ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΛΑΓΟΦΛΩΡΟ



Μετά την γλυκόπικρη χθεσινή Ευρωπαϊκή νύχτα, καιρός είναι να προσγειωθούμε ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, το πρωτάθλημα του Τουίτη και του Ιβάν. Διαβάζω λοιπόν σε άρθρο της Δαβάκη σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι στην λαγοφλώρο την επόμενη εβδομάδα.
Ξεκίνησε... νωρίς το «αιώνιο» ντέρμπι. Και μάλιστα με κόντρες, διαφωνίες και εντάσεις. Στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διαφώνησαν σε όλα και φαίνεται πως το τελευταίο λόγο θα έχει η αστυνομία.
Εξ’ αρχής είχε συμφωνηθεί τρία άτομα να εκπροσωπήσουν την κάθε ομάδα, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν με έξι, κάτι που δημιούργησε αναστάτωση. Έτσι, οι «πράσινοι» απαίτησαν την παρουσία μόνο των τριών, βάσει του αρχικού πλάνου, κάτι που τελικά έγινε μετά από μία μίνι ένταση.
Στη συνέχεια ήρθαν τα πιο «καυτά» ζητήματα. Η αστυνομία, λοιπόν εισηγήθηκε στις πέντε από τις έντεκα σειρές των θυρών 9, 10, 11 του «Απόστολος Νικολαΐδης» να μείνουν κενές για λόγους προστασίας των φιλοξενούμενων. Σε αυτό το σημείο, οι άνθρωποι του τριφυλλιού εκνευρίστηκαν, αφού ξεκαθάρισαν πως σε κανένα άλλο γήπεδο δεν έχει εφαρμοστεί παρόμοιο μέτρο, ενώ και επί τους ουσίας δεν μπορούν να συναινέσουν, αφού υπάρχουν κάτοχοι διαρκείας στις συγκεκριμένες θύρες που δεν νοείται να χάσουν το παιχνίδι.
Επομένως, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού διαφώνησαν πλήρως με αυτή την εισήγηση, αρνήθηκαν να υπογράψουν τα πρακτικά –με τα οποία συμφωνούσε ο Ολυμπιακός- και πλέον το θέμα θα το λύσει αποκλειστικά η αστυνομία. Στο άλλο μέτρο που διαφώνησαν οι «αιώνιοι» είναι στην παρουσία αστυνομικής δύναμης μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που ο Παναθηναϊκός δεν θέλει. Τέλος, η πλευρά των «πράσινων» ξεκαθάρισε πως θα δώσει 10 προσκλήσεις σε εκπροσώπους των «ερυθρολεύκων» για το ντέρμπι, όμως για να γίνει αυτό απαίτησαν να γνωρίζουν όνομα και ιδιότητα του καθενός.
Η ένταση ολοκληρώθηκε με τον Σάββα Θεοδωρίδη. Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού έκανε παράπονα για την φιλοξενία που έτυχε ο Πανθρακικός στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Η απάντηση του τριφυλλιού άμεση, μέσω του υπευθύνου ασφαλείας, Γιάννη Μπούτσικα που είπε: «Καλά, από που και ως που πήρε ΕΣΑΣ ο Πανθρακικός»;, με τον Θεοδωρίδη να απαντά πως ενημερώθηκε από δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της ομάδας της Κομοτηνής.

 
Είναι προφανές πια και στο πιο άσχετο και περαστικό από το ποδόσφαιρο ότι το παιχνίδι στην λαγοφλώρο είναι κατά πρώτο λόγο το νόημα ύπαρξης του φετινού ζέλα και κατά δεύτερο λόγο ένα παιχνίδι που ΔΕΝ πρέπει να νικήσει ο Θρύλος των γηπέδων, ο αιώνιος εραστής τους.
Συγκεκριμένα τα ζελεδάκια υποστηρίζουν ότι Στο άλλο μέτρο που διαφώνησαν οι «αιώνιοι» είναι στην παρουσία αστυνομικής δύναμης μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που ο Παναθηναϊκός δεν θέλει. Φυσικά και δεν θέλει γιατί έχουν αποδείξει με κάθε ευκαιρία στο παρελθόν πχ Ευθυμιάδη, ότι θέλουν και μπορούν να αποφύγουν τα έκτροπα. Η τσίπα σε αυτή την χώρα προφανώς αγνοείται.
Η αποθέωση ήταν η απάντηση του Κυρ Σάββα στον υπεύθυνο ασφαλείας του λαγού.

