ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΟΒΑ - ΠΟΑ



Για να μην ανυσηχείτε για το μέλλον του ποδοσφαιρικού ποα (λέμε τώρα καμιά μαλακία για να μεγαλώσουμε την πρόταση), η παε σκαι ή όπως αλλιώς θέλετε ονομάστε την, πέτυχε συμφωνία με την μισητή γι' αυτούς ΝΟΒΑ, την ίδια ΝΟΒΑ που είχε στοχοποιήσει ο τουίτη και της είχαν σπάσει οι λαγοί το βαν έξω από την λαγοφλώρο. Ας δούμε όμως την εξέλιξη της ιστορίας, τα τελευταία της επεισόδια, μέχρι την επίτευξη της συμφωνίας. Μέσα στο πάντα ΄΄έγκριτο΄΄ και αγαπημένο σιτε http://aioniapistos.gr διαβάζουμε.
Επειτα από μήνες σκληρής διαμάχης, αγωγών και μηνύσεων, ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τη Nova και παραμένει στην Κεντρική Τηλεοπτική Διαχείριση (και) για τη διετία 2015-2017.
(Πηγή: Goalnews)
Στο διάστημα της διαμάχης με το συνδρομητικό ο Παναθηναϊκός βγήκε στην αγορά, αλλά οι προσφορές που βρήκε (απ' τον ΟΤΕ εν προκειμένω) δεν ήταν ικανοποιητικές. Την ίδια ώρα η Nova ανέλαβε την πρωτοβουλία να ρίξει μία τελευταία... γέφυρα, διότι δεν ήθελε να μείνει εκτός Διαχείρισης ένα μέγεθος σαν τον Παναθηναϊκό. Κάπου εκεί λοιπόν, στις αρχές Νοεμβρίου, ξεκίνησε ένας νέος κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι οποίες -όπως λέγεται- «διευκολύνθηκαν» σε μεγάλο βαθμό κι από την αποχώρηση του Χρήστου Παναγόπουλου απ' το προσκήνιο. Ο χειρισμός της υπόθεσης έγινε από την Αθηνά Μπαλωμένου (σε συνεννόηση με τον Γιάννη Αλαφούζο), με τις δύο πλευρές να κατανοούν πως η διαμορφωμένη κατάσταση δεν ευνοούσε κανέναν, επιδιώκοντας να ξεπεράσουν τις παρεξηγήσεις μέαω μίας συμφωνίας προς όφελος όλων. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν αποσύρθηκαν όλες οι εκατέρωθεν αγωγές και μηνύσεις, με τον Παναθηναϊκό (αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες) να εξασφαλίζουν ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον, τουλάχιστον για την επόμενη 4ετία (τη διετία 2015-17 οι «πράσινοι» θα έχουν συνολικά εγγυημένα τηλεοπτικά έσοδα άνω των 8εκατ.ευρώ).Στο «τριφύλλι» ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις, καθώς οι όροι της νέας συμφωνίας είναι σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με αυτούς που υπήρχαν στο παρελθόν. Αλλωστε, βασικός άξονας στη στρατηγική της διοίκησης των «πράσινων» ήταν και παραμένει το συμφέρον του Παναθηναϊκού και η ανάγκη να υπάρξουν οικονομικές ενέσεις στην ομάδα
Κάτι που εν τέλει επετεύχθη, αφού το «τριφύλλι» θα έχει σημαντικό οικονομικό όφελος. Σε πρώτη φάση, δε, θα «απεγκλωβιστεί» (και) το 1 εκατ. ευρώ που είχε μπλοκάρει τους τελευταίους μήνες η Nova απ' τη συμφωνία της με τους «πράσινους» εκτός Κεντρικής Διαχείρισης, θα αρχίσει να «τρέχει» ξανά η ροή των πληρωμών, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα προστεθεί κι ένα επιπλέον ποσό για τη συγκεκριμένη διετία (2015-17) στην εκτός Διαχείρισης συμφωνία.

