ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4



Το Σάββατο είχαμε στην Κρήτη την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Πλατανιά στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το τελικό σκορ και νίκη μας με 1-4 δείχνει την διαφορά επιπέδου των ομάδων, δείχνει και την εικόνα του αγώνα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την δυσκολία που ήρθε τελικά αυτό το μεγάλο σκορ.
Ο Μίτσελ άρχισε με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, τον Παπάζογλου αριστερά και τον Σαλίνο δεξιά και τους Αβραάμ και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο δύο αμυντικά χαφ ο Ν΄ Ντιγκά με τον Σάμαρη, μπροστά τους η τριπλέτα Βάις, Σαβιόλα και Φουστέρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου. Έμοιαζε κάτι σαν 4-4-2 αλλά στην πράξη μάλλον πήγαινε προς 4-2-3-1 με τον Φουστέρ να συγκλίνει προς το κέντρο με κάθε ευκαιρία.
Το πρώτο ημίχρονο άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για εμάς. Μετά από μια ακίνδυνη στημένη φάση μας, ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε το βολέ και ο Πλατανιάς βγήκε στην αντεπίθεση με τον Μπέλιτς και τον Τόρες, με τον πρώτο να σερβίρει και τον δεύτερο να εκτελεί από κοντά τον Ρομπέρτο. Η φάση με το ελεύθερο του τερματοφύλακα δείχνει τον αντίπαλο σε θέση οφ σάιντ, αλλά η αμυντική μας συνολικά παρουσία στην συγκεκριμένη φάση είναι ένα ερωτηματικό, αφού υπήρχαν αρκετοί αμυντικοί μας στον χώρο αλλά δεν μάρκαρε κανένας ουσιαστικά τον σκόρερ. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Ουζουνίδης έκανε προπονητικά ότι ξέρει καλύτερα να κάνει με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, έχτισε τείχος μπροστά στην εστία του, τοποθέτησε για καλό και για κακό 2-3 φορτηγά ακόμα μπροστά στο τέρμα, μπας και καταφέρουμε να αποκρούσουμε του οχθρούς. Εχθές είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές δυσκολίες που είχαν να κάνουν με την ομάδα μας και όχι τόσο με τον αντίπαλο. Κατεβήκαμε στην Κρήτη χωρίς αριστερό μπακ (έπαιξε αναγκαστικά ο Παπάζογλου αφού οι Μπονγκ και Χολέβας είναι τραυματίες), με τον Αβραάμ να κάνει το ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα δίνοντας ανάσες στον Σιόβα, με τον Σαλίνο να κάνει επανεμφάνιση μετά από τραυματισμό, τον Μανιάτη να παίρνει ανάσες λόγω της επιβάρυνσης και της Εθνικής ομάδας κι όλα αυτά επηρέασαν την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα πίεσε, έκανε αρκετές φάσεις καλές και καθαρές για γκολ (μέτρησα τουλάχιστον 4-5 καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο), αλλά ήταν εμφανέστατο ότι με τον άξονα να είναι κλειστός λόγω πολυκοσμίας και με τα δύο μπακ του Ολυμπιακού να μην περνούν την σέντρα, οι ακραίοι επιθετικοί μας ήταν κάπως αποκομμένοι. Ο αντίπαλος μετά το γκολ σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν έκανε τίποτα απολύτως πλην του γκολ.
Στην ανάπαυλα του παιχνιδιού ο Μίτσελ έκανε δύο αλλαγές αλλάζοντας τόσο πρόσωπα, όσο σύστημα και φιλοσοφία. Έβγαλε τον έναν κόφτη (Ν΄ Ντιγκά) και τον Φουστέρ και πέρασε στην θέση τους τον σαφώς πιο επιθετικογενή Τσόρι και τον Κάμπελ. Αυτές οι αλλαγές είχαν σαν αποτέλεσμα το παιχνίδι του Ολυμπιακού να ηρεμήσει, να βγαίνουν μπαλιές από πίσω, να υπάρχουν δύο πλευρές πλέον που να μπορούν να ανοίξουν το παιχνίδι της ομάδας και το κυριότερο η ομάδα απόκτησε πολύ ταχύτητα κυρίως από τα πλάγια. Στο 65΄είχαμε τον Μανιάτη να παίρνει την θέση του Αβραάμ. Η ομάδα άρχιζε να ανεβάζει ταχύτητα και να κλείνει τον αντίπαλό της στα καρέ του και εκεί κάπου άρχισαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή των Χανιών. Στο 66΄ είχαμε την ισοφάριση με το αυτογκόλ του Φερνάντες και αφού πρώτα η μπάλα κυκλοφόρησε με σεμιναριακό τρόπο από τα πόδια του Τσόρι, Κάμπελ πριν ο αμυντικός του Πλατανιά, στην προσπάθεια του να μην φτάσει η μπάλα στον Μήτρογλου, σκόραρε με κεφαλιά εις βάρος της ομάδας του. Στο 68΄ μετά από πίεση διαρκείας στην περιοχή του Πλατανιά, ο συνδυασμός Παπάζογλου, Τσόρι είχε σαν τελικό αποδέκτη τον Μήτρογλου, που έγραψε το 1-2 και την ανατροπή του σκορ με ωραία κεφαλιά ψαράκι από κοντά. Στο 73΄είχαμε την ωραία συνεργασία Μανιάτη, Μήτρογλου και Σαβιόλα, με τον τελευταίο να γράφει το 1-3 με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Το τελικό 1-4 για την ομάδα μας πέτυχε ο Βάις στο 87΄, όταν μετά από σλάλομ από την περιοχή μας μέχρι την αντίπαλη περιοχή, έκανε το σουτ και έκλεισε με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο το τελικό σκορ του αγώνα. Η ομάδα μας είχε σωρεία άλλων ευκαιριών να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ αντίθετα η ομάδα του Ουζουνίδη, πλην του γκολ, είχε να επιδείξει άλλη μια φάση σε ολόκληρο το παιχνίδι κι αυτή στο 74΄, όταν όλα είχαν κριθεί με το σκορ στο 1-3. Η ομάδα μετά το 60΄ ήταν πολύ καλή, με ωραίες φάσεις, τέσσερα γκολ, αρκετές καλές συνεργασίες.
 
Ατομική κριτική παικτών
 
Ρομπέρτο
Στην φάση του γκολ δεν φταίει, καθάρισε και μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο. Γενικά δεν μπορεί να κριθεί σοβαρά γιατί δεν ακούμπησε παραπάνω από 2-3 φορές την μπάλα στο χθεσινό παιχνίδι.
 
Παπάζογλου
ΟΚ, δεν είναι αριστερό μπακ, δεν έχω απαιτήσεις από τον παίκτη να βγάλει μάτια παίζοντας σε μια θέση που δεν την ξέρει και γενικότερα δεν έχει τα προσόντα για να την παίξει. Αυτό όμως που ζητάω από τον παίκτη είναι να παίζει με μυαλό και ψυχραιμία και προπάντων λογική. Εχθές έπαιζε την θέση με ανάποδο πόδι και έδινε στον Μπέλιτς την γραμμή, αντί να τον στείλει μέσα που και άλλοι παίκτες υπήρχαν για βοήθεια, αλλά και αυτός μπορούσε να μαρκάρει με το δεξί πόδι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο αλητάμπουρας Μπέλιτς να το εκθέτει με κάθε ευκαιρία που έβρισκε. Είναι καλό που παίρνει ευκαιρίες, έστω σαν ρεζέρβα των βασικών, αλλά θα πρέπει να τις εκμεταλλεύεται κιόλας για να βγει ωφελημένος από την φετινή σεζόν.
 
Αβραάμ
Εχθές ήταν κακός. Είναι εμφανέστατο ότι δεν είναι ακόμα ο παλιός Αβραάμ, αν και είναι εξαιρετικά σημαντικό να αρχίζει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του και να ανεβαίνει μέσα από τα παιχνίδια. Χαρακτηριστική είναι η αλλαγή του στο παιχνίδι από τον Μανιάτη, ενδεικτική της απόδοσής του. Προσωπικά δεν ανησυχώ για τον αρχηγό, είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα χρόνου για να ξαναβρεί τα πατήματά του. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος από το πρώτο ημίχρονο.
 