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού έκανε παράπονα για την φιλοξενία που έτυχε ο Πανθρακικός στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Η απάντηση του τριφυλλιού άμεση, μέσω του υπευθύνου ασφαλείας, Γιάννη Μπούτσικα που είπε: «Καλά, από που και ως που πήρε ΕΣΑΣ ο Πανθρακικός»;, με τον Θεοδωρίδη να απαντά πως ενημερώθηκε από δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της ομάδας της Κομοτηνής. Όχι ρε Κυρ Σάββα μην του κοκκινίζεις τον σβέρκο από τώρα. Ο Μήτρογλου, Σαβιόλα και οι λοιποί τι θα κάνουν την επόμενη εβδομάδα?
Είναι ντροπή οι παράγοντες του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας να κάθονται στο ίδιο τραπέζι και να συζητάνε με τους απλήρωτους, τα λαμόγια και τους απατεώνες. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
Ψυχανεμίζομαι ότι θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις στην υπόθεση αυτή μέχρι το ντέρμπι. Οι μεθοδεύσεις είναι στο αίμα τους, δεν μπορούν να κάνουν κάτι χωρίς πουστιά και βρωμιά.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
.

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

9-0, ω σύγγαυροι Σάββα και Μητσάρα!

Εικόνα savvas gridlock

http://crimesonair.blogspot.gr/2012/09/blog-post_5264.html

Αυτός είναι ο Μπούτσικας, ο πρώην Αττικάρχης. Διάδοχος του Δημάκα, πρώην βοηθού του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής, που ουσιαστικά έφτιαξε το κατηγορητήριο στην υπόθεση Φιλόπουλου μόνο κατά γαύρων, αλλά και του Γεωργόπουλου, του υψηλόβαθμου αξιωματικού της Κρατικής Ασφάλειας. Αυτοί ήταν και είναι οι υπεύθυνοι ασφαλείας του ΠΑΟ. Για αυτά τα σκηνικά, τα ΑΡΔάκια δεν μιλάνε. Για τον Τσιρώνη όμως ξέρει όλη η Ελλάδα.

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Εικόνα nikos michalopoylos

Δηλαδη τωρα ρε φιλε σου λενε οτι εμεις θελουμε να το κανουμε μπορδελο το ματς και με τη βουλα ομως!

Εικόνα savvas gridlock

Kοίτα, Νίκο, τον παπά ''πάμε να τους ξεκωλιάσουμε στη Λεωφόρο'' εγώ δεν τον τρώω. Αν το ματς πάει να ξεφύγει στο σκορ, κατά 99,9999% θα το διακόψουν τα λαγουδάκια. Λες να αράξουν να δουν καμιά 5άρα μέσα στο σπίτι τους, μες στο σπιτάκι τους, από το Θρύλο? Άλλο να'μασταν κι εμείς μέσα στην κερκίδα. Εκεί θα τρώγανε και 5 και 6, όσα πρέπει δηλαδή. Οπότε πάμε χαλαρά να κερδίσουμε έστω 0-1, όπως κέρδισε ο Πανθρακικός ας πούμε και τους περιμένουμε στο Καραισκάκη στο δεύτερο γύρο. Εκεί αν δεν φάνε 9, δεν τελειώνει το ματς. Στο υπογράφω εγώ.

Εικόνα dono

Σάββα γενικότερα εγώ τον παπά ότι θα τους διασύρουμε, θα τους ξεφτιλίσουμε δεν τον τρώω με τίποτα. Πέρυσι το κλίμα ήταν ακριβώς το ίδιο πριν το ΟΑΚΑ και μετά, σε ένα παιχνίδι που ΔΕΝ χάσαμε, μαζεύαμε τα συντρίμια μας, ο προπονητής παρέδωσε ουσιαστικά πνεύμα και γενικότερα δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε ούτε την ισοπαλία. Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί αν χάσουμε θα μας κράξουν όλοι, αν κερδίσουμε με 1-2 γκολ διαφορά δεν θα ασχοληθεί κανείς.

Εικόνα Mhtsaras

Καλά ούλα τάλλα...Το...9 ρε φίλε πώς σου βγήκε ;Είναι σεμαδγιακόν ;Θες να είπεις κάτιτις για δάφτο το νάμπερο δελαδής ;
Εγώ το ματσάκεον στη Λαγοφλώρο δε ντο θωρράω να τελέβει έτσα κι αλλιώς από ένα πράμα !ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΚΣΟΥΣΙΑΣΤΕΣ !
Άτεμη φάρα οι πούστηδοι....

Εικόνα savvas gridlock

Αυτοί μας ρίξανε 8 το 1930 και κοκορεύονται ακόμη. ''Βάλαμε 8 στον Ολυμπιακό'' και ''εσείς 8 ποτέ''. Ε, θα φάνε 9 για να το βουλώσουν.

Εικόνα red apple

Σούρχεται να πέσεις χάμω, να κρατάς την κοιλιά σου από τα ατελείωτα χάχανα που προκαλούν οι θλιβεροί αυτοί τύποι κι από την άλλη θες να μοιράζεις φάπες