TRAIN THEY WILL KILL YOU PART 3



Βγήκε εχθές η απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της ΕΠΟ, όσον αφορά την έφεση του μπάοκ για υπόθεση της αποζημίωσης του πρώην προπονητή του Δώνη.
Ας δούμε πως αντιμετώπισαν το θέμα τα διάφορα ΑΡΔάκια κια πως το βλέπουν οι οπαδοί του μπάοκ.
Διαβάζουμε σε ΄΄αντικειμενικά΄΄ ειδησιογραφικά σιτε όπως το Newsit.

Περισσότερες από 800.000 ευρώ θα βγουν από τα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ να δικαιώσει τον Γιώργο Δώνη.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της 482/2013 απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, με την οποία είχε γίνει δεκτή η προσφυγή του 44χρονου τεχνικού. 
Έτσι ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ πλέον θα εισπράξει περίπου 540.000 ευρώ, ενώ οι συνεργάτες του συνολικά περίπου 260.000 ευρώ. 

Κανένα άλλο σχόλιο, καμμιά αναφορά για της ημέρες και τα έργα του Ιβάν των μπουγατσοβλαχίων, καμμιά αναφορά για τις πρακτικές μαφίας του Ιβάν και της διοίκησης του μπάοκ σε όσα έχουν γίνει και φτάσαμε σε αυτή την απόφαση. Μάλιστα μπορεί να είναι και συμπτωματικό, μπορεί έτσι να νομίζουν όλα τα ΑΡΔάκια ότι χαιδεύουν τα αφτιά του κόσμου των βαζέλων του Βορρά. Είναι έτσι όμως?
Μπαίνοντας σε οπαδικό σιτε των μπαοκτζήδων που πραγματικά δεν βγάζει μόνο γέλιο, αλλά βλέπει τα πράγματα με έναν τρόπο που αφήνει όλα τα Αρδάκια τάβλα και βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για το πλέον αγαπημένο μας σιτε, διαβάζουμε με προσοχή και προσύλωση.
Γερό χαστούκι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της ΕΠΟ, όσον αφορά την αποζημίωση Δώνη. Η έφεση του ΠΑΟΚ απορρίφθηκε, όπως αναμενόταν άλλωστε...
Επιπλέον, το δικαστήριο που σημειωτέον είχε προηγηθεί, δεν έλαβε υπόψη της το γεγονός ότι ο Δώνης εργάζεται αλλού, ώστε να μειώσει το ποσό της αποζημίωσης σύμφωνα με τα έσοδα της φετινής χρονιάς για τον προπονητή, κι έτσι ο δικέφαλος έχει την υποχρέωση να του καταβάλει τα 520 χιλιάδες ευρώ, συν άλλα 280 στους συνεργάτες του!
Κι ενώ στο μεταξύ, ο Δώνης ετομάζεται να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια για μείωση προσωπικότητας, στον ΠΑΟΚ είχναι κυριολεκτικά ΧΕΣΜΕΝΟΙ και δεν έχουν ενημερώσει μέχρι αυτή την ώρα που γράφεται το κείμενο, τον Ιβάν Σαββίδη!
Ο ένας έχει το τηλέφωνό του κλειστό, ο άλλος δεν απαντά, ο τρίτος λέει στον τέταρτο να πάρει αυτός! Ούτε καν η Γκοντσάροβα δεν τολμάει να επικοινωνήσει με το Ρώσο...
Όλοι αυτοί βέβαια, είναι εκείνοι που συμβούλευαν το Ρώσο ότι θα κερδηθεί η υπόθεση, κι έτσι δεν προχώρησε η συμφωνία για αποζημίωση 300 χιλιάδων ευρώ...
Τελικά, οι μαγκιές του Σιστιάκοφ που απείλησε το Δώνη με μήνυμα στο κινητό του, θα πληρωθούν από το ταμείο της ΠΑΕ...
Η απόφαση:
Το Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της 482/2013 απόφασης της Α' ΕΕΟΔ, με την οποία είχε γίνει δεκτή η προσφυγή του προπονητή Γεώργιου Δών

 
Δηλαδή ο Δώνης ρε καρντάσια είναι κακός και ψυχρός επαγγελματίας όπως λέγατε, ή τελικά φταίει η Διοίκηση του μπάοκ όπως λέτε τώρα? Τι από τα δύο συμβαίνει?
Υπάρχει απειλή και διαφαινόμενη πρακτική μαφίας στην διένεξη της εταιρίας με τον υπάλληλό της ή αυτά είναι μυθεύματα που τα βγάζουν οι γαύροι από την κοιλιά τους? Γιατί εκτός της υπόθεσης με την αποζημίωση του Δώνη, που έχουμε δει αναλυτικά και σε όλα τα στάδια της υπόθεσης από εδώ μέσα (1 & 2), είχαμε και κρούσματα ανάλογων ενεργειών από τον νεόκοπο πρόεδρο Βρύζα (1& 2), που επιβεβαιώνουν το παραπάνω συμπέρασμα.
 
