ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΑΕ ΑΕΚ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΡΙΣΜΑ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ



Εχθές έπεσαν θεωρητικά οι τίτλοι τέλους για την περήφανη ομάδα της προσφυγιάς, της ιστορικής ομάδας της Ελληνικής εταιρίας υδάτων και γενικότερα όλων αυτών που αντιπροσωπεύουν τον κρατισμό σε αυτή την χώρα. Η ΔΕΚΟ ποδονίφτη αποφάσισε ένα ωραίο πρωί να διαλυθεί και φυσικά να μην πληρώσει σε κανέναν αυτά που χρωστάει (προμηθευτές – ποδοσφαιριστές – δημόσιο). Όπως μαθαίνουμε λοιπόν, με ένα δακρύβρεχτο άρθρο στην Δαβάκη τα παρακάτω.
Στην ιστορική -όσο και αναπόφευκτη- απόφαση για να διαλυθεί και τυπικά η ΠΑΕ προχώρησαν στην ΑΕΚ. 
Η τελευταία Γενική Συνέλευση της εταιρείας που έγινε στα Σπάτα (χωρίς την παρουσία του εκπροσώπου του Νίκου Νοτιά, αλλά με ποσοστό εκπροσώπησης των μετόχων 53,5% που επέτρεπε απαρτία) έριξε κι επισήμως τίτλους τέλους στην εταιρεία. 
Παρόλο που υπήρξε αίτημα του Χάρη Οικονομόπουλου (το οποίο μετέφερε ο Ανδρέας Δημητρέλος) ν’ αναβληθεί η απόφαση για ένα μήνα, ώστε να έχει τελειώσει πρώτα η δίκη Ψωμιάδη, κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό. Κι αυτό διότι, όπως εξήγησε ο Αλέξης Αλεξίου, ως εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής, αφενός η δίκη είναι ποινική (και η ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει οικονομικό όφελος) και αφετέρου κανείς δεν εγγυάται ότι θα έχει τελειώσει σε ένα μήνα. 
Αφού λοιπόν συμφώνησε με αυτό και ο εκπρόσωπος των Supporters, Μάκης Κασνακίδης κι απορρίφθηκε κι επίσημα το αίτημα, προχώρησαν οι διαδικασίες για να εγκριθεί ο ισολογισμός έναρξης και λήξης της εκκαθάρισης. Κάτι που έγινε με το συντριπτικό ποσοστό του 53% και επί της ουσίας δρομολόγησε τη λύση της ΠΑΕ. 
Μια διαδικασία για την οποία απομένουν πλέον τυπικά ζητήματα ώστε να ολοκληρωθεί, όπως το να κατατεθούν τα πρακτικά της Γ.Σ. στη Νομαρχία και μετά την έγκρισή τους να μεταβιβαστούν στο Υπουργείο Ανάπτυξης για να δημοσιευθούν στο ΦΕΚ.

Όλα αυτά ωραία και καλά. Την σκανδαλάρα με την εταιρία supporters A.E θα την καλύψουν κι αυτή με την διάλυση της παε κούλα? Τελικά πόσα χρήματα έχει επενδύσει ο γατούλης? Μήπως αγγίζουν τον μαγικό αριθμό του μηδέν? Η βασική μου απορία όμως είναι, τελικά πόσα λεφτά χαρίστηκαν συνολικά στην παε κούλα μαζί με τα διάφορα άρθρα που υπάχθηκε, μαζί με τα χρέη που πλέον είναι ανύπαρκτα μετά και την διάλυσή της, πολύ περισσότερο όταν ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν πόσα χρωστούν, όταν ούτε ο ορκωτός λογιστής του τελευταίου ισολογισμού τους (ισολογισμός εκκαθάρισης) δεν μπορεί να υπολογίσει το ακριβές ποσό?
Ξέχωρα από την πλάκα με αυτά που γίνονται με τα συνεταιράκια κούλα και ζέλα, τελικά το να είσαι Μαρινάκης στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μάλλον λαλακία, μην το γράψω αλλιώς. Το να είσαι συνεπής και να εξοφλείς τα χρέη σου είναι μάλλον πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τουλάχιστον σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Συμπτωματικά και ο προηγούμενος που το έχει πράξει πάλι γαύρος ήταν, ο ανυπέρβλητος Σωκράτης Κόκκαλης, άρα επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση.
Προσοχή για να μην ξεφεύγουμε από την ουσία του θέματος. Μια ομάδα που είναι έως και σήμερα αμιγώς επαγγελματική (ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία παραμένει μέχρι την επίσημη διάλυσή της), αγωνίζεται απαλλαγμένη από χρέη στο πρωτάθλημα της ΄Γ Εθνικής. Αυτό για το πως γίνεται θα μπορέσει να μας το εξηγήσει κάποιος από τους κυβερνώντες μας? Ποιος θα βάλει την υπογραφή του για να χαριστούν στον Μελισσανίδη πολλές ακόμα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, την ίδια στιγμή που συνάνθρωποι πεινούν και τα παιδιά μας στα σχολεία κρυώνουν? Γιατί η κουλίτσα αγωνίζεται στην ΄Γ Εθνική κατηγορία όντας παε? Αν αύριο μεθαύριο δεν γίνει δεκτή η αίτηση πτώχευσης - διάλυσης της παε (δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση από την στιγμή που το όλο σκηνικό γίνεται εντελώς παράνομα ως χάρη στον γατούλη), τότε τι ακριβώς θα γίνει?
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα vgls35

Ακριβως οτι εγινε και με κοκκαλη...Για να τα λεμε και ολα,οχι μονο αυτα που μας συμφερουν.

Εικόνα savvas gridlock

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131113/i-rythmisi-ton-xreon-...

Δες εδώ τι έγινε με το ΣΩΚΡΑΤΗ και πόσα λεφτά λένε αντικειμενικές εφημερίδες ότι πλήρωσε για χρέη που άλλοι του φόρτωσαν, σύγκρινέ τα με τα λεφτά που ΔΕΝ έδωσε ο Μελισσανίδης, ο οποίος σε έριξε σε συνεργασία με την Φλορίτζιναλ Γ' Εθνική για να σε πάρει και μετά τα ξαναλέμε.

Εικόνα savvas gridlock

Κανένας κρατικός φορέας δεν ξέρει πόσα του χρωστάει η ΔΕΚΟ του Ποδονίφτη, αλλά θα υπογράψουν για να σβηστούν τα χρέη της, έτσι? Ανέλεγκτη φορολογικά η ΠΑΕ ΑΕΚ από το 2006, αλλά θα εκκαθαριστεί, δίχως να ξέρει κανείς τι θα εκκαθαριστεί ακριβώς, έτσι? Και νάσου οι ρυθμίσεις και προσωπικά στον τίγρη των Φρίσκις, για τα χρέη των εταιρειών του προς το Δημόσιο, από τον προσωπικό του φίλο, κύριο ΜΠΟΥΛΗ Αντωνάκη Σαμαρά, έτσι?

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΙΙ
ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΕΕΣ?
ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ?