ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΖΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ



Μετά τις υποψίες της uefa περί στησίματος του αγώνα ποα – γιάννενα έρχεται η πρώτη επίσημη αντίδραση της παε τουίτη. Διαβάζουμε λοιπόν στο σιτε της Δαβάκη τα παρακάτω.
Έτοιμη να συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια σχετικά με όσα ακούστηκαν για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία με σχετική ανακοίνωση, πήρε θέση για την εισαγγελική έρευνα που διατάχθηκε για το θέμα.
Επιπλέον, στην ανακοίνωσή τους οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν πως περιμένουν με αγωνία το πόρισμα ώστε να στραφούν εναντίον όσων προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομα και την ιστορία του συλλόγου.
Η ανακοίνωση:
«Με χαρά πληροφορηθήκαμε τη διεξαγωγή Εισαγγελικής έρευνας του αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της την έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να αποδειχθεί ότι ο Παναθηναϊκός πάντοτε αγωνίζεται για να κερδίσει, έντιμα και με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού.
Αναμένουμε δε τα πορίσματα της εισαγγελικής έρευνας προκειμένου να στραφούμε κατά παντός αποπειρωμένου, εμφανώς και υποκρυπτομένου, να σπιλώσει το ένδοξο όνομα του Παναθηναϊκού».

 
Ρε παλικάρια με συγκινήσατε λέμε…
Το ότι θα ζούσα την ημέρα που η ομάδα του Μπουμπλή, των λουλουδιών, του καπετάνιου με τα κουμπούρια, της ακραίας φοροδιαφυγής με τα καπέλα στις τιμές των εισιτηρίων εκτός του τιμήματος τους (κατάμαυρα χρήματα ωσάν την καλιακούδα), με μεταβιβάσεις μετοχών στην παναθηναϊκή συμμαχία χωρίς να πληρωθεί ούτε ένα ευρώ στο κράτος, η ομάδα που έχει στο τμήμα καλαθοσφαίρισης της πρόεδρο τον τράκη, κτλ κτλ κτλ θα μιλούσε για ήθος, τιμή, αρχές και αξίες, πραγματικά δεν μπορούσα να το φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα.
Φυσικά και δεν περιμένω να τιμωρηθούν αν υπάρχει όντως στήσιμο του αγώνα. Αυτό το… χούι το έχουν οι υπόλοιποι κι όχι ο ζελεδούλης ιστορικά και διαχρονικά στον Ελληνικό αθλητισμό. Είμαι όμως πολύ περίεργος να δω πως θα κουκουλωθεί κι αυτή η υπόθεση όπως μια προηγούμενη με κάτι κοριούς στα αποδυτήρια (ακόμα τιμωρούνται…), η υπόθεση με τα στημένα που ο πρόεδρός τους έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, η υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού του τράκη στην Μαλαισία που ακόμα κι αυτή ερευνάται σαν κατεπείγουσα εδώ και 2 χρόνια, όπως τόσες και τόσες ακόμα στην γεμάτη λάσπη και βούρκο ιστορία τους.
Όλα τα λεφτά είναι η τελευταία παράγραφος της ανακοίνωσης. Αναμένουμε δε τα πορίσματα της εισαγγελικής έρευνας προκειμένου να στραφούμε κατά παντός αποπειρωμένου, εμφανώς και υποκρυπτομένου, να σπιλώσει το ένδοξο όνομα του Παναθηναϊκού». Αυτοί νομίζουν ότι η uefa είναι η ΄΄κόκκινη΄΄ ΕΠΟ του  Σαρρή που τον έχει διασώσει προκλητικά μέχρι σήμερα από τον υποβιβασμό και την χρεωκοπία. Αυτοί νομίζουν ότι στην uefa μπορούν να τα κάνουν όλα όπως έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια στην Ελλάδα. Παιδάκια κάντε ότι μπορείτε να μην αποδειχθεί τίποτα το μεμπτό στην όλη ιστορία γιατί τότε μιλάμε για κανονικό ξεβράκωμα και εκτός συνόρων. Και από ΄΄πρέσβης΄΄ κλητήρας, παραφράζοντας τον σοφό λαό.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Σχόλια

Εικόνα k1p

Στήσιμο δεν ξέρω αν υπήρξε αλλά το σίγουρο είναι πως ήρθαν όλως τυχαίως 700 χιλιάρικα στα ταμεία όταν η ομάδα που υποτίθεται πως τον αγόρασε,ισχυρίζεται πως τον πήρε ελεύθερο.Σήμερα το ανέκδοτο της ημέρας απο τα ΑΡΔάκια είναι πως "ο φιγκερόα τα έδωσε απο την τσέπη του".700 χιλιάρικα απο την τσέπη του δεν δίνει ούτε ο ντρογκμπά,ο φιγκερόα θα δώσει που δεν έβρισκε συμβόλαιο ούτε σε ερασιτεχνική κατηγορία εδώ και 2 χρόνια?

Αυτά τα 700 χιλιάρικα θα εξετάσει κανείς πως ήρθαν και απο που?Μπορεί να μην είναι απο στοίχημα ρε παιδί μου.Να πρόκειται για "συγκυρία συμπτωματικών συμπτώσεων" που έλεγε και ο μέγας στηβ γιατζόγλου.Η ουσία είναι πως εμφανίστηκαν 700 ζεστα χιλιάρικα μέσα στα κρύα του δεκέμβρη την ώρα που κανείς δεν δέχεται πως στα έδωκε...