Μανωλάς
Ο καλύτερος της άμυνας σταθερά σε όλο το χθεσινό παιχνίδι. Εχθές, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, κάλυπτε τον παρτενέρ του, τον αριστερό μπακ, καθώς και τον χώρο ευθύνης του.
 
Σαλίνο
Άρχισε άσχημα και φοβισμένα το παιχνίδι με μια υποτονική επιθετική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο. Αμυντικά ήταν καλός και στο πρώτο ημίχρονο έδωσε μάχες, οι περισσότερες κερδισμένες. Στο δεύτερο ημίχρονο αμυντικά συνέχισε να είναι καλός, ανέβηκε όμως και επιθετικά και συνέδεσε μαζί με τον Κάμπελ ένα καλό δίδυμο στα άκρα. Ειδικά για το Ελληνικό πρωτάθλημα ένας τέτοιος επιθετικός μπακ είναι απαραίτητος. Καλή επανεμφάνιση μετά από απουσία λόγω τραυματισμού.
 
Ν΄ Ντιγκά
Ο παίκτης έχει καλές τοποθετήσεις, καλό άλμα, καλό κόψιμο, καλή τοποθέτηση του κορμιού του στις μονομαχίες με τον αντίπαλο, αλλά δεν έχει καθόλου καλό μοίρασμα του παιχνιδιού, δεν μπορεί αν προωθήσει την μπάλα ούτε στα 5 μέτρα. Για ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι αυτό δεν είναι ιδιαίτερα κακό για την ομάδα, γιατί θα έχει πιο ανασταλτικό ρόλο, στην Ελλάδα όμως ο κόφτης πρέπει να μπορεί να δίνει γρήγορα και σωστά την μπάλα μπροστά. Ιδιαίτερα αν παίζει μόνος του μπροστά από τα στόπερ και όχι όπως εχθές με κάποιον δίπλα του. Τα προσόντα του είναι πολύτιμα γιατί δεν είχαμε έναν παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά στο ρόστερ. Τώρα αν έχει να μας δείξει κι άλλα πράγματα πλην αυτών που έχουμε διαπιστώσει μέχρι στιγμής, φυσικά καλοδεχούμενα. Ίσως είναι λίγο νωρίς για ουσιαστική κριτική στον παίκτη, εξάλλου ήταν το μόλις 4ο παιχνίδι με την φανέλα της ομάδας, αλλά μια πρώτη εντύπωση για τα προσόντα και τις δυνατότητες του μπορούμε να έχουμε
 
Σάμαρης
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο καλύτερος μεν του κέντρου κόβοντας αρκετές επιθέσεις των αντιπάλων στο κέντρο, αλλά χωρίς ουσία στις ενέργειές του. Προσπάθησε , αλλά δεν προώθησε γρήγορα την μπάλα μπροστά, δεν συνεργάστηκε καλά με τους γύρω του, δεν απείλησε και επιθετικά. Στο δεύτερο ουσιαστικά δεν μπορεί να κριθεί, έπαιξε για 25΄ σαν στόπερ μετά την αντικατάσταση του Αβραάμ.
 
Βάις
Δεν ήταν καλός εχθές, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλές ημιτελείς προσπάθειες, πολλά λάθη, πολύ εκνευρισμό και μάλλον έβλαψε περισσότερο απ’ ότι βοήθησε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ουσιαστικός, πέτυχε ένα ωραίο γκολ, αν και είχε πιο ασφαλής επιλογές στην τελική προσπάθεια στην συγκεκριμένη φάση. Γενικότερα πιστεύω ότι θέλει ανάσες και την επαναφορά μιας σχετικής ηρεμίας, που φαίνεται ότι του λείπει αυτή την στιγμή. Δεν συζητάμε για τα προσόντα του, αυτά είναι παραπάνω από αρκετά για να κάνει μεγάλη καριέρα στην ομάδα, αυτό που προσωπικά θα ήθελα να δω είναι αν και κατά πόσο αυτά τα προσόντα μπορούν να ενταχθούν και να λειτουργήσουν στο σύνολο κι όχι ατομικά.
 
