DPG ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΟΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΑ



Καθημερινά πλέον σε μορφή χιονοστοιβάδας, βγαίνουν προς τα έξω μια - μια οι λεπτομέρειες του σχεδίου του τράκη για να εμπλακεί – αποκτήσει την παε ζέλα από τον τουίτη και την παναθηναϊκή συμμαχία.. Τελευταίο επεισόδιο είναι αυτό, με πηγή όπως βλέπετε της ενημέρωσης σιτε που είναι ιδιοκτησία του τράκη, πράγμα που κάνει την συγκεκριμένη είδηση ακόμα πιο σημαντική και αντιπροσωπευτική για τις προθέσεις και τις συνθήκες που θέλει  ο τράκης για να πάρει την παε.
Ο στόχος και το ξεκάθαρο πλάνο του Δ. Γιαννακόπουλου, μαζί με τον ξένο επενδυτή που θα έχει στο πλευρό του, για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν και είναι να ξοδευτούν τεράστια ποσά για την ομάδα και μόνο
Είναι λογικό να υπάρχει άκρατος ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού και μόνο στην προοπτική εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ! Ο άνθρωπος που γεννά την ελπίδα σε κάθε φίλο του «τριφυλλιού». Μέσω αυτής της προοπτικής, όμως, πολλές φορές οδηγούμαστε σε λανθασμένα σενάρια, σε υποθέσεις που δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα. Ειδικά απ’ τη στιγμή που κάποιες λεπτομέρειες των ρεπορτάζ που γράφτηκαν αυτές τις δύο ημέρες, δεν έχουν ειπωθεί ποτέ απ’ τα χείλη του προέδρου της ΚΑΕ, ούτε «διέρρευσαν» απ’ την δική του πλευρά.
Για παράδειγμα ποτέ δεν έχει πει ο κ. Γιαννακόπουλος πως θα αναλάβει τα χρέη προηγούμενων ετών. Λογικό κι επόμενο απ’ τη στιγμή που σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη γι’ αυτά. Ο στόχος και το ξεκάθαρο πλάνο του ισχυρού άνδρα των «πράσινων» (μαζί με τον ξένο επενδυτή που θα έχει στο πλευρό του) ήταν και είναι να ξοδευτούν τεράστια ποσά (ειδικά για την εποχή που ζούμε) για την ομάδα και μόνο. Γι’ αυτό που ονειρεύονται και θέλουν όλοι οι Παναθηναϊκοί δηλαδή, προκειμένου να ξαναδούν την ομάδα τους να μεγαλουργεί όχι μόνο εντός των συνόρων, αλλά και στην Ευρώπη.
Όλα αυτά θα γίνουν ακόμη πιο ξεκάθαρα στο ραντεβού που θα έχει εντός της εβδομάδας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Γιάννη Αλαφούζο. Οτιδήποτε διαφορετικό γράφτηκε ή γράφεται αυτό το διάστημα, δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Άλλωστε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, αλλά και συνολικά η οικογένειά του (όπως έχουν αποδείξει εδώ και δεκαετίες) κοιτούν τον κόσμο στα μάτια και μιλούν με ξεκάθαρα λόγια! Οι όποιες υποθέσεις και αναζήτηση προθέσεων-θέσεων… πίσω απ’ τις λέξεις, είναι εκτός τόπου και χρόνου!

 
Με δύο – τρία σημεία γέλασα πολύ στο άρθρο. Το πρώτο είναι αυτό που λέει Ειδικά απ’ τη στιγμή που κάποιες λεπτομέρειες των ρεπορτάζ που γράφτηκαν αυτές τις δύο ημέρες, δεν έχουν ειπωθεί ποτέ απ’ τα χείλη του προέδρου της ΚΑΕ, ούτε «διέρρευσαν» απ’ την δική του πλευρά ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Όχι δεν διέρευσαν από τα δικά του χείλη, αλλά διέρευσαν από ανώνυμα άρθρα σαν κι αυτό, μέσα σε μέσα ιδιοκτησίας του...
Το δεύτερο είναι το σημείο που αναφέρει Είναι λογικό να υπάρχει άκρατος ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού και μόνο στην προοπτική εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ! Ο άνθρωπος που γεννά την ελπίδα σε κάθε φίλο του «τριφυλλιού» Ας θυμηθούμε λίγο την αλήθεια, μιας κι αυτοί είναι μόνιμα τσακωμένοι με αυτήν. Ο άνθρωπος που δεν θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστό οι οργανωμένοι βάζελοι, βγαίνει ξαφνικά σαν σωτήρας τους.
Το τελευταίο σημείο που γέλασα και είναι το σοβαρό που βγαίνει από το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι το ακόλουθο Για παράδειγμα ποτέ δεν έχει πει ο κ. Γιαννακόπουλος πως θα αναλάβει τα χρέη προηγούμενων ετών. Λογικό κι επόμενο απ’ τη στιγμή που σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη γι’ αυτά
Τι μας λέει δηλαδή ο ΑΡΔάκος (μπορεί να είναι και ο ίδιος ο DPG)? Ότι ναι μεν ο τρακούλης θέλει να πάρει την παε ζέλα ψιλοτσάμπα, αυτό εξάλλου ήταν και το όνειρο της οικογένειας του διαχρονικά και το μεγάλο αγκάθι στις σχέσεις τους με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, αλλά και να απαλλαγεί από τα χρέη των προηγούμενων διοικήσεων του μπασκετικού και ποδοσφαιρικού τμήματος. Κάπου εδώ για να μην χαθεί η λογική, θα θυμίσω ότι οι προηγούμενες διοικήσεις του μπασκετικού τμήματος που αναφέρει το άρθρο είναι ο πατέρας και ο θείος του και μία από μτις προηγούμενες διοικήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι πάλι ο πατέρας του και ο θείος του. Εμπρός λοιπόν στον δρόμο που χάραξε η κουλίτσα, η Λάρισα, ο Πανσεραϊκός, ο Αρούλης, εντός ολίγου ο μπάοκ και όλα τα υπόλοιπα λαμόγια με τα διάφορα νομικά παραθυράκια σε κάτι απίθανα άρθρα εξυγίανσης και διακονονισμού χρεών κάθε πικραμένης Ανώνυμης Εταιρίας. Βέβαια οι ζέλες έχουν ήδη κάνουν τα κουμάντα τους και πάνε την λαμογιά ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους, αφού οι πληροφορίες στην Σπάρτη οργιάζουν περί αγοράς του ΑΦΜ του Α.Ο Σπάρτης από τον βάζελο. Η ομάδα της Σπάρτης είναι απολύτως καθαρή από χρέη, κρατήστε αυτή την λεπτομέρεια, είναι πολύ σημαντική, θα μας χρειαστεί στο μέλλον. Η διαφορά του ζέλα με τα υπόλοιπα λαμόγια είναι ότι δεν παλεύει για την διαγραφή των τόκων και των προσαυξήσεων αλλά ο τράκης θέλει διαγραφή του πρωτογενούς χρέους, που προφανώς δεν αφορά μόνο το Δημόσιο. Αφορά κυρίως τους ιδιώτες πιστωτές του μπασκετικού βάζελου, δηλαδή ιδιώτες, παίκτες και εταιρίες, χρέη που ξεπερνούν σύμφωνα με τις πληροφορίες τα 30+ εκ ευρώ!!! Αλήθεια πότε θα επέμβει το κράτος σε αυτή την ιστορία? Πότε θα τους κάνει ένα οικονομικό έλεγχο? Πόσα λεφτά είναι απαιτητά από το κράτος σήμερα για να επανέλθει η νομιμότητα στην ανώνυμη εταιρία καράμπαμπα aka καε παο? Σχεδόν όλα τα ΜΜΕ που ανήκουν στον τράκη, αρχίζουν να μιλάνε για την παραπάνω ιστορία. Παρακάτω μπορούμε να δούμε το εξώφυλλο της μολόχας που επιβεβαιώνει την πίεση προς όλους για να εξυπηρετηθεί ο κοινός σκοπός όλων στον μπασκετικό ζέλα. Η διαγραφή των χρεών του.