 
Καταρχήν η πηγή ενημέρωσης του συγκεκριμένου σιτε είναι όπως παρατηρούμε το ΄΄αντικειμενικό΄΄ goalnews. Ασχολίαστο το αφήνω για τώρα. Γελάει ο κόσμος αλλά πάμε παρακάτω.
Ο ποα συμφώνησε με την ΝΟΒΑ για την διετία 2015 – 2017. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η ΝΟΒΑ είχε σοβαρά θέματα με τον ζέλα και ο Αλαφούζος το μόνο που έκανε για να καθυστερήσει την νομική διαδικασία ήταν πουστιές με εξώδικα και μηνύσεις, που οι νομικοί της ΝΟΒΑ πρέπει να έριξαν πολύ γέλιο με την ορθότητα και την αξιοπιστία όλων αυτών των νομικών πουστιών, που μόνο οι βάζελοι ξέρουν τόσο καλά να κάνουν.
Το γιατί καθυστερούσαν με όλα τα παραπάνω το μάθαμε από τους αιώνια λαγούς. Στο διάστημα της διαμάχης με το συνδρομητικό ο Παναθηναϊκός βγήκε στην αγορά, αλλά οι προσφορές που βρήκε (απ' τον ΟΤΕ εν προκειμένω) δεν ήταν ικανοποιητικές.
Αυτό λένε οι ίδιοι και δεν έχουμε λόγο να μην το πιστεύουμε. Εδώ προκύπτει ένα σοβαρό ερώτημα. Αφού η πιάτσα (άρα και η ΝΟΒΑ) ήξερε ότι ο ΟΤΕ δεν μπορούσε να πλησιάσει, έστω να ματσάρει, την προσφορά της ΝΟΒΑ γιατί αλήθεια η τελική συμφωνία έφερε στα ταμεία του ζέλα περισσότερα λεφτά από αυτά της αρχικής συμφωνίας με την ομάδα με σήμα το λάπατο? Αυτό έχει εξήγηση εμπορική και με όρους της αγοράς? Γιατί στα δικά μου μάτια είναι ανήκουστο από κολοσσούς όπως η Forthet και ο ΟΤΕ ειθελημένα να υπογράφουν συμβόλαια με μεγαλύτερα τιμήματα από αυτά που προσφέρει η υπόλοιπη αγορά. Ποιός το λέει ότι θα πάρουν περισσότερα λεφτάκια? Μα οι ίδιοι φυσικά.
οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα προστεθεί κι ένα επιπλέον ποσό για τη συγκεκριμένη διετία (2015-17) στην εκτός Διαχείρισης συμφωνία.
Προσέξτε για να μην ξεχνιόμαστε. Οι πληροφορίες μιλούν και για ένα επιπλέον ποσό πέραν της συμφωνίας, εκτός της κεντρικής διαχείρησης των τηλεοπτικών, εκτός των συμφωνιών και του μερίσματος των τηλεοπτικών που αφορά όλες τις ομάδες.
Συνεχίζοντας την έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα μαθαίνουμε και λεπτομέρειες της συμφωνίας, αλλά κυρίως πως θα διανεμηθούν τα χρήματα της ΝΟΒΑ, διαβάζουμε στην Δαβάκη. Αντιγράφω το κείμενο.
Σε καλό δρόμο για την εξυγίανσή της έχει για μπει για τα καλά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τα κέρδη από τους διακανονισμούς και τα σημαντικά έσοδα από τη Nova.
Συνεχή βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση για να απαλλαγεί από τις… «αμαρτίες» του παρελθόντος κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Και μπορεί ακόμη ο δρόμος για την οικονομική εξυγίανση να είναι μακρύς και στην πιο αισιόδοξη των περιπτώσεων να διαφαίνεται αυτό το 2017, ωστόσο οι «πράσινοι» έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν φως. 
Η χθεσινή συμφωνία με τη Nova εκτός από την απόσυρση αγωγών εξασφαλίζει στο σύλλογο έσοδα ζωτικής σημασίας. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα εισπράξει άμεσα δύο εκατ. ευρώ, ήτοι 1,5 εκατ. ευρώ που θα μπουν στα ταμεία του ως προκαταβολή, ενώ ξεμπλοκάρεται και το ποσό που δεν είχε πάρει από την προηγούμενη συμφωνία και το οποίο τελικά είναι 500.000 ευρώ, αφού τα μισά τα είχε πάρει ο Λέτο. Παράλληλα οι «πράσινοι» εξασφαλίζουν μίνιμουμ 4 εκατ. ευρώ το χρόνο για τη διετία 2015-2017. 
Ασφαλώς τα χρήματα που θα εισπράξει τώρα η ΠΑΕ θα διατεθούν για να κλείσουν πολλές τρύπες. Οι 500.000 ευρώ δεν θα δοθούν στον Λέτο (γίνεται προσπάθεια για συμβιβασμό σε ποσό μικρότερο των 600.000 ευρώ, που δύσκολα θα δεχτεί η πλευρά του Αργεντινού), αλλά θα διατεθούν για να κλείσουν οι υποθέσεις Κουίνσι και Πίντο, όπως συνέβη προ ημερών και με τον Βελάσκες. Στόχος της διοίκησης είναι να έρθει σε συμφωνία με όλους τους παίκτες που έχουν φύγει ή είναι εκτός πλάνων, αλλά και φυσικά να είναι συνεπής απέναντι στους υπάρχοντες, προκειμένου να μην έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση της UEFA (ο πρώτος έλεγχος αναμένεται μέσα στο Δεκέμβριο). 