Εικόνα savvas gridlock

Γιατί το άλλο? Βρέθηκε λέει ομάδα που δίνει 1,5 μύριο καθαρά για το Λούτσο το Φιγκερόα. Ο Φιγκερόας που κάνει σπριντ 10 μέτρα και μπαίνει το φορείο να τον μαζέψει, ο Φιγκερόας που τρέχει σαν τους δύτες στο Ικόνιο, πριν βουτήξουν με τα βατραχοπέδιλα, θα κονομάει πλέον 1,5 τον χρόνο. Πω ρε πούστη να μην γίνουμε ποδοσφαιρισταί. Αλλά απ'την άλλη αν η τρίτη ομάδα πέρυσι στη Μαλαισία σκάει 1,5 μύριο συμβόλαια, η πρώτη πόσα σκάει? Κι αν το συμβόλαιο που'χε ο Φιγκερόας με το βάζελο έληγε το καλοκαίρι, όπως μας λένε, άρα από 1/1 μπορούσε να υπογράψει όπου γούσταρε, γιατί τέτοια κωλοπιλάλα η Νταρούλ να τον πάρει τώρα και να δώκει τόσα λεφτά στο βάζελο, την ώρα που το πρωτάθλημά τους αρχινάει στις 18/1? Γιατί δεν ήρθε τα Χριστούγεννα, να πετύχει και καλύτερη τιμή και να πάρει άμεσα τον παίκτη? Περίεργα πράγματα. Βέβαια δεν υπονοώ κάτι, μην το πάει κάνας αλλού...

Εικόνα nikos michalopoylos

Οχι ρε Σαββα προς θεου τωρα τι λες! Εγω πιστευω οτι το σκαουτινκ στη μαλαισια εχει ανεβει τοσο που σε λιγο καιρο θα χτυπησουν κι αλλους παιχταραδες οπως ο λουτσο!ΟΥΣΤ!

Εικόνα savvas gridlock

Η UEFA δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Δεν υπάρχει στημένο ματς ΠΑΟ-ΠΑΣ Γιάννινα κι αν υπάρχει, δεν είναι κριτήριο το στοιχηματικό ποντάρισμα στο Internet για να εντοπιστεί. Σοβαροί να'μαστε, αυτά τα λέμε για να γελάσουμε με το τι λέγανε για ''στημένα'' παλιότερα οι ΑΡΔ του βάζελου και πώς έχουν κάνει 200 κωλοτούμπες τώρα, αυτοί και τα πρόβατα που σέρνουν πίσω τους οι επαγγελματίες οπαδοί του Φορέα, μπας και δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Οι εισαγγελείς εδώ στην Ελλάδα όμως, πού είναι για να ασχοληθούν? Για τον ίδιο λόγο δεν χώσανε μέσα Μπέο-Τσακογιάννη-Ψωμιάδη? Τι έγινε εδώ ρε παιδιά? Κο-κο-κο πάλι? Ο Πατέρας κατέθεσε πως λέει τον Ψωμιάδη ''αδελφούλη'', αλλά ποινική δίωξη δεν του ασκήσατε. Στο Μαρινάκη ασκήσατε δύο, επειδή ''μιλούσε με τον Μπέο'' και είπε κάποιος ότι του'πανε πως ΘΑ έστελνε γαύρους από τη Θύρα 7 ο Μαρινάκης στο Κόρινθος-Παναχαική, για να βρίσουν τον Κούγια, αλλά τελικά δεν έστειλε. Όταν ο Δελατόλας, ο εκδότης του DERBY, πάρει τηλέφωνο ''έλα Ελένη'', θα έρθει τρέχοντας η Ελένη. Εδώ με τον Τουίτη έχασε τον δρόμο η Ελένη. Ρε τις ''ράμπο με γόβες'', που ''καθάρισαν το απόστημα των στημένων αγώνων''. Γαμώ την ''ανεξάρτητη'' ελληνική δικαιοσύνη σας μέσα και γαμώ το θΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοπρασία σας.

Εικόνα red apple

Τί ωραία, να ανοίγεις το λαπ τοπ, να ανοίγεις μια ενδιαφέρουσα σελίδα να ενημερωθείς και να βλέπεις την τελευταία σου παράγραφο!
αχαααααααααααααααααααααααα

Και φυσικά δεν τίθεται θέμα στησίματος. Και φυσικά πρέπει να τους ξεμπροστιάσουμε τους παλιοπουθενάδες που μας έχουν κάνει ημικρανιακούς με την γκρίνια, τα παράπονα και τις πουστιές...

Εικόνα dono

Ακριβώς επειδή είμεθα σοβαροί πουθενά δεν αναφέρω ως γεγονός την είδηση ότι ελέγχεται ο ζέλας για στήσιμο παιχνιδιού ως δεδομένο, ως κάτι που έγινε.
Η uefa το έχει δει πολύ λάθος το όλο σκηνικό, αλλά εμένα με ενδιαφέρει η διαφορετικήα ντιμετώπιση που έχουν όλα τα λαγουδάκια τώρα απ' όλες τις υπόλοιπες ομάδες όταν βγαίνουν ανάλογες ειδήσεις. Αν δε ήταν ο Θρύλος στην θέση τους θα μιλούσαμε για το θέμα ακόμα κια μετά του Αη Γιαννιού.

Εικόνα ΔΙΑΣ

εχουν καλους συμμάχους στο κουκουλωμα. Τη Δαβακη με τους τσωχοχελακηδες , τον κυριακο το δικαστή, τους μιστερ αντικειμενικοτητα μπραουδακη και vergis, και σπονσορα τη σερβιέτα vazeleta... Η τιμωρία τους στη Μαλαισία παιζεται 0.9 .....

Εικόνα dono

0,9!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα red apple

Mαάκα Ζευ, τρομερή ευκαιρία. Το ποντάρω αυθωρεί και παραχρήμα -κυριολεξία