ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΕΛΑ



Σε συνέχεια της είδησης περί μεταγραφής του Φιγκερόα στο μαγευτικό πρωτάθλημα της… Μαλαισίας, διαβάζουμε και ζουμερές πληροφορίες.
Ένα απίθανο σενάριο έχει βγει στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες και αφορά τον τρόπο που ο Λουτσιάνο Φιγκερόα έπεισε τον Παναθηναϊκό να τον αφήσει να φύγει για τη Μαλαισία. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή και από την επίσημη ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή, ήταν ξεκάθαρο πως ο Αργεντινός πίεσε πολύ τους Πράσινους για να δεχθούν την πρόταση που είχε φτάσει στα γραφεία της ομάδας.
Ο "Λούτσο" ήθελε πάρα πολύ να φύγει, καθώς τα χρήματα ήταν ...τρελά και γι΄ αυτό έκανε τα πάντα για να πετύχει την αποδέσμευσή του! Άλλωστε, εκεί θα εισπράξει μόλις υπογράψει (σαν πριμ) στη νέα του ομάδα 300.000 δολάρια, ενώ στο Τριφύλλι το αντίστοιχο ποσό, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ήταν μόλις 15.000 ευρώ!
Έτσι, λοιπόν, ο Φιγκερόα δεν ...άκουγε τίποτα μόλις είδε την πρόταση από τη Μαλαισία και γι΄ αυτό από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε στους Πράσινους ότι θα φύγει! Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", για να μπορέσει να αποχωρήσει, ο Αργεντινός έβαλε μέχρι και το χέρι στην τσέπη!
Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα της Τζοχόρ σε ΜΜΕ της χώρας, η νέα του ομάδα δεν έδωσε ...δολάριο στον Παναθηναϊκό! Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζονται οι ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι πανηγυρίζουν για το μεγάλο deal που έκαναν παίρνοντας έναν σούπερ επιθετικό ως ...ελεύθερο!
Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δεν πήρε τα χρήματα που ανακοίνωσε (750.000 ευρώ). Φυσικά και τα πήρε, αλλά όχι απευθείας από την ομάδα. Πιθανότατα, η πλευρά του Αργεντινού που διαπραγματεύτηκε με το Tριφύλλι, εξαγόρασε την ελευθερία του από τα λεφτά που είχε συμφωνήσει από πριν με την Τζοχόρ...

Δηλαδή για να καταλάβω οι παίκτες της ομάδας σας δεν φτάνει που κάνουν σαν τρελοί να φύγουν από τον ζέλα ακόμα και στην μαγευτική ποδοσφαιρικά Mαλαισία, αλλά πληρώνουν κιόλας από την τσέπη τους? Ρε πόσο τριμπούρδελο είστε ΡΕΕΕΕΕ!!! Βρείτε ΕΝΑΝ παίκτη του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού που να έχει παίξει έστω σε 5 παιχνίδια και να έχει φύγει τρέχοντας ή να έχει καταφερθεί εναντίων της ομάδας μας. ΕΝΑΝ! Καταλαβαίνετε τώρα για τις διαφορές των ομάδων που προσπαθούμε ρε κορόιδα να σας εξηγήσουμε τόσα χρόνια και εσείς δεν λέτε να το καταλάβετε?
Σε συνέχεια της πειργραφής του οίκου ανοχής aka ποδοσφαιρικός ζέλας, έρχονται και οι δηλώσεις του μάνατζερ του Αγκατζούν, όχι σε εφημερίδα της πατρίδας του, άρα και υπάρχει λανθασμένη μετάφραση ή όποια άλλη δικαιολογία έχετε πρόχειρη, αλλά στο sport24 και σας ξεβρακώνει τόσο τους υπάλληλους οπαδούς σας, όσο και αυτόν τον λάτρη της τάξεως και ηθικής πρόεδρό σας.