Το σήριαλ με τον τράκη έχει πολύ ψωμί ακόμα και καθημερινά επεισόδια. Πάλι έχουν βρει ένα σήριαλ να απασχολούν τους βάζελους και προσπαθούν να καταφέρουν πάλι δύο πράγματα όπως με την πριγκηπιάδα που ζήσαμε 1-2 χρόνια. Το πρώτο είναι να διώξουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω από την ομάδα των αμούστακων παιδιών που έχουνε, αφού έδειξαν ότι δεν αντέχουν στην πίεση και το δεύτερο είναι να μπορέσουν ανενόχλητοι, ο τουίτη, ο τράκης με την βοήθεια και συνενοχή του κάθε Μπαλτάκου, να δουλεύουν υπόγεια και καταστροφικά για το μέλλον του συλλόγου τους αλλά και κάθε έννοιας ανταγωνισμού και αθλητικής δικαιοσύνης γενικότερα. Θεωρώ το συγκεκριμένο θέμα πάρα πολύ σοβαρό και για ότι προκύπτει προφανώς θα ενημερώνεστε.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα V0R4D0R

Ήδη τα μάζεψε ο Τράκης τα περί 120 εκατομμυρίων. Προσωπικά μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι λαμόγια σαν τον Τράκη και τον Τίγρη ψάχνονται να μπουν τώρα στο ποδόσφαιρο, σε μια στιγμή που είναι η χειρότερη για την ελληνική επιχειρηματικότητα (αυτό στην πιο αισιόδοξη περίπτωση, γιατί θα έρθουν πολύ χειρότερες περίοδοι). Είτε το κάνουν από την παρόρμηση του κερδοσκόπου (ψωνίζουμε όταν οι τιμές είναι στο μηδέν), είτε έχουν μυριστεί αίμα στο κοντινό μέλλον (όπως ο τίγρης με ΟΠΑΠ-γήπεδο, ή ο Τράκης με τζάμπα ομάδα-χάρισμα χρεών). Όπως και να ΄χει, κορόιδα που θα έρθουν από το εξωτερικό και θα ρίξουν λεφτά στον ΠΟΑ για να έχει ο Τράκης το μάνατζμεντ, δεν υπάρχουν.

ΥΓ: Αλήθεια, στις τόσες αποτυχημένες ΑΜΚ, όπου κυνηγούσαν το ευρώ με το τουφέκι, γιατί δεν μπήκαν οι Γιαννακοπουλαίοι να πάρουν την ομάδα όμορφα και μάγκικα? Χώρια που ζητούσαν πίσω τα λεφτά που έβαλαν στο τέλος.

Εικόνα dono

Μα είπαμε, ήθελαν και θέλουν να πάρουν τζάμπα την ομάδα τους. Δεν ήθελαν να δώσουν ούτε 1 ευρώ, γι αυτό και δεν προχώρησε ΠΟΤΕ η αγοραπωλησία με τον Βαρδινογιάννη, πριν την πολυμετοχικότητα μιλάω, όταν φώναζαν όλα τα πρόβατα ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ.

Εικόνα red apple

A γειά σου (σε όλα)

Εικόνα red apple

Συγπροσφυγάκο μου να πάρουν τον ΑΟ Σπάρτης και να τον μετονομάσουν σε ΠΑΕ Καιάδας

Για εκεί βαίνουν ολοταχώς