Τελικά ρε μπουγάτσες τσάμπα μάγκες είστε. Και μαλάκες σας έκανε ο Δώνης aka the train, αφού δεν χαμπάριασε από τις απειλές σας και τα λεφτάκια του θα  τα πάρει μέχρι τελευταίου ευρώ. Επιπλέον ο Ιβάν αρνήθηκε λέει να του δώσει στην αρχή της υπόθεσης 300 χιλιάρικα και να κλείσει το θέμα, αλλά τώρα θα πληρώσει 800 χιλιάρικα και μετά από δικαστική απόφαση, άρα και ηθικά νικημένος.
 
Τώρα να δω τι θα κάνει ο Ιβάν. Αν σκάσει τα λεφτάκια στον Δώνη θα αφήσει απλήρωτους για κάνα 2μηνο ακόμα τους υπαλλήλους του σε όλες τις υπόλοιπες εταιρίες του (ΣΕΚΑΠ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ, κτλ), αυτός ο μεγαλοεπενδυτής του πισινού. Αν δεν τα σκάσει θα έχει πρόβλημα με τον νόμο και δεν και είμαι πολύ σίγουρος στην τελική ότι τελικά έχει λεφτά και διάθεση να χρηματοδοτήσει τον μπάοκ. Την ομάδα της καρδιάς του, τον παιδικό του έρωτα και όνειρο όπως μας έλεγε και μας έλεγαν τόσο καιρό... Συνεχίστε το σανό, κάνει καλό στην χώνεψη.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα red apple

Μην μου ανησυχείς συγπροσφυγάκο μου και η NOVA θα φτιάξει ένα νέο, παχυλότατον συμβολαιάκιον μετά της ΠΑΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΜΑΧΩΝ ώστε να δυνηθεί ο τιτάνας πρόεδρας Άιβαν να πλερώσει τα δεδουλευμένα του Τρένου

Εικόνα dono

Αδάμ θα γίνει αυτό που λες ή θα βρεθεί κανένας καλό κυριούλης, περιφερειάρχης κατά προτίμηση και θα δώσει τον οβολό όλων μας για το καλό του αθλητισμού και την ιστορία αυτού του ιστορικού σωματείου... Ελαντίτσα αθάνατη

Εικόνα red apple

Α, ναι, το ξέχασα αυτό...Ποιός είναι Περιφερχειαρχίδας στην Μακεντόνια;

Εικόνα V0R4D0R

Γειά σου σύντροφε. Αυτά που έλεγε ο Ιβάν, ότι δηλαδή ήταν ο παιδικός του έρωτας ο ΠΑΟΚ και η ομάδα της καρδιάς και της συκωταριάς του, τα έλεγε στα τσετσένικα? Το μπαι-μπαι πως το λένε στα τσετσένικα? Ίσως θα έπρεπε να επενδύσει σε άλλη χώρα ευκαιρίας ο μεγάλος αυτός παράγοντας, γιατί εδώ βλέπεις ακόμη και καμιά απόφαση της δικαιοσύνης που δεν αντιβαίνει στην κοινή λογική. Βέβαια μη σου φανεί παράξενο να δεις να κατεβαίνει στη Βουλή κανένα νομοσχέδιο που να επιτρέπει σε όσους τα αρχικά τους είναι Ι.Σ. και δραστηριοποιούνται στη βόρεια Ελλάδα, να απολύουν τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις τους και να τους ξαναπροσλαμβάνουν με μισθό Κίνας. Πώς θα ρεφάρει ο μεγαλοεπενδυτής? 'Αμα είναι να πληρώνει μισθούς και να μην έχει μπράβους να τρομοκρατούν τους εργαζόμενους, πάει στη Νότια Αφρική μετά. Αμ πώς!

ΥΓ: Κόψε τα μπουγατσο-σάιτ όσο είναι νωρίς, γιατί κάπως έτσι μπαίνουν πολλοί και στον Λιακόπουλο για να γελάσουν και στο τέλος βγαίνουν Βριλ με φτερά και Νεφελίμ με ερπύστριες.

Εικόνα dono

Την ερωτική εξομολόγησή του για τον μπάοκ μάλλον την έδωσε έτοιμη μεταφρασμένη στα πρόβατα + ΑΡδάκια κανένας Βρύζας, ή ακόμα καλύτερα κανένας άξιος πολιτικός μας από την Β. Ελλάδα.
Χαζός είναι να πει μπάι μπάι? Που θα βρει τόσα πρόβατα να κοροϊδεύει? Ο Ιβάν έκανε κάτι εντυπωσιακό ομολογουμένως στην παγκόσμια επιχειρηματική πρακτική. Συνήθως ένας επιχειρηματίας πρώτα ασχολείται και γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω των επιχειρήσεων του και μετά αγοράζει και καμιά ομάδα (αν είναι δε και της καρδιάς ή συκωταριάς του ακόμα καλύτερα). Αυτός έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο. Πρώτα πήρε την ομάδα, γιατί ήξερε τι κάφροι θα υποστήριζαν (ΜΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ) εντέλει τα επιχειρηματικά του σχέδια και μετά απόκτησε τις εν Ελλάδι επιχειρήσεις του.
Σχετικά με το υγ, γιατί ρε φίλε δεν είναι αλήθεια ότι μας ψεκάζουν? Δεν είναι αληθινοί οι Νεφελίμ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