Ο σύλλογος που εδρεύει στο Πορτ Χαρκούρτ της Νιγηρίας στα τέλη Οκτωβρίου είχε δώσει περιθώριο δύο εβδομάδων στους "πράσινους" προκειμένου να καταβάλουν το ποσό των 200.000 ευρώ που αντιστοιχούσε στη μεταγραφή του Αμπντούλ Ατζαγκούν.
Οι Αφρικανοί υποστηρίζουν πως υπήρχε δέσμευση από πλευράς Παναθηναϊκού προκειμένου να καταβληθούν τα χρήματα ένα μήνα μετά την πραγματοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως ακόμη περιμένουν.
Μάλιστα είχαν στείλει ένα έγγραφο στο "τριφύλλι" υπενθυμίζοντας στην ελληνική ομάδα τις υποχρεώσεις της.
"Ναι, είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει πληρώσει τα χρήματα για την μεταγραφή του Ατζαγκούν. Μίλησα με τον μάνατζερ της ομάδας και μου το επιβεβαίωσε.
Όπως μου είπε θα απευθυνθούμε στην FIFA προκειμένου να ακυρωθεί η μεταγραφή. Ίσως να έχει ήδη συμβεί αυτό. Η διορία που δώσαμε στον Παναθηναϊκό έληξε", ήταν η δήλωση του spokesman των Ντόλφινς, Τσίνα Ακέρου στο Sport24.gr

 
Δηλαδή ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ποδοσφαιριστής που έχετε αποκτήσει με κανονική μεταγραφή με έναντι κάποιου οικονομικού τιμήματος, ενδέχεται να αποχωρήσει κι αυτός? Ρε έχετε τρελαθεί εκεί στο Απήλιον και στο ΣΚΑΙ? Δεν μας αφήνετε να ησυχάσουμε ούτε μια ημέρα χωρίς να ασχοληθούμε με ρεμούλες και πουστιές σας? Άσταδιαλα έρχονται και γιορτές. Τα πράγματα που εξελίσσονται στον φετινό ζέλα δεν έχουν προηγούμενο πανευρωπαϊκά, ακόμα μια πρωτιά στην πουστιά και στον βούρκο, όπως είναι ολόκληρη η ιστορία σας. Σε λίγο θα μείνετε μόνο με τον Λαγό που δεν μπορεί, βάση της προϊστορίας του θα τραυματίσει και τον Αναστασίου σε κάνα διπλό ένας εναντίων ενός που θα παίζουν στο Απήλιο απουσία τρίτου ανθρώπου, σε κάνα τάκλιν και θα μείνετε και χωρίς τον Αποστολάκη Νο 2 που έχετε για προπονητή. Γαύροι ξυπνάτε γιατί όλα τα ΑΡΔάκια μας έχουν κάνει το άσπρο πράσινο με αυτά που διαβάζουμε. Ένας σύλλογος που από φέτος έπρεπε να κάνει παρέα στην κουλίτσα στην ΄Γ Εθνική, με τις πλάτες της ΄΄κόκκινης΄΄ ΕΠΟ το παίζει κοκορόμαγκας και αβέρτος. Κάπου εδώ κλείνοντας θα θυμηθούμε ένα παλιό σύνθημα.
 
ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ… ΑΓΑΠΑΕΙ ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!! Και αυτός είναι κι ο μόνος μάγκας που θα γνωρίσετε ποτέ βαζελάκια.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα nikos michalopoylos

Αποστολακης Νο 2??? χαχαχαχαχαχαχα. Καλο ρε φιλε!

Εικόνα red apple

Κοκορόμαγκες, μαρς στην ΑΛΕΠΟΤΡΥΠΑ σας...

Εικόνα savvas gridlock

Εντάξει ρε μαλάκα, πέρα από την πλάκα τώρα. Ποιος τενεκές πιστεύει ότι αυτό το σαπάκι θα παίρνει 1,5 μύριο τον χρόνο καθαρά στην τσέπα του? Ρε πούστη, ειλικρινά, πώς έχουν μαζέψει τόσους καθυστερημένους εκεί στο λαγό? ΕΝΑΣ δεν αναρωτιέται το προφανές ''ρε ο Σισές παίρνει 1,2 στη Ρωσία και ο Φιγκερόας θα παίρνει πιο πολλά στη Μαλαισία?''. Πραγματικά, άντε πες οι αρχηγοί των συνδέσμων τους βγάζουν μεροκάματο και για ένα 50ευρω κάνουν 50 κωλοτούμπες. Οι υπόλοιποι βάζελοι, η πλειοψηφία του κόσμου τους, τι στο διάολο έχουν στο κεφάλι τους ρε?

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αιώνια αναπάντητο το ερώτημα που έθεσες Σάββα. Τι έχουν στο κεφάλι τους οι ζελέδες; Άιντε τώρα, για παράδειγμα, να τους πείσεις ότι οι βέβηλοι του μνημείου της θύρας 7 δεν είναι Ολυμπιακοί, όπως λέει το βαζελέττα.