ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΙΓΚΕΡΟΑ



Διαβάζουμε στο πάντα ''έγκριτο΄΄ και γεμάτο πόνο σιτε των λαγών, όταν ξαναήρθε στον ζέλα ο Φιγκερόα.
 
Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο από τον Παναθηναϊκό και δεν έκρυψε τη χαρά του!
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, τον Παναθηναϊκό. Εδώ που έπαιξα και πέρυσι. Είμαι χαρούμενος που έμεινα εδώ και επιτεύχθηκε η συμφωνία. Ο Παναθηναϊκός πέρυσι μου άνοιξε τις πόρτες, όταν είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ και πάλι και ευχαριστώ την ομάδα γι' αυτή την ευκαιρία. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και τονίζω και πάλι ότι είμαι χαρούμενος που παρέμεινα στον σύλλογο», ανέφερε.
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού πρόλαβαν να τον αγαπήσουν, παρότι ο 32χρονος άσος έπαιξε όλα κι όλα σε οκτώ ματς. «Πραγματικά είναι ευχάριστο να ακούω καλά λόγια από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που αγάπησα και με αγάπησαν πάρα πολύ. Θυμάμαι ακόμα το τραγούδι των οπαδών με το όνομα μου. Το σκέφτομαι και ανατριχιάζω. Βλέπω την αγάπη, την αισθάνομαι και πραγματικά είναι κάτι πολύ σημαντικό. Το μόνο που ζητώ είναι λίγη υπομονή, μέχρι να επανέλθω στην επιθυμητή κατάσταση, γιατί όλο αυτό το διάστημα έκανα ατομικές προπονήσεις και χρειάζομαι λίγο χρόνο για να είμαι έτοιμος».
Η ομάδα που βρίσκει είναι διαφορετική από αυτή που άφησε το Μάιο. «Η αλήθεια είναι έχουμε παίξει τέσσερις αγωνιστικές. Ο δρόμος είναι μακρύς και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Σίγουρα υπήρξαν κάποια στραβοπατήματα, αλλά σκοπός μας είναι να βελτιωθούμε, να παίξουμε καλύτερα και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε γι' αυτό το στόχο», ανέφερε.
Όσο για το τι μπορεί να προσφέρει, είπε: «Είμαι πολύ αισιόδοξος και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Το σημαντικό είναι η ομάδα να πηγαίνει καλά, να βοηθώ όσο μπορώ και αν μπαίνουν γκολ τόσο το καλύτερο. Ο στόχος μου είναι να βρίσκομαι στην περιοχή και πάντα απέναντι στο αντίπαλο τέρμα».
Πλέον δεν θα αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ, αλλά στη Λεωφόρο. «Θετικό γήπεδο, ο φίλαθλος το θέλει. Είναι πιο μικρό, ο αντίπαλος νιώθει πίεση και αυτό αρέσει στους οπαδούς μας. Θέλουμε με τα αποτελέσματά μας να τους κάνουμε ευτυχισμένους. Μακάρι να πετύχουμε τους στόχους μας γιατί το αξίζει ο κόσμος, κατανοώ ότι υποφέρουν στις δύσκολες στιγμές. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο. Και η πίεση που θα ασκήσουν οι φίλαθλοι είναι σημαντική σε αυτή την έδρα».
Πολλοί ήδη περιμένουν τη μάχη του με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική Αργεντινής, Χαβιέρ Σαβιόλα, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. «Θα κάνουμε το παν για να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Είναι ωραίο να κερδίζεις ένα ντέρμπι στο σπίτι σου και να μένει αυτός ο θρίαμβος. Δεν ξέρω τι θα γράψουν στην Αργεντινή και αν θα ασχοληθούν με τον Φιγκερόα ή τον Σαβιόλα. Πιο σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι».
Τέλος, για τον ανταγωνισμό με τον Μάρκους Μπεργκ για τη θέση του σέντερ φορ είπε: «Είναι θετικό. Δεν τον έχω δει να παίζει, τον έχω δει στην προπόνηση. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής. Αν παίξουμε μαζί θα τα πάμε καλά, αν παίξει ο ένας από τους δυο τότε θα υπάρξει μεγάλη πίεση στον αντίπαλο, γνωρίζοντας ότι θα υπάρχει στον πάγκο ένας επιθετικός με όρεξη, ο οποίος μπορεί να μπει στο παιχνίδι και να βοηθήσει».
Τον Αργεντινό φορ παρουσίασε ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας. «Είναι η τελευταία μας μεταγραφή. Δεν θα πω πάρα πολλά, δεν ήμουν πέρυσι στην ομάδα, έχω αγωνιστική άποψη, αλλά στο κομμάτι των μεταγραφών μετράει και το εξωαγωνιστικό: προσωπικότητα, χαρακτήρας, θετική αύρα. Και ο Λουτσιάνο έχει όλα αυτά τα στοιχεία και θεωρούμε ότι θα μπορέσει να δώσει πολλές βοήθειες στην ομάδα. Μειονέκτημα ο χρόνος άφιξης, αλλά θα πρέπει να το αναλάβω προσωπικά. Θεωρώ ότι η αναλογία των γκολ για τους επιθετικούς είναι σημαντικό κριτήριο και πρέπει να ταιριάζει στα χαρακτηριστικά της ομάδας. Θεωρώ ότι θα δώσει την καλύτερη δυνατή βοήθεια στην ομάδα, όπως έκανε και πέρυσι»

