ΚΛΗΣΗ ΒΡΥΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ



Όλοι μας γνωρίζουμε τον ιερό αγώνα που κάνει ο μεγαλοεπενδυτής του Βορρά Ιβάν Σαββίδης για να ξεβρωμίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Είχαμε ασχοληθεί με αυτό το ανέκδοτο λίγες ημέρες πριν. Ας δούμε λοιπόν τι επακολούθησε.
Μετά από αυτή την κίνηση του Ιβάν, όλοι οι μπουγατσόβλαχοι του κώλου και λοιποί αντικειμενικοί και αγνοί φίλαθλοι  χάρηκαν προφανώς και νομίζουν ότι εκεί πάνω (τους ψεκάζουν σίγουρα κάτι από τον ουρανό – δεν εξηγείται αλλιώς), ότι η ομάδα τους ο μπάοκ είναι μια καθαρή, τίμια και με αξιοπρέπεια ομάδα. Έλα όμως που ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Δεν πέρασαν παρά λίγες ημέρες και ήρθε πάλι στην επιφάνεια το πραγματικό τους πρόσωπο, αυτό των απειλών, της τρομοκρατίας, του παρασκηνίου και της βρωμιάς. Ειδικότερα ο Αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία τον Βρύζα γιατί ο διαιτητής Ιωαννίδης έγραψε στο φύλλο αγώνα απειλές από τον παράγοντα του μπάοκ.
Σε απολογία κλήθηκε ο Ζήσης Βρύζας επειδή ο διαιτητής Ιωαννίδης έγραψε στο φύλλο αγώνα πως του είπε: «Σύνελθε, θα μπει ο κόσμος μέσα»!
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της ομάδας του με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και όπως αναφέρει η “Live Sport”, ήταν λόγο όσων είπε στον ρέφερι της αναμέτρησης.
Ο διαιτητής Ιωαννίδης έγραψε στο φύλλο αγώνα πως ο Ζήσης Βρύζας στην ανάπαυλα του αγώνα του είπε διάφορα και συγκεκριμένα αναφέρει: “Σύνελθε, θα μπει ο κόσμος μέσα”, φράση που δεν αποτελεί εξύβριση.
Αυτό είναι ακόμη ένα επεισόδιο, στο σίριαλ που... παίζεται τις τελευταίες ημέρες. Άλλωστε, δεν έχουν περάσει και πολλές ώρες από την επιστολή που έστειλαν οι άνθρωποι του “δικεφάλου” στην ΚΕΔ με την οποία ζητούσαν “καθαρό ποδόσφαιρο”.

 
Ας δεχθούμε ότι τα λεγόμενα του Βρύζα δεν αποτελούν εξύβριση, αλλά αλήθεια δεν αποτελούν απειλή κατά του διαιτητή? Τι εννοούσε ο νεόκοπος παράγοντας όταν έλεγε «Σύνελθε, θα μπει ο κόσμος μέσα» και γιατί θα έμπαινε ο κόσμος? Για να ανταλλάξουν τηλέφωνα, να δώσουν ραντεβού για καφέ, να πιάσουν συζητησούλα για τον καιρό, πιο θα ήταν το θέμα της εισβολής σύμφωνα με τον Βρύζα? Αλήθεια θα τιμωρηθεί ο Ζήσης, ή πάλι θα ισχύσει η ατιμωρησία γι΄ αυτούς για κάθε ανομία που κάνουν?
Φανταστείτε μόνο αυτή η ιστορία να γινόταν στο Καραϊσκάκη με πρωταγωνιστή τον Σάββα Θεοδωρίδη ή οποιονδήποτε άλλον παράγοντα της ομάδας μας στην ανάπαυλα οποιουδήποτε αγώνα, ακόμα και φιλικού? Θα έλεγε τα ίδια ο ρεπόρτερ και τα καρντάσια εκεί πάνω? Όλα θα ήταν μέλι γάλα? Πάλι θα περνούσε στα ψιλά των ΜΜΕ? Θα μας είχαν σταυρώσει σύγαυροι, Θα μας είχαν περάσει πριονοκορδέλα. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους μας. Δεν εχουν ίσο παίδι, που λένε και στο χωριό μου. Δεν έχουν μπέσα και κάνουν συνέχεια πόλεμο. Είμαστε και πολεμάμε εμείς με όλους τους υπόλοιπους.
Επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, κάθε λίγο και λιγάκι η ίδια ιστορία. Εγώ θα επαναλάβω κάτι που έγραψα τις προάλλες.
ΤΑΪΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΝΟ!!!!!
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Μισελού μάζεψε την μάνα σου. Χειμώνιασε και ακόμα με το ξώπλατο γυρίζει στην Αθηνάς και στην Φυλής. Την χθεσινή διαιτησία που είχε ο μπάοκ δεν την έχουμε φανταστεί ούτε σε βράδια με 3 συνεχόμενες ονειρώξεις. Άστα διαλα σιχάματα της κοινωνίας