ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΓΟΦΛΩΡΟ



Το ντέρμπι έρχεται, αλλά μαζί με αυτό βγαίνουν κι άλλες ομορφιές από αυτή την ηθική ομάδα του ζέλα. Στοιχεία που κατήγγειλε επίσημα η ΠΑΕ Πανθρακικός. Διαβάζουμε στο δημοσίευμα.

Είναι σίγουρο τελικά, μας ψεκάζουν!!! Δεν μπορούν να εξηγηθούν διαφορετικά ισχυρισμοί και καταγγελίες αθλητικού σωματείου που προκαλούν τα παρακάτω μέτρα ασφάλειας ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Το ποδοσφαιρικό, κατά τα άλλα, ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟ και Ολυμπιακού, που θα έπρεπε να παίζεται στις οριοθετημένες γραμμές ενός γηπέδου και για 90΄, θα διεξαχθεί με την «έγκριση» και την συνεχή επιτήρηση συνεργείων του ΥΠΕΚΑ και του Δημόκριτου...
Δεν είναι αστείο, ούτε ανέκδοτο, όπως αρχικά το είχε εκλάβει ο υπογράφων. Κι όμως θα χρειαστούν... πυρηνικοί επιστήμονες «ασφαλείας» προκειμένου 22 ποδοσφαιριστές να κλωτσούν μια μπάλα! Επιχειρώντας να καταγράψουμε ρεπορτάζ για τα μέτρα ασφαλείας διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα, επικεφαλής αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, μας αποκάλυψε αυτή την απίθανη εκδοχή «ασφάλειας».
Με την παράδοση του γηπέδου από τον ΠΑΟ, στην Ελληνική Αστυνομία για τους απαραίτητους ελέγχους και την ανάπτυξη των μέτρων ασφάλειας, το μεσημέρι του Σαββάτου, θα βρεθούν εκεί συνεργεία επιστημόνων του ΥΠΕΚΑ και του Δημόκριτου, τα οποία θα εγκαταστήσουν αισθητήρες, μετρητές και φορητούς υπολογιστές στα αποδυτήρια του γηπέδου και στις εσωτερικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να μετρούν συνεχώς τα στοιχεία του... ατμοσφαιρικού αέρα. Για τις σχετικές μετρήσεις θα ενημερώνονται διαρκώς επικεφαλής αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να τις αξιολογούν και να κρίνουν αν τίθεται θέμα συνέχισης ή διακοπής διεξαγωγής του αγώνα.
Πως προκαλούνται όμως όλες αυτές οι ευτράπελες, παράλογες έως και γραφικές κινήσεις;
Κάποιοι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού σωματείου του Πανθρακικού, όπως υποστηρίζουν αστυνομικές πηγές, μετά τον αγώνα που είχαν με τον ΠΑΟ, στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας, τον οποίο σημειώνεται ότι κέρδισαν, ανέφεραν ότι στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων υπήρχε έντονη οσμή, από νέφτι όπως εκτιμούσαν, η οποία εκλυόταν από τους αεραγωγούς. Αυτή η οσμή τους προκαλούσε δυσκολία στην αναπνοή, λιποθυμική τάση, πιθανή απώλεια αισθήσεων και δυσάρεστη παραμονή στον συγκεκριμένο χώρο.
Αυτές οι αναφορές, σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, έγιναν «σημαία» αντίδρασης υψηλόβαθμων στελεχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι οποίοι τις επικαλέστηκαν σοβαρά και απαίτησαν την λήψη των απαραίτητων μέτρων. Οι ευθύνες έπεσαν για ακόμη μία φορά στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία για να αποκλείσει και αυτό το «φανταστικό»-απομακρυσμένο ενδεχόμενο απευθύνθηκε στο αρμόδιο υπουργείο για την αποστολή ειδικών συνεργείων, προκειμένου να ανιχνευθούν ή όχι τα «νευροπαραλυτικά αέρια». Τα συνεργεία θα παραμείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και στη συνέχεια θα παραδώσουν τις μετρήσεις στους αρμοδίους «ανεξαρτήτως ποδοσφαιρικού αποτελέσματος». Σε ερώτηση προς αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ αν είναι απαραίτητη αυτή η «καινοτομία» ασφαλείας, απάντησαν «πως σε περίπτωση ήττας του Ολυμπιακού, και ανάδειξης αυτών των καταγγελιών υπάρχει κίνδυνος έντασης ανάμεσα στους οπαδούς. Είμαστε αναγκασμένοι να αποκλείσουμε και αυτό το ενδεχόμενο».