Φουστέρ
Δεν του πήγε το χθεσινό παιχνίδι. Με τον Πλατανιά να κλείνεται και να αμύνεται μαζικά από το 2΄ δεν έχει μεγάλη χρησιμότητα ένας παίκτης που δεν δίνει εύρος στην επίθεσή της ομάδας, δεν παίζει γραμμή αλλά συγκλίνει προς το κέντρο. Ο χαλύβδινος είναι υπέρ χρήσιμος για το παιχνίδι της Πορτογαλίας και σε αυτό τον περιμένω για να δω τον παίκτη που όλοι λατρεύουμε. Η αλλαγή στο ημίχρονο εχθές ήταν λογική και σωστή εκ μέρους του προπονητή, κάτι που φάνηκε και εκ του αποτελέσματος.
 
Σαβιόλα
Ο Χαβιέρ εχθές δεν ήταν εντυπωσιακός, δεν ήταν ούτε καν σαρωτικός όταν η ομάδα είχε το εξαιρετικό της διάστημα στο παιχνίδι, αλλά ο χθεσινός παίκτης είναι φοβερά χρήσιμος. Σκόραρε, άνοιξε το παιχνίδι στα άκρα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και γενικότερα παίζει περισσότερο με το μυαλό του παρά με τα πόδια του αυτή την περίοδο. Σίγουρα αναμένω έναν καλύτερο Σαβιόλα στην συνέχεια. Μέχρι στιγμής έχει πετύχει 5 γκολ περπατώντας. Μόλις λυθεί στα πόδια θα γελάσουμε, ελπίζω μόνο να γίνει η αρχή την μεθεπόμενη αγωνιστική για να γελάσει όλη η Ευρώπη…
 
Μήτρογλου
Όταν στο χειρότερο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα σκοράρει ένα όμορφο γκολ που σφραγίζει την ανατροπή, τότε δεν μπορείς να πεις πολλά για τον επιθετικό σου. Ναι, θα μπορούσε να γίνει αλλαγή αν το σκορ στο ημίχρονο ήταν διαφορετικό. Ναι, δεν έκανε καλή εμφάνιση με βάση τα δικά του τελευταία στάνταρντ. Ναι, θα μπορούσε να πάρει ανάσες εχθές αφού έπαιξε και δύο σερί 90λεπτα με την Εθνική. Ότι και να λέμε εμείς, κυνηγός που σκοράρει (με οποιονδήποτε τρόπο) δεν αλλάζει – δεν βγαίνει από την ενδεκάδα και αυτό μάλλον το ενστερνίζεται και ο Μίτσελ.
 
Κάμπελ
Πολύ καλός, άλλαξε κι αυτός την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο με την καλή του παρουσία. Δεν κρύβεται ποτέ, είναι ομαδικός, έχει σημαντική αμυντική συνεισφορά, έχει δυνάμεις και σίγουρα δεν είναι κακή λύση για το άκρο της επίθεσης στο παιχνίδι με την Μπενφίκα. Στα τελευταία πάντως παιχνίδια φωνάζει παρών και διεκδικεί με αξιώσεις φανέλα βασικού.
 
Τσόρι
Εντάξει αν πω ότι ήταν έκπληξη για εμένα η εμφάνιση του Αργεντίνου μάλλον θα σας κοροϊδεύω. Είναι από του λίγους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι και είχα άποψη για την αξία του. Ο Τσόρι αυτό που έδειξε στα Χανιά, τον χαρακτηρίζει σαν παίκτη. Έχει εξαιρετικό σουτ, εξαιρετική πάσα, ηρεμία με την μπάλα στα πόδια και κυρίως έχει ηγετική μορφή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το έχω ξαναγράψει, δεν είναι ο νέος Ιμπαγάσα, είναι απλά ο Τσόρι. Αν σου αρέσει το συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό στυλ τον λατρεύεις, αν όχι σε εκνευρίζει. Ο κορυφαίος του αγώνα.
 
Μανιάτης
Μπήκε με όρεξη, ήταν θετικότατος, κράτησε το κέντρο, πήρε ανάσες εν όψει Μπενφίκας και αναμένουμε να δούμε που θα παίξει στην Πορτογαλία. Στο κέντρο ή στο δεξί άκρο της επίθεσης? Έδειξε σημάδια καθαρού μυαλού και αυτό είναι το πιο σημαντικό για τον παίκτη.
 