Μάλιστα, όταν δηλαδή αυτή η ομάδα έχει οικονομικά αδιέξοδα και άλυτα προβλήματα ρευστότητας, πάντα κάτι γίνεται και ένας καλοθελητής, η ΝΟΒΑ, ο Περιφερειάρχης σωτήρας μας κτλ κάτι κάνει και την σώζει από την καταστροφή. Αντιγράφω από το δημοσίευμα. Στόχος της διοίκησης είναι να έρθει σε συμφωνία με όλους τους παίκτες που έχουν φύγει ή είναι εκτός πλάνων, αλλά και φυσικά να είναι συνεπής απέναντι στους υπάρχοντες, προκειμένου να μην έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση της UEFA (ο πρώτος έλεγχος αναμένεται μέσα στο Δεκέμβριο). 
Δηλαδή όχι μόνο βολεύτηκε ο τουίτη για τώρα με τους άμεσους διακανονισμούς που χωρίς αυτά τα χρήματα δεν θα μπορούσε να κάνει, αλλά μάλλον θα περάσει και τον έλεγχο της uefa, που χωρίς αυτά τα χρήματα ήταν ουτοπικό.
Αλήθεια, πότε θα βγάλουν στην φόρα τα χρήματα που παίρνουν οι ομάδες από το συμβόλαιο με την ΝΟΒΑ? Πότε θα δούμε πόσα χρήματα παίρνει ο πρωταθλητής Ελλάδας για να συγκρίνουμε αυτά τα ποσά με εκείνα που παίρνει η περυσινή 5η - 6η  ομάδα του πρωταθλήματος, ο ποα? Μήπως ξαναζούμε μια ίδια κατάσταση με αυτήν της χρηματοδότησης της κουλίτσας από τον τιτανοτεράστιο επενδυτή, βασιλιά των φρίσκις?
Πρέπει να ξυπνήσουμε όλοι οι γαύροι και να δούμε κατάφατσα την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει και ούτε νοείται μη Ολυμπιακός φιλικά προσκείμενος σε εμάς. Δεν υπάρχουν οπαδοί άλλης ομάδας. Η Ελλάδα χωρίζεται σε εμάς και τους απέναντι. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι και να μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο (όποιος το χρειάζεται φυσικά) για να υποστηρίζουμε παθιασμένα την ομάδα μας.
Το παραπάνω ΣΚΑΝΔΑΛΟ πέρασε στο ντούκου και στα ψιλά από όλα τα ΑΡΔάκια, την ίδια ώρα που σώνει και καλά κάποιοι θέλουν να ξαναμπλέξουν τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ (ναι ρε με κεφαλαία γράμματα), τον ΠΡΟΕΔΡΟ του Θρύλου σε πολιτικά παιχνιδάκια και άλλα τέτοια ντιντίδικα. Υπομονή βαζελάκια, υπομονή κάντε μέχρι να αποφασίσει να παρέμβει αυτός προσωπικά και να απαντήσει σε όλα τα καφριλίκια που του καταλογίζετε και μην ξεχνάτε ποτέ ότι αυτός είναι ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ μάγκας και όχι λούλα, αδελφή και μαλθακός. Τότε θα κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα απ’ όλους και απ’ όλα. Το κεφάλι κάτω, την ουρά και τα μακριά σας αφτιά στα σκέλια σας και όπου φύγει φύγει... Με τον σβέρκο κοκκινισμένο φυσικά.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα red apple

