ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΤΣΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΖΕΛΑ



Οι μαγκιές του τουίτη και του κάθε παραγοντίσκου του παναθηναϊκούλη τελείωσαν και τυπικά με την χθεσινή απόφαση του αρμοδίου οργάνου της ΕΠΟ. Οι μαγκιές δεν σε πληρώνω και βάζω όλους τους επιδοτούμενους οπαδούς της μπύρας 13 να σε κράζουν στο γήπεδο, προφανώς δεν περνάνε πια. Όπως διαβάζουμε επιδίκασε το ποσό των 940.000€ στον πρώην ποδοσφαιριστή του ζέλα  Τοτσέ, με μια αποπληρωμή σε 45 ισόποσες δόσεις. Διαβάζουμε την είδηση στην Δαβάκη.
Πολύ ακριβά θα πληρώσει την υπόθεση Τοτσέ ο Παναθηναϊκός.
Μετά τη διαφωνία του με τον Ισπανό επιθετικό στο θέμα των δεδουλευμένων, το θέμα πήγε στην ΕΠΟ.
Εκεί όπου το όποιο ποσό επιδικαζόταν στον παίκτη θα μπορούσε τουλάχιστον να του δοθεί σε 45 δόσεις, βάσει σχετικής διάταξης της Σούπερ Λίγκα.
Τη Δευτέρα εκδόθηκε λοιπόν η απόφαση της επιτροπής επίλυσης οικονομικών υποθέσεων της ομοσπονδίας, σύμφωνα με την οποία οι «πράσινοι» θα πρέπει να καταβάλλουν, έστω και τμηματικά, 940.000 ευρώ (περίπου 21.000 ευρώ κάθε δόση).
Με ανάλογο τρόπο, δε, αναμένεται να διευθετηθεί και το θέμα του Σεμπάστιαν Λέτο, το οποίο επίσης έχει καταλήξει στα δικαστήρια της ΕΠΟ.

Δυστυχώς όταν χρωστάς, κάποτε έρχεται η καταραμένη η στιγμή να τα δώσεις πίσω. Στην περίπτωση του ζελάκου απλά είναι απίστευτα απίθανο να ανταπεξέλθει στον συγκεκριμένο διακανονισμό των 45 δόσεων, που υπάρχει μεν σαν διάταξη άρα η απόφαση είναι σύννομη, αλλά έχει ένα παράδοξο. Δεν παίρνει υπ’ όψιν της ότι η παε ΣΚΑΙ δεν θα έχει να πληρώσει την πρώτη δόση και όχι την 45η. Το απαιτούμενο μηνιαίο ποσό των 21.000€ παίζει βασικά να είναι μεγαλύτερη απαίτηση από το μεγαλύτερο συμβόλαιο που υπάρχει σήμερα στην ομάδα του ζέλα. Διαβάζουμε δε, ότι έπεται η προσφυγή του Λέτο Κοτολέτο και εκεί τα πράγματα είναι λίγο χειρότερα. Μόλις επιδικαστεί και το ποσό στον Αργεντινό, μαζί με αυτό του Τοτσέ απλά θα μιλάμε για συνολικά και τουλάχιστον μισό εκατομμύριο επιπλέον μείον στην ρευστότητα του βαζελάκου την τρέχουσα χρονιά από το χρέος που ξέραμε μέχρι σήμερα. Μην ανησυχείτε ρε παιδάκια, έρχεται ο τράκης και θα μας κατατροπώσει, αυτό είναι γνωστό, αλλά βιαστείτε λιγουλάκι γιατί κοντοζυγώνει το παιχνίδι του δευτέρου γύρου και δεν γίνεται να λείπει ο τρακούλης από αυτό.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

 

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Γιατί δεν επεμβαίνει η ΠΟΥΤΑΝΑ UEFA να αφαιρεθούν βαθμοί από αυτό το μπουρδέλο? Δεν υπάρχουν κανονισμοί γι'αυτό? Αφού η ''κόκκινη'' ΕΠΟ και η ''κόκκινη'' Superleague δεν τολμούν να τιμωρήσουν το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ, γιατί δεν επεμβαίνει ο Πλατινής? Ομάδα που δεν πήρε άδεια από την UEFA, συμμετέχει με άδεια στις ελληνικές διοργανώσεις και η ΓΕΛΟΙΑ UEFA ''κοιμάται''? Και τι παναπεί ρε απατεώνες βαζέλες ''θα υπογραφεί διακανονισμός'', όταν ρευστό από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν υπάρχει στα ταμεία? Πώς θα πληρώσετε τα χρέη με βάση το διακανονισμό, όταν δεν έχετε σάλιο? Πάλι θα πάτε σε νέο διακανονισμό, μετά σε νέο κ.ο.κ.. Εγγυητική επιστολή για να πάρετε μέρος στο πρωτάθλημα καταθέσατε ρε απατεώνες, ή δεσμεύσατε ''διαφημιστικό χρόνο'' του ΣΚΑΙ, εσείς που σύμφωνα με τον Τουίτη δεν έχετε σχέση με τον ΣΚΑΙ, αφού ''άλλο ΣΚΑΙ, άλλο ΠΑΕ ΠΑΟ, μην τα μπερδεύετε κύριοι''? Να τελειώνουμε με τους κυβερνητικούς λακέδες και τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου.

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΘΕΣ, ΟΧΙ ΤΩΡΑ.