Προπονητής
Ο Μίτσελ το Σάββατο πήρε το παιχνίδι με τις αλλαγές που έκανε στην ανάπαυλα του παιχνιδιού. Άλλαξε την εικόνα της ομάδας, άλλαξε τις ισορροπίες και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Πάντως ότι διαβάζει πολύ καλά τα παιχνίδια στην διάρκειά τους αυτό το είχαμε δει από πέρυσι. Κάνει πολύ καλές αλλαγές στην διάρκεια των παιχνιδιών, αλλά φέτος αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι η διαχείριση του έμψυχου υλικού από τον προπονητή. Έχουν παίξει μέχρι στιγμής 25 παίκτες από το ρόστερ και ΚΑΝΕΙΣ δεν δικαιούται να αισθάνεται αδικημένος με βάση τον χρόνο συμμετοχής. Για αυτό το θέμα θα επανέλθω δριμύτερος με σχετική ανάρτηση γιατί το θεωρώ το κομβικό για να κρατήσει ο εκάστοτε προπονητής τις ισορροπίες στα αποδυτήρια, αλλά και τους παίκτες του ζεστούς και έτοιμους όταν τους χρειαστεί.
Ο Μίτσελ από την άλλη όμως πρέπει να καταλάβει ότι στο Ελλάντα υπάρχουν προπονητές που μόλις αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό, το πρώτο τους μέλημα είναι να μην χάσουν και να μην διασυρθούν. Αυτό το πετυχαίνουν παίζοντας όπως ο Παράσχος, ο Ουζουνίδης, ο Αναστό, ο Αλέφας κτλ , δηλαδή με 2-3 ζώνες άμυνας έξω από την περιοχή τους, με παρκάρισμα πούλμαν μπροστά στην εστία τους κτλ. Αυτός είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουν όλοι τον Ολυμπιακό στα εγχώρια δρώμενα. Αν λοιπόν δεν έχεις στην ενδεκάδα σου έναν παίκτη που μπορεί να ηρεμήσει το παιχνίδι σου κρατώντας μπάλα, να το μοιράσει ορθολογικά στα άκρα, να βγάλει καμιά κάθετη στους μπροστά, τότε αν δεν ανοίξεις το σκορ νωρίς θα έχεις δυσκολίες. Τέτοιοι παίκτες είναι ο Ιμπαγάσα, και ο Τσόρι. Για να μην παρεξηγηθώ στο χθεσινό παιχνίδι καταλαβαίνω απόλυτα την επιλογή της αρχικής ενδεκάδας από τον προπονητή. Η ομάδα προέρχονταν από μια αποχή δύο εβδομάδων λόγω Εθνικών ομάδων και έπρεπε να παίξει μαζί η ενδεκάδα που θα αγωνιστεί στην Πορτογαλία για να βρούνε ξανά ρυθμό. Γι΄ αυτό και δεν αναφέρω την παραπάνω κρίση για το παιχνίδι του Σαββάτου αποκλειστικά, αλλά το χρησιμοποιώ σαν  αφορμή για να κάνω το σχόλιο με βάση αυτά που έχουμε δει έως σήμερα.
Αλήθεια που είναι τώρα οι επικριτές του Μίτσελ, αυτοί που λέγανε για ανύπαρκτο πλάνο στην ομάδα, για ανύπαρκτη δουλειά στην προπόνηση, για κακές σχέσεις των παικτών με τον προπονητή και για έλλειψη θεάματος? Υπάρχουν ή περιμένουν το παιχνίδι με την Μπενφίκα και σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή να ξαναρχίσουν την εμπαθή τους κριτική αν το αποτέλεσμα είναι κακό? Αλήθεια γνωρίζουμε με ποια ομάδα παίζουμε? Γνωρίζουμε το μέγεθος της Μπενφίκα σήμερα στο Ευρωπαϊκό στερέωμα? Δεν μιλάμε για το κύπελλο πρωταθλητριών που έχει βάλει στην συλλογή της, μιλάμε για την σύγχρονη εικόνα και κατάσταση της. Μια ομάδα που τον Μάϊο κατάφερε να χάσει τον κύπελλο uefa στις καθυστερήσεις, πως την θεωρούμε σαν βατό αντίπαλο για εμάς? Γιατί πλέον μόνο εμπαθής μπορεί να είναι κάποιος όταν συνεχίζει το ίδιο αντιμιτσελικό τροπάριο. Για όλους τους οπαδούς αυτής της κατηγορίας μην ανησυχείτε, ο Αναστασίου είναι πολύ κοντά στο να απολυθεί, άρα θα βρούμε προπονητή για τα επόμενα 5 χρόνια.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Μπέλιτς αγόρι μου γιατί λυσσάς κάθε φορά με τον Ολυμπιακό? Δεν έχεις βαρεθεί? Με τον Πανσεραϊκό τα ίδια, με τον Ατρόμητο τα ίδια, με τον Πλατανιά τα ίδια. Δεν έχω ξαναδεί στο φετινό πρωτάθλημα τόσο καραγκιοζάκο ποδοσφαιριστή.