Δεν είναι Ξευτίλα

Είναι πρόκληση

Εικόνα savvas gridlock

Tα γράφει σήμερα και ο Σταύρος ο Γεωργακόπουλος στη ΓΑΤΑ. 3 ΕΞΤΡΑ μύρια ο βάζελος από τη NOVA με το νέο του συμβόλαιο και με αυτά θα πληρωθούν τα χρωστούμενα σε πρώην παίκτες. Είναι ΞΕΦΤΙΛΑ αυτό που έγινε. Τα καμμένα βαν του συνδρομητικού έξω από τη Λεωφόρο και οι μπηχτές/απειλές προς τη NOVA από τους χαρτζιλικωμένους του τριορόφου θα πάνε περίπατο τώρα, έτσι? Σούργελα λαγουδάκια, ντροπή του ανδρικού φύλου. Μαλωμένοι με τα παντελόνια.

http://img22.imageshack.us/img22/2290/ysnx.png

Εικόνα nikos michalopoylos

Ετσι γινοταν παντα ρε Σαββα! Τα μουνια με καποιον τροπο τη σκαπουλαρουν παντα.Και θα χει και συνεχεια το εργο.θα το δεις.Ποια τροικα κι αρχιδια. Να τα βλεπουν αυτα καποιοι δικοι μας μαλακες!

Εικόνα savvas gridlock

Aυτό ακριβώς που γράφεις ρε Ντόνε. Δεν φτάνει που τα επιδοτούμενα χαρτζιλικωμένα λαγουδάκια του Φορέα της τρχάλας περνάνε στο ντούκου τη νέα συμφωνία με περισσότερα λεφτά από τη NOVA, ενώ πριν της έκαιγαν τα βαν, έχουμε και τα ΑΡΔάκια που τους στηρίζουν να σιγοντάρουν και να το πάνε παραπέρα. Κανείς δεν αναρωτιέται ''πώς γίνεται ρε φίλε να έψαξε συμφωνίες με άλλα κανάλια ο Αλαφούζος, να μην βρήκε τίποτε και τελικά η NOVA για να τον κρατήσει να του έδωσε παραπάνω? Τι φοβήθηκε η NOVA? Αφού κανείς δεν τον έπαιρνε το βαζελάκο''. Αν ήταν όμως ο γαύρος, ε? Πύρινοι τίτλοι στο vazeletta, σε κάνα αποχωρητήριο της Δαβάκη με το Χελάκη πρώτο πρώτο κτλπ.. ''Σκάνδαλο με τη συμφωνία Ολυμπιακού-NOVA. Πού πάνε τα λεφτά των συνδρομητών?''. Δεν φταίει κάνας άλλος, το ότι γεμίσαμε βαζελάκια στη δική μας κερκίδα φταίει. Ας καθαρίσουμε από τους ''ντροπιασμένους'' και θα τα πούμε καλά με όλα αυτά τα ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ της ρουφιανογραφίας...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Και το λέγαμε τις προάλλες ρε γαμώτο για τις μπινιές τους. Δεν ξέρουμε από πού να φυλαχτούμε πλέον. Θα την πάρουν την άδεια από την Ουέφα και θα τραγουδάμε εμείς...