 
Στις 19 Σεπτεμβρίου 2013 έγινε αυτό, με τον Φιγκερόα να δηλώνει χαρούμενος που επέστρεψε στον ΠΑΟ. Στις 3 Δεκεμβρίου 2013, 3,5 μήνες μετά, μαθαίνουμε πως πίεζε να φύγει στη Μαλαισία. Τι μεσολάβησε και προφανώς έπαψε να 'ναι χαρούμενος, ώστε πέρα από την επιθυμία του Αλαφούζου να πάρει λεφτά, να πιέζει και ο ίδιος για να την κάνει? Μήπως ήταν απλήρωτος? Καλά φιλοσοφικές ερωτήσεις κάνουμε γιατί οι απαντήσεις σε ερωτήματα που σχετίζονται με λεφτά και την παε τουίτη είναι κάτι σαν την σχέση του τράκη με το νερό (όχι αυτό με τις φυσσαλίδες, το άλλο το κανονικό της βρύσης). ΚΑΜΙΑ. Αλήθεια Θα ελέγξει κανένας αρμόδιος τα οικονομικά του ΠΑΟ, που παίρνει κανονικά άδεια και συμμετέχει χωρίς εγγυητική επιστολή στο πρωτάθλημα? Παίρνει αδειοδότηση από την ΄΄κόκκινη΄΄ ΕΠΟ, μην το ξεπερνάμε στο ντούκου αυτό. Το ότι με το που εμφανίστηκε ο τράκης στην ΠΑΕ, που κατηγορείται για ποντάρισμα στη Μαλαισία, ξαναμπήκε η Μαλαισία στη ζωή μας με το Φιγκερόα και ο ΠΑΟ μπλέκεται σε στημένο ματς από την ΟΥΕΦΑ, θα απασχολήσει κανέναν ΑΡΔ? Το ότι υπάρχει ''κατεπείγουσα'' εισαγγελική έρευνα για το ποντάρισμα στη Μαλαισία του Ξάνθη-ΠΑΟ το 2008 από τον ΠΟΥΣ-Τράκη και μετά από 1,5 χρόνο δεν έχει καταλήξει κάπου (τόσο κατεπείγουσα ήταν), θα απασχολήσει κανένα ΑΡΔ? Το ότι στην τηλεδίκη του μεγάλου μας εθνικού τηλεδικαστή Θωμαίδη δεν ασχολείται καθόλου με την είδηση της ημέρας, αλλά λέει όπως πάντα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε θα το αναδείξει κανείς?
Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός μας, αυτή είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζει ο μοναδικός επενδυτής στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. Ο πρόεδρος αντιμετωπίζει διώξεις γιατί μίλησε με τον Μπέο, οι άλλοι είναι χαλαροί και άνετοι ενώ είναι οι ίδιοι πρωταγωνιστές των σκανδάλων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Καληνύχτα σας Κύριοι.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα red apple

Πραγματικά λυπάμαι επειδή, ΣΗΜΕΡΑ, που ανεβάσθη ένα λυρικό ξεφωνητό για τον Άλαιμο δικαστή Ντρεντ, βρήκες να ασχοληθείς με τον κωλοΦινγκερ-όα!!!

χιιχιιχιι

Εικόνα dono

Εσένα σου απάντησα εχθές... Σταμάτα να πρακτορίζεις!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα red apple

Αχ δεν με καταλαβαίνεις...Τρία χρόνια άνεργος ο άνθρωπος, πασχίζω να βρω συγκολητική ουσία με την εξουσία μπας και βρω απασχόληση...

Εικόνα μαουνιέρης

Εγώ, φίλε μου Αδάμ, πολύ τον πηγαίνω τον Φιγκερόα. Τους δουλεύει ψιλό γαζί. Φεύγει -λέει- με πόνο καρδιάς. Ναι, του έχουν ξεσκιστεί τα φυλλοκάρδια!

Εικόνα red apple

Γιατί; Νομίζεις πως εγώ τους ειρωνεύομαι, τώρα;

ΟΥΧΙ! Διαπράττεις τιτανοτεραστιομέγιστο σφάλμα!

Το ξέρεις οτι δεν κοιμάμαι εδώ και τρία εικοσιτετράωρα από τη στενοχώρια. Συμπάσχω μετά του κωλοΦίνγκερ-όα... Άστα Γιώργο μου... Άστα!

Εικόνα dono

Εμ βέβαια στον ζέλα έχουμε βαφτήσει καρδιά το πορτοφόλι, γιατί αν λέγαμε την αλήθεια δλδ ότι φεύγει με πόνο πορτοφολιού θα είμασταν οι κακοί της υπόθεσης

Εικόνα red apple

αχαααααααααααααααααααααααααααααααααα

Η Καρδιά-πορτοφόλι;

χοχοχοχο