ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΑ



Διαβάζω στον ηλεκτρονικό τύπο και μένω έκπληκτος από το παρακάτω άρθρο της Δαβάκη.
Δεν του φτάνουν οι προσφυγές, ο Παναθηναϊκός φέρεται να βάζει κι άλλους «μπελάδες» στο κεφάλι του. Σύμφωνα με τα όσα γράφει το «mtnfootball.com», οι Ντόλφινς, πρώην ομάδα του Αμπντούλ Ατζαγκούν έχουν στείλει τελεσίγραφο στον Παναθηναϊκό να καταβάλλει εντός των επόμενων δύο εβδομάδων το ποσό που είχε συμφωνηθεί για την μεταγραφή του παίκτη.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το τριφύλλι υποχρεούτο να καταβάλλει 200.000 ευρώ ένα μήνα αφότου ολοκληρώθηκε η απόκτηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού, όμως μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει γίνει, γι' αυτό και ο πρώην σύλλογός του φέρεται να 'χει φτάσει στα όριά του.
Μάλιστα υπογραμμίζεται πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, οι Ντόλφινς θα αποστείλουν συγκεκριμένο έγγραφο στην "πράσινη" ΠΑΕ για να της υπενθυμίζουν την υποχρέωσή της. Για την ώρα, το θέμα που έχει προκύψει δεν επιβεβαιώνεται από την ελληνική ομάδα, όμως αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο Μέσο είναι πολύ έγκυρο, αφού και το καλοκαίρι εμφανιζόταν σίγουρο για τον ερχομό του Ατζαγκούν στην Ελλάδα, κάτι που τελικά κι έγινε...

 
ΜΙΑ κανονική μεταγραφή κάνατε ρε λαγοί, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που αποκτήσατε είναι με την μορφή δανεισμού ή ελεύθεροι, σε κάθε περίπτωση δεν δώσατε ΕΝΑ ευρώ για να τους αποκτήσετε. ΜΙΑ μεταγραφή και αυτή όπως φαίνεται παραπάνω χωρίς λεφτά!!!! Βέβαια αφού περάσουν οι εραστές σας με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος από την λαγοφλώρο σε μια εβδομάδα, δεν έχετε κανένα λόγο να κρατήσετε τον Ατζαγκούν ή τον όποιον άλλον ζητάει να πληρωθεί αυτά που του χρωστάτε. Έτσι κάνατε και πέρυσι, μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ διαλύσατε και σκορπίσατε όλη την ομάδα σας. Υπάρχετε πλέον στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής, μπας και πάρετε κανένα αποτέλεσμα από  τον Θρύλο των γηπέδων για δύο κυρίως λόγους. Ο πρώτος είναι το γόητρό σας (μπουχαχαχα λέμε τώρα, εδώ σας κάνει ρόμπα ξεκούμπωτη μέχρι και ο Εργοτέλης) και η συγκομιδή κάποιων βαθμών γιατί φέτος ασφαλώς και θα κινδυνεύσετε με υποβιβασμό στο τέλος της χρονιάς.
Χώρια από τα παραπάνω οπαδικά, υπάρχει και η ουσιαστική θεσμική παράμετρος της υπόθεσης Αγκατζούν.  Αν διαμαρτυρηθεί η πρώην ομάδα του όπως λέει το άρθρο και απαιτήσει έναν τύπο διαταγής πληρωμής στην ΠΑΕ, αυτόματα κανονικά και με τον νόμο της ΕΠΟ, τότε ΠΡΕΠΕΙ να ανακληθεί η άδεια συμμετοχής του ζέλα μέχρι να καλυφθεί ή να διακανονιστεί η οφειλή. Η ΄΄κόκκινη΄΄ ΕΠΟ του Σαρρή που ΠΑΡΑΝΟΜΑ τους έχει δώσει άδεια συμμέτοχης, ΠΑΡΑΝΟΜΑ τους έχει δώσει άδεια μεταγραφών.
Στον ζέλα, που ένα πρόστιμο περίπου 10.000€ για μικροεπεισόδια στην λαγοφλώρο βγαίνουν προς τα έξω και δηλώνουν ότι είναι δύσκολη η αποπληρωμή του. Τώρα είναι ένα χρέος 200.000€, πως θα το καλύψουν? Βέβαια υπάρχουν ακόμα ο εκλεκτός Περιφερειάρχης, μπορεί να τους δώσει μια προκαταβολή από αυτά που τους έχει υποσχεθεί…
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