 
Τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε όλοι ήρεμα και ωραία. Αφού ανέλαβε την υπόθεση η ΕΛΑΣ, τότε όλα θα πάνε καλά...
Ο Πανθρακικός τα κατήγγειλε αυτά, όχι ο Ολυμπιακός. Μια ομάδα που δεν έχει κανένα συμφέρον να πει κάτι αναληθές, αφού στον συγκεκριμένο αγώνα τον γλέντησε το βάζελο μέσα στην λαγοφλώρο. Η υπόθεση με τους κοριούς στα αποδυτήρια τι να γίνεται άραγε? Για την άλλη με τον προπηλακισμό του Ευθυμιάδη, τιμωρήθηκε κανείς? Μπράβο και στην Διοίκηση του Ολυμπιακού που προστατεύει την ομάδα, ακόμα και σε θέματα που φαίνονται ακραία. Βέβαια τώρα ακραία θέματα όταν εμπλέκεται ο βάζελος, δεν υπάρχουν. Είναι η πιο βρώμικη ομάδα της ιστορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσα στην μπόχα και στην δυσωδία.
Διαβάζουμε στο ίδιο άρθρο και αυτό.
Κατά τα άλλα, στα απολύτως αστυνομικά, το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στην οποία συμμετείχαν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, στελέχη της Σούπερ Λιγκ και εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού. Εκπρόσωποι του Ολυμπιακού δεν συμμετείχαν επικαλούμενοι το ματς κυπέλου με τον Φωκικό, κάτι που δεν έκαναν αυτοί του Παναθηναϊκού παρότι και εκείνοι έπαιζαν με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Στην υλοποίηση των μέτρων ασφαλείας θα συμμετάσχουν περίπου 1.500 αστυνομικοί, ενώ με εντολή της αστυνομίας θα μείνουν κενά 319 καθίσματα δίπλα από τις θέσεις των επισήμων και εξόδου των ομάδων στο γήπεδο, κάτι για το οποίο εξέφρασαν τις αντιρήσεις τους οι εκπρόσωποι του ΠΑΟ. Πάνω από τον πάγκο του Ολυμπιακού θα «εγκατασταθεί» μία διμοιρία των ΜΑΤ. «Πονοκέφαλος» των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ είναι η μετακίνηση της ομάδας του Ολυμπιακού, με τον σχεδιασμό εναλλακτικών διαδρομών και προσέγγισης στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας. Εξελίσσεται σε «ημικρανία» όταν πρέπει να λάβουν μέτρα και για τον αγώνα γυναικείου βόλει ανάμεσα σε ΠΑΟ-ΑΕΚ, τον οποίο κάποιοι προγραμμάτισαν να γίνει στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, στο γήπεδο του Πανελληνίου.

Εχθές τα βαζέλια είχαν ανοικτή προπόνηση παρουσία των λαγών. Ανοικτή προπόνηση στην λαγοφλώρο. Ρε αλητήριοι λαγοί μας δουλεύετε τελείως. Το παιχνίδι πάει προς την ένταση πριν ακόμα αρχίσει. Αν αύριο θα πέσουν στο γήπεδο όλα τα μπάζα της περιοχής, όλες οι φωτοβολίδες των καραβιών του Αλαφούζου, ποιός θα φταίει? Ανοικτή προπόνηση στο γήπεδο που γίνεται το παιχνίδι, γίνεται ΜΟΝΟ για να περάσουν οι οπαδοί, με την ανοχή της Διοίκησης, ότι θέλουν, ότι χρειάζεται για να κάνουν ζούγκλα το παιχνίδι. Αυτό θυμηθείτε το γιατί σε περίπτωση έντασης πάλι μετά το παιχνίδι θα φταίνει η ΕΛΑΣ, η ΝΟΒΑ και οι αντεξουσιαστές... Αυτή την φορά οι δικαιολογίες για την λαγοδιοίκηση και τον τουίτη προσωπικά πάυουν να υπάρχουν. Κανένα μέτρο πρόληψης που έχει προτείνει η αστυνομία εδώ και κανά μήνα δεν έχουν πάρει και όλοι κοιτούν αδιάφορα τον ουρανό όταν μιλάμε για την ασφάλεια του αγώνα.
Επιπλεόν και ενισχυτικό του παραπάνω είναι το βιντεάκι παρουσίασης για το περιβόητο περιοδικό για τη διαιτησία ''Παράγκα και Όραμα'', παραμονές ντέρμπυ, από τον ΣΚΑΙ. Όλο το σκηνικό και το παρασκήνιο φαίνεται πως έχει στηθεί άψογα και μας περιμένουν στην λαγοφλώρο. Μια απάντηση υπάρχει μόνο για όλα τα βαζελάκια του κόσμου, δανειζόμενος μια έκφραση που έχει χρησιμοποιήσει και ο ερασιτέχνης ποα επίσημα στο παρελθόν. ΤΣΟ & ΛΟ μέσα στο γήπεδο, μια εμφάνιση με τσαμπουκά και δεν έχω σκορδοκαϊλες ιδιαίτερες για το τελικό σκορ του παιχνιδιού. Ας είμαστε εμείς όπως πρέπει και μετά θα δούμε τι θα γίνει με το τσίρκο του Αναστασίου.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα V0R4D0R

Θυμάμαι μια πρόσφατη σχετικά φάση στη Θεσσαλονίκη, που ο κυρ Σάββας είχε ζητήσει να ψάξουν το ξενοδοχείο σκυλιά της αστυνομίας, πριν καταλύσει η αποστολή. Έτσι όταν έπαιρναν τα μπαόκια φάρσες για βόμβα στο ξενοδοχείο, δεν δημιουργούνταν καμιά αναστάτωση. Αυτές είναι μαγκιές.

Εικόνα red apple

ναι, ναι..η ΕΛΑΣ και ο ΕΛΑΣ θα φταίει μετά...Πολλή σοβαρή επισήμανση συγπρόσφυγξ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Φίλε, αυτή είναι πολύ σημαντική παρατήρηση και μπράβο σου. Πρέπει να το έχει υπόψη της η διοίκηση του Ολυμπιακού. Φαντάζομαι τι θα πέρασε μέσα στη λεωφλώρο...