9F/19121/%CE%97-%CF%8...

Φυσικά κι εγκρίνω κι εγώ την πολιτική του Γιάννη του Σγουρού, του πρώτου Ελληνα πολιτικού που μετά τον Γιώργο τον Παπανδρέου τόλμησε να πει ότι «λεφτά υπάρχουν». Ομως μου επισημάνθηκε μια λεπτομέρεια κομμάτι ανησυχητική. Μπορεί ο περιφερειάρχης να έχει τάξει 20 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ, 17 στον Πανιώνιο, 8 στον ΠΑΟ και δεν θυμάμαι πόσα στον Εθνικό, αλλά στον προϋπολογισμό της περιφέρειας για το 2014 δεν υπάρχει κανένα κονδύλι γι' αυτά! Κάνω λάθος; Αυτό το ταμείο από το οποίο θα βγουν είναι μόνο του κι εκτός προϋπολογισμού; Κάθε εξήγηση θα δημοσιευτεί με χαρά τεράστια.

Ο δημοσιογράφος που ΠΟΤΕ δεν μίλησε για ''Κοκκαλισκάκη'', εγκρίνει την πολιτική της διάθεσης κρατικών κονδυλίων σε ΠΑΕ...

Εικόνα red apple

Ωραία φάμπρικα άνοιξαν, έτσι, Κρις;

Μιλάμε για τον Σγουρό βασιλικό ο οποίος δεν εκταμιεύει εδώ κι ένα χρόνο χρήματα για το παλιό εθνικό ορφανοτροφείο και έχει τους εργαζόμενους απλήρωτους και τα παιδάκια νηστικά...

ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!

Εικόνα dono

Το τελευταίο τα λέει όλα. Είναι ΑΛΗΤΕΙΑ κι όχι trakis style. Όταν πεινάνε άνθρωποι που υποτίθεται έχεις μια θέση που οφείλεις να τους βοηθήσεις κι εσύ χρηματοδοτείς εφοπλιστές, καναλάρχες, λαθρέμπορους, είναι ο ορισμός της αλητείας και του σκανδάλου