''Βάζει λεφτά από την τσέπη του ο Αλαφούζος, έχει ματώσει'' λένε κάποιοι αβανταδόροι στα γίδια του Φορέα και της μπύρας 13 κι επειδής εκεί τα μεροκάματα πάνε σύννεφο, νομίζουν ότι θα φάμε όλοι τον παπά. Σε ανώνυμη εταιρεία λεφτά βάζεις με δύο τρόπους. Είτε με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, είτε με δωρεά. Τι από τα δύο έχει γίνει ως τώρα στην ΠΑΕ ΠΑΟ? Υπάρχει μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είναι στον αέρα, με τα ίδια κεφάλαια να'ναι αρνητικά και να πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε θετικά με 9 εκ. ευρώ, με βάση το νόμο και καμία δωρεά δεν έχει γίνει γνωστή. Έχει βάλει κάποιος παντελονάτα, απ'τις δικές του καταθέσεις κι όχι από έσοδα της ΠΑΕ, τουλάχιστον 9 μύρια στην ΠΑΕ ΠΑΟ? Αν ο Τουίτης περιμένει τα λεφτά των εισπράξεων για να το παίξει ''χώστης'' στους τενεκέδες επιδοτούμενους λαγούς, αν με λίγα λόγια σαλιαρελίζει, αυτό έχει μεν το χαβαλέ του, αλλά τη σήμερον ημέρα αλλοιώνεται και το πρωτάθλημα. Γιατί να μην πάρουν όλες οι ομάδες παίκτες που δεν μπορούν να πληρώσουν? Γιατί απαγορεύτηκε στον Άρη, ας πούμε, να κάνει όσες μεταγραφές-ανανεώσεις συμβολαίων παικτών άνω των 24 ετών ήθελαν αυτοί που τον διοικούν? Γιατί ο Άρης να κινδυνεύει να πέσει και ο βαζελάκος να ''πληρώνει'' με το στόμα τους Μπερκ και τους Φιγκερόες? Ο Άρης δεν είναι ''ιστορική ομάδα''?

Αυτά θα έπρεπε να αναρωτιέται ο κάθε Χελάκης και Δημάτος, αλλά είπαμε. Αυτοί είναι ''αντικειμενικοί'' όταν είναι να στηλιτεύσουν κάποιο ''σκάνδαλο'' του γαύρου. Και τι σκάνδαλο, ε? Καμιά μαλακία που θα βαφτίσουν ''σκάνδαλο'', για να ικανοποιούνται τα ζώα που τους διαβάζουν/ακούνε. Για τα υπόλοιπα εγκλήματα του Ενιαίου Αντιολυμπιακού Μετώπου, ούτε μισή αράδα/κουβέντα αφιερώνουν.

Εικόνα dono

Κανένας επιχειρηματίας που δεν έχει λόγο να κρύψει την προέλευση των χρημάτων του (μιλάω για μεγαλομέτοχο) δεν βάζει λεφτά από ΑΜΚ. Όλα αυτά που λες είναι ακριβέστατα αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Μιλάμε για τον ζελεδάκο ρε Σάββα. Ποιός έχασε την αξιοπρέπεια του, την ηθική του και πολύ περισσότερο το αίσθημα νομιμότητάς του για να τ βρούν αυτοί. Παίζουν παράνομα στο πρωτάθλημα και έκαναν παράνομα μεταγραφές έναντι όλων των υπόλοιπων ομάδων που συμμετέχουν στην παρωδία της σούπερ λίγκας. Όλα αυτά με την συμμετοχή της ΕΠΟ του γαύρου Σαρρή. Αυτό ποιός από τους τιμωρούς της παρανομίας Αρδάκια στυλ χελάκη, σαγόνια, μοσχαροκεφαλή κτλ το έχουν κάνει σημαία? ΚΑΝΕΙΣ. Γι΄αυτό και φωνάζω μαζί με εσένα ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