Σχόλια

Εικόνα red apple

Τί ερώτηση κι αυτή...

Γιατί λυσσάει ο Μπέλιτς...

Επειδή δεν αντέχει να αγωνίζεται στα παραρτήματά μας και επιθυμεί σφόδρα, να αγωνιστεί στην μητρική εταιρεία!
Σου λέει, το παιδί, να δείξω πάθος που λατρεύουν οι Γαύροι κι όταν παίξω στον ΝΑΟ, να τύχω της καθολικής αναγνώρισης!

Όσο για τον Μίτσελ...ΠΟΙΟΣ ΜΙΤΣΕΛ ρεεειι, ΠΟΙΑ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ, ΠΟΙΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ;

Ο Σερέτης στην Γκαζέτα το έγραψε καθαρά!

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ (των ημερών)

Εικόνα dono

Κάποια συγκκεριμένη ημέρα ή μια από το σύνολο που έρχονται?

Εικόνα ΔΙΑΣ

χαχαχαχαχα μια μερα θα γινει πρωθυπουργος και ο αδωνις!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151994067281913&set=a.10150440...

Εικόνα savvas gridlock

Κάθονται και σκοτώνονται όλη μέρα για τα πολιτικά εκεί έξω και στο τέλος τους κυβερνάνε ο μπουμπούκος και η Γεννηματά. Κι αντί να πούνε ''ώπα ρε πούστη, τι γίνεται εδώ?'', εκεί, την ίδια βιόλα. Με τον μπουμπούκο και τη Γεννηματά καλημέρα, ήλιε, καλημέρα...

Εικόνα dono

Εδώ ο Δρακουμέλ έφτασε αισίως τα 96, έχει ο Θεός για τον Αναστασίου...

Εικόνα Mhtsaras

Σάββας Κουρνιαχτός ρε !!!!
Ο Προπονετής με το όμεκρον κεφαλαίον !Πγοιος Μίτσελος ρε ;
Ζω κι αναπνέω για την αγωνεστικιά στη Λαγοφλώρο φίλε Ντόνε !Μήμπως έχεις καμνιάν άκρια να πάρωμεν κανα σιτήργιο ρε συ να ιδούμε το Θρύλατσο από κοντά ;Τα εκσαφανέπσανε τα σιτήργια ρε τα πράσενα παιδγιά !
Σταδγιάλα...πάλε στη γκαφετέργια θα τηνε βγάνω με τους λεχρίτες ;Τι είναι πάλε τούτο ρε ;Μας κατάντεπσαν καναπέδες γαμώτο οι ζελέδες....σταδγιάλα....

Εικόνα dono

Τι σιτήργιο θέλεις ρε Μητσάρα? Δεν τους περισσεύει κανένα. Ρώτησα εγώ κι έμαθα από τον φίλο μου τον τουιτένιο. Έχουν πωλήσει και τα 69 που έβγαλαν σε κυκλοφορία. Μετά το ντέρμπι με τον γαύρο οι κερκίδες θα θυμίζουν σχολική εκδρομή. Ένας εδώ, ένας εκεί, ένας παραπέρα. Άρα για οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι θ΄λεις ενημέρωσέ με και δύσκολα, πολύ δύσκολα θα βρω κάτι και για εσένα...